ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG Turtle Beach Atlas One

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG Turtle Beach Atlas One – Gaming Headset

 

Το Turtle Beach Atlas One είναι ένα σετ ακουστικών gaming σχεδιασμένο για χρήση με PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και κινητές συσκευές. Διαθέτει ελαφρύ σχεδιασμό και άνετο στήριγμα κεφαλής και μαξιλάρια αυτιών που επιτρέπουν εκτεταμένες συνεδρίες gaming.

Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με οδηγό ηχείων 40 mm που παρέχει καθαρό και ισχυρό ήχο, ενώ το μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας εξασφαλίζει ότι η φωνή σας ακούγεται δυνατά και καθαρά. Το μικρόφωνο είναι επίσης αποσπώμενο, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά ως ακουστικά για να ακούτε μουσική ή να παρακολουθείτε ταινίες.

Το Atlas One διαθέτει ένα βολικό ρυθμιστή έντασης ήχου στο αυτί που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε το παιχνίδι σας ή να βγάλετε τα ακουστικά. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης ανθεκτικό σχεδιασμό με ενισχυμένο με μέταλλο στήριγμα κεφαλής και μαξιλάρια αυτιών τυλιγμένα με συνθετικό δέρμα που αντέχουν στις κακουχίες του παιχνιδιού.

Το Atlas One έχει σχεδιαστεί για PC gaming, αλλά μιας και χρησιμοποιεί Jack 3.5mm, μπορείς να το απολαύσεις στην κονσόλα σου, Xbox One, PS4, Nintendo Switch, στο κινητό και tablet σου καθώς και σε όποια άλλη συσκευή έχει αυτή την θύρα.

 

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG Turtle Beach Atlas One
TOPREVIEWS.GR
Το ενισχυμένο μεταλλικό κάλυμμα κεφαλής προσφέρει πρόσθετη άνεση και ανθεκτικότητα, ώστε να μπορείς να εστιάσεις στο παιχνίδι περισσότερο και όχι στην συντήρηση.

 

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG Turtle Beach Atlas One
TOPREVIEWS.GR

Το Turtle Beach Atlas One είναι ένα wired gaming headseτ που λειτουργεί αρκετά καλά για την τιμή. Δεν προσφέρει την ίδια  κατασκευή ή καθαρότητα ήχου με τα πιο ακριβά μοντέλα, αλλά είναι ενα headset  άνετo και λειτουργικό.

Το φημισμένο μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας του Turtle Beach Atlas One διασφαλίζει ότι η φωνή σου θα είναι δυνατή και ξεκάθαρη έτσι ώστε οι εντολές σου να ακούγονται πάντα. Επιπλέον, όταν δεν χρειάζεσαι το μικρόφωνο, μια κίνηση αρκεί για να μπει σε σίγαση σηκώνοντας το προς τα επάνω όπου εναρμονίζεται με το σχεδιασμό των ακουστικών.
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG Turtle Beach Atlas One
TOPREVIEWS.GR

Συνολικά, το Turtle Beach Atlas One είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες που θέλουν ένα άνετο, ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας ακουστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια ποικιλία συσκευών.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!