ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Θέλεις να έχεις όποια στιγμή της ημέρας επιθυμείς φρσκοκομμένο και μυρωδάτο καφέ.Φτιάξε τον καφέ που θες, ακριβώς όπως τον θες – απλά διάλεξε με τον επιλογέα και την οθόνη LCD τον τύπο καφέ που θες. Επιλέξαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες μηχανές espresso ώστε να έχετε την απόλαυση ενός πραγματικού espresso, με το πάτημα ενός κουμπιού.Απόλαυσε εναν freddo espresso  στο σπίτι σου με το νέο air-conditioner σου.

Χάρη στο εξαιρετικό  design οι κάλυτερες μήχανες espresso , θα ταιριάξουν στο χώρο σου απόλυτα, ενώ ταυτόχρονα οι επιλογές ροφημάτων θα σε εκπλήξουν: Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς να απολαύσεις από τον αγαπημένο σου Espresso ή Americano, μέχρι cappuccino, latte και flat white. Αν ακόμα δε βρίσκεις αυτό που θες, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ρυθμίσεις για το νερό και θερμοκρασία και  ρυθμίσεις έντασης καφέαλλά και  ρυθμίσεις κοπής των κόκκων καφέ, για να δημιουργήσεις ακριβώς τον καφέ ή ρόφημα που θες.

Πώς να βρείτε τη σωστή μηχανή εσπρέσο για εσάς…

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Οι χειροκίνητες μηχανές απαιτούν αλεσμένο καφέ ο οποίος τοποθετειται  σε ένα φίλτρο και συμπιέζεται – Είναι η πιο δύσκολες στον χειρισμό και απαιτούν εμπειρία αλλά το αποτέλεσμα ειναι το πιο φυσικό.

Οι ημιαυτόματες μηχανές είναι παρόμοιες με τις μηχανές χειρός από την άποψη της προετοιμασίας, αλλά λειτουργούν με ένα κουμπί ή έναν επιλογέα που αυτοματοποιεί τη ροή του νερού  και φυσικα το μέγεθος και η ποσότητα του εσπρέσο ή του καφέ μπορεί να ελεγχθούν.

Οι αυτόματες μηχανές χρησιμοποιούν επίσης ένα κουμπί αντί για μοχλό για να παρασκευάσουν εσπρέσο. Το μέγεθος του εσπρέσο ή του καφέ είναι αυτοματοποιημένο και συχνά προγραμματιζόμενο. Αυτή η μέθοδος προσφέρει μεγαλύτερη συνοχή  και σταθερο αποτέλεσμα από μια μη αυτόματη ή ημιαυτόματη μηχανή.

Οι υπερ-αυτόματες μηχανές είναι ένα βήμα παραπάνω από τις αυτόματες μηχανές. Εκτός από τα αυτοματοποιημένα και προγραμματιζόμενα μεγέθη καφέ, μπορούν επίσης να αλέθουν κόκκους καφέ, και να  μετρήσουν την ποσοτητα.

Οι μηχανές με τάμπλετες χρησιμοποιούν ταμπλέτες με προμετρημένο καφέ για να κάνουν εσπρέσο ή άλλα είδη καφέ. Προσφέρουν ίδια γεύση  με συνέπεια

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Αυτόματη Μηχανή Espresso 
Gaggia Accademia
Delonghi ETAM 29.660.SB Autentica
Gaggia New Classic
Krups ΕΑ82F0
Krups ΕΑ8118
DELONGHI ESAM4000B
Gaggia Brera Black Μηχανές Espresso
DeLonghi Nespresso Lattissima Plus
Delonghi Dedica EC685.M
X7.1
Ariete Retro 1388
6823 Barista

 

1. Αυτόματη Μηχανή Espresso Gaggia Accademia

 

Εύκολία στον καθαρισμό

Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πλήρες καθαρισμό του συστήματος από τον πίνακα ελέγχου, με το πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά πιο σημαντικά, μετά από κάθε ποτό που κάνετε, η Accademia τρέχει αυτόματα μια γρήγορη διαδικασία καθαρισμού για να κρατήσει τη μηχανή σας σε σταθερή κατάσταση ετοιμότητας.

