Milwaukee Σπαθοσέγα M18 FSZ-0X Solo

Ο λεπτός σχεδιασμός του το καθιστά καλή επιλογή για χρήση σε στενούς χώρους, όπως ντουλάπια και οροφές.

Σχεδιασμός και κατασκευή

η Milwaukee Σπαθοσέγα M18  διαθέτει ένα πλήρως μεταλλικό περίβλημα που είναι αρκετά ισχυρό και μπορεί να αντέξει σε μεγάλη κακομεταχείριση. Το εργαλείο διαθέτει σκληρό πλαστικό περίβλημα που το καθιστά στιβαρό και ανθεκτικό. Το γεγονός ότι λειτουργεί με μπαταρία σας δίνει την ευκαιρία να κινείστε σε ολους τους χώρους.

Το εργαλείο έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ετσι δεν θα ξεμείνει από ενέργεια στη μέση ενός έργου. Όταν αγοράζετε αυτή την Milwaukee Σπαθοσέγα M18α, παίρνετε μια θήκη και έναν πολυφορτιστή.

Λειτουργία

Όπως και πολλά άλλα εργαλεία της Milwaukee η σπασοθέγα κινείται από κινητήρα χωρίς ψήκτρες. Αυτός ο κινητήρας εξασφαλίζει μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας -το εργαλείο δεν έχει κραδασμούς. Το εργαλείο διαθέτει επίσης ένα ρυθμιζόμενο shoe που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την απόσταση διαδρομής της λάμας. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τη θέση της λεπίδας .

Το εργαλείο διαθέτει μοχλό λάμας QUICK-LOCK που εξασφαλίζει τη γρήγορη αλλαγή της λάμας. Ωστόσο, ο μόνος τομέας όπου φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα είναι

Η λειτουργία RedLink μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά την κατανάλωση ενέργειας και να αποτρέψει την υπερθέρμανση. Για να διασφαλιστεί ότι δεν θα συμβεί ξαφνικό κλείσιμο, η μπαταρία RedLithium XC θα σας δείχνει πόση ενέργεια απομένει. Το πριόνι διαθέτει επίσης μια λειτουργία αντιστάθμισης που συμβάλλει στη μείωση των κραδασμών.

 

2021 09 11 15 55 14 Window

Άνεση χωρίς καλώδιο:

Όντας ένα εργαλείο χωρίς καλώδιο, το 2621-20 παρέχει απαράμιλλη ελευθερία κινήσεων και ευκολία στο εργοτάξιο. Λειτουργεί με την πλατφόρμα μπαταριών M18 της Milwaukee, η οποία προσφέρει μακροχρόνια ισχύ και συμβατότητα με άλλα εργαλεία της σειράς M18. Ο ασύρματος σχεδιασμός εξαλείφει την ταλαιπωρία των καλωδίων και παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία, ειδικά σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Ανθεκτική κατασκευή:

Η Milwaukee είναι γνωστή για την ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή της και το 2621-20 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το πριόνι είναι κατασκευασμένο για να αντέχει στις κακουχίες της βαριάς χρήσης, εξασφαλίζοντας μακροζωία ακόμη και σε απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας. Ο στιβαρός σχεδιασμός και τα ποιοτικά υλικά του το καθιστούν ένα αξιόπιστο εργαλείο που μπορεί να ανταπεξέλθει στις πιο δύσκολες εργασίες κοπής.

Χωρητικότητα

Το Milwaukee διαθέτει μοτέρ 18 V που μπορεί να λειτουργήσει με μέγιστη ταχύτητα 3.000 SPM για να ολοκληρώσει γρήγορα πολλές εργασίες σας.Το εργαλείο θα κόψει εύκολα υλικά με διάμετρο 3 inches. Ωστόσο, θα είναι λίγο πιο αργό κατά την κοπή εκείνων με διάμετρο 4 έως 6 inches – Milwaukee 2621-20 θα παρέχει ταχύτερη ταχύτητα κοπής ενω ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες  POWERSTATE  έχει μεγαλύτερη ισχύ κοπής .

Φορητότητα και εργονομία:

Με βάρος στα (βάρος του προϊόντος), το 2621-20 είναι ελαφρύ και εύχρηστο, μειώνοντας την κόπωση του χειριστή κατά την εκτεταμένη χρήση. Ο εργονομικός σχεδιασμός και η άνετη λαβή ενισχύουν περαιτέρω την άνεση και τον έλεγχο του χρήστη. Οι συμπαγείς διαστάσεις του πριονιού το καθιστούν εξαιρετικά φορητό, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Εγγύηση:

Η Milwaukee εγγυάται την ποιότητα των εργαλείων της και το 2621-20 υποστηρίζεται από εγγύηση (οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες ενδέχεται να διαφέρουν). Αυτή η εγγύηση παρέχει στους χρήστες εμπιστοσύνη και ηρεμία, γνωρίζοντας ότι επενδύουν σε ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό εργαλείο.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

– Το εργαλείο διαθέτει συμπλέκτη ασφάλισης ταχυτήτων που ελαχιστοποιεί τη φθορά του εργαλείου.
– Adjustable shoe  Αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της λεπίδας πριονιού και καλύτερη πρόσβαση στα διάφορα μέρη της λεπίδας.
– Φως Led. Αυτό σας βοηθά να εργάζεστε εύκολα σε σκοτεινές περιοχές.
– hook. Σας επιτρέπει να κρεμάσετε το εργαλείο όταν δεν το χρησιμοποιείτε

Πλεονεκτήματα

– Πολύ ισχυρό
– Εργονομικός σχεδιασμός

Μειονεκτήματα

– μηχανισμός αλλαγής λεπίδας

Συμπέρασμα

Παρόλο που η τιμή του είναι ακριβή συνολικά, πρόκειται για μια εξαιρετική σπαθοσέγα που αξίζει τα λεφτά της. Επομένως, αν θέλετε να αγοράσετε μια σπαθοσέγα αυτή είναι μια επιλογή που αξίζει να εξετάσετε.

Σημείωση: Το Milwaukee 2621-20 πωλείται ως γυμνό εργαλείο, δηλαδή η μπαταρία και ο φορτιστής πωλούνται ξεχωριστά. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπάρχουσες μπαταρίες και φορτιστές Milwaukee M18 ή να επιλέγουν τους κατάλληλους ανάλογα με τις ανάγκες τους.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!