ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ SOUNDBARs

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα soundbars που δοκιμάσαμε, που κυμαίνονται σε όλες τις τιμές, τα μεγέθη και τα σύνολα χαρακτηριστικών ( ανατρέξτε  στον οδήγο για τα τα κάλυτερα και πιο ισχυρά bluetooth ηχεία.)  Μία προσθήκη στον χώρο σου τα soundbars ειναι  κομψά και διακριτικά, ένω το subwoofer που διαθέτουν έχει  ποιοτικό φινίρισμα – ενω το subwoofer μάλιστα, ενισχύει την ισχυρή απόδοση της μονάδας.

Όταν το soundbar είναι τοποθετημένο στον τοίχο, οι καμπύλες του συνδυάζονται άψογα με τη σχεδίαση της τηλεόρασής σου. Επιπλέον, η σύνδεση είναι εύκολη, για να απολαμβάνεις ταινίες, μουσική και πολλά άλλα, τόσο μέσω HDMI ή οπτικής εισόδου, όσο και μέσω Bluetooth –εφ’ όσον διαθέτεις συμβατή τηλεόραση .

Οι οικιακές εμπειρίες θέασής σου αποκτούν άλλο αέρα με τα soundbar που πλαισιώνονται από τα subwoofers που θα γεμίσουν τον χώρο σου με βαθιά και ισχυρά μπάσα.Χάρη στο Bluetooth μάλιστα, θα streamάρεις ήχο απ’ ευθείας από το κινητό σου – τα soundbars μπορούν να εκπέμπουν πολύ ήχο από χαμηλές έως υψηλές συχνότητες, αλλά συνήθως δεν μπορούν να φτάσουν σε bass and sub-base ranges  – Αυτός είναι ο λόγος που πολλά soundbars περιλαμβάνουν subwoofer.

Χρειάζεστε ένα subwoofer;

Ένα subwoofer είναι ένα ηχείο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη συναρμολόγηση ήχου χαμηλής συχνότητας, στις περιοχές μπάσων και επιμέρους βάσεων. Είναι συνήθως ογκώδες και είναι εξοπλισμένο με ένα πολύ μεγάλο οδηγό . Μπορείτε να αποκτήσετε μια καλή εμπειρία ακρόασης με ένα απλό soundbar, αλλά εάν θέλετε πραγματικά να κουνήσετε τους τοίχους και να αισθανθείτε πραγματικά τις αγαπημένες σας ταινίες ή μουσική, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα subwoofer.

ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ SOUNDBARs

 

SOUNDBARs 
Bose Soundbar 500 SOUNDBARs
RAZER 5.1 LEVIATHAN SOUNDBARs
SONY HT-S350SOUNDBARs
YAMAHA YAS-207 BKSOUNDBARs

 

1 . Bose Soundbar 500

[usr 4.5]

Η τεχνολογία AdaptIQ της Bose μετράει τις ανακλαστικές επιφάνειες στο δωμάτιό σας για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορεί να ελεγχθεί με την Alexa.
 • Κορυφαία εφαρμογή και εμπειρία χρήστη.

Μειονεκτήματα:

 • Το DSP περιορίζει τα βαθιά μπάσα
 • Ακριβo για αυτό που προσφέρει.

Κατώτατη γραμμή:

Η Bose προσφέρει ένα ξεχωριστό subwoofer και δορυφόρους για surround – αλλά αυτό που προσθέτει σημαντικά στην τιμή.Το Bose Soundbar 500 παίρνει ψηλή βαθμολογία για την ενσωμάτωση της Alexa και έχει εξαιρετική εφαρμογή και πλούσιο, καθαρό ήχο

2. RAZER LEVIATHAN  SOUNDBAR

[usr 4.5]

Για πρώτη φορά surround ήχος χωρίς πολλά ηχεία σε πολλές θέσεις. Συνδέεται αυτόματα με την αγαπημένη σας συσκευή και παίζει μουσική.Το Razer Leviathan είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει την απόλυτη gaming και home theatre εμπειρία.Το πανίσχυρο ασύρματο (passive) subwoofer διαθέτει μεγάλη μονάδα ηχείου  αποδίδοντας έτσι πιο βαθύ και πιο πλούσιο ήχο μπάσων – με απόδοση 30W RMS. Ποτέ άλλοτε ο ήχος δεν ήταν τόσο εντυπωσιακός στις δραματικές σκηνές δράσης και στην αγαπημένη σου μουσική.

