τα 3 πιο αξιόπιστα κρουστικά δραπανοκατσάβιδα

καλύτερα κρουστικά δραπανοκατσάβιδα e1592284530447

κρουστικά δραπανοκατσάβιδα

κρουστικά δραπανοκατσάβιδα || οδηγός αγοράς

 

Τα καλύτερα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας είναι ελαφριά αλλά και δυνατά εργαλεία για τρύπημα και βίδωμα χωρίς να σκέφτεστε το μήκος του  καλώδιου. Tα καλύτερα κρουστικά δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας  εκτελούν άψογα  αυτές τις εργασίες  με το ισχυρό  κιβώτιο 2 ταχυτήτων. Συνδυάστε τα  με τα καλυτέρα κατσαβίδια για να φτιάξετε μια ολοκληρωμένη συλλογή με εργαλεία.

Τα δραπανοκατσάβιδα μπόρουν να σε βοηθήσουν στο άνοιγμα  τρύπας σε ξύλο και μέταλλο άλλα και το βίδωμα κάνοντας το το δεξί χέρι κάθε τεχνικού.

Είναι εξοπλισμένα με ταχύτητες και ρυθμίσεις ροπής. Στην επιλογή ένος δραπανοκατσάβιδου, παρατήρησε την ικανότητά του όσον αφορά τη διάμετρο των τρυπών και επίσης την υψηλότερη ρύθμιση ροπής , καθώς αυτό καθορίζει τα είδη των υλικών στα οποία μπορείς να δουλέψεις.

κρουστικά δραπανοκατσάβιδα
topreviews.gr

Σημαντικό κρητήριο ειναι η μπαταρία όσο περισσότερα τα Ah της μπαταρίας, τόσο περισσότερο θα κρατήσει και η μπαταρία λύνοντας σας τα χέρια σε δύσκολα έργα και απαιτητικά projects.

Τα καλύτερα κρουστικά δραπανοκατσάβιδα

 

1. Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας Milwaukee M18 ONEPD2-0X

  • Τρύπημα σε τοιχοποία (mm): 16
  • Τρύπημα σε σίδερο (mm): 18
  • Τρύπημα σε ξύλο (mm): 89

 

JJ

 

Αν ψάχνετε για ένα ισχυρό δραπανοκατσάβιδο τότε το Milwaukee M18 FUEL είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το εργαλείο είναι μια φανταστική επιλογή για εφαρμογές βαρέως τύπου, με υπεραρκετή ισχύ διάτρησης για σχεδόν κάθε εργασία που μπορείτε να φανταστείτε. Χρησιμοποιεί επίσης πολύ αποδοτικά την ισχυ της μπαταρία του, ανοίγοντας περισσότερες τρύπες και βιδώνοντας περισσότερες βίδες από  τα άλλα αντίστοιχα εργαλεία.

Δυστυχώς, αυτό το εργαλείο είναι σίγουρα πιο βαρύτερο από ορισμένα άλλα προϊόντα. Μπορεί επίσης να είναι λίγο πιο ακριβό, οπότε μπορεί να είναι εκτός προϋπολογισμού για κάποιον που δεν θέλει να χρησιμοποιεί τακτικά ένα δραπανοκατσάβιδο  ή μπορεί να μην χρειάζεται την ισχύ διάτρησης για εφαρμογές βαρέως τύπου.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Μεγάλη ισχύο διάτρησης
Ιδανικό για επαγγελματίες
Μεγάλη απόδοση της μπαταρίας[/i2pros][i2cons]Ακριβό
Βαρύτερο από τον ανταγωνισμό[/i2cons][/i2pc]

 

2. Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας Makita DHP481Z

 

  • Τρύπημα σε τοιχοποία (mm): 16
  • Τρύπημα σε σίδερο (mm): 13
  • Τρύπημα σε ξύλο (mm): 76
1668205030437 convert.io 1 scaled
@toprevies.gr

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Μεγάλη απόδοση drilling
Ιδανικό για εφαρμογές βαρέως τύπου
Διάρκεια ζωής της μπαταρίας[/i2pros][i2cons]Ακριβό
Συσκευασία χωρίς μπαταρία [/i2cons][/i2pc]

3. Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας DeWALT DCD997NT

 

  • Τρύπημα σε σίδερο (mm): 15
  • Τρύπημα σε ξύλο (mm): 55

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Μεγάλη απόδοση drilling
Ιδανικό για εφαρμογές βαρέως τύπου
Διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Ηλεκτρονικός συμπλέκτης μέσω ρύθμιση ροπής 11 θέσεων
[/i2pros][i2cons]Ακριβό
Συσκευασία χωρίς μπαταρία [/i2cons][/i2pc]

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!