ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ GAMING CORSAIR K55 RGB PRO

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ GAMING CORSAIR K55 RGB PRO

best value for money

Το πληκτρολόγιο CORSAIR K55 RGB PRO με έξι ειδικά πλήκτρα μακροεντολών που ρυθμίζονται εύκολα.

 

CORSAIR GAMING KEYBOARD
PHOTO @topreviews.gr
  • Ενεργοποιήστε λειτουργίες, συντομεύσεις ή πλήκτρα με ένα μόνο πάτημα με έξι ειδικά πλήκτρα μακροεντολών, που ρυθμίζονται εύκολα μέσω του λογισμικού CORSAIR iCUE ή χρησιμοποιήστε άμεσες εντολές ροής μέσω του λογισμικού Elgato Stream Deck.
  • Η προστασία από σκόνη και διαρροές με βαθμό προστασίας IP42 προστατεύει από ατυχήματα, ώστε το παιχνίδι σας να μην χρειάζεται ποτέ να σταματήσει.
  • Το αποσπώμενο στήριγμα μειώνει την καταπόνηση των χεριών σας, ώστε να μπορείτε να παίζετε για περισσότερη ώρα με άνεση και εμποδίζει την ολίσθηση των χεριών σας.
CORSAIR GAMING KEYBOARD
PHOTO @TOPREVIEWS.GR
  • Τα ειδικά πλήκτρα έντασης ήχου και πολυμέσων σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την αναπαραγωγή πολυμέσων και να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε το παιχνίδι σας.
  • Τα αθόρυβα και ευέλικτα πλήκτρα προσφέρουν άνετη πληκτρολόγηση τόσο κατά τη διάρκεια της εργασίας όσο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι.
  • Το λογισμικό CORSAIR iCUE προσφέρει έλεγχο του φωτισμού RGB, εξελιγμένο προγραμματισμό μακροεντολών, συγχρονισμό φωτισμού σε όλο το σύστημα και πολλά άλλα, όλα σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας που συνδέει όλες τις συμβατές με το iCUE συσκευές CORSAIR σε όλη τη διάταξή σας.

 

Συνολικά ένα εκπληκτικό πληκτρολόγιο αν δεν σας πειράζει που θα χάνετε τους mechanical switches, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που μπορειτε παραπονεθείτε απο αυτό το πληκτρολόγιο.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!