ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΕΣ

Αν σου αρέσουν τα βραστά λαχανικά και η υγιεινή διατροφή ίσως ήρθε η ώρα να αποφασίσεις  να αγοράσεις   έναν από τους καλυτέρους ατμομάγειρες  που σου προτείνουμε… Η γεύση και η ποιότητα του φαγητού θα εκτοξευτούν  τα λαχανικά  θα είναι τραγανά και ψημένα στον ατμό και χωρίς να έχουν απορροφήσει το νερό της κατσαρόλας αν τα έχεις βράσει εκεί . Ο φυσικός τρόπος μαγειρέματος,  θα σου επιτρέψει σε ότι κι αν δημιουργήσεις να διατηρεί ατόφια τη γεύση, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά του συστατικά. Χάρη στην ειδική κατασκευή που έχουν οι ατμομάγειρες , μπορείς να προσθέσεις επιπλέον νερό κατά την διάρκεια του  μαγειρέματος , ενώ οι περισσότεροι απο αύτους συνοδεύονται  και από μπολ  ειδικά για την παρασκευή ρυζιού.  Διαθέτουν χρονοδιακόπτη 60’ με λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης ώστε να μπορείς να προγραμματίσεις όλες τις δουλείες σου  ,  ενώ η βάση από ανοξείδωτο ατσάλι εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η χωρητικότητα είναι  ένα μεγάλο πλεονέκτημα ο ατμομάγειρας πρέπει να  χωράει  μεγάλη ποσότητα ίδιων η διαφορετικών φαγητών.  Έτσι θα αποκτήσουν μόνιμα  μια θέση πάνω  στον πάγκο της κουζίνας σου ώστε μπορείς να τους χρησιμοποιείς συνεχώς ,  μέσα  στην εβδομάδα . Οι καλύτεροι ατμομάγειρες  είναι  ευκολόχρηστοι  και είναι ιδανικοί για εκείνους που δεν έχουν χρόνο να διαθέσουν στην προετοιμασία των καθημερινών γευμάτων .

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο πλυντήριο ρούχων , αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων.

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΕΣ

 

ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ RUSSELL HOBBS Food Steamer Cook@Home

 

To Food Steamer Cook @ Home 19270 της Russell Hobbs, αποτελεί τον έξυπνο, εύκολο, γρήγορο και υγιεινό τρόπο για την παρασκευή φαγητού στον ατμό. Διαθέτει τρία δοχεία ατμού, για το μαγείρεμα διαφορετικών φαγητών ταυτόχρονα όπως ρύζι, λαχανικά και ψάρι.

Χάρη στην ειδική κατασκευή του, μπορείς να προσθέσεις επιπλέον νερό κατά το μαγείρεμα, ενώ συνοδεύεται και από μπολ ειδικά για την παρασκευή ρυζιού. Διαθέτει χρονοδιακόπτη 60’ με λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης ενώ η βάση από ανοξείδωτο ατσάλι εγγυάται μακρά και απρόσκοπτη λειτουργία.

 

 

 

ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ TEFAL VC130130 MINI COMPACT

 

Έτοιμο και  υγιεινό φαγητό σε πολύ λίγο χρόνο. Με 3 κάδους για 3 διαφορετικές παρασκευές φαγητών.  θα σας εντυπωσιάσει το αποτέλεσμα  ζουμερό  και  νόστιμο φαγητό με όλα τα θρεπτικά συστατικά.

  • Τα 3 μπολ τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο στην ηλεκτρική βάση.
  • Ορατό επίπεδο νερού.
  • Μπολ για μαγείρεμα ρυζιού.
  • Το καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μικρός δίσκος σερβιρίσματος.
  • Aquatimer:συγκεκριμένο επίπεδο νερού για κάθε τύπο φαγητού.
  • Αυτόματη παύση όταν τελειώσει το νερό.
  • Συλλέκτης χυμών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

mediamarkt

Related posts