5 προτάσεις για μπούφαν the North Face

μπούφαν  Τhe North Face || Oδηγός αγοράς με τις καλύτερες προτάσεις

The north face 1996 RETRO NUPTSE JACKET

 

μπούφαν North Face

Δεν υπάρχει φανατικός της North Face χωρίς  να έχει το εμβληματικού Nuptse στην ντουλαπα του. ειναι το αγαπημένο μπουφαν από τους διάσημους, και είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κομματι status: το ύφασμα ripstop είναι ανθεκτικό αλλά όχι πολύ ογκώδες και το λογότυπο πραγματικά ξεχωρίζει, καθιστώντας το απαραίτητο για κάθε οπαδό της North Face.

The North Face Arctic

 

Αν θέλετε κάτι που να νικάει το κρύο του χειμώνα, ένα μακρύ πουπουλένιο παρκα της north face θα σας καλύψει – κυριολεκτικά. Επιπλέον, η επένδυση από γούνα και οι χρωματισμοί του προσθέτουν επιπλέον πόντους στην εμφάνιση σας.

 

The North Face Aconcagua 2 Αμάνικο

 

Σας αρέσει περισσότερο το γιλέκο; Το πουπουλένιο γιλέκο Aconcagua της The North Face – το οποίο διατίθεται σε όλα τα χρώματα  – είναι ιδανικό για εσάς. Φορέστε το μόνο του σε μια ψυχρή φθινοπωρινή μέρα ή τοποθετήστε το κάτω από ένα άλλο μπουφάν για περισσότερη ζεστασιά.

The North Face Hydrenalite Ανδρικό Χειμωνιάτικο Μπουφάν

 

Αν θέλετε ένα πουπουλένιο μπουφάν που θα σας κρατήσει ζεστoύς το Hydrenalite είναι ιδανικο ιδανικο για να αντέχει τους ακραίους καιρούς, είναι ένα εξαιρετικό μπουφάν για φανατικους οπαδους της North Face και θα χρησιμοποιηθεί πολύ για πολλα χρόνια χάρις στην εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει η εταιρία .

The North Face γυναικείo jacket “Women’s Osito Fleece”

 

Όλοι χρειάζονται ένα άνετο fleece στην ντουλάπα τους. Και το The North Face Osito ειναι η ιδανική πρόταση- είναι κατασκευασμένο με ανακυκλωμένο πολυεστέρα και φτιαγμένο για να ανακυκλώνεται από τη μάρκα σε πρώτες ύλες για μελλοντικά κομμάτια.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!