ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GPS TO 2019

Τα καλυτέρα GPS θα σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις εύκολα τα ταξίδια σου , και τις μετακινήσεις σου χωρίς να χρονοτριβήσεις ποτέ λόγο μιας χαμένης στροφής οι δωρεάν χάρτες εφόρου ζωής, οι κυκλοφοριακές ενημερώσεις και οι ενημερώσεις για κάμερες ταχύτητας – θα αποτελέσουν σύντροφο στις συχνές εξορμήσεις σου. Ας δούμε μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά σχετικά με το  GPS:

Τι είναι το GPS:

Το  GPS (global positioning system)  είναι σύστημα προσδιορισμού  στίγματος . Το GPS είναι  αποτελείται από δορυφόρους που έιναι σε τροχιά  γύρω  από τη γη και κινούνται σε 6 διαφορετικές τροχιές. Οι δορυφόροι βρίσκονται  σε κίνηση, κάνοντας 2 πλήρεις περιφορές γύρω από τη γη σε λιγότερο από 24 ώρες.

Η μετάδοση από κάθε δορυφόρο πληροφοριών για την ακριβή ώρα και θέση του, επιτρέπει στο GPS  να υπολογίζει με τριγωνισμό τη   θέση του, η οποία εμφανίζεται στην οθόνη του εκφρασμένη σε συντεταγμένες ενός συγκεκριμένου συστήματος αναφοράς .Το  GPS δίκτυο εκπέμπει σε δύο συχνότητες,  η μία χρησιμοποιείται μόνο για στρατιωτικούς σκοπούς, ενώ η δεύτερη, είναι για  πολιτική χρήση αλλά με  μειωμένη ακρίβεια.Κάθε δορυφόρος εκπέμπει σε τρεις διαφορετικές συχνότητες. Τα GPS πολιτικής χρήσης χρησιμοποιούν τη συχνότητα ‘L1’, στα 1575.42 MHz.

Οι τροχιές των δορυφόρων GPS περνούν από περίπου 60 μοίρες βόρεια μέχρι 60 μοίρες νότια. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να έχει σήμα από τους δορυφόρους σε οποιοδήποτε σημείο πάνω στη γη, οποιαδήποτε στιγμή.Ενα απο τα μεγαλα θετικα του GPS  ειναι οτι δουλεύει ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν παράγοντες που αυξάνουν το σφάλμα στις μετρήσεις. Ο κυριότερος το Selective Availability (SA). Το συστημα  επιλεκτικά ελαττώνει την ακρίβεια . Οι διαχειριστές του συστήματος κρίνουν ποτέ  και η ακρίβεια του σύστημα GPS είναι αρκετή για χρήση μη-στρατιωτική.

Ένας ακόμα παράγοντας που επηρεάζει την ακρίβεια του GPS είναι η “γεωμετρία” των δορυφόρων. Με απλά λόγια, η γεωμετρική θέση των δορυφόρων είναι το σημείο που βρίσκεται ο καθένας σε σχέση με τους άλλους δορυφόρους, όπως φαίνεται από το GPS , επίσης  η ακρίβεια του στίγματος επηρεάζεται  απο τις  αντανακλάσεις απο φυσικά εμπόδια.Η ακρίβεια ενός GPS  είναι 20 με 70 μέτρα  και εξαρτάται από το selective availability, τον αριθμό των δορυφόρων εντός εμβέλειας και τη γεωμετρική θέση τους. Τα πιο καίνουργια μοντέλα GPS προσφέρουν  μεγαλύτερη ακρίβεια , χρησιμοποιώντας πολλαπλές συχνότητες.