Φυσικά, υπάρχουν ακόμα μερικά κομμάτια συντήρησης που πρέπει να εκτελέσετε χειροκίνητα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για να αδειάζετε περιοδικά το δίσκο απόσταξης ή τη χοάνη .Όσον αφορά στην ευκολία καθαρισμού, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα που έχουμε δει.

Ευκολία χρήσης

Όπως θα περίμενε κανείς σε ένα μηχάνημα που προσφέρει τόσες πολλές λειτουργίες, υπάρχει μια διαδικασία διαδικασία μάθησης που σχετίζεται με την χρήση σε αυτό το μοντέλο.Ωστόσο, η Gaggia προσπάθησε να κάνει την διαδικασία μάθησης όσο το δυνατόν πιο μικρή και οι προσπάθειές σας σίγουρα θα αποπληρωθούν. Το εγχειρίδιο είναι εξαιρετικά καλά γραμμένο και η εταιρεία έκανε εξαιρετική χρήση της οθόνης LCD, η οποία εμφανίζει με σαφήνεια όλες τις επιλογές και σας διευκολύνει στην πλοήγηση στο σύστημα. Μπορεί να σας πάρει ένα επιπλέον 60-90 δευτερόλεπτα για να κάνετε το πρώτο σας κάφε, αλλά αφού έχετε κάνει δύο ή τρεις , θα έχετε ουσιαστικά καταλάβει τη συσκευή. Αυτό είναι εντυπωσιακό, δεδομένου τι μπορεί να κάνει η  Gaggia  Accademia!

Τόμεις Βελτίωσης 

Η αυτόματη μηχανή εσπρέσο Gaggia Accademia είναι, με μια λέξη, εξαιρετική.Έπρεπε να ψαξουμε για να βρούμε αρνητικά και  πιθανούς τομέις βελτίωσης, και παρόλο που βρήκαμε μερικούς, αναγνωρίζουμε εύκολα ότι πρόκειται για πολύ μικρές ώστε να μην την αγοράσει κάποιος που θα μπορούσε να δώσει τα 1200 ευρώ που στοιχίζει .

Κατά την άποψή μας, οι παρακάτω τομείς θα μπορούσαν να βελτιωθούν:

Προφίλ χρηστών – να επιτρέπει σε κάθε χρήστη να αποθηκεύσει τις δικές του επιλογες για κάθε κάφε.
Μεγαλύτερη δεξαμενή νερού
Εφαρμογή “έξυπνης” προσαρμογής καφέ – Πρόκειται περισσότερο για ζήτημα προγραμματισμού και μπορεί να μην έχει σημασία για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά εδώ πρόκειται για το θέμα: Στο μενού προσαρμογής, μπορείτε να τροποποιήσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για ένα latte. Καθώς αυξάνετε την ποσότητα καφέ που θέλετε στο ποτό σας, θα πρέπει αυτόματα να μειωθεί η ποσότητα του γάλακτος και του αφρού, έτσι ώστε να μην γεμίσετε υπερβολικά το κύπελλο.

