ΤΑ 6 ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ SOUNDBAR

ΙΣΧΥΡΑ SOUNDBAR

SOUNDBAR – ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ SOUNDBARs

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα soundbars που δοκιμάσαμε, που κυμαίνονται σε όλες τις τιμές, τα μεγέθη και τα σύνολα χαρακτηριστικών ( ανατρέξτε  στον οδήγο για τα τα κάλυτερα και πιο ισχυρά bluetooth ηχεία.)  Μία προσθήκη στον χώρο σου τα soundbars ειναι  κομψά και διακριτικά, ένω το subwoofer που διαθέτουν έχει  ποιοτικό φινίρισμα – ενω το subwoofer μάλιστα, ενισχύει την ισχυρή απόδοση της μονάδας.

Όταν το soundbar είναι τοποθετημένο στον τοίχο, οι καμπύλες του συνδυάζονται άψογα με τη σχεδίαση της τηλεόρασής σου. Επιπλέον, η σύνδεση είναι εύκολη, για να απολαμβάνεις ταινίες, μουσική και πολλά άλλα, τόσο μέσω HDMI ή οπτικής εισόδου, όσο και μέσω Bluetooth –εφ’ όσον διαθέτεις συμβατή τηλεόραση .

Οι οικιακές εμπειρίες θέασής σου αποκτούν άλλο αέρα με τα soundbar που πλαισιώνονται από τα subwoofers που θα γεμίσουν τον χώρο σου με βαθιά και ισχυρά μπάσα.Χάρη στο Bluetooth μάλιστα, θα streamάρεις ήχο απ’ ευθείας από το κινητό σου – τα soundbars μπορούν να εκπέμπουν πολύ ήχο από χαμηλές έως υψηλές συχνότητες, αλλά συνήθως δεν μπορούν να φτάσουν σε bass and sub-base ranges  – Αυτός είναι ο λόγος που πολλά soundbars περιλαμβάνουν subwoofer.

Χρειάζεστε ένα subwoofer;

 

Ένα subwoofer είναι ένα ηχείο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη συναρμολόγηση ήχου χαμηλής συχνότητας, στις περιοχές μπάσων και επιμέρους βάσεων. Είναι συνήθως ογκώδες και είναι εξοπλισμένο με ένα πολύ μεγάλο οδηγό . Μπορείτε να αποκτήσετε μια καλή εμπειρία ακρόασης με ένα απλό soundbar, αλλά εάν θέλετε πραγματικά να κουνήσετε τους τοίχους και να αισθανθείτε πραγματικά τις αγαπημένες σας ταινίες ή μουσική, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα subwoofer.

 

1. Bowers & Wilkins Formation Bar Soundbar

 

 μία ισχυρή soundbar για χρήση σε πολλαπλούς χώρους που εκπέμπει ήχο υψίστης ποιότητας

 

2022 01 07 17 55 19 Formation Bar by Bowers Wilkins YouTube — Mozilla Firefox

Οι ασύρματες soundbars προσφέρουν μεν μία πλήρη και καθηλωτική εμπειρία home theatre σε συμπαγή σχεδιασμό αλλά συχνά υπολείπονται καθώς διαθέτουν λίγα ηχεία που δεν είναι τοποθετημένα με βέλτιστο τρόπο λόγω του περιορισμένου σχήματος και μεγέθους τους. Με τη Formation Bar η Bowers & Wilkins έχει δημιουργήσει μία ισχυρή soundbar για χρήση σε πολλαπλούς χώρους που εκπέμπει ήχο υψίστης ποιότητας και μεγάλη ευελιξία στο wireless streaming.

Οι μηχανικοί της Bowers & Wilkins έχουν σχεδιάσει εννέα βελτιστοποιημένα drive units που προέρχονται από τα θρυλικά μεγάφωνά τους με το κομψό design με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πλήρες στούντιο ηχογράφησης, ενώ το εξειδικευμένο κεντρικό κανάλι αποδίδει με ακρίβεια την ομιλία. Ο συνδυασμός αυτός φέρνει τον ήχο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για μία εμπειρία home theater που σου κόβει την ανάσα.

Η Formation Bar συνιστά την απόλυτη επιλογή home cinema καθώς συνδέεται με την τηλεόρασή σου με οπτικά ψηφιακά μέσα και χρησιμοποιεί εννέα drive units με ένα εξειδικευμένο κεντρικό κανάλι που σου κεντρίζει την προσοχή στην οθόνη. Τα σπουδαία drive units της Bowers & Wilkins συμπεριλαμβανομένου του Decoupled Double Dome tweeter από την 600 Series, παρέχουν ήχο ακριβείας καθώς απολαμβάνεις τους αγαπημένους σου αγώνες σπορ, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες ή παιχνίδια. Ασφαλώς με τη Formation Bar μπορείς να στριμάρεις μουσική με έως 96kHz/24-bit hi-res εντός του Formation wireless mesh network.

2. Sonos Beam (Gen2) Soundbar

Εξαιρετικός ήχος παντού γύρω σου

p9 data

Εμπλούτισε εύκολα την ψυχαγωγική σου εμπειρία με την τελευταίας γενιάς Beam, τώρα με Dolby Atmos. Απόλαυσε πανοραμικό ήχο σε σειρές, ταινίες και παιχνίδια όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη και κάνε stream μουσικής, ραδιοφώνου κ.ά. όταν η τηλεόραση είναι κλειστή.

Πέντε ισχυρά ηχεία γεμίζουν τον χώρο από τοίχο σε τοίχο με ευκρινείς υψηλές συχνότητες, ζωντανό μπάσο και εντυπωσιακό βάθος.Η Beam συγχρονίζεται με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σου για απλοποιημένο χειρισμό χωρίς επιπλέον ακαταστασία.

