Πιστολέτο Κατεδάφισης DEWALT D25960K

Η DEWALT είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών εργαλείων. Αυτό το πιστολέτο κατεδάφισης είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Από την ανθεκτικότητα έως την άνεση, αυτό το προϊόν προσφέρει έναν κατάλογο πλεονεκτημάτων που δεν θα βρείτε σε ανταγωνιστές του. Ακόμη και για στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, αυτό το πιστολετο κατεδάφισης θα σας προσφέρει τη δύναμη που χρειάζεστε.

Ένα προϊόν ανώτερης γερμανικής μηχανικής

 

Ενώ υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να επιλέξετε αυτό το προϊόν έναντι άλλων – ένας από τους καλύτερους λόγους είναι η εξελιγμένη κατασκευή και παρουσιάζει τεχνολογίες αιχμής. Εξάλλου, η Dewalt έχει δημιουργήσει μια απαράμιλλη φήμη σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επιδόσεις που παρέχει.

Ισχυρός κινητήρας για όλες τις κατεδαφίσεις

 

Ως προϊόν γερμανικής μηχανικής, μπορείτε να περιμένετε μόνο το καλύτερο από τον κινητήρα. Από τεχνικής άποψης, έχει ισχύ 1600 Watt. Αυτό σημαίνει ότι η ισχύς του είναι εξαιρετική, ακόμη και αν το χρησιμοποιείτε σε εφαρμογές βαρέως τύπου. Μας αρέσει το πόσο αβίαστα το πιστολέτο αντιμετωπίζει ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες κατεδάφισης. οι επαγγελματίες εργολάβοι δεν θα μετανιώσουν που επέλεξαν αυτό το πιστολέτο κατεδάφισης.Ένα άλλο πράγμα που κάνει το μοτέρ εντυπωσιακό είναι η ενέργεια κρούσης των 35 τζάουλ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει μέγιστη απόδοση ανεξάρτητα από την εργασία που πρέπει να εκτελέσετε. Καμία εργασία δεν θα είναι πολύ δύσκολη για εσάς. Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε εργασία χωρίς να καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια.

Η άνεσή σας είναι η προτεραιότητα

 

Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα για τα πιστολετα κατεδάφισης είναι ότι είναι άβολα στη χρήση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν εργάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μεταξύ άλλων, οι κραδασμοί είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα πράγμα συμβάλλει και στην κόπωση.

Αυτό το πιστολέτο κατεδάφισης της Dewalt διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να εγγυάται την άνεσή σας. Για παράδειγμα, διαθέτει λαστιχένιες λαβές. Το καουτσούκ στη λαβή κάνει καλή δουλειά στην απορρόφηση των κραδασμών, ώστε να μην μεταφέρονται στο σώμα σας. Διαθέτει σύστημα ελέγχου ενεργών κραδασμών Shock Active Vibration Control, το οποίο μειώνει τους κραδασμούς έως και 50%. Αυτό σας αποτρέπει επίσης από το να αισθάνεστε τη θερμότητα του σφυριού. Επιπλέον, παρέχει καλύτερο έλεγχο.

Φορητότητα

 

Με βάρος 40,5 κιλά, οι περισσότεροι από εσάς πιθανώς θα βρείτε αυτό το πιστολετο κατεδάφισης αρκετά βαρύ. Αυτό είναι κατανοητό, δεδομένου ότι οι ισχυροί κινητήρες είναι βαριοί. Μας αρέσει αυτό το προϊόν επειδή συνοδεύεται από ένα κιτ μεταφοράς με ρόδες. Αυτό σημαίνει ότι όταν μετακινείτε το πιστολέρο κατεδάφισης, δεν χρειάζεται να το μεταφέρετε με το χέρι.

Πιστολέτο Κατεδάφισης DEWALT D25960K

Εύκολη φροντίδα και συντήρηση

 

Είναι απαραίτητονα διαθέσετε χρόνο για τη φροντίδα και τη συντήρηση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξασφαλίσετε μακροχρόνια λειτουργικότητα χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Με αυτό το μοντέλο, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να το διατηρήσετε στην κορυφαία του κατάσταση. Ένα πράγμα που μας αρέσει είναι ότι δεν απαιτεί πρόσθετη λίπανση – Δεν υπάρχουν εμπλοκές ή κολλημένα εξαρτήματα. Παρ’ όλα αυτά, για να διατηρήσετε τη λειτουργικότητά του, φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος όταν δεν χρησιμοποιείται. Προστατέψτε το από τη σκόνη, τη βρωμιά και άλλα εξωτερικά στοιχεία που μπορεί να επιταχύνουν τη φθορά.

Συμβατό για χρήση σε εργοτάξιο

 

Αν ψάχνετε για ένα πιστολέτο κατεδάφισης ιδανικό για βιομηχανικές εφαρμογές, έχετε έναν ακόμη καλό λόγο για να επιλέξετε αυτό το προϊόν. Μας αρέσει το γεγονός ότι είναι συμβατό με τα πρότυπα ασφάλειας.Παρ’ όλα αυτά, είναι ζωτικής σημασίαςνα φοράτε την κατάλληλη προστασία όταν χρησιμοποιείτε αυτό το σφυρί κατεδάφισης.

Εξαιρετική κάλυψη εγγύησης

 

Είναι καλό  να γνωρίζετε ότι αυτό το προϊόν συνοδεύεται από τριετή εγγύηση από τον κατασκευαστή. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή το συντομότερο δυνατό. Μην αφήνετε μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς να αναλάβουν την επισκευή, καθώς αυτό μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση.

Related posts

error: Content is protected !!