2. Αυτόματη Μηχανή Espresso Delonghi ETAM 29.660.SB Autentica

Η σχεδιαστική αρτιότητα συναντά την αιχμή της τεχνολογίας, προσφέροντάς σου άπειρες επιλογές για να απολαύσεις τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες, κάθε φορά.Αυτή ακριβώς την εμπειρία θα σου προσφέρει η Autentica της Delonghi. Με πίεση 15 bar για τέλειο καϊμάκι, ενσωματωμένο μύλο καφέ υψηλής αντοχής και τεχνολογία LatteCrema,θα απολαμβάνεις πάντα τέλειο καφέ στην ιδανική θερμοκρασία, μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Χάρη στο εξαιρετικό της design, θα ταιριάξει στο χώρο σου απόλυτα, ενώ ταυτόχρονα οι επιλογές ροφημάτων θα σε εκπλήξουν: Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς να απολαύσεις από τον αγαπημένο σου Espresso ή Americano, μέχρι cappuccino, latte και flat white. Αν ακόμα δε βρίσκεις αυτό που θες, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 ρυθμίσεις για το νερό και θερμοκρασία, 5 ρυθμίσεις έντασης καφέαλλά και 13 ρυθμίσεις κοπής των κόκκων καφέ, για να δημιουργήσεις ακριβώς τον καφέ ή ρόφημα που θες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 1.450W
 • Πίεση αντλίας 15bar
 • Χωρητικότητα δοχείου κόκκων καφέ 250gr
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού 1,8lt
 • Πρόγραμμα καθαρισμού και αφαλάτωσης

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Ρυθμίσεις κοπής καφέ / έντασης καφέ / θερμοκρασία
 • Ενσωματωμένος μύλος άλεσης

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ 

BULDOZA

 

3. Αυτόματη Μηχανή Espresso Krups ΕΑ82F0

 

Με συμπαγή σχεδιασμό, υψηλής ποιότητας υλικά, ενσωματωμένο μύλο άλεσης, οθόνη LCD και τεχνολογία QuattroForce, η EA82 συνδυάζει την εξαιρετική εμφάνιση με τα καλύτερα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που θα μπορούσες να ζητήσεις, για να έχεις την καλύτερη εμπειρία καφέ κάθε μέρα, στην άνεση του σπιτιού σου.

Μεταξύ 6 επιλογών (από δυνατό Espresso μέχρι Lungo) και άφησε τα 15 bar πίεσης και το σύστημα Thermoblock να ετοιμάσουν τους φρεσκοκομμένους κόκκους στην τέλεια θερμοκασία – το μόνο που μένει είναι να απολαύσεις τον τέλειο καφέ.Θες τέλειο αφρόγαλα για cappuccino και latte; Με το ακροφύσιο Panarello θα τα φτιάξεις στη στιγμή.Όλα αυτά συνδυασμένα με συμπαγή σχεδιασμό και αισθητική που θα ταιριάξει σε κάθε κουζίνα

Τεχνολογία QuattroForce

Χάρη στην Τεχνολογία QuattroForce, η EA82 επιτυγχάνει 20% πιο γρήγορο άλεσμα, πιο επίπεδη συμπίεση του καφέ, εξαιρετική διείσδυση του νερού στον καφέ και προηγμένη αποστράγγιση, μειώνοντας έτσι τα σχηματιζόμενα από το νερό άλατα.Ταυτόχρονα, ο μύλος διαθέτει 3 διαφορετικές ρυθμίσεις κοπής – Ο ψιλοκομμένος καφές είναι ιδανικός για espresso με πλούσια κρέμα και ο χοντροκομμένος εάν θέλεις πιο έντονη γεύση και ένταση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 1.450W
 • Πίεση αντλίας 15 bar
 • Ενσωματωμένος μύλος άλεσης
 • Χωρητικότητα δοχείου κόκκων καφέ 275gr
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού 1,7lt (Αποσπώμενο δοχείο)

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Ρυθμίσεις κοπής καφέ , έντασης καφέ, θερμοκρασίας
 • Εργονομία και απαράμιλλη αισθητική

4. Gaggia Brera Black Μηχανές Espresso

 

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αξία και ποιότητα στον καφέ τους.

Η Gaggia Brera παρέχει καλή ποιότητα γεύσης και όλες τις ευκολίες μιας σούπερ αυτόματης μηχανής σε μια λογική τιμή. Παρέχει επίσης ένα steam wand που μπορεί να φτιάξει έναν ωραίο, αφρώδη καπουτσίνο και αξιοπρεπείς λάτε. Αν και είναι πιο ακριβή και λίγο λιγότερο βολική από τα μοντέλα με κάψουλες Nespresso, θα σας εξοικονομήσει κάποια χρήματα μακροπρόθεσμα και θα σας δώσει πολύ μεγαλύτερη αξια και ποικιλία στα ροφήματά σας.

