ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2022

ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO

ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO || ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Θέλεις να έχεις όποια στιγμή της ημέρας επιθυμείς φρσκοκομμένο και μυρωδάτο καφέ.Φτιάξε τον καφέ που θες, ακριβώς όπως τον θες – απλά διάλεξε με τον επιλογέα και την οθόνη LCD τον τύπο καφέ που θες. Επιλέξαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες μηχανές espresso ώστε να έχετε την απόλαυση ενός πραγματικού espresso, με το πάτημα ενός κουμπιού.Απόλαυσε εναν freddo espresso  στο σπίτι σου με το νέο air-conditioner σου.

Χάρη στο εξαιρετικό  design οι κάλυτερες μήχανες espresso , θα ταιριάξουν στο χώρο σου απόλυτα, ενώ ταυτόχρονα οι επιλογές ροφημάτων θα σε εκπλήξουν: Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς να απολαύσεις από τον αγαπημένο σου Espresso ή Americano, μέχρι cappuccino, latte και flat white. Αν ακόμα δε βρίσκεις αυτό που θες, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ρυθμίσεις για το νερό και θερμοκρασία και  ρυθμίσεις έντασης καφέαλλά και  ρυθμίσεις κοπής των κόκκων καφέ, για να δημιουργήσεις ακριβώς τον καφέ ή ρόφημα που θες.

Πώς να βρείτε τη σωστή μηχανή εσπρέσο για εσάς…

 

@topreviews.gr
@topreviews.gr

Οι χειροκίνητες μηχανές απαιτούν αλεσμένο καφέ ο οποίος τοποθετειται  σε ένα φίλτρο και συμπιέζεται – Είναι η πιο δύσκολες στον χειρισμό και απαιτούν εμπειρία αλλά το αποτέλεσμα ειναι το πιο φυσικό.

Οι ημιαυτόματες μηχανές είναι παρόμοιες με τις μηχανές χειρός από την άποψη της προετοιμασίας, αλλά λειτουργούν με ένα κουμπί ή έναν επιλογέα που αυτοματοποιεί τη ροή του νερού  και φυσικα το μέγεθος και η ποσότητα του εσπρέσο ή του καφέ μπορεί να ελεγχθούν.

Οι αυτόματες μηχανές χρησιμοποιούν επίσης ένα κουμπί αντί για μοχλό για να παρασκευάσουν εσπρέσο. Το μέγεθος του εσπρέσο ή του καφέ είναι αυτοματοποιημένο και συχνά προγραμματιζόμενο. Αυτή η μέθοδος προσφέρει μεγαλύτερη συνοχή  και σταθερο αποτέλεσμα από μια μη αυτόματη ή ημιαυτόματη μηχανή.

Οι υπερ-αυτόματες μηχανές είναι ένα βήμα παραπάνω από τις αυτόματες μηχανές. Εκτός από τα αυτοματοποιημένα και προγραμματιζόμενα μεγέθη καφέ, μπορούν επίσης να αλέθουν κόκκους καφέ, και να  μετρήσουν την ποσοτητα.

Οι μηχανές με τάμπλετες χρησιμοποιούν ταμπλέτες με προμετρημένο καφέ για να κάνουν εσπρέσο ή άλλα είδη καφέ. Προσφέρουν ίδια γεύση  με συνέπεια.

 

ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO
@TOPREVIEWS.GR

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2022

Αυτόματη Μηχανή Espresso
Gaggia Babila
Gaggia Accademia
Gaggia Magenta Prestige
Delonghi ETAM 29.660.SB Autentica
Gaggia Brera
Gaggia New Classic
Krups ΕΑ8118
DELONGHI ESAM4000B
DeLonghi Nespresso Lattissima Plus
Delonghi Dedica EC685.M
X7.1
Ariete Retro 1388
6823 Barista

1. Gaggia Babila Μηχανή Espresso

Η υπεραυτόματη μηχανή καφέ Babila συνδυάζει την πρακτικότητα και λειτουργικότητα με την υψηλή τεχνολογία και σου προσφέρει 11 διαφορετικά, αγαπημένα ροφήματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον κεραμικό της μύλο, τον διαδραστικό εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου και τις δυνατότητες επιλογών που διαθέτει μετατρέπει την προετοιμασία του καφέ σε μια μοναδική προσωπική εμπειρία.

ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO

Εξαιρετικά αποτελέσματα και εντυπωσιακή εμφάνιση

Η εξαιρετική απόδοση της Gaggia Babila σου εξασφαλίζει επαγγελματικά ροφήματα με πλούσια κρέμα και γεύση. Το εξωτερικό περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι με αποκλειστικό anti-touch φινίρισμα δίνει την αίσθηση πολυτέλειας και κλέβει τις εντυπώσεις.

Ποικιλία ροφημάτων με ένα άγγιγμα

Μέσω της απλής στη χρήση διαδραστικής οθόνης με το υψηλό επίπεδο προγραμματισμού που διαθέτει, μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου αγαπημένα ροφήματα ρυθμίζοντας το σώμα, την ένταση, την θερμοκρασία, το άρωμα του καφέ καθώς και την ποσότητα και πυκνότητα του αφρογάλακτος. Ο πίνακας ελέγχου με πέντε προκαθορισμένες επιλογές, σου προσφέρει απλά και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού, espresso, espresso lungo, caffè, cappuccino και latte macchiato, ενώ με το πλήκτρο Specail Drinks μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου ευφάνταστες συνταγές των 11 διαφορετικών ροφημάτων που διαθέτει το μενού της μηχανής.

Απόλυτος έλεγχος για καφέ επαγγελματικής ποιότητας

Ανακάλυψε ένα ευρύ φάσμα γεύσεων απλά περιστρέφοντας το στροφείο στο μπροστά μέρος της μηχανής. Αυξομείωσε τη ροή του καφέ, ώστε να πετύχεις πλούσια κρέμα σε ristretto και espresso και ελαφριά γεύση σε espresso lungo. Επιπλέον, ο ρυθμιζόμενος σε ύψος εκροέας επιτρέπει τη χρήση κλασικού φλιτζανιού ή ψηλού ποτηριού για latte επιλογές. Χάρη στην ενσωματωμένη κανάτα γάλακτος και το αυτόματο σύστημα παρασκευής αφρογάλακτος, θα απολαύσεις ροφήματα καφέ με την ποσότητα του αφρογάλακτος που επιθυμείς, σε τέλεια κρεμώδη υφή και σωστή θερμοκρασία

2. Gaggia Magenta Prestige Μηχανή Espresso

 

Με κομψό και μοντέρνο design, η Magenta Prestige είναι εξοπλισμένη με μια βολική κανάτα γάλακτος για να παρασκευάζεις εύκολα, κρέμα για cappuccino απλά με ένα άγγιγμα. Μέσω τις έγχρωμής οθόνης TFT με τα 8 χωρητικά πλήκτρα μπορείς να προσαρμόσεις πλήρως τις 12 επιλογές ροφημάτων που σου προσφέρει ρυθμίζοντας τον βαθμό άλεσης του καφέ, την ένταση του αρώματος στο φλυτζάνι, την θερμοκρασία του καφέ καθώς και την επιθυμητή ποσότητα γάλακτός.

Ποικιλία στην απόλαυση

Ετοίμασε εώς δώδεκα διαφορετικά ροφήματα με αφρόγαλα ή χωρίς  και κάλυψε τις ορέξεις και του πιο απαιτητικού καλεσμένου σου.

Από τον κόκκο στο φλιτζάνι

Μύλος άλεσης καφέ με πέντε επιλογές ρύθμισης του βαθμού άλεσης  και κεραμικά μαχαίρια που διασφαλίζουν αθόρυβη άλεση, μακροχρόνια υψηλή απόδοση και εκχύλιση των καλύτερων αρωμάτων του καφέ.

Aφρόγαλα στην στιγμή

Ενσωματωμένη κανάτα γάλακτος που παρασκευάζει εύκολα, κρέμα για cappuccino απλά με ένα άγγιγμα. Χτυπάει το γάλα δυο φορές αφαιρώντας όλες τις φουσκάλες με αποτέλεσμα πλούσια κρέμα για cappuccino πάντα στη σωστή θερμοκρασία.

