VALUE FOR MONEY : 7 BLUETOOTH HEADPHONES ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ

BLUETOOTH HEADPHONES

BLUETOOTH HEADPHONES || ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ BLUETOOTH HEADPHONES ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ

1. Apple AirPods Pro Noice Cancelling Headphones

 

@TOPREVIEWS.GR
Apple AirPods Pro @TOPREVIEWS.GR

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ισχυρή απόδοση ήχου.
 • Active Noise Cancellation
 • Εφαρμογή στο αυτί
 • Πρόσβαση στο Siri.
 • Ασύρματη θήκη φόρτισης.
 • Splash-resistant

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ακριβό.
 • Δεν υπάρχουν στοιχεία ελέγχου έντασης στο αυτί.
 • Το ANC και το EQ δεν είναι ρυθμιζόμενα.

2. Ακουστικά Bluetooth Bose Earbuds Sport

 

11

 

Τα αθλητικά ακουστικά Bose Sport Earbuds είναι εντυπωσιακά για σπορ και γυμναστική. Αυτά τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με πτερύγια σταθερότητας, τα οποία εξασφαλίζουν ότι δεν θα πέσουν από τα αυτιά σας κατά τη διάρκεια του τρεξίματος στο πάρκο ή των σετ στο γυμναστήριο. Διαθέτουν άνετο σχεδιασμό που και έτσι είναι εύκολο να τα παίρνετε μαζί σας .

Τα Bose Sport Earbuds Truly Wireless είναι ακουστικά με αθλητικό προσανατολισμό. Παρόλο που δεν εμποδίζουν πολύ θόρυβο περιβάλλοντος, ορισμένοι χρήστες μπορεί να προτιμούν αυτό το χαρακτηριστικό σχεδιασμού, καθώς τους επιτρέπει να παρακολουθούν το περιβάλλον τους ενώ τρέχουν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, παρόλο που διαθέτουν μια συνοδευτική εφαρμογή, αυτή δεν προσφέρει δυνατότητες προσαρμογής του ήχου. Η συνεχής διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους 4 ώρες μπορεί επίσης να μην είναι αρκετή για να βγάλετε τη μέρα σας χωρίς να κάνετε παύσεις για να τα φορτίσετε.

 

Πλεονεκτήματα

 • Άνετη, σταθερή εφαρμογή.
 • Βαθμολογία IPX4.

Μειονεκτήματα

 •  έλλειψη Noise Cancellation
 • διάρκεια ζωής της μπαταρίας

3. Jabra Elite Sport BLUETOOTH HEADSET

 

Τα Jabra Elite 7 Pro είναι εντάξει για τηλεφωνικές κλήσεις. Το μικρόφωνό τους έχει καλή ποιότητα εγγραφής και η εφαρμογή τους διαθέτει μια λειτουργία sidetone, ώστε να μπορείτε να ακούτε τη φωνή σας κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τον ήχο, όπως το να θέσετε μια κλήση σε αναμονή. Δυστυχώς, ο χειρισμός θορύβου του μικροφώνου είναι ανεπαρκής σε θορυβώδεις χώρους. Ωστόσο, μπορεί να αποδίδει καλύτερα σε περιοχές με αέρα, χάρη σε μια λειτουργία “MultiSensor Voice” που διαφημίζεται για τη μετάδοση της φωνής σας μέσω αγωγιμότητας των οστών -το ANC τους δυσκολεύεται με τους ήχους χαμηλής εμβέλειας, όπως το βουητό των κινητήρων, οπότε ενδέχεται να μην μπορείτε να ακούσετε καλά την κλήση σας αν βρίσκεστε σε έναν πολυσύχναστο δρόμο.

222

4. JBL Live 660NC

444

Τα JBL Live 660NC Wireless είναι over-ear ακουστικά με ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) –  η συνοδευτική εφαρμογή τους προσφέρει ένα παραμετρικό EQ και προεπιλογές που σας βοηθούν να ρυθμίσετε τον ήχο τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, ενώ η απόδοση ANC είναι αξιοπρεπής συνολικά, δυσκολεύεται να αποκλείσει τους θορύβους από τις μηχανές λεωφορείων ή αεροπλάνων, και αποδίδει πολύ παρόμοια με τις δυνατότητες παθητικής απομόνωσης θορύβου στην περιοχή των μεσαίων και υψηλών τόνων. προσφέρουν μια αξιοπρεπώς ολοκληρωμένη απόδοση και διαθέτουν ακόμη και υποστήριξη φωνητικού βοηθού που μπορείτε να ενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τους.

Τα JBL Live 660NC Wireless είναι τα καλύτερα over-ear ακουστικά για τρέξιμο που έχουμε δοκιμάσει. Παρόλο που τα over-ears δεν είναι η πρώτη επιλογή των περισσότερων ανθρώπων για τρέξιμο, καθώς παγιδεύουν τη θερμότητα και δεν έχουν αντοχή στο νερό, μπορεί να προτιμήσετε αυτόν τον σχεδιασμό αν βρίσκετε τα in-ears και τα ακουστικά άβολα. Δεν είναι τόσο σταθερά όσο οι άλλες επιλογές σε αυτή τη λίστα, αλλά θα παραμείνουν στη θέση τους κατά τη διάρκεια τζόκινγκ στο πάρκο. Είναι επίσης καλά κατασκευασμένα και αξιοπρεπώς άνετα.

