ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ HΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ

Έχουμε επιλέξει τις  καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες με  σάκουλα – Είναι σημαντικό πριν προβείτε στην αγορά της ηλεκτρικής σκούπας να επιλέξετε ποιος τύπος ταιριάζει στις ανάγκες σας, ας αναλύσουμε τους τύπου ηλεκτρικής σκούπας …

Τύποι σύγχρονης ηλεκτρικής σκούπας

  • Ρομποτικές: Αυτόνομες ηλεκτρικές σκούπες λειτουργούν χωρίς την παρέμβαση ανθρώπου εξοπλισμένες με τους πιο εξελιγμένους αισθητήρες κατά των πτώσεων και μηχανικούς αισθητήρες κατά της σύγκρουσης, αποφεύγουν  με ευκολία τα εμπόδια που υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής καθαρισμού και είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τυχόν διαφορές ύψους, αποφεύγοντας έτσι τις πτώσεις.
  • Κυκλωνικές και πολυκυκλωνικες ηλεκτρικές σκούπες : Κυκλωνική τεχνολογία σημαίνει ότι μέσω της περιστροφικής κίνησης του αέρα που δημιουργείται μέσα στον κάδο, τα σωματίδια της σκόνης αποχωρίζονται από τον καθαρό αέρα και συγκεντρώνονται σε αυτόν.
@topreviews.gr
@topreviews.gr
  • Ηλεκτρική σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης: ηλεκτρική σκούπα σχεδιασμένη να απομακρύνει όγκο υγρού μεγαλύτερο από 2,5 λίτρα, σε συνδυασμό με τη λειτουργία ηλεκτρικής σκούπας ξηρής αναρρόφησης
  • Ηλεκτρική σκούπα γενικής χρήσης: ηλεκτρική σκούπα εφοδιασμένη με σταθερό ρύγχος ή τουλάχιστον ένα αποσπώμενο ρύγχος προοριζόμενο για τον καθαρισμό τόσο χαλιών όσο και σκληρών δαπέδων ή με τουλάχιστον ένα αποσπώμενο ρύγχος ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό χαλιών και τουλάχιστον ένα αποσπώμενο ρύγχος ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό σκληρών δαπέδων
  • Βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα: ηλεκτρική σκούπα σχεδιασμένη να αποτελεί μέρος διαδικασίας παραγωγής, για την απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών, χονδρόκοκκης σκόνης σε κτήρια, χυτήρια, στον μεταλλευτικό κλάδο ή στη βιομηχανία τροφίμων, μέρος βιομηχανικού μηχανήματος ή εργαλείου ή/και επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα με πλάτος πέλματος που υπερβαίνει τα 0,50 m
@TOPREVIEWS.GR
@TOPREVIEWS.GR

Τι ξεχωρίζει τις καλύτερες… HΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ…

 

Σακούλα Μέγαλης χώρητικοτητας
Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να καθαρίζεις όλο το σπίτι και να το διατηρείς πεντακάθαρο χωρίς περισπασμούς. Σε αυτό βοηθάει ιδιαίτερα η μεγάλη σακούλα η οποία χρειάζεται άδειασμα λιγότερο συχνά σε σύγκριση με άλλες μικρότερες, ώστε να συνεχίσεις το καθάρισμα αδιάκοπα.

Φίλτρο HEPA
Εσύ καθαρίζεις … και οι  καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες διατηρούν την ατμόσφαιρα υγιεινή τόσο για εσένα όσο και για την υπόλοιπη οικογένεια. Χάρη στο φίλτρο HEPA, οι κάλυτερες  ηλεκτρικες σκούπες μπορουν και φιλτράρουν  τον αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα ώστε όταν αυτός επανέρχεται στο δωμάτιο να είναι απαλλαγμένος από τα μικροσωματίδια σκόνης, υπεύθυνα για πολλών ειδών αλλεργίες.

