ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ ΜΕΧΡΙ  60 m²

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 60 m²

 

Με την υγρασία να είναι πρόσφορο έδαφος για βακτήρια και μύκητες, η λύση είναι η αποτελεσματική αφύγρανση του χώρου, κάτι που επιτυγχάνεται σε τεράστιο βαθμό χάρη στους αφυγραντηρες – Ας δούμε μερικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε έναν απο τους καλύτερους αφυγραντήρες…

Λειτουργία απόψυξης και αυτόματη επανεκκίνηση
 Στην περίπτωση που η θερμοκρασία του δωματίου είναι πολύ χαμηλή, ο αφυγραντήρας ξεκινάει τη λειτουργία απόψυξης για μέγιστη προστασία. Ακόμη και αν διακοπεί το ρεύμα απροσδόκητα, μπορεί και αρχίζει να λειτουργεί ξανά με βάση τον προγραμματισμό αφύγρανσης που είχες θέσει πριν τη δοκιμή.
Στέγνωσε τα ρούχα μέσα στο σπίτι
Κάνε ευκολότερο το στέγνωμα των ρούχων με τους κάλυτερους αφυγραντήρες –  Ο θερμός αέρας που εκπέμπει η συσκευή, βοηθά στο πιο γρήγορο στέγνωμα των ρούχων, ακόμη και όταν αυτά βρίσκονται μέσα στο σαλόνι ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο. Επίσης, με τη λειτουργία χρονοδιακόπτη θα μπορείς να ρυθμίσεις την αυτόματη έναρξη ή τον τερματισμό ώστε να εξοικονομήσεις περισσότερη ενέργεια.
Ιονιστής
Καθαρίζει τον αέρα από σκόνη, ρύπους, οσμές αλλά και μικροσωματίδια. Εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα θετικά ιόντα που είναι η αιτία, μολύνσεων και βακτηρίων, για να έχεις καθαρό αέρα, δίνοντας αίσθηση ευεξίας

Μείωσε το κόστος Θέρμανσης

Εξάλειψε την υγρασία, κέρδισε ζέστη: Αφαιρώντας την υγρασία, βελτιώνει το επίπεδο θερμότητας μέσα στο χώρο η οποία διατηρείται για περισσότερο και διαχέεται ευκολότερα, μειώνοντας συνεπώς το κόστος θέρμανσης.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ ΜΕΧΡΙ  60 m²….

 

1. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ INVENTOR EVA II PRO EP3-WIFI 16L

Απολαύστε ιδανικές συνθήκες, με τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου και εξοικονομήστε ενέργεια μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Wi-Fi, εξασφαλίζοντας υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, χωρίς σκόνες, βακτήρια και οσμές χάρη στον ενσωματωμένο ιονιστή. Με τον αφυγραντήρα EVA II Pro Wi-Fi, έχετε τη δυνατότητα να στεγνώσετε τα ρούχα σας αποτελεσματικά και υγιεινά χάρη στη λειτουργία Dryer, ενώ απολαμβάνετε ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σας, χάρη στην λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης. Επίσης, επιτυγχάνετε ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση του αφυγραντήρα σας με την προηγμένη τεχνολογία συνεχόμενης ροής αέρα που διαθέτει η σειρά. Έτσι, εξοικονομείτε ενέργεια & χρήματα χάρη στην συνεχόμενη λειτουργία του ανεμιστήρα της συσκευής που αντιλαμβάνεται καλύτερα τη σχετική υγρασία του χώρου αλλά και χάρη στον συμπιεστή που χρειάζεται να λειτουργήσει πολύ λιγότερες ώρες κατά την διάρκεια του 24ώρου.

Wi-Fi:
Ρυθμίστε την υγρασία του χώρου σας από όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του Tablet σας. Απόλυτος έλεγχος για ιδανική ατμόσφαιρα στον χώρο σας και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Χαμηλή Στάθμη Θορύβου:
Επιλέξτε τη Silent κατάσταση του ανεμιστήρα από τα 3 επίπεδα λειτουργίας (Silent – Medium – Turbo) και ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί στα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Ενδείκνυται για χρήση σε υπνοδωμάτια – ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες- ώστε να απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες ύπνου, καθώς και σε χώρους όπου απαιτείται απόλυτη ησυχία π.χ. χώροι μελέτης.

Ροδάκια για εύκολη μετακίνηση:
Μεταφέρετε εύκολα τον αφυγραντήρα, όπου και όποτε επιθυμείτε. Τα ενσωματωμένα ροδάκια που διαθέτει η συσκευή, σας επιτρέπουν να την μεταφέρετε όπου είναι απαραίτητο για αποδοτικότερα αποτελέσματα.

Turbo:
Μειώστε γρήγορα την υγρασία, σε χώρους όπου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Η αναβαθμισμένη λειτουργία Turbo, ενισχύει την εξαγωγή αέρα, και επαναφέρει αποτελεσματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο για άνετη ατμόσφαιρα.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών:
Η συσκευή διαθέτει 24ωρο χρονοδιακόπτη για να προγραμματίσετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης και να αποφύγετε την άσκοπη λειτουργία της, όταν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι.

Έξυπνη Αφύγρανση:
Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες στο χώρο σας.

Στέγνωμα Ρούχων:
Στεγνώστε τα ρούχα σας αποτελεσματικά και υγιεινά, με τη λειτουργία Dryer. Τοποθετήστε την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα μικρό δωμάτιο (με κλειστή την πόρτα) και ενεργοποιήστε το πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων. Ο αέρας που παράγεται ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας και εξασφαλίζει στεγνά και ευωδιαστά ρούχα σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό.

2. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ TOYOTOMI TDE-16DTI

 

Αποτελεσματική εξάλειψη της υγρασίας, στέγνωμα των ρούχων μέσα στο σπίτι αλλά και καθαρό περιβάλλον με τον αφυγραντήρα της Toyotomi TDE-16DTI. Μπορεί να καλύψει εύκολα χώρους έως και 60 τμ ενώ με τα ενσωματωμένα ροδάκια και την πρακτική χειρολαβή, η μεταφορά του σε άλλο δωμάτιο, είναι θέμα μερικών δευτερολέπτων. Από τον ηλεκτρονικό πίνακα στο πάνω μέρος της συσκευής θα μπορείς να ρυθμίσεις τις περισσότερες διαθέσιμες επιλογές αφύγρανσης, όπως επίσης την ταχύτητα του ανεμιστήρα, το ποσοστό υγρασίας αλλά και τον χρονοδιακόπτη.

Ενσωματώνει επίσης λειτουργία Ιονιστή, όπου καθαρίζει τον αέρα από σκόνη, ρύπους, οσμές αλλά και μικροσωματίδια, ώστε το περιβάλλον στο σπίτι να είναι πεντακάθαρο, ειδικά στις περιπτώσεις που υπάρχουν και μικρά παιδιά. Αν και παρέχει δοχείο περισυλλογής νερού 2.5 λίτρων, μπορείς να συνδέσεις τον αφυγραντήρα απευθείας με το σωλήνα της αποχέτευσης για αδιάκοπη αφύγρανση ενώ με τον χρονοδιακόπτη θα μπορείς να ρυθμίσεις την αυτόματη έναρξη και τερματισμό, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι με τον αφυγραντήρα της Toyotomi θα μπορείς να στεγνώνεις τα ρούχα ακόμη και μέσα στο σπίτι, ειδικά τις βροχερές και κρύες ημέρες του χειμώνα, όπου το στέγνωμα στο μπαλκόνι είναι αναποτελεσματικό.

Related posts