ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ SOUNDBARS

Τι είναι καλύτερο; Μια wireless soundbar  ή  wired soundbar ;

  • Εξαρτάται πραγματικά από το τι ζητάτε από μια soundbar . Αν ψάχνετε για μια soundbar που μπορείτε να την επεκτείνετε και να την προσαρμόσετε στο μέλλον σε αλλο σύστημα, οι ενσύρματες soundbar είναι η σωστη επιλογη, καθώς τα εξαρτήματά τούς -ηχεία και δέκτες- μπορούν να αντικατασταθούν με νέα μέσω καλωδίων.
  • οι ασύρματες soundbars  δεν έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμιζονται .

Επιπλέον, οι ενσύρματες soundbar δεν είναι ευαίσθητες στις παρεμβολές, καθώς η μετάδοση του σήματος γίνεται μέσω φυσικής καλωδίωσης. Τα ασύρματα soundbars, όμως είναι ο βασιλιάς όταν πρόκειται για ευκολία και εύκολη εγκατάσταση αλλα και αναδιαμόρφωση στον χώρο όταν χρειάζεται!

Tα συστήματα περιλαμβάνουν subwoofers ωστε ο ήχος σας  να θα επωφεληθεί από τη σαφήνεια που προσφέρει…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ SOUNDBARS

1. CREATIVE Sound BlasterΧ Katana Gaming Soundbar

[usr 5.0]

 

Οι gamers θα πρέπει να προμηθευτούν το Creative Sound BlasterX Katana είναι η ιδανική επιλογή. Ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις των παιχνιδιών, μια soundbars για παιχνίδια μπορεί να είναι κατάλληλη  και για εσάς – επενδύστε στο Sound BlasterX Katana της Creative. Πρόκειται για μια  soundbar με  subwoofer 30W – Εχει εκπληκτική ηχητική απόδοση  (στα πλαίσια της κατηγορίας αυτής)  και είναι εύκολο να ρυθμιστεί και έχει μικρές διαστάσεις , διαθέτει επίσης αυτό που η Creative αποκαλεί “σύστημα φωτισμού Aurora”, το οποίο είναι ένας διακριτικός πολύχρωμος φωτισμός RGB. Φυσικά, αν αυτό δεν είναι στο στυλ σας, μπορείτε πάντα να το απενεργοποιήσετε.

Συνδέσεις : USB FlashDrive, Bluetooth, AUX-in, Headset-out, Mic-in

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ SOUNDBARS

2. SONY HT-S350

[usr 4.8]

 

Η Sony είναι μια από τις πιο σεβαστές εταιρείες στον τομέα του ήχου –  μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη soundbar σε τιμή μικρότερη από την τιμή ενός από τα κορυφαία ακουστικά της εταιριας. Στα 200 ευρώ περίπου, το HT-S350 προσφέρει μια σταθερή αναβάθμιση σε οποιαδήποτε εγκατάσταση τηλεόρασης. Eνώ χάρη στο Bluetooth –  θα streamάρεις ήχο απ’ ευθείας από το κινητό σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ SOUNDBARS

Το soundbar 2.1 καναλιών της Sony μπορεί να φαίνεται διακριτικό στο σαλόνι σου, αλλά με ισχύ εξόδου 320 W και ασύρματο subwoofer, έχει εντυπωσιακές δυνατότητες.

Συνδέσεις : USB-A, Είσοδος αναλογικού ήχου (με TV CEC), Λήψη Bluetooth

Related posts

error: Content is protected !!