4 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ WEBCAMS ΓΙΑ STREAMING

WEBCAMS

WEBCAMS || OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

WEBCAMS ΓΙΑ STREAMING

 

Τα περισσότερα tablet, smartphone και φορητοί υπολογιστές έρχονται με ενσωματωμένες κάμερες αυτές τις μέρες, οπότε έχουμε ξεχάσει τις  εξωτερικές κάμερες. … Αλλά πολλοί χρήστες όπως οι gamers και streamers επενδύουν αρκετά χρήματα σε κάμερες USB … Δεν αποτελεί βεβαια έκπληξη το γεγονός ότι η αγορά έχει συρρικνωθεί  ακομα  περισσότερο τις μέρες τις πανδημίας γιατι όλοι εργάζονται πλέον απο το σπίτι ειτε με το zoom ειτε  με αλλα softwareς –  Μόνο λίγοι πλεoν κατασκευαστές εξακολουθούν να παράγουν νέες κάμερες αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται παγκόσμια . Για να βοηθήσουμε  έχουμε συγκεντρώσει σε αυτήν τη λίστα με τις  καλύτερες κάμερες που διατίθενται …

 

1. Corsair Facecam 10WAA9901

 

 

Η Facecam σας δίνει πλήρη έλεγχο στο ISO, την ταχύτητα κλείστρου και πολλά άλλα.Δεν διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, αλλά στις περισσότερες συσκευές μπορείτε απλά να συνδέσετε μικρόφωνο. Μπορεί να είναι λίγο ακριβή, αλλά αξίζει τον κόπο.

2. Logitech StreamCam – Web Camera 1080p

 

 

Μπορείτε να μοιραστείτε το πάθος σας για βίντεο και streaming με την κάμερα Logitech StreamCam. Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, δύο μικρόφωνα στραμμένα προς τα εμπρός, ευέλικτες επιλογές στήριξης και συνδεσιμότητα USB-C, είναι η ιδανική κάμερα για μετάδοση στις αγαπημένες σας πλατφόρμες streaming. Το USB-C θα λειτουργεί μόνο με υπολογιστή που διαθέτει θύρα USB-C.  Ενώ το μήκος του καλώδιο προβλημάτισε.

 

 

WEBCAMS ΓΙΑ STREAMING
@WEBCAMS ΓΙΑ STREAMING

 

Η Webcam Logitech C920 Full HD Pro είναι ιδανική για χρήση με τις περισσότερες εφαρμογές . Αυτή η κάμερα παρέχει καθαρές εικόνες και ροή βίντεο με αξιοσημείωτη καθαρότητα στους θεατές σας, είτε σε Full HD 1080p στα 30 fps είτε σε HD 720p στα 30 fps . Όχι μόνο μπορείτε να τραβήξετε ένα καθαρό, λεπτομερές βίντεο, αλλά η αυτόματη προσαρμογή του φωτισμού που είναι ενσωματωμένη σε αυτή την κάμερα ροής σημαίνει ότι θα διασφαλίσει ότι σας βλέπει καθαρά – ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε κάθε πλευρά του φακού υπάρχουν δύο μικρόφωνα που μπορούν να καταγράψουν τη φωνή σας σε στερεοφωνικό επίπεδο, βοηθώντας σας να ακούγεστε πιο φυσικά και καθαρά στο ακροατήριό σας.

Αν ψάχνετε για κάμερα 1080p με γνώμονα το Skype… H Logitech C920 είναι μια καλή επιλογή. Διαθέτει glass lens, υποστήριξη κωδικοποίησης h.264, διαθετει autofocus  και λειτουργία χαμηλού φωτισμού, αυτό το μοντέλο προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε αυτό το επίπεδο τιμών.Η κάμερα παράγει ευκρινές βίντεο σε διάφορες αναλύσεις, ρυθμούς καρέ και προσανατολισμούς, με σταθερή ποιότητα ήχου από τα μικρόφωνα της. Με τη συμπεριλαμβανόμενη βάση, μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της χρήσης της στην οθόνη σας και στο τρίποδο. Και με εξαιρετικές κριτικές απο τους χρήστες …

 

4. Microsoft LifeCam HD-3000 Webcam

 

 

Δεδομένου ότι η Microsoft κατέχει το Skype δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει τη δική της κάμερα web – η LifeCam σάς προσφέρει μια κάμερα με ανάλυση 720p και με αξιοπρεπή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, με μικρόφωνο  με active noise cancelation (ANC), με  βάση και υποστήριξη για σχεδον ολα τα λειτουργικά συστήματα που ξεκινούν από τα Windows XP –  η τεχνολογία TrueColor  προσφέρει  ζωντανά χρώματα ακόμα και σε αντιξοες συνθήκες streaming –  Και με μέσο όρο 4,5 / 5 αστέρων σε ξένα site  με πάνω από  1.000 θετικες κριτικές, μπορείτε να ειστε σίγουροι ότι δεν σπαταλάτε τα χρήματά σας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Written by 

error: Content is protected !!