ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ AΠΟ 100 ΕΥΡΩ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ AΠΟ 100 ΕΥΡΩ

 

1. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ASICS  GEL-SONOMA 4 GTX

 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ AΠΟ 100 ΕΥΡΩ

Το ASICS GEL-Sonoma 4 GTX είναι ένα παπούτσι για τρέξιμο σε μονοπάτια, σχεδιασμένο για τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους, ιδιαίτερα για όσους απολαμβάνουν το τρέξιμο σε μονοπάτια υπό διάφορες ακραιες καιρικές συνθήκες. Το “GTX” στην ονομασία αναφέρεται στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας GORE-TEX, ενός αδιάβροχου και διαπνέοντος υλικού που χρησιμοποιείται συνήθως σε παπούτσια. Το GEL-Sonoma 4 GTX προσφέρει προστασία από το νερό και εξασφαλίζει μια εξαιρετική εμπειρία, καθιστώντας το κατάλληλο για τρέξιμο σε βρεγμένα ή λασπωμένα εδάφη.

Αυτά τα παπούτσια έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σταθερότητα και υποστήριξη , με χαρακτηριστικά όπως ανθεκτική εξωτερική σόλα για ενισχυμένη πρόσφυση, αντικραδασμική προστασία GEL στο πίσω μέρος του ποδιού για απορρόφηση κραδασμών και άνετη εφαρμογή που προσαρμόζεται σε διαφορετικά σχήματα ποδιών. Το GEL-Sonoma 4 GTX είναι γνωστό για την ανθεκτικότητα και την αξιόπιστη απόδοσή του σε διάφορους τύπους εδάφους, καθιστώντας το μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των αθλητών που αναζητούν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των υπαίθριων περιπετειών τους.

2. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ GEL-VENTURE ™ 7 της ASICS.

 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ AΠΟ 100 ΕΥΡΩ

Το ASICS GEL-Venture 7 είναι ένα δημοφιλές μοντέλο παπουτσιών για τρέξιμο στο βουνο, γνωστό για την ανθεκτικότητα, την άνεση και την ευελιξία του. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υποστήριξη και πρόσφυση για διάφορους τύπους εξωτερικού εδάφους, καθιστώντας το κατάλληλο για τρέξιμο σε μονοπάτια και ελαφριά πεζοπορία.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του ASICS GEL-Venture 7 περιλαμβάνουν:

Τεχνολογία GEL Cushioning: Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας GEL της ASICS στο πίσω μέρος του πέλματος εξασφαλίζει εξαιρετική απορρόφηση των κραδασμών, παρέχοντας μια ομαλή και άνετη εμπειρία τρεξίματος ακόμη και σε ανώμαλες επιφάνειες.

Εξωτερική σόλα ειδικά για μονοπάτια: Η στιβαρή και ανθεκτική εξωτερική σόλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για πρόσφυση σε διαφορετικούς τύπους εδάφους, προσφέροντας σταθερότητα και πρόσφυση τόσο σε ανηφορικά όσο και σε κατηφορικά μονοπάτια.

Αναπνεύσιμο επάνω μέρος: Το παπούτσι είναι εξοπλισμένο με ένα διαπνέον διχτυωτό επάνω μέρος που βοηθά να διατηρούνται τα πόδια δροσερά και στεγνά κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων ή τρεξίματος μεγάλων αποστάσεων.

Ενισχυμένη ανθεκτικότητα: Το GEL-Venture 7 είναι γνωστό για τη στιβαρή κατασκευή του και την απόδοσή του, καθιστώντας το μια αξιόπιστη επιλογή για τους δρομείς που επιχειρούν συχνά σε απαιτητικά εξωτερικά περιβάλλοντα.

Συνολικά, το ASICS GEL-Venture 7 είναι μια αξιόπιστη και προσιτή επιλογή για τους δρομείς μονοπατιών και τους λάτρεις της υπαίθρου που αναζητούν έναν συνδυασμό άνεσης, υποστήριξης και πρόσφυσης κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους σε διάφορους τύπους μονοπατιών και εδάφους.

3. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ASICS GEL-FLUX 5

 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ AΠΟ 100 ΕΥΡΩ

Η νέα, 5η στη σειρά έκδοση του GEL-FLUX έρχεται με ολοκληρωτικό ανασχεδιασμό της προηγούμενης. Η ανανεωμένη ενδιάμεση σόλα απορροφά ακόμα πιο αποτελεσματικά τους κραδασμούς ενώ το λιτό διχτυωτό πάνω μέρος με επιστρώσεις χωρίς ραφές, παρέχει άψογο αερισμό, σταθερή εφαρμογή και ανθεκτικότητα. Ιδανικό για έμπειρους δρομείς μεσαίων αποστάσεων αλλά και για αρχάριους αθλητές.Αυτό το νέο GEL-Flux 5 είναι πολύ μοναδικό σε σύγκριση με το GEL-Flux 4. Το GEL-Flux 5 έχει  λιγότερα ραμμένα μέρη, καλύτερα αναπνεύσιμα υλικά, μαλακότερες επικαλύψεις και νέα χρώματα. Η σόλα έχει επίσης επανασχεδιαστεί πλήρως με ένα νέο σχέδιο, νέα υλικά και μια νέα κατασκευή για καθοδήγησης / σταθερότητας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το Asics Gel-Flux 5 φέρνει μια συνολική επανασχεδίαση  σειρά Gel-Flux, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος GEL rearfoot cushioning system και guidance systems in the midsole. Αυτό το παπούτσι είναι ιδανικό για δρομείς με ουδέτερο πάτημα που δεν χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη  και θέλουν να τρέξουν σε δοκιμασμένο και αληθινό παπούτσι.

