VALUE FOR MONEY : 3 από τα καλύτερα ασύρματα πληκτρολόγια για gaming

ασύρματα πληκτρολόγια

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ GAMING || OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Τα ασύρματα πληκτρολόγια δεν τα έχουμε συνδέσει με το gaming: αργά, μη ανταποκρινόμενα και δυσκίνητα. Αυτό δεν ισχύει πλέον με τις νεες βελτιώσεις και τις νέες κυκλοφορίες απο τις εταιρίες , έχει καταργήθει με επιτυχία πλεον αυτή η αντίληψη.

Έχουμε δοκιμάσει ασύρματα πληκτρολόγια gaming για ταχύτητα, αξιοπιστία, συνδεσιμότητα, ποιότητα κατασκευής και πολλά άλλα. Ακολουθεί η λίστα με αυτά που ξεχώρισαν, για να σας δώσουμε μια ιδέα για το ποιο θα σας ταιριάζει περισσότερο. Ιδανικά, θα συνδυάζατε επίσης το καλύτερο ασύρματο πληκτρολόγιο παιχνιδιών με τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά gaming  και ένα ασύρματο ποντίκι, προκειμένου να αποδεσμευτείτε εντελώς από τα καλώδια.

Συνήθεις ερωτήσεις για τα καλύτερα ασύρματα πληκτρολόγια

 

Πώς δοκιμάζετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο;

 

Ο καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή των ασύρματων πληκτρολογίων ξεκινά από τη σταθερότητα της σύνδεσης. Ανεξάρτητα από την ασύρματη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, το πληκτρολόγιο  πρέπει να διατηρεί μια σταθερή σύνδεση με απόκριση ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι το πρωταρχικό χαρακτηριστικό που δίνουμε προσοχή κατά τη αγορά.

Αυτό μας φέρνει στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εάν το πληκτρολόγιο χρειάζεται συνεχώς φόρτιση ή τρώει πολλές μπαταρίες ΑΑ την εβδομάδα, η ασύρματη φύση του γίνεται μια υποχρέωση και όχι ένα σημείο πώλησης. Ο τύπος της μπαταρίας έχει επίσης σημασία: οι ενσωματωμένες μπαταρίες σας εξοικονομούν χρήματα, αλλά μπορούν να φθαρούν με την πάροδο του χρόνου. Οι αφαιρούμενες μπαταρίες μπορούν να αντικατασταθούν και να φορτιστούν αμέσως, αλλά ανταποκρίνονται στο κόστος του πληκτρολογίου.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών;

 

Ο τύπος διακόπτη  είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική επιλογή που πρέπει να κάνετε όταν επιλέγετε το νέο σας πληκτρολόγιο παιχνιδιού. Οι μηχανικοί διακόπτες Cherry είναι οι πιο συνηθισμένοι και πιο αναγνωρίσιμοι, αλλά υπάρχει μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις που προσφέρονται, καθώς και μια σειρά από εξειδικευμένους διακόπτες για να διαλέξετε.

1. Logitech G915 Lightspeed GL Linear

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 •  φωτισμός RGB
 •  διάρκεια ζωής μπαταρίας

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Τα πλήκτρα μακροεντολών είναι εύκολο να χτυπηθούν κατά λάθος
 • Τιμή

Το G915 είναι λεπτό αλλά εξαιρετικά στιβαρό –  Ωστόσο, η πραγματική έκπληξη είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχοντας διάρκεια ζωής 30+ ωρών με πλήρη φωτεινότητα στο RGB . Η απενεργοποίηση του φωτισμού RGB επεκτείνει τη διάρκεια ζωής, επιτρέποντάς του να λειτουργεί έως και 100 ώρες χωρίς επαναφόρτιση.

Η ασύρματη δυνατότητα παρέχεται από την τεχνολογία Lightspeed της Logitech. Είναι μια απλή ρύθμιση, απλά συνδέστε τον δέκτη USB σε μια διαθέσιμη θύρα USB τύπου Α και είστε έτοιμοι. Παρόλο που θα θέλετε να παραμείνετε στο Lightspeed ως επί το πλείστον, εξασφαλίζοντας έτσι την πιο σταθερή σύνδεση, η ασύρματη σύνδεση μπορεί επίσης να παρασχεθεί μέσω Bluetooth και είναι γρήγορα προσβάσιμη με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το μοναδικό μειονέκτημα του G915 είναι η αστρονομική τιμή του. Το Logitech G915 μοιάζει με τη λογική εξέλιξη του τι πρέπει να είναι ένα ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο – διαθέτοντας εξαιρετική συνδεσιμότητα, εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια σειρά χαρακτηριστικών… για όσους μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

2 Logitech G613

 

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

 • Εξαιρετικό σύνολο χαρακτηριστικών
 • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Το στήριγμα καρπού δεν αφαιρείται
 • Χωρίς φωτισμό

Η τεχνολογία πίσω από τα ασύρματα περιφερειακά έχει προχωρήσει πολύ και η ασύρματη συνδεσιμότητα Lightspeed της Logitech είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το G613 δεν διέκοψε ποτέ μια σύνδεση παρά την πληθώρα των ασύρματων συσκευών στα γραφεία μας. Ταιριάζει επίσης με ενσύρματα περιφερειακά όσον αφορά τη σταθερότητα και την απόκριση.Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό—ένα ζευγάρι μπαταριών AA μπορεί να κρατησει έως και 18 μήνες συνεχούς χρήσης.

Αν και έχει σχεδιαστεί πρώτα για πρακτικότητα εχει μια σειρά από αποκλειστικές μακροεντολές, χειριστήρια πολυμέσων και έναν διακόπτη έντασης ήχου. Το στήριγμα καρπού με λαβή είναι επίσης ευρύχωρο, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αφαιρείται και δεν έχει ύψος για να το κάνει πραγματικά αξιόλογο. Όπως είναι λογικό, οι φωτισμοί κόπηκαν για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Κρίνοντας μόνο από τα πλεονεκτήματά του, το G613 της Logitech είναι ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο και το LightSpeed ​​είναι μια τρομερή ασύρματη τεχνολογία, αλλά δεν θα σκεφτόμασταν να πληρώσουμε αυτα τα χρηματα για αυτό αν ήταν ενσύρματο μοντέλο.

3. Corsair K63 Wireless

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Συμπαγές
 • Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Μικρή διάρκεια μπαταρίας με αναμμένους οπίσθιους φωτισμούς

Το συμπαγές Corsair K63 Wireless έρχεται γεμάτο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Cherry MX Red διακόπτες – Ελεγχος με Χειριστήρια πολυμέσων και στήριγματα καρπού –  οπίσθιοι φωτισμοί.

Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία του διαρκεί περίπου 15 ώρες με τα φώτα ρυθμισμένα στο μεσαίο και 25 ώρες στη χαμηλότερη φωτεινότητα. Η Corsair αναφέρει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 75 ώρες με τους οπίσθιους φωτισμούς σβηστούς, οπότε η χρήση του οπίσθιου φωτισμού φαίνεται σαν μια περιττή απόφαση. Η Corsair συνιστά να το συνδέσετε για αδιάκοπο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν αναιρεί τον σκοπό ενός ασύρματου πληκτρολογίου;

Εκτός από το πρόβλημα της μπαταρίας, το Corsair K63 Wireless είναι ενα εξαιρετικό πληκτρολόγιο. Τα πλήκτρα ανταποκρίνονται και όλα τα νεα χαρακτηριστικά του κάνουν το παιχνιδι σας λίγο πιο εύκολο.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ || 5 καλύτερες καρέκλες gaming

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!