Αξία

Η Brera είναι σημαντικά πιο ακριβή  από ορισμένες από τις φθηνότερες μηχανές κάψουλας –  σε συνδυασμό με τις σταθερές επιδόσεις στις δοκιμές μας για τη γεύση και την ευκολία χρήσης, την καθιστούν μια καλή αξία.

Συμπέρασμα

Η Gaggia Brera είναι μια ποιοτική, σούπερ αυτόματη μηχανή που προσφέρει αξιοπρεπή εσπρέσο. Αν θέλετε κάτι βολικό με ενσωματωμένο μύλο, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

5. Gaggia New Classic

 

Η ετυμηγορία μας

 

Η Gaggia Classic Pro παρουσιάζει σαφείς βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό της και γενικά προσφέρει μια καλή εμπειρία καφέ, αν και έχει κάποιους περιορισμούς. Νομίζουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα μείνουν ευχαριστημένοι με τον εσπρέσο , ο οποίος βγαίνει αρκετά πλούσιος και έντονος μόλις μάθετε να χειρίζεστε τη μηχανή. Το steam wand, από την άλλη πλευρά, είναι λίγο αδύναμο. Το βρήκαμε ικανό να δημιουργήσει πολύ αφράτο γάλα, το οποίο είναι υπέροχο εαν πινεται καπουτσίνο, αλλά δεν έχει τη δύναμη να δημιουργήσει τον κρεμώδες αφρό που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός latte. Τελικά άλλες μηχανές στην ίδια κατηγορία τιμής μπορούν να φτιάξουν καλύτερο latte και είναι λίγο πιο φιλικές στη χρήση και τον καθαρισμό.

 

6. Αυτόματη Μηχανή Espresso Krups  ΕΑ8118

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Η απόλαυση ενός πραγματικού espresso, με το πάτημα ενός κουμπιού.Με συμπαγή σχεδιασμό, υψηλής ποιότητας υλικά, ενσωματωμένο μύλο άλεσης  και τεχνολογία QuattroForce, η EA8118 συνδυάζει την εξαιρετική εμφάνιση με τα καλύτερα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που θα μπορούσες να ζητήσεις, για να έχεις την καλύτερη εμπειρία καφέ κάθε μέρα, στην άνεση του σπιτιού σου.

Ο ενσωματωμένος μύλος άλεσης κόκκων έχει χωρητικότητα 260gr, για να έχεις φρεσκοκομμένο καφέ όποια στιγμή τον επιθυμείς και το δοχείο νερού χωρητικότητα 1,7 λίτρα.Επιπλέον, με το ακροφύσιο Panarello θα μπορείς να φτιάξεις τέλειο αφρόγαλα για cappuccino και latte.Όλα αυτά συνδυασμένα με συμπαγή σχεδιασμό και αισθητική που θα ταιριάξει σε κάθε κουζίνα.Χάρη στην Τεχνολογία QuattroForce, η EA8118 επιτυγχάνει 20% πιο γρήγορο άλεσμα, πιο επίπεδη συμπίεση του καφέ, εξαιρετική διείσδυση του νερού στον καφέ και προηγμένη αποστράγγιση, μειώνοντας έτσι τα σχηματιζόμενα από το νερό άλατα.Ταυτόχρονα, ο μύλος διαθέτει 3 διαφορετικές ρυθμίσεις κοπής – Ο ψιλοκομμένος καφές είναι ιδανικός για espresso με πλούσια κρέμα και ο χοντροκομμένος εάν θέλεις πιο έντονη γεύση και ένταση.Έτσι, θα έχεις όποια στιγμή της ημέρας επιθυμείς φρσκοκομμένο και μυρωδάτο καφέ.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Τεχνολογία QuattroForce
 • Ρυθμίσεις κοπής καφέ

