ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMES ΓΙΑ ΤΟ NINTENDO SWITCH GAME

@TOPREVIEWS.GR

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ || KAΡΕΚΛΕΣ GAMINGΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMES ΓΙΑ ΤΟ NINTENDO SWITCH GAME

 

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Nintendo Switch Game

Τύπος: Adventure

 

2. Super Smash Bros. Ultimate – Nintendo Switch Game

Τύπος: Fighting
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMES ΓΙΑ ΤΟ NINTENDO SWITCH GAME
Το Super Smash Bros. Ultimate είναι το κορυφαίο της σειράς, περιλαμβάνοντας όλους τους χαρακτήρες που συμμετείχαν στη σειρά, δημιουργώντας μια συλλογή 65 χαρακτήρων. Παίξε με οποιονδήποτε από τους Link, Pikachu, Pokemon Trainer, Solid Snake, Sonic και τους ολοκαίνουριους Ridley και Inkling Girl, μεταξύ πολλών άλλων, από σειρές της Nintendo και όχι μόνο.

Η υπέρτατη μάχη έφτασε

Το αναβαθμισμένο και ταχύτερο gameplay υπόσχεται εκρηκτικές μάχες μεταξύ έως και 8 παικτών, στο πιο πλήρες, χαοτικό Super Smash Bros , στην ιστορία της σειράς.

  • Το Super Smash Bros. έφτασε, γιορτάζοντας τη σειρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συμπεριλαμβάνοντας κάθε χαρακτήρα που υπήρξε ποτέ και ακόμη περισσότερους.
  • Νέοι μαχητές, νέες πίστες και κάθε μαχητή που παρουσιάστηκε ποτέ στη σειρά, από τους Pokemon Trainer, Wolf και Cloud, έως την Bayonetta και τους ολοκαίνουργιους Ridley και Inkling Girl.
  • Ανέβασε την εμπειρία Super Smash Bros. σε νέα ύψη με ταχύτερη μάχη, νέες επιθέσεις, νέα αντικείμενα και νέες επιλογές άμυνας.
  • Οργάνωσε έναν αγώνα για 4 παίκτες ή παίξε με έως και 8 παίκτες, για Ultimate μάχες.

3. Super Mario Odyssey – Nintendo Switch Game

Τύπος: Platformer

Η πιο «τρελή» περιπέτεια του Mario σε υποδέχεται, στο Super Mario Odyssey! Ο αγαπημένος υδραυλικός μπλέκεται σε νέες περιπέτειες, καθώς ταξιδεύει στον κόσμο μας, από άκρη σε άκρη, προσπαθώντας να σώσει την πριγκίπισσα Peach η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Bowser!

4. The Witcher III: Wild Hunt Complete Edition – Nintendo Switch Game

Τύπος: Role Playing (RPG)

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMES ΓΙΑ ΤΟ NINTENDO SWITCH GAME

 

5. Animal Crossing New Horizons – Nintendo Switch Game

Τύπος: Simulation

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMES ΓΙΑ ΤΟ NINTENDO SWITCH GAME

Το πολυαγαπημένο Animal Crossing έρχεται στο Nintendo Switch. Σύλλεξε αντικείμενα και φτιάξε ότι χρειάζεσαι, από είδη πολυτελείας μέχρι χρήσιμα εργαλεία. Δοκίμασε την κηπουρική, κάνε φίλους, απόλαυσε τις εποχές, εξερεύνησε και πολλά άλλα!

 

6. Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Nintendo Switch Game

Τύπος: Role Playing (RPG)

7. Fire Emblem: Three Houses – Nintendo Switch Game

Τύπος: Role Playing (RPG)
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMES ΓΙΑ ΤΟ NINTENDO SWITCH GAME

8. Hyrule Warriors: Age Calamity – Nintendo Switch Game

Τύπος: Adventure

9.  Super Mario Maker 2

Κατηγορία: Action / Adventure

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMES ΓΙΑ ΤΟ NINTENDO SWITCH GAME

 

Το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς, έρχεται αποκλειστικά στο Nintendo Switch και θα μπορείς να δημιουργήσεις πίστες με assets από το Super Mario 3D World. Επίσης, θα έχεις και την επιλογή να φτιάξεις γωνίες και πλαγιές, κάτι που έλειπε από το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα για παιχνίδι σού δίνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις απίστευτες πίστες Super Mario όπως ακριβώς τις φαντάζεσαι, με κάθε λεπτομέρεια. Κανόνια που εκτοξεύουν νομίσματα. Σύννεφα που σε μεταφέρουν στον τερματισμό, τεράστιοι εχθροί και αλλες προκλήσεις. Ό,τι φανταστείς, μπορείς να το πετύχεις, φτιάχνοντας την πίστα σου κύβο-κύβο.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ || KAΡΕΚΛΕΣ GAMING

10. Splatoon 2 – Nintendo Switch Game

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMES ΓΙΑ ΤΟ NINTENDO SWITCH GAME

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!