ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ VALUE FOR MONEY ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH?

@topreviews.gr

ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH – ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH – Η ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ

 

Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε οποιοδήποτε στιγμή τα αγαπημένα σας τραγούδια  χωρίς την ταλαιπωρία και τον περιορισμό των καλωδίων.Η τεχνολογία Bluetooth θα λειτουργήσει  με iPhones, iPads, τηλέφωνα Android, tablet καθώς και με όλους τους υπολογιστές με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth.

Πολλά από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth που διατίθενται σήμερα στην αγορά προσφέρουν πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η ανθεκτικότητα στο νερό , η φορητότητα και η δυνατότητα υποστήριξης κλήσεων μέσω hands free.

 Όπου και αν πηγαίνεις, θα έχεις μαζί σου όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια, αφού το μικρό τους μέγεθος σου δίνει την απόλυτη φορητότητα , θα απολαμβάνεις πιο δυνατά μπάσα αλλά και ενισχυμένες χαμηλές συχνότητες, σε όλα τα τραγούδια. Μικρά και ευέλικτα τα ασύρματα ηχεία  για να τα έχεις συνέχεια μαζί σου αλλά και  με αδιάβροχο σχέδιο τα περισσότερα με πιστοποίηση IP, για να μην ανησυχείς ακόμη και όταν ακούς μουσική σε εξωτερικό χώρο.
ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH
@topreviews.gr
Με συνεχόμενη αναπαραγωγή που αγγίζει τις 16 ώρες με μία φόρτιση, θα ακούς μουσική σχεδόν για μία ολόκληρη ημέρα. Στην περίπτωση που θέλεις να ακούσεις δυνατό στερεοφωνικό ήχο, μπορείς πολύ εύκολα να συνδέσεις ένα δεύτερο ασύρματο ηχείο. Σύνδεσε το smartphone με ένα άγγιγμα μέσω ασύρματης δικτύωσης Bluetooth και NFC και ξεκίνησε το πάρτι οποιαδήποτε στιγμή.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLUETOOTH …

Το Bluetooth είναι το πιο κοινό wireless music streaming standard,  αλλά δεν είναι το μόνο. Το Bluetooth είναι ασύρματο σύστημα point-to-point, συνδυάζοντας έναν πομπό (το τηλέφωνό σας ή τον υπολογιστή σας) με ένα δέκτη (το ηχείο σας) για να αναπαράγετε μουσική. Είναι πολύ άμεσο και εύκολο στη δημιουργία και μπορεί να μεταδίδει μουσική υψηλής ποιότητας χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν βελτιώσει σημαντικά την ακουστική πιστότητα σε σχέση με αυτό που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Το Bluetooth γενικά δεν διαθέτει καθόλου multi-room tricks, αν και ορισμένα ηχεία μπορούν να δημιουργήσουν stereo pairs με τη βοήθεια μιας εφαρμογής.

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH  ….

 

1. Ασύρματα Φορητά Ηχεία Marshall Stanmore

 

1669828318407 convert.io scaled
@topreviews.gr

 

Το ηχείο Bluetooth του Marshall Stanmore II προσφέρει ισχυρό ήχο, αλλά η τιμή είναι υψηλή για τη συνολική εμπειρία που προσφέρει.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Απόδοση ήχου με  βάθος μπάσων και crisp highs.
 • EQ εντός εφαρμογής.
 • Κουμπιά Bass και Treble  για τον ακριβή ήχο.
 • Bluetooth 5.0
 • Ενσύρματη και Ασύρματη σύνδεση
 • Συνολική σχεδίαση.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 

 • Τίμη
 • Μπορεί να παραμορφώσει top volumes
 • Δεν περιλαμβάνονται καλώδια ήχου για input

2.  PORTABLE WIRELESS BLUETOOTH SPEAKER ULTIMATE EARS MEGABOOM 3

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH TO 2021
@ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH

Aσύρματο ηχείο Bluetooth από την Logitech. Με εξαιρετικά ισχυρό και εντυπωσιακό ήχο 360 μοιρών, δυνατό μπάσο, προστασία από νερό, σκόνη και πτώση.

Κατασκευασμένο έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμο για περιπέτειες. Έχει τεθεί σε περισσότερες από 25 αυστηρές δοκιμές ανθεκτικότητας, συμπεριλαμβανομένων 1000s push-buttons, tumbles, drop tests και άλλων. Μπορείτε να το ρίξετε, να το κλωτσήσετε, ακόμη και να χυθεί το ποτό σας πάνω του.

Με το ULTIMATE EARS MEGABOOM 3 μπορείτε να αναπαράγετε, να κάνετε παύση και να παρακάμψετε κομμάτια απευθείας από το ηχείο. Απλώς πιέστε για εύκολο χειρισμό οποιασδήποτε ροής μουσικής.Ή να προγραμματίσετε και να περιηγηθείτε στις προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής μέσω των Apple Music και Deezer Premium. Ταιριάξτε τη στιγμή με τα vibes χωρίς να φτάσετε στο τηλέφωνό σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή σας για να κάνετε λήψη των λειτουργιών όπως το Block Party, το Remote On / Off PartyUp, το προσαρμόσιμο EQ, το μουσικό συναγερμό, τα κουμπιά ελέγχου και άλλα.- Συνδέστε έως και 8 συσκευές πηγής με δυνατότητα Bluetooth.

 

Συνδέστε έως και δύο συσκευές πηγής ταυτόχρονα.