Εσύ ακόμα ψάχνεις και ρωτάς πως θα φτάσεις στον προορισμό σου; Πάρε την βοήθεια που χρειάζεσαι απο…

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GPS TO 2019

 

1. GPS GARMIN DriveSmart 61 LMT-S

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GPS TO 2018Σύνδεσε ασύρματα το smartphone με το GPS της Garmin DriveSmart 61 μέσω Bluetooth και λάβε όλες τις σημαντικές ενημερώσεις, χωρίς να πάρεις τα χέρια από το τιμόνι. Πραγματοποίησε κλήσεις ή δες όλες τις ειδοποιήσεις του smartphone, στην οθόνη του πλοηγού. Και με τους προ-εγκατεστημένους χάρτες Ευρώπης, τις φωνητικές εντολές και τις ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, καμία διαδρομή δεν είναι πλέον δύσκολη και άγνωστη.
Eνα απο τα καλύτερα gps το GARMIN DriveSmart 61 σου δείχνει ειδοποιήσεις για απότομες στροφές, αλλαγές στην επιτρεπόμενη ταχύτητα, διαβάσεις τρένων αλλά και στα οποία θα μπορούσε να υπάρχει δραστηριότητα ζώων.
Πρόλαβε καταστάσεις όπως υπερβολική κίνηση, αφήνοντας το Garmin να σε καθοδηγήσει από εναλλακτικές οδούς ή ακολουθώντας μία εντελώς νέα διαδρομή. Έπειτα, με τις ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, βρες ευκολότερα παρκινγκ, κοντά στον τελικό σου προορισμό.Ακόμη κι όταν δεν γνωρίζεις την περιοχή στην οποία κατευθύνεσαι, η λειτουργία Trip Advisor, θα σου δείξει όλα τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος που αξίζει να επισκεφθείς ενώ ακόμη και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα βλέπεις αξιοσημείωτα μνημεία που πρέπει οπωσδήποτε να δεις.Απόλυτη φιλική προς τον οδηγό η πλοήγηση χάρη στη λειτουργία Real Directions. Δεν ακούς μόνο στρίψε αριστερά ή δεξιά, αλλά και το δρόμο στον οποίο πρέπει να στρίψεις αλλά και καταστήματα ή μνημεία τα οποία βρίσκονται σε αυτό το σημείο. Ταυτόχρονα με τη λειτουργία Direct Access, το DriveSmart 61 θα σε πάει απευθείας στην είσοδο μεγάλων εμπορικών πάρκων αλλά και στο κοντινότερο πάρκινγκ, ώστε να μην ψάχνεις με τις ώρες την κεντρική είσοδο.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Eγκατεστημένους χάρτες Ευρώπης
 • Λειτουργία Direct Access
 • Φωνητικές εντολές
 • POI

2. GPS TomTom GO 520

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GPS TO 2018Γνωρίστε το TomTom GO 520 – το πιο έξυπνο, ταχύτερο και καλύτερο συνδεδεμένο δορυφορικό σύστημα πλοήγησης. Η συνδεσιμότητα Wi-Fi σας επιτρέπει να ενημερώνεται χωρίς υπολογιστή. Τα hands-free για τις κλήσεις και τα μηνύματα προσφέρουν συνδεσιμότητα με ασφάλεια. Με το TomTom MyDrive, σχεδιάστε τις διαδρομές στο τηλέφωνό σας . Οι δωρεάν χάρτες εφόρου ζωής, οι κυκλοφοριακές ενημερώσεις και οι ενημερώσεις για κάμερες ταχύτητας συμπεριλαμβάνονται – ακόμα και οι ειδοποιήσεις για τις μέσες ζώνες ταχύτητας.

Εξοπλίζεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 480 x 272 pixels για πολύ καλή ευκρίνεια και είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος ώστε να μεταφέρεται εύκολα παντού. Έχει χάρτες της Ελλάδα & Ευρώπη

H εσωτερική μνήμη των 16GB (επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD) και η μπαταρία  θα σε βοηθήσουν να αποθηκεύσεις τα δεδομένα σου με ασφάλεια και να πλοηγηθείς για αρκετές ώρες. Ο φορτιστής αυτοκινήτου (συμπεριλαμβάνεται) θα βοηθήσει να μην ξεμείνεις ποτέ από πλοηγό.

Μπαταρία:

 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας:Μέχρι 1 ώρα.

