ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ : Bosch ανιχνευτής GMS 120

Bosch ανιχνευτής

BOSCH GMS 120 ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ PROFESSIONAL

 

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ DIYERS

Το Bosch Digital Multiscanner GMS120 είναι ένας ισχυρός σαρωτής τοίχου. Διαθέτει τρεις λειτουργίες: ξύλο, μέταλλο και ηλεκτρικό ρεύμα και είναι αρκετά ακριβής και στις τρεις περιπτώσεις. Εκτός από τις τρεις λειτουργίες σάρωσης, το Bosch διαθέτει έναν κεντρικό ανιχνευτή για καρφιά, έναν μαγνητικό αισθητήρα για την εμφάνιση βιδών και άλλων μετάλλων και έναν δακτύλιο που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το πόσο κοντά βρίσκεστε στο υλικό που αναζητάτε. Ο φωτιζόμενος δακτύλιος αλλάζει από πράσινο (δεν ανιχνεύεται καρφί), κίτρινο (κοντά), σε κόκκινο (ακριβώς πάνω από ένα καρφί). Διαθέτει επίσης φωτιζόμενη οθόνη, γεγονός που διευκολύνει τη χρήση του σε υπόγειους χώρους ή άλλους χώρους με χαμηλό φωτισμό.

Θα θέλαμε η συσκευή να ήταν λίγο μικρότερη, καθώς είναι αρκετά ογκώδης και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος σε μια ζώνη εργαλείων- ο κεντρικός αισθητήρας είναι αρκετά ακριβής. Παρά τον όγκο του, το Bosch GMS120 είναι ακριβές, πολλαπλών χρήσεων και εύκολο στην ανάγνωση, και για αυτούς τους λόγους, το αγαπημένο μας προϊόν που δοκιμάσαμε.

Το BOSCH GMS 120 είναι ένας επαγγελματικός σαρωτής τοίχων που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση μετάλλων, ηλεκτροφόρων καλωδίων και άλλων αντικειμένων που είναι κρυμμένα σε τοίχους, δάπεδα και οροφές. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται συνήθως από εργολάβους, ηλεκτρολόγους και λάτρεις του DIY που πρέπει να τρυπήσουν ή να κόψουν τοίχους, αλλά θέλουν να αποφύγουν να χτυπήσουν τυχόν κρυμμένα εμπόδια.

Το BOSCH GMS 120 χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό τριών διαφορετικών τρόπων ανίχνευσης για να παρέχει ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Η πρώτη λειτουργία είναι η λειτουργία ανίχνευσης μετάλλων, η οποία χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο μαγνητόμετρο για την ανίχνευση σιδηρούχων μετάλλων, όπως ο χάλυβας και ο σίδηρος. Η δεύτερη λειτουργία είναι η λειτουργία ανίχνευσης ηλεκτροφόρων καλωδίων, η οποία χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο για την ανίχνευση της παρουσίας ηλεκτροφόρων καλωδίων. Η τρίτη λειτουργία είναι η λειτουργία ανίχνευσης πασσάλων, η οποία χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα ραντάρ για την ανίχνευση της παρουσίας ξύλινων και μεταλλικών πασσάλων μέσα σε τοίχους.

Αυτή η συσκευή διαθέτει μια ευανάγνωστη οθόνη LCD που παρέχει σαφείς και συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με τη θέση και το βάθος των ανιχνευόμενων αντικειμένων. Περιλαμβάνει επίσης μια ηχητική ειδοποίηση που προειδοποιεί τον χρήστη για τυχόν πιθανούς κινδύνους, όπως ηλεκτροφόρα καλώδια ή μεταλλικούς σωλήνες.

Το BOSCH GMS 120 είναι ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό εργαλείο που έχει κατασκευαστεί για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες εργασίας. Τροφοδοτείται από μπαταρία 9 volt και συνοδεύεται από προστατευτική θήκη μεταφοράς για ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  •  εύκολο στη χρήση
  • Αξιόπιστος εντοπισμός μέχρι και 12 cm βάθος
  • Προστασία από σκόνη και υγρασία: IP 54
  • Ανιχνεύει με ακρίβεια το εναλλασσόμενο ρεύμα

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ογκώδες

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!