ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI

Επεκτείνετε την κάλυψη του δικτύου σας με τους ενισχυτές σήματος που λειτουργούν με οποιοδήποτε WiFi router και δημιουργούν ισχυρές συνδέσεις dual band σε δυσπρόσιτα μέρη, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε απρόσκοπτη ασύρματη κάλυψη σε ολόκληρο το σπίτι ή το γραφείο σας. Όταν επιλέγετε εναν ενισχυτή σήματος είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα που να ταιριάζει με τις προδιαγραφές του router σας. Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε δρομολογητή AC1900 διπλής ζώνης, επιλέξτε ένα wifi range extender AC1900 διπλής ζώνης . Εάν το rooter σας υποστηρίζει ροή δεδομένων πολλαπλών εισόδων πολλαπλών εισόδων (MU-MIMO) – αναζητήστε ένα extender που υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία αν θέλετε να επεκτείνετε το MU- MIMO δικτυό σας.

οι  ενισχυτές σήματος WiFi θα εξαλείψουν τυχόν νεκρές ζώνες που μπορεί να έχετε στο σπίτι και θα επεκτείνετε το εύρος του WiFi, στέλνοντας σήμα σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού ή του κήπου σας.

Ο ενισχυτής WiFi είναι ένας προσιτός τρόπος για να αυξήσετε τη δύναμη του WiFi σας, ώστε να μπορεί να περάσει μεταξύ πολλών ορόφων, να διεισδύσει στους τοίχους παλαιότερων σπιτιών ή απλά να φτάσει πολύ μακριά σε μεγαλύτερα σπιτια  ή κήπους. Αυτό σημαίνει ότι ο φορητός υπολογιστής ή το tablet σας θα έχουν σήμα WiFi όπου κι αν βρίσκεστε στο σπίτι ή το εξοχικό σας. Όταν κοιτάζετε για ενισχυτές σήματος WiFi, θα πρέπει να σκεφτείτε μερικούς παράγοντες, όπως πόσα θέλετε να ξοδέψετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, πόσο μακριά πρέπει να επεκτείνετε το σήμα….

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI(WIFI RANGE EXTENDER)

1. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI NETGEAR EX7300 AC2200 NIGHTHAWK X4

[usr 4.8]

 

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Υψηλή απόδοση
 • Εύκολη εγκατάσταση.
 • Ασύρματη Απόδοση:AC2200.
 • WiFi Band:Dual Band 2.4 & 5GHz.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ογκώδης.

Το Netgear Nighthawk X4 AC2200 WiFi Extender Range (EX7300) εγκαθίσταται μέσα σε λίγα λεπτά, είναι ένα από τους γρηγορότερους ένισχυτες  σημάτος WIFI  και υποστηρίζει streaming δεδομένων MU-MIMO.

2. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI LINKSYS RE7000 MAX-STREAM AC1900+ WI-FI RANGE EXTENDER

[usr 4.5]

 

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI

Το  Linksys RE7000 Max-Stream WiFi είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και χαμηλό κόστος.

Βασικά Χαρακτηριστικά: Λειτουργεί με οποιονδήποτε δρομολογητή, Cross-Band Τεχνολογία, Dual-Band, beamforming τεχνολογία, Gigabit Θύρες

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Minimal design
 • formDead spot finder
 • Easy to setup

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

3. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI TP-LINK RE450 AC1750 DUAL BAND

[usr 4.5]

Δημιουργεί ταχύτερη πρόσβαση για συσκευές WiFi 802.11 b/g/n και 802.11ac. Το RE450 αποδίδει υψηλές ταχύτητες WiFi σε δύο μπάντες, της τάξεως των 750Mbps και παρέχει αξιόπιστες συνδέσεις για laptops, smartphones, tablets και άλλες συσκευές.

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Υψηλή απόδοση
 • Εύκολη εγκατάσταση.
 • Ασύρματη Απόδοση:AC1750

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ογκώδης.

Η επέκταση εμβέλειας Wi-Fi της σειράς TP-Link AC1750 (RE450) προσφέρει άμεσα  αποτελέσματα και είναι γρήγορο στην εγκατάσταση.

Related posts

error: Content is protected !!