6 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ OLED

oled τηλεοράσεις

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ OLED

 

Oι τηλεοράσεις υποστηρίζουν τα περισσότερα πρότυπα HDR (High Dynamic Range (HDR) HDR Dynamic Tone Mapping Pro, Cinema HDR ) – Οι σκούρες λεπτομέρειες συμβάλλουν σε μια καθηλωτική εμπειρία που κόβει την ανάσα οταν βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία ή σειρά -… Δείτε το OLED Black και βιώστε ένα να νέο επίπεδο ρεαλισμού. Σε ανάλυση 4K HDR, τα χρώματα του παιχνιδιού είναι πιο ζωηρά  ακόμα και από ευρεία γωνία θέασης …

Οι LG OLED  τηλεοράσεις  υποστηρίζουν NVIDIA G-SYNC – Οι LG OLED είναι η  καλύτερη επιλογή για παιχνίδια στο PS και  ΧΒΟΧ . Όλα τα παιχνίδια σας θα έχουν πιο καθαρή και ομαλή εικόνα, καλύτερη απόκριση, χωρίς διακυμάνσεις , και χωρίς καθυστερήσεις και τρεμόπαιγμα.

 

1. Τηλεόραση Samsung OLED 55″ 4K QE55S95B

 

1671024803113 convert.io scaled e1671028370415
@TOPREVIEWS.GR – LG OLED

Η Samsung κατασκευάζει εξαιρετικές τηλεοράσεις εδώ και χρόνια, αλλά είναι η πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία στα μοντέλα OLED. Η σειρά S95B της είναι η πρώτη που συνδυάζει το quantum dot filtration και την τεχνολογία OLED. Ωστόσο, κοστίζει και δεν διαθέτει διευρυμένη χρωματική γκάμα σε σύγκριση με τις προτάσεις της LG ή της Sony.

Η καλύτερη τηλεόραση 4k για gaming που έχουμε δοκιμάσει είναι η Samsung S95B OLED. Είναι μια καταπληκτική τηλεόραση για gaming χάρη στη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και τον σχεδόν στιγμιαίο χρόνο απόκρισης, με αποτέλεσμα την κρυστάλλινη κίνηση χωρίς φαντάσματα γύρω από αντικείμενα που κινούνται γρήγορα. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών gaming, όπως εύρος ζώνης HDMI 2.1 και στις τέσσερις εισόδους HDMI, που σημαίνει ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως το Xbox Series X, το PS5 ή έναν υπολογιστή gaming με πρόσφατη κάρτα γραφικών.

Παρέχει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας χάρη στο μοναδικό πάνελ QD-OLED που διαθέτει. Αποδίδει απίστευτα βαθύ μαύρο, καθιστώντας την εντυπωσιακή τηλεόραση για gaming σε σκοτεινό δωμάτιο. Είναι επίσης καταπληκτική για gaming σε HDR, αλλά δεν υποστηρίζει Dolby Vision και σχετικά λίγα παιχνίδια υποστηρίζουν Dolby Vision. Φαίνεται επίσης εξαιρετική σε φωτεινά δωμάτια, με υψηλή μέγιστη φωτεινότητα που της επιτρέπει να ξεπερνά εύκολα την αντανάκλαση. Διαθέτει επίσης απίστευτα ευρεία γωνία θέασης, οπότε είναι μια εξαιρετική επιλογή για co-op στον καναπέ ή για παιχνίδια σε πάρτι με ευρεία διάταξη καθισμάτων.

2. Τηλεόραση Sony OLED 55″ 4K Android XR55A95KAEP

 

Η Sony A95K είναι μια απίστευτη τηλεόραση για τις περισσότερες χρήσεις. Φαίνεται αξιοσημείωτη σε σκοτεινά δωμάτια, επειδή εμφανίζει βαθύ μαύρο χρώμα χωρίς να ξεθωριάζει γύρω από φωτεινά αντικείμενα, και το περιεχόμενο HDR φαίνεται αξιοσημείωτο χάρη στα ζωντανά χρώματα και τα φωτεινά σημεία με σχεδόν τέλεια χαρτογράφηση τόνων.

