ΟΙ 2 πιο οικονομικές προτάσεις για soundbars

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ SOUNDBARS || ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ SOUNDBARS || ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Τι είναι καλύτερο; Μια wireless soundbar  ή  wired soundbar ;

  • Εξαρτάται πραγματικά από το τι ζητάτε από μια soundbar . Αν ψάχνετε για μια soundbar που μπορείτε να την επεκτείνετε και να την προσαρμόσετε στο μέλλον σε αλλο σύστημα, οι ενσύρματες soundbar είναι η σωστη επιλογη, καθώς τα εξαρτήματά τούς -ηχεία και δέκτες- μπορούν να αντικατασταθούν με νέα μέσω καλωδίων.
  • οι ασύρματες soundbars  δεν έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμιζονται .

Επιπλέον, οι ενσύρματες soundbar δεν είναι ευαίσθητες στις παρεμβολές, καθώς η μετάδοση του σήματος γίνεται μέσω φυσικής καλωδίωσης. Τα ασύρματα soundbars, όμως είναι ο βασιλιάς όταν πρόκειται για ευκολία και εύκολη εγκατάσταση αλλα και αναδιαμόρφωση στον χώρο όταν χρειάζεται!

Tα συστήματα περιλαμβάνουν subwoofers ωστε ο ήχος σας  να θα επωφεληθεί από τη σαφήνεια που προσφέρει…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ SOUNDBARS

1. CREATIVE Sound BlasterΧ Katana Gaming Soundbar

 

Οι gamers θα πρέπει να προμηθευτούν το Creative Sound BlasterX Katana είναι η ιδανική επιλογή. Ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις των παιχνιδιών, μια soundbars για παιχνίδια μπορεί να είναι κατάλληλη  και για εσάς – επενδύστε στο Sound BlasterX Katana της Creative.

Πρόκειται για μια  soundbar με  subwoofer 30W – Εχει εκπληκτική ηχητική απόδοση  (στα πλαίσια της κατηγορίας αυτής)  και είναι εύκολο να ρυθμιστεί και έχει μικρές διαστάσεις , διαθέτει επίσης αυτό που η Creative αποκαλεί “σύστημα φωτισμού Aurora”, το οποίο είναι ένας διακριτικός πολύχρωμος φωτισμός RGB. Φυσικά, αν αυτό δεν είναι στο στυλ σας, μπορείτε πάντα να το απενεργοποιήσετε.

Το Katana σας προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου για τα παιχνίδια και τις ταινίες σας με τον BlasterX Acoustic Engine και τον αποκωδικοποιητή Dolby Digital 5.1. Αυτό το σύστημα ήχου ενσωματώνει τον τέλειο συνδυασμό του πιο ισχυρού μας DAC υψηλής ανάλυσης 24 bit και του εξελιγμένου συστήματος 5 οδηγών. Εξοπλισμένο με μια πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας, μπορείτε να εμπιστευτείτε το Katana ως ένα από τα πιο ευέλικτα και ισχυρά ηχεία που θα κοσμήσουν ποτέ την επιφάνεια εργασίας σας.

Το Katana ενσωματώνει το σύστημα φωτισμού Aurora Reactive, όπου η βάση του είναι επενδεδυμένη με 49 προγραμματιζόμενα φώτα LED από άκρη σε άκρη. Με το συνοδευτικό δωρεάν λογισμικό Sound Blaster Connect, μπορείτε να επιλέξετε από έως και 16,8 εκατομμύρια χρώματα και να προσαρμόσετε πλήρως τα εφέ φωτισμού περιβάλλοντος, ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό προφίλ που απογειώνει τις οπτικές σας εμπειρίες

 

 

Συνδέσεις : USB FlashDrive, Bluetooth, AUX-in, Headset-out, Mic-in

 

ΟΙ 2 πιο οικονομικές προτάσεις για soundbars

2. SONY HT-S350 Soundbar

 

 Σύστημα Sound Bar 2.1 καναλιών της Sony με ασύρματο subwoofer για βελτιστοποιημένο ήχο

 

Η Sony είναι μια από τις πιο σεβαστές εταιρείες στον τομέα του ήχου –  μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη soundbar σε τιμή μικρότερη από την τιμή ενός από τα κορυφαία ακουστικά της εταιριας. Στα 200 ευρώ περίπου, το HT-S350 προσφέρει μια σταθερή αναβάθμιση σε οποιαδήποτε εγκατάσταση τηλεόρασης. Eνώ χάρη στο Bluetooth –  θα streamάρεις ήχο απ’ ευθείας από το κινητό σου. Απολαύστε βαθύτερα, πλουσιότερα μπάσα και εντυπωσιακό ήχο surround με την S350 2. 1Ch.

Το ασύρματο subwoofer, με συνολική ισχύς 320 W και η σύνδεση HDMI ARC με ένα καλώδιο την καθιστούν ιδανική για καθε home cinema. Απλο στη ρύθμιση και όμορφο στην εμφάνιση subwoofer φέρνει το S-Force Pro front Surround στο σπιτι σας για μια κινηματογραφική εμπειρία ήχου.

  •  Η συνολική ισχύς εξόδου 320W ζωντανεύει το περιεχόμενο με απίστευτη ένταση και σαφήνεια
  • S-Force Pro: Η τεχνολογία Virtual Surround Sound προσομοιώνει μια εμπειρία ήχου Surround θεατρικού τύπου
  • 7 λειτουργίες ήχου: Επιλέξτε από τις λειτουργίες Auto Sound, Cinema, Music, Game, News, Sports και Standard Audio Mode
  • Βελτίωση φωνής: Απομονώνει τις φωνές και τις ενισχύει έναντι του θορύβου του περιβάλλοντος για μεγαλύτερη σαφήνεια
  • Streaming μέσω Bluetooth: Ροή των αγαπημένων σας ταινιών, εκπομπών και μουσικής από το smartphone ή το tablet σας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ SOUNDBARS

Το soundbar 2.1 καναλιών της Sony μπορεί να φαίνεται διακριτικό στο σαλόνι σου, αλλά με ισχύ εξόδου 320 W και ασύρματο subwoofer, έχει εντυπωσιακές δυνατότητες.

Συνδέσεις : USB-A, Είσοδος αναλογικού ήχου (με TV CEC), Λήψη Bluetooth

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!