 

@TOPREVIEWS.GR
@TOPREVIEWS.GR

Όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς
Καθάρισε ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα σημεία του δωματίου και τα πιο δύσκολα ράφια χάρη στο μεγάλο καλώδιο ρεύματος , τα ακροφύσια για γωνίες αλλά και το ακροφύσιο με βούρτσα. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας θα σε βοηθήσει να φέρεις τη σκούπα στα μέτρα σου ενώ η θέση παρκαρίσματος, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τη σκούπα σε όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ HΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ….

1. Ηλεκτρική Σκούπα Hoover TX62ALG 011 Telios Extra

Ενεργειακή Κλάση A+++

 

EemSWmLhrgmsG8mRLpgkfQ

Σκούπα Hoover TX62ALG 011 Telios Extra ισχύος 350 Watt, ενεργειακής κλάσης Α+++, με χαμηλά επίπεδα θορύβου και με ειδικά εξαρτήματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Απόλυτες επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα
Σκούπισμα σημαίνει καθαριότητα και υγιεινή, τόσο στο δάπεδο, όσο και στην ατμόσφαιρα του σπιτιού και για αυτό η νέα Telios Extra διαθέτει μέγιστες επιδόσεις, τόσο σε φιλτράρισμα αέρα (Α) όσο και σε απορρόφηση από όλους τους τύπους δαπέδων και χαλιών (Α). Ταυτόχρονα, ο απόλυτος σχεδιασμός και ο νέος κινητήρας, εξασφαλίζουν μέγιστη οικονομία στη χρήση με απόδοση Α+++!

Ήρεμη δύναμη στον καθαρισμό του σπιτιού
Αν οι ώρες εργασίας σου, δεν σου επιτρέπουν να καθαρίζεις τις ώρες κοινής ησυχίας ή ακόμη και αν σου έρθει η όρεξη για φασίνα αργά το βράδυ με την Telios Extra, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο νέος κινητήρας και ο ειδικός σχεδιασμός ροής του αέρα, προσφέρουν τόσο αθόρυβη λειτουργία που μπορείς να σκουπίζεις ακόμη και όταν το μωρό κοιμάται!

Απόλυτη εμπειρία χειρισμού, στην παλάμη σου
Η ψηφιακή διαχείριση ισχύος, σημαίνει απόλυτη εμπειρία χρήσης στο σκούπισμα, χωρίς περιττή κούραση και κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον με το ψηφιακό χειριστήριο επάνω στο σωλήνα, μπορείς πλέον να ρυθμίζεις όλες τις παραμέτρους χωρίς να διακόπτεις τις εργασίες σου και να σκύβεις. Μέγιστη άνεση και οικονομία χρόνου!

2. Ηλεκτρική Σκούπα Hoover TE81CARE 011 Telios Plus

 

Η ηλεκτρική σκούπα με σακούλα ΤE81CARE 011 Telios Plus της Hoover με ισχύ 550W,  εγγυάται υψηλές επιδόσεις τόσο σε σκληρά δάπεδα όσο και σε χαλιά αφού εξασφαλίζει αποτελεσματική απομάκρυνση της σκόνης τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο.Με ακτίνα δράσης που φτάνει τα 9 μέτρα αλλά και ανθεκτικό εύκαμπτο σωλήνα δεν έχεις κανέναν περιορισμό στην απόσταση και καθαρίζεις με άνεση αφού δεν χρειάζεται να αλλάζεις συνέχεια πρίζες. Το σύστημα περιστροφής του 360ο , του εύκαμπτου σωλήνα, σε ακολουθεί παντού , διατηρώντας τον σωλήνα πάντα ευθυγραμμισμένο για μέγιστη απορρόφηση.