1671024803072 convert.io scaled e1671028291382
@TOPREVIEWS.GR – sony A90 – A95 oled

Είναι εντυπωσιακή για την παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών και εξαιρετική για την παρακολούθηση αθλητικών σε καλά φωτισμένους χώρους, επειδή έχει απίστευτο χειρισμό των ανακλάσεων, αλλά οποιαδήποτε πηγή φωτεινού φωτός προκαλεί επίσης αύξηση των μαύρων επιπέδων. Είναι απίστευτη για παιχνίδια, καθώς διαθέτει σχεδόν στιγμιαίο χρόνο απόκρισης, υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης (VRR) και εύρος ζώνης HDMI 2.1. Παρόλο που η υστέρηση εισόδου της είναι υψηλότερη από άλλες τηλεοράσεις, παραμένει αρκετά χαμηλή για gaming.

Η Sony A95K είναι μια αξιόλογη τηλεόραση που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας HDR από τις περισσότερες τηλεοράσεις που έχουμε δοκιμάσει. Αν αναζητάτε την καλύτερη τηλεόραση για την παρακολούθηση ταινιών HDR, δεν θα απογοητευτείτε, καθώς εμφανίζει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και τα κάνει να φαίνονται ζωντανά. Ωστόσο, συνοδεύεται και από υψηλή τιμή, οπότε αν δεν το χρειάζεστε αυτό ή αν θέλετε να χρησιμοποιείτε την τηλεόρασή σας σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο, υπάρχουν φθηνότερες OLED που δεν έχουν το πρόβλημα του αυξημένου μαύρου επιπέδου, όπως η LG C2 OLED.

3. LG OLED55C26LD

ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ OLED
@TOPREVIEWS.GR

Η LG C2 είναι μια απίστευτη τηλεόραση για τις περισσότερες χρήσεις -H  τεχνολογία της είναι εξαιρετική για την παρακολούθηση ταινιών ή περιεχομένου HDR σε σκοτεινό δωμάτιο. Είναι επίσης πιο φωτεινή από τα περισσότερα πάνελ OLED, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για την παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών ή αθλητικών σε φωτεινό δωμάτιο, ενώ η εικόνα παραμένει ακριβής σε ευρεία γωνία, οπότε είναι ιδανική για μια ευρεία διάταξη καθισμάτων. Διαθέτει μια εντυπωσιακή επιλογή λειτουργιών gaming και η χαμηλή υστέρηση εισόδου έχει ως αποτέλεσμα μια φανταστική εμπειρία gaming.

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδόν απεριόριστη αναλογία αντίθεσης για τέλειο μαύρο χρώμα.
 • Φανταστικός χειρισμός της αντανάκλασης.
 • Η εικόνα παραμένει ακριβής σε ευρεία γωνία.

Μειονεκτήματα

 • Το επιθετικό ABL μπορεί να αποσπάσει την προσοχή με μεγάλες περιοχές φωτεινότητας.
 • Ορισμένα προβλήματα ομοιομορφίας, ειδικά υπό γωνία.

 

4. Τηλεόραση Smart 4K TV Sony OLED XR55A90J 55″

 

Εκεί που οι περισσότερες OLED υπολείπονται στον τομέα της φωτεινότητας, η Sony A90J μπορεί να συγκριθεί με πολλές τηλεοράσεις LCD. Αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε την υψηλή τιμή που συνήθως απαιτούν τα προϊόντα της Sony, η premium A90J είναι μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη επένδυση.

