Οι καλύτερες επιλογές για πλυντήρια ρούχων μέχρι 450 ευρώ

πλυντήρια ρούχων μέχρι 450 ευρώ || Oδηγός αγοράς

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 450 ΕΥΡΩ

 

1. Ενεργειακής κλάση Α+++-40%

2. Απόδοση στυψίματος: Α

3. Ρυθμιστής στροφών

Ρυθμιστής στροφών (ανά λεπτό): 1400/1200/1000/800/400 /  για τέλεια αποτελέσματα.

4. Χαμηλό Επίπεδο θορύβου πλύσης /στυψίματος (db)

 

 

5. Inverter Direct Drive μοτέρ

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μέσω του  κινητήρα Inverter Direct Drive. Αυτός ο κινητήρας είναι ο μόνος που εκτελεί άμεση έλξη στο τύμπανο του πλυντηρίου, αυξάνοντας τη σταθερότητα του τυμπάνου και μειώνοντας τους κραδασμούς. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιείται η απόδοση του κινητήρα και παράγεται σημαντική εξοικονόμηση στον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτός ο κινητήρας ανιχνεύει επίσης αυτόματα το φορτίο ρούχων και με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνει, επιλέγει τα βέλτιστα επίπεδα κατανάλωσης νερού, χρόνου πλυσίματος και έκπλυσης. Αυτή η λειτουργία αυξάνει περαιτέρω την εξοικονόμηση, τόσο από πλευράς χρόνου, κατανάλωσης νερού όσο και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

6. NFC  

Από τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης έως τη διάγνωση και την επίλυση προβλημάτων, το πλυντήριό  θα ειναι εξυπνότερο. Μπορείτε να “επικοινωνήσετε” εύκολα με τη συσκευή και να έχετε πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με τη λειτουργία NFC Tag On και με δυνατότητα λήψη προγράμματος  – επιτρέπει στο χρήστη να κατεβάσει επιπρόσθετα νέα προγράμματα πλύσης όπως Μάλλινα, Βρεφικά ρούχα ή Κρύα πλύση.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΡΟΥΧΩΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ  ΜΕΧΡΙ 450 ΕΥΡΩ

 

1. CANDY BWM 148PH7R/1-S Πλυντήριο Ρούχων Inverter

 

λειτουργία ατμού για βαθύ καθαρισμό
Οθόνη Smart Ring
Αυτόματη Συντήρηση

Το πλυντήριο ρούχων Candy BWM148PH7/1-S 8 κιλών και ενεργειακής κλάσης Α+++-40% της σειράς Bianca μπορεί να το χειριστεί κάποιος όρθιος, μόνο με τον αντίχειρα του, ή ακόμη και μιλώντας στη Bianca, από το smartphone ή tablet του. Επιπλέον μέσω της λειτουργίας Zoom μπορείς να πλύνεις όλα τα υφάσματα, σε μόλις 59′.

  • Τέλειο πλύσιμο σε μόλις 59′ με κάθε ύφασμα και κάθε πρόγραμμα, χάρη στο Zoom.
  • Ευκολία και Εργονομία: μπορείς να ελέγχεις τη συσκευή, μόνο με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας την Οθόνη Smart Ring.
  • Η Bianca είναι πάντα συνδεδεμένη μαζί σου και έχεις πρόσβαση σε αμέτρητες δυνατότητες. Χάρη στην εφαρμογή simply-fi, μπορείς να λαμβάνεις συμβουλές, να εκτελείς check-up και να έχεις τη συσκευή σου, πάντα συντηρημένη, σε άρτια κατάσταση.

2. Πλυντήριο Ρούχων Samsung WW80K5410UW/LV

 

Samsung WW80K5410UW/LV
Πλήρως Ηλεκτρονική Λειτουργία
Αυτόματο Ζύγισμα Ρούχων
Bubble Soak
Eco Bubble
Volt Control
Diamond Drum

 

  • Χωρητικότητα Πλύσης 8 kg
  • Ενεργειακή Κλάση Α+++-40%
  • Στροφές 1400
  • Προγράμματα 23

3. Πλυντήριο Ρούχων Hoover DXOA69AHC3-S

 

Λειτουργία γρήγορης πλύσης
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Τεχνολογία Ατμού
MDA Ψηφιακή Οθόνη

Το νέας γενιάς πλυντήριο από τη Hoover, DXOA69AHC3-S τεχνολογία All in One μπορεί να πλύνει όλα τα χρώματα και υφάσματα, μαζί και σε μόλις 59′ σε πλήρη χωρητικότητα με μέγιστη απόδοση Α+++-40% για απόλυτη οικονομία.

Η ψηφιακή οθόνη προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις της πλύσης, από τις στροφές, τη θερμοκρασία ή και την επιπλέον παροχή νερού για πλήρη απομάκρυνση του απορρυπαντικού. Ο Προσωπικός Βοηθός πέρα από την πρόταση του καταλληλότερου προγράμματος, δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης της ώρας έναρξης ή και ολοκλήρωσης του προγράμματος, για μοναδική ευκολία στον προγραμματισμό του χρόνου.

4. Πλυντήριο Ρούχων LG F4WV309S3E

 

@topreviews.gr

LG F4WV309S3E
Μοτέρ Inverter Direct Drive™
Ένδειξη βλάβης στην οθόνη
Τύπος ΟθόνηςLED
Ατμός για μείωση αλλεργιογόνων ουσιών
6 Motion
Smart Diagnosis
Συνδεσιμότητα NFC

 

5. Πλυντήριο Ρούχων Candy RO1484DWMCRE/1-S

Ενεργειακή Κλάση A

Πλυντήριο ρούχων Candy RO 1484DWMCRE/1-S χωρητικότητας 8 κιλών, με 9 ταχύτατα προγράμματα, μπορείς να ολοκληρώσεις όλες τις πλύσεις σου σε κάτω από 1 ώρα, με άριστα αποτελέσματα καθαρισμού. Χάρη στην εφαρμογή Candy Simply-Fi, μπορείς εύκολα να ελέγξεις την κατάσταση των ρούχων σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ακόμα και εκτός σπιτιού.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!