5 προτάσεις για να αγοράσετε ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΡΟΜΠΟΤ

Ποιο είναι  η καλύτερη  σκούπα ρομπότ ?

Το καθάρισμα εχει προχωρήσει πλέον αρκετά  –  δεν χρειάζεται πλέον να υποφέρετε  και  να γυρίζεται  γύρω από έναν εύθραυστο πλαστικό εύκαμπτο σωλήνα που συνδέεται με ένα  τροχοφόρο… Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να κατεβείτε από τον καναπέ… μια σχετικά νέα κατηγορία προϊόντων, υπάρχει  οι ήλεκτρικες σκούπες ρομπότ  ειναι διαθέσιμες  για να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε  τη σκόνη, τις τρίχες απο τα  κατοικίδια ζώα  και άλλα σκουπίδια  στο σπίτι σας – χωρίς να χρειαστεί να σηκώσετε ουτε το  δαχτυλάκι σας . Έχουμε επιλέξει  τις ήλεκτρικες σκούπες ρομπότ , και  σας παρέχουμε  μερικά στοιχεία  για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τήν κάταλληλη έπιλογη για εσάς.

Επίσης, σε αντίθεση με πολλες  ηλεκτρικές  σκούπες , όλα τα  ρομπότ που περιλαμβάνονται στο αρθρο  δεν χρησιμοποιούν σακούλες για να συγκρατήσουν  την  σκόνη , τις τρίχες και  τα άλλα σκουπίδια που απορροφούν.  Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιούν ένα εύκολο στην αφαίρεση δοχείο που μπορείτε απλά να το αφαιρέσετε και να τα αδειάσετε στο κοντινότερο σκουπιδοτενεκέ. Και πολλά έρχονται εξοπλισμένοι με φίλτρα HEPA που εμποδίζουν την εξάπλωση σκόνης στον αέρα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΡΟΜΠΟΤ….

Τύπος καθαρίσματος…

Έπιλογή τύπου καθαρίσματος  θα τον καλύψουν με τις λειτουργίες που προσφέρουν.

Άνετη χρήση, μεγάλη αυτονομία

Η αυτονομία τους είναι εντυπωσιακή καθώς μία απλή φόρτιση αρκεί για να τους χαρίσει άρκετα λεπτά λειτουργίας. Θα τις χειριστείς πανεύκολα μέσω του τηλεχειριστηρίου τους, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να τοποθετήσεις τον σταθμό φόρτισής τους όπου σε βολεύει περισσότερο.

Επίλεξε κάθε πότε θες καθάρισμα
Μία φορά εβδομαδιαίως ή διάφορες ημέρες της εβδομάδας; Μόνο εργάσιμες ή αποκλειστικά τα Σαββατοκύριακα; Μονοκόμματη κίνηση ή περιμετρικά των τοίχων; Όπως κι αν επιθυμείς να λειτουργήσει ηλεκτρική σκούπα ρομπότ δεν έχεις παρά να την προγραμματίσεις και εκείνη θα υπακούσει….

Βούρτσες σε κάθε πλευρά

Διαθέτουν  σύστημα βουρτσών καθώς και επιπλέον περιστρεφόμενο σύστημα για το αποτελεσματικό βούρτσισμα χαλιών και μοκετών. Οι πλάγιες βούρτσες της, της επιτρέπουν να απομακρύνει τη σκόνη από κόγχες και γωνίες.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΡΟΜΠΟΤ

 

1. Shark RV2001EU

ηλεκτρικές σκούπες ρομποτ
@topreviews.gr

1. Ηλεκτρική σκούπα Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P

 

2021 12 14 16 41 52 Window

Με ισχυρή αναρρόφηση 2100Pa και υψηλής ποιότητας κινητήρα χωρίς ψήκτρες, μπορείτε να επιτύχετε σχολαστικό καθαρισμό της σκόνης και των υπολειμμάτων σε χρόνο μηδέν. Αυτό σε συνδυασμό με την μπαταρία 3200mAh κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Το νέο σύστημα πλοήγησης με λέιζερ LDS λειτουργεί με έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο SLAM για χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο, ταχύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ακρίβεια και μεγαλύτερη εμβέλεια σάρωσης. Το ρομπότ αντιμετωπίζει έξυπνα το περίπλοκο περιβάλλον και σαρώνει σχολαστικά ολόκληρο το δάπεδο.

