γεννήτρια inverter || επιλογή value for money

γεννήτρια inverter

γεννήτρια inverter || οδηγός αγοράς

 

5 γεγονότα σχετικά με την γεννήτρια inverter

 

Μια γεννήτρια inverter δημιουργεί σταθερή ισχύ, είτε χρειάζεστε μια γεννήτρια 2.000 Watt για να λειτουργήσετε τα φώτα της κατασκήνωσης είτε ένα μοντέλο υψηλότερης απόδοσης για εφεδρικό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό μοντέλο, μια γεννήτρια αντιστροφέα είναι ένας ελαφρύτερη, πιο αθόρυβη και πιο αποδοτική…

Ο αντιστροφέας

 

Οι φορητές γεννήτριες Inverter παίρνουν το όνομά τους από την τεχνολογία inverter, η οποία μετατρέπει το ρεύμα από εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) σε συνεχές ρεύμα (DC) και στη συνέχεια πίσω σε εναλλασσόμενο ρεύμα. Αυτή η διαδικασία σημαίνει ότι μια γεννήτρια αντιστροφέα παράγει μια σταθερή ροή καθαρής, σταθερής ενέργειας στις συσκευές σας ή στις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές και εργαλεία.

Αποδοτικότητα καυσίμου

 

Ένας άλλος παράγοντας που διακρίνει τις γεννήτριες είναι η αποδοτικότητά τους. Όπως και οι συμβατικές γεννήτριες, οι γεννήτριες αντιστροφέα διατίθενται σε μοντέλα βενζίνης και προπανίου, καθώς και σε μοντέλα διπλού καυσίμου που μπορούν να λειτουργούν με οποιοδήποτε καύσιμο με το πάτημα ενός διακόπτη. Ωστόσο, μια γεννήτρια inverter είναι πολύ πιο αποδοτική ως προς την κατανάλωση καυσίμου από μια συμβατική γεννήτρια, επειδή η ταχύτητα του κινητήρα της γεννήτριας inverter προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες ισχύος. Η πλήρωση της δεξαμενής καυσίμου μπορεί να σας δώσει ισχύ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Θόρυβος

Οι περισσότερες  γεννήτριες δημιουργούν ένα συνεχές βουητό που μπορεί να είναι αρκετά δυνατό. Μια γεννήτρια Inverter λειτουργεί πιο αθόρυβα, επειδή ο κινητήρας μειώνει την ισχύ όταν δεν απαιτείται πλήρης δύναμη. Επιπλέον, αυτός ο τύπος γεννήτριας διαθέτει συχνά περίβλημα σχεδιασμένο ειδικό για τη μείωση του θορύβου. Λειτουργώντας με χαμηλή ισχύ, το επίπεδο θορύβου μιας γεννήτριας αντιστροφέα μπορεί να είναι παρόμοιο με αυτό μιας τυπικής συνομιλίας (75 db).

@TOPREVIEWS.GR
@TOPREVIEWS.GR

Μέγεθος

Οι γεννήτριες με inverter είναι συνήθως μικρότερες από άλλες γεννήτριες. Αυτό τις καθιστά πολύ πιο εύκολη τη μεταφορά τους σε αυτοκίνητα ή οχήματα αναψυχής.

Μέγιστη ισχύς

Η ισχύς των γεννητριών inverter είναι πιο περιορισμένη λόγω της έμφασης τους στην αποδοτικότητα, την φορητότητα και το μικρότερο μέγεθος. Όμως, ενώ μπορείτε να βρείτε μια μικρότερη γεννήτρια inverter ισχύος 2.000 έως 3.500 Watt, μπορείτε επίσης να βρείτε μοντέλα που μπορούν να παρέχουν ισχύ έως και 4.000 Watt ή και περισσότερο για αρκετές ώρες κάθε φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!