 

7. Αυτόματη Μηχανή Espresso Espresso Magnifica ESAM

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Για τους λάτρεις του αυθεντικού ιταλικού καφέ, η ESAM3200 της Delonghi σου προσφέρει εξαιρετικό άρωμα και γεύση που θα απολαμβάνεις κάθε φορά που θα πίνεις espresso ή cappuccino.Με υψηλή ποιότητα και κορυφαία χαρακτηριστικά, θα μπορείς να έχεις φρεσκοκομμένο καφέ όποια στιγμή της ημέρας τον θες. Διαθέτει ενσωματωμένο μύλο καφέ, σύστημα CFR, σύστημα για αφρόγαλα και ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Τεχνολογία CRF

Χάρη στην τεχνολογία Compact Reliable Fresh (CRF), η Μagnifica διαθέτει compact εσωτερικό χωρίς σωλήνες.

Καθώς οι κόκκοι αλέθονται στιγμιαία και για κάθε φλιτζάνι ξεχωριστά, ο εσωτερικός σχεδιασμός της μηχανής εξασφαλίζει ότι ο καφές που πίνεις έχει μόλις κοπεί, είναι στην ιδανικήθερμοκρασία και έχει τέλειο άρωμα.

Ο μύλος άλεσης είναι αθόρυβος και διαθέτει 13 διαφορετικές ρυθμίσεις πάχους κοπής.Είτε προτιμάς espresso είτε cappuccino ή ακόμα και latte, μπορείς εύκολα να παρασκευάσεις ζεστό ή κρύο αφρόγαλα για να συνοδεύσεις το αγαπημένο σου είδος καφέ, χρησιμοποιώντας το panarello.

Η μονάδα έγχυσης καφέ είναι αποσπώμενη, για εύκολο καθαρισμό σε όλα τα σημεία της μηχανής. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις μονή ή διπλή δόση καφέ ή να ρυθμίσεις την ποσότητα καφέ και νερού ανά δόση.

Πλεονεκτήματα

 • Ενσωματωμένος μηχανισμός κοπής
 • Ευκολία στη χρήση
 • Ο αφρός είναι εξαιρετικός
 • Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση
 • Έχει διπλό σύστημα μπλοκ Thermo

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει ελεγκτής PID σε αυτό το μοντέλο
 • Ο χρονοδιακόπτης δεν είναι αυτόματη εκκίνηση
 • Δεν είναι καλή ιδέα για ένα wannabe barista

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Πίεση αντλίας 15bar
 • Μύλος άλεσης
 • Χωρητικότητα δοχείου κόκκων καφέ 200gr & δοχείου νερού1.8lt
 • Αποσπώμενο δοχείο νερού
 • Προγραμματιζόμενος διακόπτης αυτόματης παύσης λειτουργίας
 • Αποσπώμενος δίσκος περισυλλογής υγρών
 • Ισχύς 1450W

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Δυνατότητα χρήσης κόκκων καφέ ή καφέ σε σκόνη
 • Πρόγραμμα αυτόματου καθαρισμού από τα υπολείμματα και τα άλατα
 • Σύστημα θέρμανσης Thermoblock

8. Αυτόματη Μηχανή Espresso DELONGHI ESAM4000B

 

Η απόλαυση ενός πραγματικού espresso, με το πάτημα ενός κουμπιού.Με συμπαγή σχεδιασμό, υψηλής ποιότητας υλικά.Με υψηλή ποιότητα και κορυφαία χαρακτηριστικά, θα μπορείς να έχεις φρεσκοκομμένο καφέ όποια στιγμή της ημέρας τον θες.Ο μύλος άλεσης είναι αθόρυβος και διαθέτει 13 διαφορετικές ρυθμίσεις πάχους κοπής. Είτε προτιμάς espresso είτε cappuccino- (Αυτόματο σύστημα καπουτσίνο) ή ακόμα και latte, μπορείς εύκολα να παρασκευάσεις ζεστό ή κρύο αφρόγαλα για να συνοδεύσεις το αγαπημένο σου είδος καφέ.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

