ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI || RANGE EXTENDER

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI || WIFI RANGE EXTENDER

Επεκτείνετε την κάλυψη του δικτύου σας με τους ενισχυτές σήματος που λειτουργούν με οποιοδήποτε WiFi router και δημιουργούν ισχυρές συνδέσεις dual band σε δυσπρόσιτα μέρη, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε απρόσκοπτη ασύρματη κάλυψη σε ολόκληρο το σπίτι ή το γραφείο σας. Όταν επιλέγετε εναν ενισχυτή σήματος είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα που να ταιριάζει με τις προδιαγραφές του router σας. Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε δρομολογητή AC1900 διπλής ζώνης, επιλέξτε ένα wifi range extender AC1900 διπλής ζώνης . Εάν το rooter σας υποστηρίζει ροή δεδομένων πολλαπλών εισόδων πολλαπλών εισόδων (MU-MIMO) – αναζητήστε ένα extender που υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία αν θέλετε να επεκτείνετε το MU- MIMO δικτυό σας.

οι  ενισχυτές σήματος WiFi θα εξαλείψουν τυχόν νεκρές ζώνες που μπορεί να έχετε στο σπίτι και θα επεκτείνετε το εύρος του WiFi, στέλνοντας σήμα σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού ή του κήπου σας.

Ο ενισχυτής WiFi είναι ένας προσιτός τρόπος για να αυξήσετε τη δύναμη του WiFi σας, ώστε να μπορεί να περάσει μεταξύ πολλών ορόφων, να διεισδύσει στους τοίχους παλαιότερων σπιτιών ή απλά να φτάσει πολύ μακριά σε μεγαλύτερα σπιτια  ή κήπους. Αυτό σημαίνει ότι ο φορητός υπολογιστής ή το tablet σας θα έχουν σήμα WiFi όπου κι αν βρίσκεστε στο σπίτι ή το εξοχικό σας. Όταν κοιτάζετε για ενισχυτές σήματος WiFi, θα πρέπει να σκεφτείτε μερικούς παράγοντες, όπως πόσα θέλετε να ξοδέψετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, πόσο μακριά πρέπει να επεκτείνετε το σήμα….

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI(WIFI RANGE EXTENDER)

1. WIFI EXTENDER NETGEAR EX7300 AC2200 NIGHTHAWK X4

 

 

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI

Επεκτείνετε το υπάρχον Wi-Fi σας με το Nighthawk X4 AC2200 Wi-Fi Mesh Extender και αποκτήστε τις ονομαστικές ταχύτητες που πληρώνετε σε όλο το σπίτι σας.Με το Mesh Extender βελτιώνει την κάλυψη και συνεργάζεται με το Wi-Fi του σπιτιού σας για να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύστημα Wi-Fi. Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά Mesh, όπως η έξυπνη περιαγωγή και το One Wi-Fi Name.

Συνδέστε εύκολα όλες τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας σε ένα δίκτυο, χωρίς να απαιτούνται νέα ονόματα Wi-Fi και κωδικοί πρόσβασης. Μετακινηθείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο ενώ κάνετε streaming βίντεο  χωρίς διακοπές. Άλλα ισχυρά χαρακτηριστικά όπως το MU-MIMO και το Smart Connect διασφαλίζουν ότι σε κάθε συσκευή ανατίθεται η ταχύτερη διαθέσιμη σύνδεση Wi-Fi.

Εύκολη ρύθμιση με το πάτημα ενός κουμπιού. Ενισχύστε το Wi-Fi σας στα άκρα με αυτό το Nighthawk X4 Wall-plug Wi-Fi Mesh Extender.

 

 

Το Netgear Nighthawk X4 AC2200 WiFi Extender Range (EX7300) εγκαθίσταται μέσα σε λίγα λεπτά, είναι ένα από τους γρηγορότερους ένισχυτες  σημάτος WIFI  και υποστηρίζει streaming δεδομένων MU-MIMO.

2. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI LINKSYS RE7000 MAX-STREAM AC1900+ WI-FI RANGE EXTENDER

 

 

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI
@ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI

Το  Linksys RE7000 Max-Stream WiFi είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και χαμηλό κόστος.

Εξαλείφει τις νεκρές ζώνες Wi-Fi και ενισχύει το Next Gen AC, το Wi-Fi και όλο το σπίτι σας – Λειτουργεί με όλους τους δρομολογητές Wi-Fi και τους δρομολογητές MIMO πολλαπλών χρηστών.Προηγμένες ταχύτητες Wi-Fi διπλής ζώνης έως AC1900 plus (N300 plus AC1733) – Αποκτήστε βελτιωμένες ενσύρματες ταχύτητες για Smart TV, κονσόλα παιχνιδιών, συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu ray ή άλλη συσκευή Wi-Fi χρησιμοποιώντας τη θύρα Gigabit Ethernet

 

 

3. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI TP-LINK RE450 AC1750 DUAL BAND

 

Δημιουργεί ταχύτερη πρόσβαση για συσκευές WiFi 802.11 b/g/n και 802.11ac. Το RE450 αποδίδει υψηλές ταχύτητες WiFi σε δύο μπάντες, της τάξεως των 750Mbps και παρέχει αξιόπιστες συνδέσεις για laptops, smartphones, tablets και άλλες συσκευές.

Απολαύστε γρηγορότερο και ισχυρότερο Wi-Fi με το pluggable RE450 AC1750 Dual Band Wi-Fi Range Extender. Απολαύστε ροή 4K HD και online gaming με ταχύτητες Wi-Fi έως και 1750Mbps. Συνδέστε οποιαδήποτε ενσύρματη συσκευή στο Wi-Fi με τη διαθέσιμη θύρα Gigabit Ethernet. Ανακαλύψτε την καλύτερη θέση για την εγκατάσταση χρησιμοποιώντας την Έξυπνη ένδειξη σήματος. Η τεχνολογία Beamforming βρίσκει και ενισχύει το Wi-Fi σε κάθε συσκευή.

Με την τεχνολογία Wireless AC, το RE450 δημιουργεί ισχυρότερες, ταχύτατες συνδέσεις σε χώρους με αδύναμο Wi-Fi. Τρεις ισχυρές κεραίες στέλνουν κάλυψη Wi-Fi AC1750 σε όλο το σπίτι σας. Ιδανική για routers AC1750 και άνω.Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές ταχύτητες AC1750 του extender για να συμβαδίζετε με τις απαιτήσεις του ταυτόχρονου online gaming και της ροής 4K.

 

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ WIFI
@TOPREVIEWS.GR

 

 

Η επέκταση εμβέλειας Wi-Fi της σειράς TP-Link AC1750 (RE450) προσφέρει άμεσα  αποτελέσματα και είναι γρήγορο στην εγκατάσταση.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!