ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ηλεκτρικές κουζίνες μέχρι 300 ευρώ

Οι σύγχρονες κουζίνες δεν είναι μόνο οικονομικές, αλλά και φιλικές προς το περιβάλλον κατά τη χρήση τους. Ξεχωρίζουν για τις χαμηλές καταναλώσεις αλλά και για τις υψηλές επιδόσεις τους. Οι κουζίνες και οι φούρνοι υπάγονται σε νέες ενεργειακές κλάσεις, με την κλάση Α να σηματοδοτεί τις περισσότερο ενεργειακά αποδοτικές συσκευές.

Όλοι σίγουρα μπερδευόμαστε με το κουμπί του φούρνου, το οποίο έχει τα διάφορα σύμβολα που μας υποδεικνύουν τους διάφορους τύπους ψησίματος. Σίγουρα η τεχνολογία έχει προχωρήσει στην κατηγορία των φούρνων, ωστόσο όμως ας ξεκινήσουμε από τα βασικά και θα αναλύσουμε όλη την τεχνολογία του ψησίματος.Σε αυτό το άρθρο εμβαθύνουμε περισσότερο στις λειτουργίες ένος φούρνου…

1. Απόψυξη

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
@topreviews.gr

Για την απόψυξη κατεψυγμένων τροφίμων.

2. Μεγάλο Γκρίλ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
@topreviews.gr

Για ψήσιμο μεγάλων ποσοτήτων φαγητου σε φέτες καθώς και φρυγάνισμα και δημιουργία κρούστας.

3. Γκρίλ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
@topreviews.gr

Γκριλ για να ψήσετε μικρές μερίδες κρέατος όπως μπριζόλες, σουβλάκια, ψάρια  ενώ με τη λειτουργία  για ένισχυμενο  ψήσιμο μπορείτε να μαγειρέψετε μεγαλύτερες μερίδες στο γκριλ αλλά και να ροδίσετε το φαγητό.

4. Ψήσιμο με αντιστάσεις και αέρα

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
@topreviews.gr

Με λειτουργίες ψησίματος με αντιστάσεις και αερα , πάνω και κάτω θέρμανση θα σε βοηθήσει να ψήσεις αποτελεσματικά το φαγητό σου

5. Ψήσιμο γκρίλ με κάτω αντίσταση ενεργοποιημένη

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
@topreviews.gr

Με γκριλ και κάτω  θέρμανση για συμβατικό ψήσιμο –  για να ψήσετε κέικ από κάτω προς τα πάνω (κατάλληλο για υγρά κέικ ή κέικ με φρούτα) και  λειτουργία κατάλληλη για ψήσιμο σε ένα επίπεδο για πολλά είδη φαγητού, όπως πίτσα, κέικ, κρέατα, ψάρια, ψωμί.

6. Φωτισμός φούρνου

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
@topreviews.gr

Ενεργοποίηση φωτισμού χώρις λειτουργία κάποιου προγράμματος.και με απόλυτο έλεγχο χάρη στον δύνατο εσωτερικό φωτισμό και την οθόνη ψηφιακών ενδείξεων , θα  σου επιτρέψουν να παρακολουθείς την πορεία του ψησίματος.

Συμβουλές:

  • Πρέπει να μην ξεχνάμε να προθερμαίνουμε το φούρνο μας.
  • Μην ανοίγετε συνέχεια το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος γιατί  επιβραδύνεται σημαντικά η διαδικασία του ψησίματος.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!