ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 450 ΕΥΡΩ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 450 ΕΥΡΩ

1. Ενεργειακής κλάση Α+++-40%

2. Απόδοση στυψίματος: Α

3. Ρυθμιστής στροφών

Ρυθμιστής στροφών (ανά λεπτό): 1400/1200/1000/800/400 /  για τέλεια αποτελέσματα.

4. Χαμηλό Επίπεδο θορύβου πλύσης /στυψίματος (db)

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 450 ΕΥΡΩ

5. Inverter Direct Drive μοτέρ

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μέσω του  κινητήρα Inverter Direct Drive. Αυτός ο κινητήρας είναι ο μόνος που εκτελεί άμεση έλξη στο τύμπανο του πλυντηρίου, αυξάνοντας τη σταθερότητα του τυμπάνου και μειώνοντας τους κραδασμούς. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιείται η απόδοση του κινητήρα και παράγεται σημαντική εξοικονόμηση στον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτός ο κινητήρας ανιχνεύει επίσης αυτόματα το φορτίο ρούχων και με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνει, επιλέγει τα βέλτιστα επίπεδα κατανάλωσης νερού, χρόνου πλυσίματος και έκπλυσης. Αυτή η λειτουργία αυξάνει περαιτέρω την εξοικονόμηση, τόσο από πλευράς χρόνου, κατανάλωσης νερού όσο και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

6. NFC  

Από τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης έως τη διάγνωση και την επίλυση προβλημάτων, το πλυντήριό  θα ειναι εξυπνότερο. Μπορείτε να “επικοινωνήσετε” εύκολα με τη συσκευή και να έχετε πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με τη λειτουργία NFC Tag On και με δυνατότητα λήψη προγράμματος  – επιτρέπει στο χρήστη να κατεβάσει επιπρόσθετα νέα προγράμματα πλύσης όπως Μάλλινα, Βρεφικά ρούχα ή Κρύα πλύση.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ  ΡΟΥΧΩΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ  ΜΕΧΡΙ 450 ΕΥΡΩ

 

1. CANDY BWM 148PH7R/1-S Πλυντήριο Ρούχων Inverter 8KG

 

Το πλυντήριο ρούχων Candy BWM148PH7/1-S 8 κιλών και ενεργειακής κλάσης Α+++-40% της σειράς Bianca μπορεί να το χειριστεί κάποιος όρθιος, μόνο με τον αντίχειρα του, ή ακόμη και μιλώντας στη Bianca, από το smartphone ή tablet του. Επιπλέον μέσω της λειτουργίας Zoom μπορείς να πλύνεις όλα τα υφάσματα, σε μόλις 59′.

 • Τέλειο πλύσιμο σε μόλις 59′ με κάθε ύφασμα και κάθε πρόγραμμα, χάρη στο Zoom.
 • Ευκολία και Εργονομία: μπορείς να ελέγχεις τη συσκευή, μόνο με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας την Οθόνη Smart Ring.
 • Η Bianca είναι πάντα συνδεδεμένη μαζί σου και έχεις πρόσβαση σε αμέτρητες δυνατότητες. Χάρη στην εφαρμογή simply-fi, μπορείς να λαμβάνεις συμβουλές, να εκτελείς check-up και να έχεις τη συσκευή σου, πάντα συντηρημένη, σε άρτια κατάσταση.
 • Διαθέτει λειτουργία ατμού για βαθύ καθαρισμό και ευκολότερο σιδέρωμα, με 80% λιγότερες ζάρες.
 • Ανακάλυψε όλους τους τρόπους, με τους οποίους μπορεί να σε βοηθήσει η Bianca!

2. Πλυντήριο Ρούχων Samsung WW80K5410UW/LV

 

 

 • Χωρητικότητα Πλύσης 8 kg
 • Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 85 x 60 x 55
 • Ενεργειακή Κλάση Α+++-40%
 • Στροφές 1400
 • Προγράμματα 23
 • Πλάτος 60 cm
 • Αυτόματο Ζύγισμα Ρούχων
 • Οθόνη Ενδείξεων
 • Σύστημα Πολλαπλής Προστασίας Νερού
 • Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
 • Ασφάλεια κλειδώματος Διαθέτει
 • Πλήρως Ηλεκτρονική Λειτουργία
 • Επιπλέον Bubble Soak,Diamond Drum,Volt Control,Eco Bubble

3. Πλυντήριο Ρούχων Hoover DXOA69AHC3-S

 

 

Το νέας γενιάς πλυντήριο από τη Hoover, DXOA69AHC3-S τεχνολογία All in One μπορεί να πλύνει όλα τα χρώματα και υφάσματα, μαζί και σε μόλις 59′ σε πλήρη χωρητικότητα με μέγιστη απόδοση Α+++-40% για απόλυτη οικονομία. Παράλληλα ενσωματώνει την τεχνολογία Link που μέσω smartphone, επεκτείνει τα προγράμματα και «ακούει» τι θέλεις να πλύνεις για να σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα. Τα πρόγραμμα Ατμού, κάνει το σιδέρωμα, παιχνίδι! Ενσωματωμένα διαθέτει όλα τα προγράμματα που θα χρειαστεί ένα νοικοκυριό από τα βασικά, μέχρι για μωρουδιακά ή και γρήγορα 14-30 ή 44 λεπτών.

Η ψηφιακή οθόνη προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις της πλύσης, από τις στροφές, τη θερμοκρασία ή και την επιπλέον παροχή νερού για πλήρη απομάκρυνση του απορρυπαντικού. Ο Προσωπικός Βοηθός πέρα από την πρόταση του καταλληλότερου προγράμματος, δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης της ώρας έναρξης ή και ολοκλήρωσης του προγράμματος, για μοναδική ευκολία στον προγραμματισμό του χρόνου.

4. Πλυντήριο Ρούχων LG F4WV309S3E

 

 

Το Πλυντήριο Ρούχων F4WV309S3E της LG έχει χωρητικότητα 9kg και ενεργειακή απόδοση B. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία ατμού και AI DD™ η οποία ανιχνεύει το βάρος και την ποιότητα του υφάσματος  διαμορφώνοντας το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης. Με το πρόγραμμα TWINWash κάνει δύο πλύσεις σε διαφορετικούς κάδους την ίδια στιγμή, εξοικονομώντας σας χρόνο. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα “Προσθήκης ρούχου” κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης ενώ με το Smart Diagnosis σας ενημερώνει για προβλήματα που προκύπτουν.

Μέσω της τεχνολογίας NFC Tag On έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ενημερώσεις και νέα προγράμματα για τη συσκευή σας, ενώ μπορεί ακόμα και να σας προειδοποιήσει για μικρά προβλήματα που έχει εντοπίσει προκειμένου να τα προλάβετε πριν εξελιχθούν σε μεγαλύτερα.

Related posts

error: Content is protected !!