Εξοπλισμένο με αισθητήρες κατά της σύγκρουσης, κατά της πτώσης και άλλους αισθητήρες υψηλής ακρίβειας: Τα 12 σετ αισθητήρων υψηλής ακρίβειας βοηθούν στην ακριβή απεικόνιση του περιβάλλοντος χώρου. Με έναν αισθητήρα κατά της σύγκρουσης και έναν αισθητήρα κατά της πτώσης, η συσκευή πραγματοποιεί ακριβή πλοήγηση, διασχίζει εμπόδια ύψους έως 2 cm, αποφεύγει τυχόν πτώση από τη σκάλα και αντιλαμβάνεται έξυπνα το περιβάλλον.

2. Ηλεκτρική σκούπα iRobot Roomba 697

 

1607957 IROBOT ROOMBA697 hero 240x148 786x587 1

Η Roomba 692 είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αρχίσετε να καθαρίζετε το σπίτι σας πιο έξυπνα. Απλά προγραμματίστε το να καθαρίζει καθημερινά τη βρωμιά, τη σκόνη  με την εφαρμογή iRobot HOME . Το σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων & οι διπλές βούρτσες πολλαπλών επιφανειών αρπάζουν τη βρωμιά από χαλιά & σκληρά δάπεδα, μια βούρτσα σάρωσης άκρων φροντίζει για τις γωνίες & τις άκρες. Μαθαίνει τις συνήθειες καθαρισμού σας για να σας προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα, ενώ το Google Assistant & η Alexa σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε τον καθαρισμό μόνο με τον ήχο της φωνής σας.

Μια πλήρης σειρά προηγμένων αισθητήρων επιτρέπει στο Roomba να πλοηγείται κάτω & γύρω από τα έπιπλα, καθώς και κατά μήκος των άκρων. Το Cliff Detect το εμποδίζει να πέσει από τις σκάλες. Οι αισθητήρες ανίχνευσης  προειδοποιούν το ρομπότ σας για τις πιο βρώμικες περιοχές του σπιτιού σας, όπως τα σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα, & τις καθαρίζει πιο σχολαστικά. Λειτουργεί για έως και 90 λεπτά πριν από την αυτόματη πρόσδεση & επαναφόρτιση.

 

3. Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ iRobot Roomba 676 

Η iRobot Roomba 676 προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για ένα ποιοτικό καθάρισμα. Με την τέλεια πλοήγηση iAdapt, προσαρμόζεται στις συνθήκες σου και ένα αξεπέραστο σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων εξασφαλίζει την τέλεια φροντίδα στα δάπεδα και τα χαλιά σου. Χειρίσου τη οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε – με την εφαρμογή για κινητά iRobot Home!

Eem5wTokOgSOBs1NRDbtMg

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – το φίλτρο AeroVac διατηρεί την σκόνη μέσα στον είδικο κάδο. Λειτουργία προγραμματισμού καθαρίσματος,

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – Ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να λειτουργήσει αυτόματα σε κάθε επίπεδο , ένω οι πλευρικές βούρτσες  επεκτείνουν την εμβέλεια κάθως περιστρέφονται για να πιάσουν την βρωμιά και τα υπολείμματα απο τις γωνίες. μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη λειτουργία κάθαρισμού χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο

SMART DETECTIONS – Ηλεκτρική σκούπα ρομπότ  μπορεί να διασχίσει εμπόδια μέχρι ύψους 1.5cm  και έχει αισθητήρες  που αποτρέπουν την πτώση από τις σκάλες .Σύστημα για την αποφυγή εμπλοκής σε καλώδια,

ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Έως και 90 λεπτά ανά φόρτιση.Αυτόματη φόρτιση στη βάση φόρτισης

Ιδανική για όσους έχουν κατοικίδια στο σπίτι και θέλουν εύκολο και γρήγορο καθαρισμό.

4. Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ Hoover RBRBT001 011

 

EeoRzoS5QgeNrqUeiuMuBQ

 

SMART DETECTIONS – Ηλεκτρική σκούπα ρομπότ  έχει αισθητήρες  που αποτρέπουν την πτώση από τις σκάλες . Αισθητήρας κατά των συγκρούσεων στο εμπρόσθιο τμήμα της σκούπας.Ενώ υπαρχει αυτόματη απενεργοποίηση όταν η λειτουργία των τροχών εμποδίζεται.

ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΦΙΛ –  Μπορεί να μετακινηθεί πάνω από ένα μαρσπιέ θύρας

ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Έως και 90 λεπτά ανά φόρτιση, ενω διαθέτει ενδεικτική λυχνία φόρτισης και αδύναμης μπαταρίας.

 Ιδανική για σκούπισμα laminate δαπέδου, ξύλινων δαπέδων, παρκέ, μουσαμά δαπέδου, πατώματος με πλακάκι κ.τ.λ. Με χάρακτηριστικα  αθόρυβη λειτουργία.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!