ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ HEADPHONES ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΨΕΙΡΕΣ (IN EAR) HEADPHONES ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

1. AUDIO TECHNICA ATH-CKX5IS SONICFUEL IN-EAR HEADPHONES

 

AUDIO TECHNICA ATH-CKX5IS
Λειτουργία Handsfree
Πλήκτρο Ελέγχου Έντασης
Κατάλληλο για Sports
Noise Canceling
Τα ακουστικά in-ear της σειράς ATH-CKX5iS SonicFuel διαθέτουν δυνατότητα προσαρμογής στο χώρο, παρέχοντας μοναδική άνεση εκτός από τον βέλτιστο ήχο. Το διαμορφωμέμο άκρο C τοποθετείται μέσα στο αυτί όπου ασφαλίζεται στη θέση του για μεγαλύτερη σταθερότητα. Τα περιστρεφόμενα eartips 360 ° προσαρμόζονται στην μοναδική γωνία του αυτιού σας για προσωπική προσαρμογή και βελτιωμένη μόνωση. Τα ενσωματωμένα χειριστήρια έντασης ήχου και μικροφώνου (σε συμβατά smartphones) σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την μουσική και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

2. SENNHEISER CX-2.00-i

 

Earphone ακουστικά με κορυφαία απόδοση ήχου, βελτιστοποιημένα για χρήση με συσκευές Apple

SENNHEISER CX-2.00-i
Πλήκτρο Ελέγχου Έντασης
Λειτουργία Handsfree:
Noise Canceling
Κατάλληλο για Sports

Tα ακουστικά CX 2.00 της Sennheiser προσφέρουν έναν πλούσιο και κρυστάλλινο ήχο με ενισχυμένο μπάσο όπως σε κάθε ανάλογο προϊόν της Sennheiser. Η ευκολία χρήσης και η αποτελεσματικότητα είναι δεδομένη ενώ το χειριστήριο 3 κουμπιών με το ενσωματωμένο μικρόφωνο επιτρέπει την απάντηση των κλήσεων και τον απόλυτο έλεγχο της μουσικής με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου. Το CX 2.00 αποτελεί το τέλειο ακουστικό όταν βρίσκεστε εν κινήσει. η συσκευασία περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά μεγέθη earpads ( XS,S,M,L ) για σωστή προσαρμογή σε οποιοδήποτε τύπο αυτιού.

 

3. Skullcandy Jib Ακουστικά Ψείρες

 

Skullcandy Jib
Λειτουργία Handsfree
Πλήκτρο Ελέγχου Έντασης
Noise Canceling
Κατάλληλο για Sports

Τα ακουστικά Jib διαθέτουν πλούσιο και καθαρό ήχο χάρη στην τεχνολογία Supreme Sound. Οι θωρακικές ‘’γέλες’’ που απομονώνουν τον θόρυβο και σφραγίζουν τον ανεπιθύμητο ήχο εκτός, και σε βοηθούν να εξασφαλίσεις ότι η μουσική σου θα παραμένει σωστή και καθαρή στο αυτί σου.

 

BASEUS WIRED HANDSFREE ENCOK H06
Λειτουργία Handsfree
Πλήκτρο Ελέγχου Έντασης
Noise Canceling
Κατάλληλο για Sports

Καταβάλλουμε εξαιρετικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα στις σελίδες μας είναι ακριβή και ενημερωμένα. Δεν εχουμε σχέσεις με  κατασκευαστές ωστε να μας  παρέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα. Όπου είναι δυνατόν, επαληθεύουμε  τις πληροφορίες .

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!