@topreviews.gr
@topreviews.gr

Χαρακτηριστικά
Ενεργειακή Κλάση: A+
Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλιά: A
Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο: A
Χωρητικότητα: 3.5 lt
Ισχύς σε Watt: 550
Επίπεδο Θορύβου: 66 db

 

3. Ηλεκτρική Σκούπα OP60ALG 011

Ενεργειακή απόδοση Α++

 

2303787 1

Η OP60ALG της Hoover είναι μια σκούπα με υψηλές αποδόσεις σε όλους τους τομείς. Με Ενεργειακή Απόδοση A++ , βαθμολογία Α σε όλους τους τομείς, επίπεδο θορύβου μόλις 61 db και πλενόμενο φίλτρο EPA, η Optimum Power φροντίζει την υγεία σου πάνω απ’όλα.  Διαθέτει σακούλα χωρητικότητας 4,5lt και 4 πέλματα για μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού.

  • Ισχύς450W
  • Απόδοση καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο Α
  • Απόδοση καθαρισμού σε χαλί Α
  • Επανεκπομπή σκόνης Α
  • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας 16 kWh
  • Ηλεκτρονική ρύθμιση ισχύος
  • Ακτίνα λειτουργία 10m

Περιλαμβάνει εξαρτήματα:

  • Βούρτσα ξεσκονίσματος
  • Ρύγχος για έπιπλα
  • Ειδικό πέλμα Mini Turbo για κατοικίδια
  • Αυτόματη περιτύλιξη καλωδίου

4. Ηλεκτρική Σκούπα RO7485

Ενεργειακή απόδοση A++

 

Απόλαυσε κορυφαία απόδοση στο καθάρισμα με απόλυτη ησυχία & ισχυρή απόδοση χωρίς συμβιβασμούς. H RO 7485 είναι μια ηλεκτρική σκούπα υψηλών επιδόσεων, με τον τέλειο συνδυασμό αθόρυβης χρήσης & εξαιρετικής απόδοσης 4A++AAA, πέλμα 3 θέσεων P3WER GLIDE για μέγιστη ευελιξία και ξεκούραστο σκούπισμα σε κάθε επιφάνεια, αλλά και επίπεδα θορύβου μόλις στα 66dB.

2342537

Κορυφαία απόδοση & εντυπωσιακό επίπεδο άνεσης, εγγυάται όλη την ευκολία μιας αθόρυβης ηλεκτρικής σκούπας σε συνδυασμό με απόλυτη καθαριότητα και ενεργειακή κλάση Α++. Επιπλέον περιλαμβάνει το καλύτερο σύστημα συλλογής σκόνης & πανίσχυροπέλμα 3 θέσεων P3WER GLIDE.

Ταυτόχρονα, το EffiTech Motor εγγυάται απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας, συλλέγοντας περισσότερη σκόνη με χαμηλότερη κατανάλωση και όλα αυτά σε συνδυασμό με επίπεδο θορύβου μόλις 66dB.

Το καινοτόμο, πανίσχυρο πέλμα αναρρόφησης 3 θέσεων P3WER GLIDE εγγυάται απόλυτη ευελιξία, εξαιρετικά αποτελέσματα 4Α++ και πανεύκολο σκούπισμα σε κάθε επιφάνεια, όπως σκληρά δάπεδα και χαλιά.

Επιπλέον το σύστημα EffiTech Motor προσφέρει μεγαλύτερη συγκέντρωση σκόνης με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας και χαμηλά επίπεδα θορύβου.

5. Ηλεκτρική Σκούπα Rowenta X-treme Power 4A+ RO6883EA

 

EemqDwqW2P6nb7VbGBMp4w
Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα, στερεών ρίπων για άριστα αποτελέσματα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα σακούλας 4.5 λίτρα, τηλεσκοπικό σωλήνα και έξτρα ειδικά αξεσουάρ (μεταξύ αυτών και ειδικό αξεσουάρ για τη φυσική τρίχα κατοικίδιων).
  • 550 W
  • 4.5 lt
  • 72 dB
  • HEPA 10
  • 11 m
  • Στερεών
  • A
  • A
  • A
  • 21 kWh

Διαβάστε το άρθρο μας για τις καλύτερες τηλεοράσεις

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!