ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ-AEΡΟΘΕΡΜΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ

Kεραμικό Αερόθερμο Δαπέδου

AEΡΟΘΕΡΜΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ

Οι κεραμικές θερμάστρες είναι ένας έξυπνος και εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ζεστασιά σε οποιονδήποτε χώρο. Χαμηλώνοντας το θερμοστάτη ολόκληρου του σπιτιού σας κατά μερικούς βαθμούς και θερμαίνοντας μόνο το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε, με μια κεραμικη  θερμάστρα μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα, παρέχοντας ταυτόχρονα ικανοποιητική ζεστή. επίσης μπορείτε να βελτιώσετε και την εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο σας χρησιμοποιώντας μια φορητή κεραμική θερμάστρα απο αυτές που σας προτείνουμε…

Delonghi HFX30C18AG

Συνιστάται για δωμάτια έως 20 τετραγωνικά μέτρα.

 

Προσθέστε άμεση ζεστασιά σε κάθε μικρό έως μεσαίο δωμάτιο με το κεραμικό αερόθερμο της De’Longhi-  ζεσταίνεται σε δευτερόλεπτα για να παρέχει άμεση, εστιασμένη θερμότητα, ενώ παράλληλα παρέχει πλήρη κυκλοφορία θερμου αερα στoν χώρο, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να ανεβάσετε τη θέρμανση για ολόκληρο το σπίτι σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ανάγκες θέρμανσης με τον ρυθμιζόμενο ηλεκτρονικό θερμοστάτη, τον ψηφιακό χρονοδιακόπτη 24 ωρών και τις πολλαπλές ρυθμίσεις θερμότητας, συμπεριλαμβανομένης της Eco Plus για εξοικονόμηση ενέργειας.

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Η επιλογή μόνο τού ανεμιστήρα παρέχει ανακούφιση τους καλοκαιρινούς μήνες. Η λειτουργία με θερμική απενεργοποίηση και διακόπτη ανατροπής απενεργοποιεί αυτόματα τη θερμάστρα σε περίπτωση που ανατραπεί κατά λάθος. Μια πρόσθετη λειτουργία ασφαλείας περιλαμβάνει μια ρύθμιση αντιψυκτικής αναμονής που ζεσταίνει αυτόματα τη θερμάστρα όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από το μηδέν.

Με όλες τις βολικές λειτουργίες άνεσης και ασφάλειας σε συνδυασμό με το συμπαγές μέγεθός της, η συμπαγής κεραμική θερμάστρα De’Longhi,  είναι ιδανική για προσωπική χρήση οπουδήποτε χρειάζεστε άμεση θερμότητα.

Black & Decker BXSH2002E Κεραμικό Αερόθερμο Δαπέδου 2000W

Συνιστάται για δωμάτια έως 20 τετραγωνικά μέτρα.

 

Το κεραμικό αερόθερμο BLACK & DECKER BXSH2002E 2000W θα σας επιτρέψει να απολαύσετε μια ευχάριστη θερμοκρασία στο χώρο σας τις πιο κρύες μέρες του χρόνου με το πιο κομψό τρόπο.

Black & Decker BXSH2002E

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ρυθμίζομενος θερμοστάτης
  • Σύστημα PTC
  • Λειτουργία ανεμιστήρα
  • Αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση υπερθέρμανσης ή πτώσης
  • Σύστημα ταλάντωσης
  • Φίλτρο προστασίας από την σκόνη
  • Εργονομική λαβή μεταφοράς

Κεραμικό Αερόθερμο HONEYWELL HCE200BE

Συνιστάται για δωμάτια έως 20 τετραγωνικά μέτρα.

Η κεραμική θερμάστρα UberHeat προσφέρει ισχυρή θερμότητα 1500 watt σε συμπαγή, μοντέρνο σχεδιασμό. Η χαμηλή ρύθμιση δεν απαιτεί τόσο πολύ ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει, οπότε είναι πιο ενεργειακά αποδοτική και μια καλύτερη επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας

Ιδανική για τοποθέτηση σε τραπέζι ή στο πάτωμα, αυτή η ισχυρή θερμάστρα διαθέτει 2 ρυθμίσεις θερμότητας, ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, διακόπτη ανατροπής, περίβλημα ψυχρής αφής & προστασία από υπερθέρμανση. Το συμπαγές μέγεθος είναι ιδανικό για γραφεία, σε γραφεία και επιτραπέζιες επιφάνειες

HONEYWELL HCE200BE
@HONEYWELL HCE200BE

Η χρήση φορητών θερμαντήρων στο σπίτι σας μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της άνεσης & στη συμπλήρωση των αναγκών θέρμανσης του σπιτιού.

 

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!