 

4. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ  ASICS GEL-CONTEND 7

 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ AΠΟ 100 ΕΥΡΩ

Ήρθε η ώρα να πας ακόμα παραπέρα με τα ανανεωμένα ASICS Gel-Contend 7. Σχεδιασμένα για να παρέχουν την απαραίτητα σταθερότητα, χαρίζουν απόλυτη υποστήριξη χάριν στο εσωτερικά τοποθετημένο heel counter. Χαρακτηριστικά –  o αφαιρούμενος εσωτερικός πάτος, η τεχνολογία Gel στην περιοχή της φτέρνας, και η ενδιάμεση σόλα AmpliFoam ασφαλίζουν το πόδι σας  ωστε να παραμένει άνετο και προστατευμένο από τους κραδασμούς σε κάθε βήμα.Η Asics χρησιμοποιεί επίσης τη χρήση καουτσούκ υψηλής περιεκτικότητας με  άνθρακα σε περιοχές υψηλής φθοράς του παπουτσιού για τη βελτίωση της ζωής του παπουτσιού.

5. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ  ASICS GEL-CONTEND 6

 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ AΠΟ 100 ΕΥΡΩ

Το 1949, ο Kihachiro Onitsuka ίδρυσε την εταιρεία αθλητικής υπόδησης Onitsuka Ltd, σχεδιάζοντας παπούτσια για μπάσκετ, στο σπίτι του στην Ιαπωνία. Μετονόμασε την εταιρεία του ASICS το 1977, από τα αρχικά της διάσημης λατινικής φράσης “Anima Sana In Corpore Sano,” που μεταφρασμένη εκφράζει το αρχαιοελληνικό “νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Περισσότερα από 30 χρόνια μετά, η φιλοσοφία της ASICS παραμένει στο ίδιο πνεύμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά από αποδοτικά αθλητικά παπούτσια καθώς και τεχνικά ενδύματα/αξεσουάρ, που ως κύριο στόχο θέτουν την αρμονία μεταξύ σώματος και νου.Η Asics χρησιμοποιεί επίσης τη χρήση καουτσούκ υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα σε περιοχές υψηλής φθοράς του παπουτσιού για τη βελτίωση της ζωής του παπουτσιού.

Το μοντέλο Gel-contend 6, είναι το καινούριο παπούτσι για τρέξιμο της μάρκας Asics για όσους λατρεύουν το τρέξιμο ! Το στέλεχός του χρώματος μπλε θα διευκολύνει τις κινήσεις σας για να σας προσφέρει μια ευλυγισία. Η άνεση είναι σίγουρη με τη υφασμάτινη επένδυση και τη υφασμάτινη εσωτερική σόλα, που προσφέρουν επίσης ένα παπούτσι που αναπνέει. Κατασκευασμένο με από καουτσούκ εξωτερική σόλα, υπόσχεται κράτημα σε κάθε έδαφος.

ΣΥΝΘΕΣΗ
  • Στέλεχος : Ύφασμα
  • ΕΠΕΝΔΥΣΗ : Ύφασμα
  • ΕΣ. ΣΟΛΑ : Ύφασμα
  • ΕΞ. ΣΟΛΑ : Καουτσούκ

6. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ SAUCONY COHESION 12

 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ AΠΟ 100 ΕΥΡΩ

Η Saucony είναι από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στο χώρο των running shoes . Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παπουτσιών για τρέξιμο και περπάτημα, το καθένα με την καταλληλότητα, την αίσθηση και την απόδοση και την ποιότητα της  Saucony.  Έχει αναπτύξει σχεδιασμένα συστήματα που μεγιστοποιούν τις επιδόσεις σας στη συγκεκριμένη δραστηριότητά σας (running ,trial running), επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στη δραστηριότητα σας.

Από τις μελέτες της έχουν έρθει πολλές καινοτόμες τεχνολογίες, όπως το Grid, το πρώτο μοναδικό σύστημα σταθερότητας και αποσβέσεων. Το νέο ανδρικό παπούτσι τρεξίματος VERSAFOAM COHESION 12 διαθέτει ελαφρύ και αεριζόμενο ύφασμα στο πάνω μέρος και αντικραδασμική προστασία με τεχνολογία VERSAFOAM .Τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων συναντούν αθλητικό στυλ, στο νέο Cohesion. Με ένα στυλάτο, καλά αεριζόμενο διχτυωτό πάνω μέρος, αφρό VERSAFOAM για απόσβεση κραδασμών και μια ανθεκτική σόλα, το Cohesion 12 θα γίνει το αγαπημένο σας παπούτσι running.

  • Προστατευτική τεχνολογία GRID με αφρώδες υλικό VERSAFOAM
  • Ανθεκτική σόλα από καουτσούκ
  • Διχτυωτό πάνω μέρος για άψογο αερισμό του ποδιού
  • Υποστηρικτικές επιστρώσεις στο πάνω μέρος

7. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ  ASICS Gel-Contend 5 M

 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ AΠΟ 100 ΕΥΡΩ

  • Τεχνολογία GEL® στο πίσω τμήμα του παπουτσιού για αντικραδασμική προστασία
  • Εξωτερική σόλα από ειδικά επεξεργασμένο καουτσούκ για αποτελεσματική πρόσφυση
  • Άνω τμήμα κατασκευασμένο από διαπνέον πλέγμα με συνθετικές επικαλύψεις για μια άνετη και σταθερή εφαρμογή
  • Ειδικά τοποθετημένο πάνελ για υποστήριξη της καμάρας του ποδιού
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!