Συνδέσεις: Analog, Optical και Bluetooth v4.0 aptX.

Χαρακτηριστικά Sound Bar:

 • Συνολική Απόδοση: 30W (15W x 2RMS)
 • Full Range ηχεία: 2 x 2.5” / 63.5mm
 • Ηχεία Tweeter: 2 x 0.74” / 19 mm
 • Απόκριση Συχνότητας: 180Hz – 20KHz
 • Αντίσταση: 8Ω
 • Βάρος: 2kg
 • Full Range ηχεία: 5.25” / 133mm
 • Απόκριση Συχνότητας: 20Hz – 180Hz
 • Αντίσταση: 8Ω

3. SONY HT-S350 SOUNDBAR

[usr 4.0]

Το design του soundbarείναι λιτό και διακριτικό, τη στιγμή ωστόσο που χάρη στην τεχνολογία S-Force Pro θα δημιουργήσει ένα απόλυτα επιβλητικό περιβάλλον με τον ήχο να σε περικλείει από κάθε κατεύθυνση.

Σύνδεσε το soundbar με την τηλεόραση μέσω HDMI ή και ασύρματα μέσω Bluetooth, τοποθέτησέ το σε έπιπλο ή επιτοίχια και απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε.Το soundbar 2.1 καναλιών της Sony μπορεί να φαίνεται διακριτικό και λιτό στο σαλόνι σου, αλλά με συνολική ισχύ εξόδου 320 W

Η τεχνολογία εικονικού ήχου surround της Sony σε μεταφέρει στην καρδιά των αγαπημένων σου σειρών και ταινιών και των μεγαλύτερων αθλητικών γεγονότων, εξομοιώνοντας τον ήχο surround κινηματογραφικού επιπέδου, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον πίσω ηχείο

Πλεονεκτήματα:

 • Προσιτό
 • ισχυρό ασύρματο subwoofer
 • Ισχυρος και καθαρός ήχος με πολλαπλές λειτουργίες ήχου και ρυθμιζόμενα επίπεδα subwoofer.
 • Εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία.

Μειονεκτήματα:

Ο ήχος είναι sculpted , ανεξάρτητα από τo mode.

Συνδέσεις:USB-A, Είσοδος αναλογικού ήχου (με TV CEC), Λήψη Bluetooth

Η Soundbar Sony HT-S350 προσφέρει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών ήχου – Mε ισχυρό ασύρματο subwoofer με εντυπωσιακές δυνατότητες σε μια προσιτή τιμή.

4. YAMAHA YAS-207 BK SOUNDBAR

[usr 4.3]

Το Yamaha YAS-207 αποτελεί μια εξαιρετική λύση στην κατηγορία των soundbars. Προσφέροντας κορυφαία ποιότητα ήχου και υποστηρίζοντας πληθώρα τεχνολογιών θα μεταμορφώσει την οικιακή σου ψυχαγωγία. Πρόκειται για το πρώτο soundbar που ενσωματώνει DTS Virtual:X και ψηφιακό τρισδιάστατο surround ήχο, υποστηρίζοντας παράλληλα HDCP 2.2.

Θα streamάρεις ασύρματα μουσική μέσω Bluetooth ενώ θα το συνδέσεις με την τηλεόρασή σου πανεύκολα μέσω HDMI, οπτικού ή αναλογικού καλωδίου. Πλαισιώνεται από ασύρματο subwoofer για ισχυρά μπάσα και ευέλικτη τοποθέτηση προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις εμπειρίες σου.

Related posts

error: Content is protected !!