ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ -FREE TOOLS

award 3694138 960 720

 

 1. ProtonVPN

 

Η κορυφαία επιλογή για δώρεαν VPN που απευθύνεται σε  όλους. Το ProtonVPN διαθέτει επίσης ένα εξαιρετικό σύνολο εργαλείων  για privacy policy, όπως συνδέσεις πολλαπλών βημάτων και πρόσβαση στο Tor μέσω VPN – Mπορείτε να έχετε πρόσβαση σε 75 διακομιστές σε τρεις χώρες και να συνδέσετε μόνο μία συσκευή κάθε φορά, σε αντίθεση με τα περισσότερα δωρεάν VPN, το ProtonVPN δεν θέτει κανένα όριο στα δεδομένα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθημερινά.

2. Avast One Essential

 

Το Avast αποτελεί βασικό πυλώνα στηω δωρεά προστασίας από ιούς. Με το Avast One Essential, λαμβάνετε την ισχυρή προστασία antivirus της Avast μαζί με ορισμένα στοιχεία της σουίτας ασφαλείας Avast One. Όλα τα εργαστήρια δοκιμών δοκιμάζουν το Avast, και τακτικά δημοσιεύουν εξαιρετικά reviews.

3. PreVeil

 

Με το PreVeil, έχετε κρυπτογράφηση  του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πλήρους  – δωρεάν – Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η υπηρεσία ενσωματώνεται αυτόματα με το Apple Mail, το Gmail και το Outlook.

4. Bitwarden Free

Το Bitwarden είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης  Στο πλαίσιο του δωρεάν προσωπικού πακέτου, μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστο αριθμό κωδικών πρόσβασης και να τους συγχρονίσετε σε όλες τις συσκευές σας. Η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε ενα multi-factor authentication μέσω εφαρμογής στο κινητό.

5. Coursera

 

Το Coursera είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς ιστότοπους μάθησης και διακρίνεται για την πρόσβασή σε πραγματικά μαθήματα από διάσημα ιδρύματα (όπως το Πανεπιστήμιο Yale) και όλα αυτά χωρίς κόστος. Μπορείτε να λάβετε όλες τις διαλέξεις και το υλικό μαθήματος -Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να μάθετε, από τις τέχνες και τις επιστήμες μέχρι τον προγραμματισμό, αλλά δεν έχετε τα χρήματα, το Coursera μπορεί να το κάνει εφικτό αυτόν τον στόχο.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!