 • Σύστημα Thermoblock
 • Ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας
 • Σύστημα CRF
 • Λειτουργία προεμποτισμού
 • Αυτόματη παύση λειτουργίας
 • Κεντρικός διακόπτης ρεύματος
 • Εξοικονόμηση ενέργειας

Εξοπλισμός

 • Λειτουργία γρήγορου ατμού και  2 φλιτζανιών
 • Ενσωματωμένος μύλος
 • Δίσκος θερμαινόμενων φλιτζανιών
 • Ακροφύσιο ατμού
 • Αφαιρούμενο δοχείο νερού
 • Αυτόματη απενεργοποίηση
 • Πρόγραμμα καθαρισμού

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Ανίχνευση σκληρότητας νερού
 • Λειτουργία αφαλάτωσης

9.  Αυτόματη Μηχανή Espresso DeLonghi Nespresso Lattissima Plus

 

H Lattissima Plus είναι μια υπερ-αυτοματοποιημένη μηχανή εσπρέσο με ενσωματωμένο εξάρτημα εξάρτημα  για αφρόγαλα. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να έχετε εσπρέσο σε ένα φλιτζάνι, αφού σε λίγα μόνο λεπτά, η Lattissima θα σας ετοιμάσει τον τέλειο espresso.

Πλεονεκτήματα

 • Διαθέτει αυτόματο εξάρτημα για αφρόγαλα
 • Εύχρηστη
 • εύκολος καθαρισμός
 • Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και αυτόματη απενεργοποίηση

Μειονεκτήματα

 • Πλαστικά μέρη
 • Ακριβό
 • Συγκεκριμενης εταιρίας  κάψουλες καφέ.

10. Αυτόματη Μηχανή Espresso Delonghi  Dedica EC685.M

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Ο απλός και κομψός σχεδιασμός χαρακτηρίζει την EC685.Μ με τα μόλις 15cm πλάτος θα σε εντυπωσιάσουν, ενώ το μεταλλικό σώμα με τα τελειώματα χρωμίου δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας. Με πανέμορφο σχέδιο και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, θα σου προσφέρει υπέροχο espresso και cappuccino και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Διαθέτει ισχύ 1350W, πίεση 15bar, σύστημα θέρμανσης νερού & ατμού Thermoblock,προθέρμανση σε 40sec, ακροφύσιο ατμού με ρυθμιζόμενο ύψος, εύχρηστο πάνελ με 3 φωτιζόμενα πλήκτρα, αποσπώμενο δοχείο νερού και αυτόματη απενεργοποίηση.Επιπλέον είναι κατάλληλη για αλεσμένο καφέ και για μερίδες ESE (Easy Serving Espresso), βάση θέρμανσης φλυτζανιών και σύστημα ready to use το οποίο διατηρεί το διανεμητη πάντα έτοιμο να παράγει καφέ.

Η ετυμηγορία μας

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της De’Longhi Dedica DeLuxe είναι το μέγεθός της. Το μικρό του μέγεθος επιτρέπει ακόμη και σε όσους διαθέτουν μικρές κουζίνες να απολαύσουν την τελετουργία  της παρασκευής εσπρέσο με μια κλασική μηχανή .Δεν διαθέτει ενσωματωμένο μύλο, οπότε θα πρέπει είτε να επενδύσετε σε έναν μύλο που μπορεί να επιτύχει λεπτό άλεσμα εσπρέσο, είτε να αγοράσετε κάποιον από τους premium προαλεσμένους καφέδες που προορίζονται για την παρασκευή εσπρέσο. Θεωρούμε ότι η συνολική απόδοση είναι μέτρια – υπάρχουν άλλες μηχανές σε παρόμοια τιμή που προσφέρουν λίγο καλύτερο ρόφημα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 1350W
 • Πίεση αντλίας 15 bar
 • Χωρητικότητα αποσπώμενου δοχείου νερού 1lt
 • Λειτουργία κατά του σταξίματος
 • Αυτόματη απενεργοποίηση