Διαθέτουν κάτω από 26 ώρες συνεχούς διάρκειας ζωής της μπαταρίας και χρονοδιακόπτη αυτόματης απενεργοποίησης για τη διατήρηση της μπαταρίας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Διαθέτουν επίσης μια λειτουργία ANC, αλλά αγωνίζονται να αποκλείσουν τον χαμηλό θόρυβο των κινητήρων λεωφορείων και αεροπλάνων, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό αν σας αρέσει να τρέχετε σε εξωτερικούς χώρους. Σφίγγουν επίσης αρκετά σφιχτά στο κεφάλι σας και μπορεί να το βρείτε άβολο αν τα φοράτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

5. Jabra Elite Active 75t BLUETOOTH HEADSET

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Ισχυρός ήχος με  μπάσο
 • Εξαιρετικό EQ έλεγχος με app
 • Αδιάβροχος IP57 και  ανθεκτικός  σχεδιασμός
 • Bluetooth 5.0
 • Passive noise-cancellation (PNC)
 • Wind noise protection
 • Εμβέλεια πάνω απο 10 μέτρα
 • Εξαιρετική εφαρμογή στο αυτί
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Ακριβό

6. Anker Soundcore Life Dot 2 Truly Wireless

 

 

Τα Anker Soundcore Life Dot 2 είναι ευέλικτα, αρκετά άνετα πραγματικά ασύρματα ακουστικά. Είναι καλοφτιαγμένα και θα παραμείνουν εύκολα στα αυτιά σας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Το ηχητικό τους προφίλ έχει λίγο επιπλέον μπάσο για να σας κρατάει ανεβασμένους χωρίς να είναι υπερβολικό. Έχουν πάνω από επτά ώρες συνεχούς διάρκειας ζωής της μπαταρίας και η θήκη τους διαφημίζεται ότι χωράει αρκετές επιπλέον φορτίσεις για λίγο κάτω από 100 ώρες αναπαραγωγής. Στα μειονεκτήματα, δεν έχουν υποστήριξη εφαρμογών και τα χειριστήριά τους δεν είναι τα πιο διαισθητικά.

7. Shokz OpenRun Bone Conduction

 

Τα Shokz OpenRun είναι αξιοπρεπή για σπορ και γυμναστική. Δεδομένου ότι δεν καλύπτουν καθόλου τα αυτιά σας, μπορείτε να ακούτε τον αγαπημένο σας ήχο ενώ παράλληλα ακούτε τους ήχους γύρω σας, κάτι που είναι ιδανικό αν τρέχετε σε εξωτερικούς χώρους. Έχουν άνετη και σταθερή εφαρμογή, είναι καλά κατασκευασμένα και έχουν βαθμολογία IP67 για αντοχή στη σκόνη και το νερό – το λουράκι λαιμού τους δεν θα χωράει στις τσέπες σας, αλλά μπορείτε να τα φοράτε στο κεφάλι σας ή γύρω από το λαιμό σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

Τα Shokz OpenRun Bone Conduction είναι η επόμενη γενιά των AfterShokz Aeropex Bone Conduction. Σε αντίθεση με τα περισσότερα παραδοσιακά ακουστικά αθλητικού προσανατολισμού, παράγουν ήχο στέλνοντας δονήσεις από τα ζυγωματικά σας στο εσωτερικό αυτί σας αντί να αναπαράγουν απευθείας ήχο από ηχεία. Ως αποτέλεσμα, δεν εισέρχονται καθόλου στο αυτί σας, επιτρέποντάς σας να έχετε επίγνωση του περιβάλλοντός σας, κάτι που είναι βολικό αν τρέχετε σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, αυτός ο σχεδιασμός σημαίνει επίσης ότι δυσκολεύονται να αναπαράγουν το μπάσο, οπότε οι μίξεις ακούγονται επίπεδες, ειδικά σε πιο θορυβώδη είδη όπως το EDM και το hip-hop. Ωστόσο, τα φωνητικά και τα κύρια όργανα αναπαράγονται καθαρά και με ακρίβεια, κάτι που είναι εξαιρετικό για είδη όπως τα podcast. Ενώ έχουν την ίδια εμφάνιση και αίσθηση με τον προκάτοχό τους, διαθέτουν τώρα λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Παρέχουν επίσης παρόμοιο χρόνο συνεχούς αναπαραγωγής 13 ωρών, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε .

Πλεονεκτήματα

 • Άνετη, σταθερή εφαρμογή.
 • Καλή κατασκευή και αξιολόγηση IP67 για αντοχή στη σκόνη και το νερό.
 • Συνεχής διάρκεια ζωής μπαταρίας 13 ωρών.

Μειονεκτήματα

 • Η απόδοση ήχου εξαρτάται από την εφαρμογή των ακουστικών.

Η τεχνολογία Bluetooth θα λειτουργήσει  με iPhones, iPads, τηλέφωνα Android, tablet καθώς και με όλους τους υπολογιστές με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!