Διάφορα:

 • TomTom Services μέσω smartphone
 • 3D buildings
 • Κάλυψη χάρτη:EUR

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 •  Wi-Fi
 • Bluetooth (για κλήσεις, μηνύματα, Siri & Google Now)
 • Ενεργό μαγνητικό στήριγμα.
 • Φωνητικός έλεγχος / Δωρεάν χάρτες εφόρου ζωής

3. GPS TomTom START 52

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GPS TO 2018Το TomTom START 52 προσφέρει βασικές πλοηγήσεις και δωρεάν ενημερώσεις καρτών εφόρου ζωής. Η εύρεση προορισμών είναι απλή από το μενού “Αναζήτηση” ή αγγίζοντας ένα σημείο στο χάρτη. Η Προηγμένη καθοδήγηση για τις λωρίδες σας βοηθά να προετοιμαστείτε για εξόδους και διασταυρώσεις επισημαίνοντας με σαφήνεια τη σωστή λωρίδα οδήγησης για την προγραμματισμένη σας διαδρομή.

 • Χρόνος λειτουργίας μπαταρίας:Εως 1 hour.
 • Στήριξη οχήματος:Easy Reversible Mount.

Εξοπλίζεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 480 x 272 pixels για πολύ καλή ευκρίνεια και είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος ώστε να μεταφέρεται εύκολα παντού. Έχει χάρτες της Ελλάδα & Ευρώπη

H εσωτερική μνήμη των 8GB (επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD) και η μπαταρία  θα σε βοηθήσουν να αποθηκεύσεις τα δεδομένα σου με ασφάλεια και να πλοηγηθείς για αρκετές ώρες. Ο φορτιστής αυτοκινήτου (συμπεριλαμβάνεται) θα βοηθήσει να μην ξεμείνεις ποτέ από πλοηγό.

 • Φωνή:Text-to-speech.
 • Βάρος:235.0 g.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Εσωτερική μνήμη:8GB.
 • Δωρεάν ενημερώσεις καρτών εφόρου ζωής

 

4. GPS  MLS Destinator Talk & Drive 510M Europe

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GPS TO 2018

Το σύστημα πλοήγησης  MLS Destinator Talk & Drive 510M είναι μία από τις πληρέστερες και παράλληλα οικονομικότερες επιλογές GPS. Εξοπλίζεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 480 x 272 pixels για πολύ καλή ευκρίνεια και είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος ώστε να μεταφέρεται εύκολα παντού. Έχει χάρτες της Ελλάδα & Ευρώπη και έτσι μπορείς να περιμένεις λεπτομερή και πλήρως ενημερωμένη χαρτογράφηση της Ελλάδας με χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντας.Υποστηρίζει λειτουργία Lane assist (Προηγμένη απεικόνιση των λωρίδων κυκλοφορίας για ασφαλέστερη και ευκολότερη οδήγηση)-Δυνατότητα οδηγιών πλοήγησης στα Αγγλικά…

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Εσωτερική μνήμη 128 MB, Ενσωματωμένο ηχείο, Επεξεργαστής: MStar 2531 800 MHz,

Τύπος οθόνης: Αφής LCD

Τύπου αφής: Capacitive Touchscreen

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • OS: Microsoft Windows CE 6.0

 

5. GPS MLS Destinator Talk&Drive

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GPS TO 2018Τεχνολογία τόσο ευφυής και προσιτή:

Ενεργοποίησε το MLS Destinator Talk&Drive 433 και απλά μίλησέ του. Πες του που θέλεις να πας και αυτό θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου με τις πιο σαφής και κατανοητές οδηγίες, γιατί τώρα πια δεν ακούς “στρίψτε δεξιά” αλλά “στρίψτε δεξιά στην Ποσειδώνος” ή “στην κυκλική διασταύρωση επιλέξτε την πρώτη έξοδο στην 3η Σεπτεμβρίου”. Τόσο απλά, κατανοητά, εύκολα και με ασφάλεια.

