Εκτυπωτής Brother HL-L8360CDW – Έγχρωμος Laser

Εκτυπωτής Brother HL-L8360CDW - Έγχρωμος Laser

Brother HL-L8360CDW

 

Ο Brother HL-L8360CDW διαθέτει αρκετή δύναμη για να συνεχίσει να εκτυπώνει  – ακόμη και για όσους μπορεί να καταναλώνουν αρκετές δεσμίδες χαρτιού σε μηνιαία βάση. Αυτός ο εκτυπωτής μπορεί να χειριστεί μεγάλες εργασίες – έχει εσωτερική χωρητικότητα 300 φύλλων  και ταχύτητα 16 σελίδων ανά λεπτό. Τα γραφικά είναι καλής ποιότητας για τυχόν πίνακες ή διαγράμματα που πρέπει να παρουσιάσετε, ενώ η ποιότητα του κειμένου είναι εξαιρετική. Μεγάλο πλεονέκτημα η έγχρωμη οθόνη αφής επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση στις ρυθμίσεις και κάνει τη σύνδεση σε δίκτυα WiFi παιχνιδάκι.

Τα πιο κραυγαλέα μειονεκτήματα του HL-L8360CDW  είναι το μέγεθος και το κόστος του- ζυγίζει αρκετά κιλά και είναι αρκετά μεγάλο ώστε πιθανώς να χρειάζεται το δικό του τραπέζι ή βάση.Αυτό το μοντέλο δεν ενδείκνυται για τους αγοραστές που αναζητούν έναν μικρό, προσιτό εκτυπωτή για το σπίτι. Παρόλα αυτά, αν έχετε μια μικρή επιχείρησης, αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή λόγω της μεγάλης χωρητικότητας και της φοβερής ποιότητας εκτύπωσης.

Κόστος λειτουργίας

Το HL-L8360CDW έχει ένα υψηλό αρχικό κόστος κτήσης. Ωστόσο, αφού κάνετε αυτή την επένδυση, ο HL-L8360CDW είναι πολύ οικονομικός στη χρήση του τόνερ – ο HL-L8360CDW είναι σαφώς σχεδιασμένος για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου, οπότε το χαμηλό κόστος τόνερ του τον καθιστά καλύτερη τιμή όσο περισσότερο εκτυπώνετε. Αυτός ο εκτυπωτής μας άρεσε κυρίως λόγω της μεγαλύτερης οθόνης αφής του.

Αυτό έκανε εύκολη την πλοήγηση σε όλα, από την αρχική ρύθμιση έως τη σύνδεση σε δίκτυα WiFi. Μας έδωσε επίσης μια εξαιρετική πλατφόρμα αντιμετώπισης προβλημάτων για τη σπάνια περίπτωση που είχαμε πρόβλημα να κάνουμε τον HL-L8360CDW να συνδεθει με αλλες συσκευές . Ο HL-L8360CDW διαθέτει επίσης το πλήρες σύνολο των χαρακτηριστικών που θα θέλατε από έναν εκτυπωτή υψηλών προδιαγραφών, με δυνατότητα εκτύπωσης απευθείας από μονάδα USB και προαιρετική συνδεσιμότητα Ethernet και USB.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης
  • Εύκολες ρυθμίσεις
  • Εξαιρετική ικανοτητα διασύνδεση
  • Γρήγορους χρόνους εκτύπωσεις

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ακριβό
  • Πολύ μεγάλο σε διαστάσεις

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!