229171 l

Πλεονεκτήματα

 • ευρεία γκάμα χρωμάτων
 • πάνελ OLED
 • Εντυπωσιακή απόδοση ήχου
 • Aπόδοση σε gaming
 • Ελκυστικός σχεδιασμός

Μειονεκτήματα

 • Ακριβό

5. Τηλεόραση Smart 4K TV LG OLED CX

 

 • Τεχνολογία LED OLED
 • Ανάλυση 3840 x 2160 pixels
 • Αναλογία εικόνας 16:9
 • Διαγώνιος οθόνης (inch) 65 inch
 • Επεξεργαστής Επεξεργαστής α9 Gen3 AI 4K
 • Συχνότητα Σάρωσης εικόνας TruMotion 200 (100 Hz)
 • High Dynamic Range (HDR) HDR Dynamic Tone Mapping Pro, Cinema HDR

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ OLED

 

Συνδεσιμότητα

4 x HDMI, 3 x USB, 1 x LAN, 1 x CI Slot, 2 x RF in, 1 x SPDIF Optical Audio Digital Out, 1 x Headphone out

Bluetooth / WLAN

Εξοπλισμός
Ειδικά χαρακτηριστικά OLED Motion Pro, Perfect Viewing Angle, Pixel Dimming, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, FILMMAKER MODE™, Apple TV app, G-Sync, Λειτουργία HGiG, Οθόνη Eye Comfort, Bluetooth Surround Ready, Ultra Luminance Pro, AI Picture Pro, Image Enhacing on SQM, 4K Upscaler, AI Brightness Control, AI Sound Pro, ThinQ, LG Voice Search, Amazon Alexa, AI Home, AI UX, AI Recommendation, ThinQ App
Λειτουργία Eco

Λήψη

Τύπος υποδοχών DVB-T, DVB-T2 (H.264), DVB-T2 (H.265), DVB-C, DVB-S, DVB-S2

Ήχος

Ισχύς ηχείων 40 W
Ηχητικό σύστημα 2.2 channels

6. Τηλεόραση Smart 4K TV LG OLED B9

 

 • Τεχνολογία LED OLED
 • Ανάλυση 3840 x 2160 pixels
 • Αναλογία εικόνας 16:9
 • Διαγώνιος οθόνης (inch) 55 inch
 • Επεξεργαστής α7 Gen 2 Intelligent Processor
 • Συχνότητα Σάρωσης εικόνας TruMotion 200 (100 Hz)
 • High Dynamic Range (HDR) HDR Dynamic Tone Mapping Pro, Cinema HDR

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ OLED

 

Συνδεσιμότητα

4 x HDMI, 3 x USB, 1 x Ethernet, 1 x CI Slot, 2 x RF in, 1 x 1 SPDIF out, 1 x Headphone out
Bluetooth / WLAN

Εξοπλισμός

Ειδικά χαρακτηριστικά Dolby Vision, Dolby Atmos, AI Smart / LG ThinQ AI, OLED Black, Virtual Surround 5.1, Perfect Viewing Angle, Perfect Color, Pixel Dimming, Infinite Contrast, Ultra Luminance Pro, Deep Learning AI Picture, AI Brightness, OLED Motion, Clear Voice III, LG Voice Search, Apple HomePod, Apple AirPlay 2, AI UX, AI Home, Gallery
Λειτουργία Eco

Λήψη
Τύπος υποδοχών DVB-T, DVB-T2 (H.264), DVB-T2 (H.265), DVB-C, DVB-S, DVB-S2

Ήχος
Ισχύς ηχείων 40 W
Ηχητικό σύστημα 2.2 channels

 

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ OLED

 • Τεχνολογία OLED
 • Ανάλυση 3840 x 2160 pixels
 • Αναλογία εικόνας 16:9
 • Διαγώνιος οθόνης (inch) 55 inch

Λήψη
Τύπος υποδοχών DVB-T, DVB-T2 (H.264), DVB-T2 (H.265), DVB-C, DVB-S, DVB-S2

Ήχος

Audio Power Output : 20W + 20W + 10W + 10W
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!