Τεχνολογία Talk&Drive:

Του λες που θέλεις να πας και η συσκευή σε καθοδηγεί. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια! Όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας πλοηγών Talk&Drive, το MLS Destinator Talk&Drive 433 δημιουργήθηκε με στόχο να μετατρέψει την οδήγηση σε μια συναρπαστική εμπειρία.

Μικρό μέγεθος, μεγάλες επιδόσεις:

Το MLS Destinator Talk&Drive 433 διαθέτει οθόνη αφής 4.3” (272 x 480 pixels) υψηλής ευκρίνειας, υψηλής αισθητικής γραφικά, φωνητική και οπτική προειδοποίηση για τις κάμερες ταχύτητας, τα πλέον ενημερωμένα και υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο MStar 2531 επεξεργαστής σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows CE 6.0 θα σε βοηθήσουν να εκτελέσεις γρήγορη και εύκολη αναζήτηση ανάμεσα σε 146.000 σημείων ενδιαφέροντος, μέσω των ονομάτων τους, αλλά και να αξιοποιήσεις εφαρμογές πολυμέσων – καθώς λειτουργεί και ως Music Player, Picture Viewer, Video Player ή E-ext Viewer. H εσωτερική μνήμη των 4GB (επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD) και η μπαταρία των 950 mAh θα σε βοηθήσουν να αποθηκεύσεις τα δεδομένα σου με ασφάλεια και να πλοηγηθείς για αρκετές ώρες. Ο φορτιστής αυτοκινήτου (συμπεριλαμβάνεται) θα βοηθήσει να μην ξεμείνεις ποτέ από πλοηγό.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Φωνητική και οπτική προειδοποίηση για τις κάμερες ταχύτητας
 • Eνημερωμένα  γεωγραφικά δεδομένα για την Ελλάδα και την Κύπρο
 • Τεχνολογία Talk&Drive

 

6. GPS GARMIN Drive 40 με Auto Drive Hellas

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GPS TO 2018Το σύστημα πλοήγησης Garmin Drive 40 είναι μία από τις πληρέστερες και παράλληλα οικονομικότερες επιλογές GPS. Εξοπλίζεται με οθόνη 3,8 ιντσών ανάλυσης 480 x 272 pixels για πολύ καλή ευκρίνεια και είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος ώστε να μεταφέρεται εύκολα παντού. Βασίζεται στους χάρτες της Auto Drive Hellas και έτσι μπορείς να περιμένεις λεπτομερή και πλήρως ενημερωμένη χαρτογράφηση της Ελλάδας με χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντας. Φυσικά, υποστηρίζονται λειτουργίες ενημέρωσης του οδηγού και ειδοποιήσεις που ενισχύουν την επίγνωση κατάστασης και την πιο ασφαλή οδήγηση όπως για απότομες στροφές, για μεταβολές ορίου ταχύτητας, για διάσχιση σιδηροδρομικών γραμμών ή περιοχές που διασχίζουν ζώα.

Με τον χάρτη AutoDrive Hellas μπορείς να αισθάνεσαι σιγουριά ότι χρησιμοποιείς τα πλέον ενημερωμένα δεδομένα οδικού δικτύου στην Ελλάδα. Η κάλυψη του χάρτη φτάνει μέχρι και το επίπεδο του χωματόδρομου, ενώ διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη λίστα σημείων ενδιαφέροντος.

Χάρτες:

Υποστηριζόμενες χώρες/περιοχές πλοήγησης: Ελλάδα

Εξοπλισμός:

Δυνατότητα οδηγιών πλοήγησης στα Αγγλικά

H εσωτερική μνήμη των 4GB (επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD) και η μπαταρία (επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου / Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 1 h) των θα σε βοηθήσουν να αποθηκεύσεις τα δεδομένα σου με ασφάλεια και να πλοηγηθείς για αρκετές ώρες.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Xάρτη AutoDrive Hellas
 • Σημεία Ενδιαφέροντος (POI)

Είσαι φανατικός gamer και θέλεις να ενισχύσεις τον καινούργιο σου υπολογιστή με νέoheadset  τότε διαβάσε το νέο μας άρθρο για τα καλύτερα ακουστικά για gaming.