 • Μέγιστο επίπεδο ήχου: 90dBA.
 • Εύρος συχνοτήτων: 60Hz – 20kHz.
 • Οδηγοί: Δύο οδηγούς πλήρους φάσματος 50mm.
 • Αντίσταση: 4 ohm.
 • Εμβέλεια: 45 μέτρα.
 • Aναπαραγωγή μουσικής: Smartphones, tablet και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν ασύρματο προφίλ ήχου Bluetooth και Bluetooth Smart [Προηγμένο προφίλ διανομής ήχου (A2DP)].

 

3. ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH Bose SoundLink Micro

 

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH

 

 

4. ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH JBL Flip 5

 

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH TO 2021

 

Πάρτε τις μελωδίες σας μαζί σας εν κινήσει με το πανίσχυρο JBL Flip 5. Το ελαφρύ μας ηχείο Bluetooth πηγαίνει παντού.

Κακές καιρικές συνθήκες; Μην ανησυχείτε. Με τον αδιάβροχο σχεδιασμό του, μπορείτε να ροκάρετε  είτε βρέχει είτε έχει καλο καιρό. Κουνηθείτε περισσότερο. Συνδέστε δύο ηχεία συμβατά με JBL PartyBoost μαζί για καλύτερο στερεοφωνικό ήχο ή συνδέστε πολλά ηχεία για να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο πάρτι. Απολαύστε περισσότερες από 12 ώρες αναπαραγωγής για την αγαπημένη σας μουσική. Το ηχείο JBL Flip 5 προσφέρει μια δυνατή ηχητική εμπειρία Bluetooth σε εξωτερική σχεδίαση που μπορείτε να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ισχυρός ήχος για το μέγεθος.
 • Αδιάβροχος σχεδιασμός πιστοποιημένος με IPX7
 • Διαθέτει μπαταρία 4800mAh
 • Σύνδεσε ταυτόχρονα δύο ασύρματη ηχεία JBL Flip 5 με τη λειτουργία JBL PartyBoost

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Δεν υπάρχει λειτουργικότητα  για είσοδο aux.

5. ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH Ultimate Ears Wonderboom 2

A ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH
Το ηχείο έχει αδιάβροχο σχεδιασμό και  προστασία IP67, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα πάθει ζημιά αν πέσει στο νερό – Σε συνδυασμό με την ικανότητα να επιπλέει, αυτό καθιστά το WONDERBOOM 2 όχι μόνο ένα από τα καλύτερα ηχεία αλλά και ένα απο τα πιο ασφαλές σε παραλία και μπάνιο. Το ηχείο έχει δύο οδηγούς 40 mm, καθώς και δύο passive radiators για δυνατά μπάσα. Η λειτουργία “outdoor boost” αυξάνει επίσης την απόδοση του ηχείου, αλλά με κόστος την καθαρότητα ήχου.

Αν κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερες λειτουργίες του ηχείου. Μπορείτε να συνδέσετε ένα δεύτερο ηχείο WONDERBOOM για πραγματικό στερεοφωνικό ήχο .

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ισχυρός ήχος για το μέγεθος.
 • Αδιάβροχος σχεδιασμός πιστοποιημένος με IPX
 • παράγοντας μορφής και ποιότητα κατασκευής
 • τιμή
 • διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη μισή ένταση

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • κρίκος σύνδεσης
 • διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε πλήρη ένταση
 • η ένδειξη κατάστασης της μπαταρίας δεν εμφανίζεται στο τηλέφωνο

6. Anker Soundcore Mini 3 Pro

 

anker soundcore mini 3 pro black

Το Anker Soundcore Mini 3 προσφέρει εξαιρετικό ήχο . Το Soundcore Mini διαθέτει επίσης ενσωματωμένα μικρόφωνα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ανοιχτή ακρόαση.

7. ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ JBL Clip 3

 

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH TO 2021
Το JBL Clip 3 είναι ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό  σας ηχείο Bluetooth που προσφέρει σταθερή ηχητική απόδοση σε ένα εξαιρετικά φορητό, φιλικό προς το περιβάλλον design…

Αγόρασα αυτό το ηχείο για να το έχω στο σπιτι μου, ώστε να μπορώ να ακούω μουσική, podcasts και βίντεο στο youtube ενώ κάνω δουλειές. Κάνει τέλεια τη δουλειά του. Ο ήχος είναι αρκετά δυνατός  και η ποιότητα είναι εκπληκτικά καθαρή. Δεν ακούγεται παραμορφωμένος ακόμη και στις υψηλότερες εντάσεις. Η στεγανοποίηση είναι επίσης πολύ καλή, καθώς έχω χρησιμοποιήσει αυτό το ηχείο για μερικούς μήνες στο ντους. Η σύνδεση Bluetooth ρυθμίζεται εύκολα και δεν μου έχει κοπεί ούτε μία φορά!

Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική και είναι εκπληκτικά ελαφρύ για το μέγεθός του.  Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ η μπαταρία χρειάζεται περίπου μία ώρα για να φορτίσει πλήρως . Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι το κλιπ δεν είναι τόσο μεγάλο.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ισχυρή απόδοση ήχου για το μέγεθος.
 • Αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX7
 • Λειτουργία ηχείου εξαιρετική  για τα χρηματαπου κοστίζει .
 • Ενσωματωμένο καλώδιο ήχου για ενσύρματη ακρόαση.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Απόκριση μπάσων.
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!