ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH JBL GO2

JBL GO2
photo:topreviews.gr

Άκου την μουσική όπου κι αν βρίσκεσαι με το ασύρματο φορητό ηχείο JBL GΟ2. Χάρη στην συνδεσιμότητα Bluetooth θα μπορείς να κάνεις streaming των τραγουδιών που έχεις αποθηκευμένα στο smartphone. Ταυτόχρονα, με την αδιάβροχη πιστοποίηση IPX7, η μουσική παίζει ασταμάτητα στην παραλία, στην πισίνα, στην κουζίνα χωρις να φοβάσαι τα ατυχήματα που μπορεί να συμβούν.

Το ηχείο της JBL ζυγίζει μόλις 184 γραμμάρια, ώστε να απολαμβάνεις δυνατό και πεντακάθαρο ήχο, στο ταξίδι, την εκδρομή, τη βόλτα ή ακόμη και όταν χαλαρώνεις στο σπίτι έπειτα από μία έντονη ημέρα. Με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 730mAh, θα ακούς μουσική έως 5 ώρες συνεχόμενα, ενώ με 2,5 ώρες επαναφόρτισης, θα είναι πάντα έτοιμο για μουσική, όταν το χρειαστείς.

Εκτός όμως από μουσική, θα μπορείς να δεχθείς και τις τηλεφωνικές κλήσεις του smartphone, αφού ενσωματώνει μεγάφωνο αλλά και πλήκτρο αποδοχής κλήσεων. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να αποσυνδέσεις το smartphone από το JBL GΟ2, αλλά θα μπορείς να μιλήσεις απευθείας σε ανοιχτή ακρόαση με όλους.

Ακόμη, έρχεται με θύρα 3.5mm ώστε να είσαι σε θέση να συνδέσεις και άλλες εξωτερικές πηγές ήχου όπως ένα MP3 Player, και να ακούς μουσική με όποιον τρόπο σε βολεύει καλύτερα. Συμβατό τόσο με iOS και Android smartphones, για να έχεις την ευελιξία που χρειάζεσαι για την δική σου μουσική ευχαρίστηση.

jbl
photo:topreviews.gr

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!