Εντυπωσιακός ρεαλισμός 

Το Dolby Atmos χαρτογραφεί τον ήχο στον χώρο για ένα τρισδιάστατο εφέ, έτσι ώστε να βιώνεις τα αεροπλάνα σαν να πετούν πραγματικά πάνω από το κεφάλι σου, να ακούς βήματα μέσα στο δωμάτιο και να νιώθεις τον ήχο παντού γύρω σου.

Απαιτείται τηλεόραση που υποστηρίζει Dolby Atmos και περιεχόμενο με κωδικοποίηση Atmos.

 

3 . Bose Soundbar 500

 

Η τεχνολογία AdaptIQ της Bose μετράει τις ανακλαστικές επιφάνειες στο δωμάτιό σας για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορεί να ελεγχθεί με την Alexa.
 • Κορυφαία εφαρμογή και εμπειρία χρήστη.

Μειονεκτήματα:

 • Το DSP περιορίζει τα βαθιά μπάσα
 • Ακριβo για αυτό που προσφέρει.

Η Bose προσφέρει ένα ξεχωριστό subwoofer και υποστήριξη για surround – αλλά αυτό αυξάνει σημαντικά την τιμή.Το Bose Soundbar 500 παίρνει ψηλή βαθμολογία για την ενσωμάτωση και της Alexa ενω έχει εξαιρετική χρηστικότητα και προσφέρει καθαρό ήχο

4. RAZER LEVIATHAN  SOUNDBAR

 

Για πρώτη φορά surround ήχος χωρίς πολλά ηχεία σε πολλές θέσεις. Συνδέεται αυτόματα με την αγαπημένη σας συσκευή και παίζει μουσική.Το Razer Leviathan είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει την απόλυτη gaming και home theatre εμπειρία.Το πανίσχυρο ασύρματο (passive) subwoofer διαθέτει μεγάλη μονάδα ηχείου  αποδίδοντας έτσι πιο βαθύ και πιο πλούσιο ήχο μπάσων – με απόδοση 30W RMS. Ποτέ άλλοτε ο ήχος δεν ήταν τόσο εντυπωσιακός στις δραματικές σκηνές δράσης και στην αγαπημένη σου μουσική.

PER.573218

Συνδέσεις: Analog, Optical και Bluetooth v4.0 aptX.

Χαρακτηριστικά Sound Bar:

 • Συνολική Απόδοση: 30W (15W x 2RMS)
 • Full Range ηχεία: 2 x 2.5” / 63.5mm
 • Ηχεία Tweeter: 2 x 0.74” / 19 mm
 • Απόκριση Συχνότητας: 180Hz – 20KHz
 • Αντίσταση: 8Ω
 • Βάρος: 2kg
 • Full Range ηχεία: 5.25” / 133mm
 • Απόκριση Συχνότητας: 20Hz – 180Hz
 • Αντίσταση: 8Ω

5. SONY HT-S350 SOUNDBAR

 

Mε ισχυρό ασύρματο subwoofer με εντυπωσιακές δυνατότητες σε μια προσιτή τιμή.

 

197597 p 2 data

Το design του soundbarείναι λιτό και διακριτικό, τη στιγμή ωστόσο που χάρη στην τεχνολογία S-Force Pro θα δημιουργήσει ένα απόλυτα επιβλητικό περιβάλλον με τον ήχο να σε περικλείει από κάθε κατεύθυνση.

Το soundbar 2.1 καναλιών Sony HT-S350 προσφέρει εύκολη εγκατάσταση και όμορφη εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ισχυρό ασύρματο υπογούφερ για πιο βαθιά, πιο πλούσια μπάσα, καθώς και S-Force PRO Front Surround, για κινηματογραφική ηχητική εμπειρία.

Σύνδεσε το soundbar με την τηλεόραση μέσω HDMI ή και ασύρματα μέσω Bluetooth, τοποθέτησέ το σε έπιπλο ή επιτοίχια και απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε.Το soundbar 2.1 καναλιών της Sony μπορεί να φαίνεται διακριτικό και λιτό στο σαλόνι σου, αλλά με συνολική ισχύ εξόδου 320 W.

Πλεονεκτήματα:

 • Προσιτό
 • ισχυρό ασύρματο subwoofer
 • Ισχυρος και καθαρός ήχος με πολλαπλές λειτουργίες ήχου και ρυθμιζόμενα επίπεδα subwoofer.
 • Εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία.

Μειονεκτήματα:

 • Ο ήχος είναι sculpted , ανεξάρτητα από τo mode.

Συνδέσεις:USB-A, Είσοδος αναλογικού ήχου (με TV CEC), Λήψη Bluetooth

 

6. YAMAHA YAS-207 BK SOUNDBAR

 

Το Yamaha YAS-207 αποτελεί μια εξαιρετική λύση στην κατηγορία των soundbars. Προσφέροντας κορυφαία ποιότητα ήχου και υποστηρίζοντας πληθώρα τεχνολογιών  που θα μεταμορφώσει την ψυχαγωγία σου. Πρόκειται για το πρώτο soundbar που ενσωματώνει DTS Virtual:X και ψηφιακό τρισδιάστατο surround ήχο, υποστηρίζοντας παράλληλα HDCP 2.2.

Θα streamάρεις ασύρματα μουσική μέσω Bluetooth ενώ θα το συνδέσεις με την τηλεόρασή σου πανεύκολα μέσω HDMI, οπτικού ή αναλογικού καλωδίου. Πλαισιώνεται από ασύρματο subwoofer για ισχυρά μπάσα και ευέλικτη τοποθέτηση προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις εμπειρίες σου.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!