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Ακροφύσιο Panarello
 • Εξαιρετική ποιότητα καφέ

 

11. Αυτόματη Μηχανή Espresso X7.1

 

Η αποστολή της illy είναι απλή: Να προσφέρει άριστης ποιότητας espresso σε όλους τους ανθρώπους που αναζητούν την αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητα τους. Και το πετυχαίνει, με τις πατενταρισμένες κάψουλες καφέ και τις ισχυρές αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακές μηχανές espresso

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Ξεχωριστό design με υψηλές προδιαγραφές,Με 19 bar πίεση αντλίας και λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού είναι η απόλυτη μηχανή espresso.Η Francis X7.1 με σύστημα iperespresso είναι συλλεκτικής έκδοσης με retro design, αφιερωμένη σε εκείνους που βιώνουν τον καφέ ως την υψηλότερη έκφραση της δημιουργικότητας.Δημιούργησε το τέλειο ρόφημα espresso ή cappuccino με την απόλυτη μηχανή iperespresso illy για κάψουλες.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • 19 bar πίεση

12. Αυτόματη Μηχανή Espresso Ariete  Retro Black 1388

 

Τα προϊόντα της Ariete χαρακτηρίζονται από την χρηστικότητα και το όμορφο design. Η Ariete διαθέτει γκάμα ηλεκτρικών συσκευών για όλο το σπίτι .

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Η νέα καφετιέρα της Ariete, με vintage σχεδιασμό, εξευγενισμένο και φροντισμένο έως τις μικρότερες λεπτομέρειες. Σώμα με μεταλλικά φινιρίσματα, εύκολη στη χρήση, για καφέ όπως ενός μπαρίστα.
Έχει ισχύ 900W, δοχείο νερού χωρητικότητας 0,9lt, πίεση αντλίας 15 bar, φίλτρο κατάλληλο για αλεσμένο καφέ και για μερίδες καφέ ESE ενώ προσαρμόζεται για χρήση cappuccino ή espresso

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 900W
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού 0,9lt
 • Αποσπώμενο δοχείου νερου
 • Ένδειξη θερμοκρασίας

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Boiler αλουμινίου
 • Φίλτρο για αλεσμένο καφέ
 • Φίλτρο κατάλληλο για μερίδες καφέ ESE
 • Πίεση αντλίας 15 bar

 

13. Αυτόματη Μηχανή Espresso 6823 Barista

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Η μηχανή espresso Barista 6823 της Izzy θα σε εκπλήξει με τον σχεδιασμό και την απλότητα της. Με inox επιφάνεια και όμορφο λιτό σχέδιο, θα δώσει μία μοντέρνα νότα στην κουζίνα σου. Διαθέτει πίεση 15bar, ακροφύσιο για να φτιάχνεις αφρόγαλα, αποσπώμενο δοχείο νερού 1,6 λίτρων αλλά και 2 φίλτρα για μονή ή διπλή δόση καφέ.Επιπλέον, θα μπορείς να προθερμαίνεις τα φλιτζάνια σου στην ειδική επιφάνεια, για μέγιστη απόλαυση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Πίεση αντλίας15bar
 • Ισχύς 850W
 • 2 φίλτρα για μονή και διπλή δόση
 • Αποσπώμενο δοχείο νερού 1,6lt

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Ακροφύσιο για αφρόγαλα
 • Επιφάνεια προθέρμανσης φλιτζανιών
 • 2 φίλτρα για μονή ή διπλή δόση καφέ

Related posts

error: Content is protected !!