ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Το Salomon Speedcross 4  είναι ένα  από τα καλυτέρα παπούτσια για τρέξιμο στο βουνό και σε κάθε ορεινή διαδρομή . Το παπούτσι  παραμένει αμετάβλητο για το 2018, εκτός από κάποιες αλλαγές στο χρώμα και το μοτίβο στο πάνω μέρος, διαθέτει  πλέον  απίστευτη πρόσφυση  σχεδόν κάθε επιφάνεια . Εκτός από την τροποποιημένη εξωτερική σόλα και την  σχεδίαση χαμηλότερης κοπής γύρω από τη φτέρνα και τον αστράγαλο το παπούτσι παραμένει ως επί το πλείστον το ίδιο βελτιώνοντας απλά κάποια σημεία. Με την απίστευτη πρόσφυση του,  το  Salomon Speedcross 4  με τις τεράστιες λαστιχένιες τάπες του γαντζώνεται σε οποιοδήποτε έδαφος  και απότομη διαδρομή . Ένα  μείγμα εξαιρετικών  χαρακτηριστικών σε συνδυασμό με κάποια αρνητικά, κατατάσσει  το Speedcross 4  μια best value αγορά.

Προστασία ποδιών

Το Speedcross 4  δεν έχει προστασία  στο μπροστινό μέρος,  και βασίζεται αποκλειστικά στην Eva Shaped Footbed  για  αντικραδασμική προστασία και υποστήριξη.  Στο μπροστινό μέρος του ποδιού, το stack height  είναι ελάχιστο , δίνοντάς του  καλή αίσθηση για τρέξιμο στην ανηφόρα, αλλά όχι και προστασία από κραδασμούς,  στην  φτέρνα έχει μεγάλο stack height , καθιστώντας το  απορροφητικό και  δίνοντας προστασία  στην φτέρνα σε δύσκολες καταβάσεις .

Έλξη

Χωρίς αμφιβολία τα Speedcross 4 είναι τα  καλύτερα παπούτσια  για τρέξιμο στο βουνό. Η Salomon είχε αντιμετωπίσει μερικά  προβλήματα με  τις λαστιχένιες τάπες των 6 χιλιοστών τα οποία πλέον έχουν ξεπεραστεί , ενώ το καουτσούκ είναι προφανώς σκληρότερο και πιο ανθεκτικό από ότι στο παρελθόν ενώ οι λαστιχένιες τάπες  είναι τώρα μικρότερες και υπάρχουν μόνο  σε σχήμα πλήρους  βέλους στην εξωτερική σόλα ,  ενώ με τον σχεδιασμό  Contagrip που χρησιμοποιείται  στην σόλα έχει  ενισχυθεί η πρόσφυση σε υγρές συνθήκες.

Άνεση

Με τo που θα φορέσετε  τα Speedcross 4 στα πόδια σας, θα  παρατηρήσετε πόσο άνετα αισθάνεστε. Υπάρχει padding σε όλα τα  σημεία . Το παπούτσι όμως δεν αναπνέει πολύ καλά και αυτό δημιουργεί  “προβλήματα” στο πόδι ,  ενώ είναι ελαφρώς καλύτερο από τον μέσο όρο στο να  μην απορρόφα νερό.

Εφαρμογές

Αυτά τα παπούτσια έχουν σχεδιαστεί για τρέξιμο στο βουνό , και εκεί  είναι που  υπερέχουν. Σε  κάθε εφαρμογή όπου η πρόσφυση είναι δύσκολη, είτε πρόκειται για λάσπη, χιόνι, γρασίδι  ή απότομους βράχους , αυτά τα παπούτσια θα υπερέχουν και θα σας αποζημιώσουν .

Αξία

Το  Speedcross 4 κοστίζει  πάνω απο 80 ευρώ . Αυτή η τιμή το κάνει άπλα μια κορυφαία επιλογή .Τα Salomon έχουν πιστούς οπαδούς  και αυτοί κυρίως θα είναι οι υποψήφιοι αγοραστές του.

Συμπέρασμα

Το Salomon  Speedcάross 4 είναι ένα μοντέρνο παπούτσι και ιδανικό για ορεινό τρέξιμο ,  είναι άνετο,  και έχει καταπληκτική πρόσφυση. Ωστόσο αυτές οι καλές ιδιότητες έρχονται σε σύγκριση με  την έλλειψη σταθερότητα , η οποία  είναι αρκετά κακή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.  Πολλοί δρομείς στο βουνό θα αγαπήσουν αυτό το παπούτσι και θα είναι πολύ πρόθυμοι να ανεχτούν  τα ελαττώματά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

Related posts