3. Αυτόματη Μηχανή Espresso Delonghi ETAM 29.660.SB Autentica

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO
@topreviews.gr

Η σχεδιαστική αρτιότητα συναντά την αιχμή της τεχνολογίας, προσφέροντάς σου άπειρες επιλογές για να απολαύσεις τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες, κάθε φορά.Αυτή ακριβώς την εμπειρία θα σου προσφέρει η Autentica της Delonghi. Με πίεση 15 bar για τέλειο καϊμάκι, ενσωματωμένο μύλο καφέ υψηλής αντοχής και τεχνολογία LatteCrema,θα απολαμβάνεις πάντα τέλειο καφέ στην ιδανική θερμοκρασία, μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Χάρη στο εξαιρετικό της design, θα ταιριάξει στο χώρο σου απόλυτα, ενώ ταυτόχρονα οι επιλογές ροφημάτων θα σε εκπλήξουν: Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς να απολαύσεις από τον αγαπημένο σου Espresso ή Americano, μέχρι cappuccino, latte και flat white. Αν ακόμα δε βρίσκεις αυτό που θες, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 ρυθμίσεις για το νερό και θερμοκρασία, 5 ρυθμίσεις έντασης καφέαλλά και 13 ρυθμίσεις κοπής των κόκκων καφέ, για να δημιουργήσεις ακριβώς τον καφέ ή ρόφημα που θες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 1.450W
 • Πίεση αντλίας 15bar
 • Χωρητικότητα δοχείου κόκκων καφέ 250gr
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού 1,8lt
 • Πρόγραμμα καθαρισμού και αφαλάτωσης

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Ρυθμίσεις κοπής καφέ / έντασης καφέ / θερμοκρασία
 • Ενσωματωμένος μύλος άλεσης

4. Gaggia Brera Μηχανές Espresso

 

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αξία και ποιότητα στον καφέ τους.

 

Ιταλικής κατασκευής υπεραυτόματη μηχανή espresso/cappuccino Gaggia Brera με ανοξείδωτο μπροστινό μέρος ενσωματωμένο μύλο και υποδοχή αλεσμένου καφέ. Ενσωματώνει την τεχνογνωσία και εμπειρία της Gaggia, και σου προσφέρει σταθερά πλούσια κρέμα και σώμα στον espresso ή cappuccino σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Ιδανική για το σπίτι ή το γραφείο.

 

Η Gaggia Brera παρέχει καλή ποιότητα γεύσης και όλες τις ευκολίες μιας σούπερ αυτόματης μηχανής σε μια λογική τιμή. Παρέχει επίσης ένα steam wand που μπορεί να φτιάξει έναν ωραίο, αφρώδη καπουτσίνο και αξιοπρεπείς λάτε. Αν και είναι πιο ακριβή και λίγο λιγότερο βολική από τα μοντέλα με κάψουλες Nespresso, θα σας εξοικονομήσει κάποια χρήματα μακροπρόθεσμα και θα σας δώσει πολύ μεγαλύτερη αξια και ποικιλία στα ροφήματά σας.

Ανοξείδωτο ακροφύσιο με τεχνολογία Rapid Steam

Απελευθέρωσε το barista που κρύβεις μέσα σου και ετοίμασε μοναδικές συνταγές με κρεμώδες και βελούδινο αφρόγαλα. Το ανοξείδωτο εύχρηστο pannarello σε συνδυασμό με την τεχνολογία Rapid Steam επιτυγχάνει εξαιρετική ταχύτητα στη παραγωγή καφέ και αφρογάλακτος.

Αξία

Η Brera είναι σημαντικά πιο ακριβή  από ορισμένες από τις φθηνότερες μηχανές κάψουλας –  σε συνδυασμό με τις σταθερές επιδόσεις στις δοκιμές μας για τη γεύση και την ευκολία χρήσης, την καθιστούν μια καλή αξία.

Εύκολος Καθαρισμός

Χάρη στο σύστημα αυτοκαθαρισμού, την αποσπώμενη ενότητα παρασκευής καφέ καθώς και τα αποσπώμενα δοχεία νερού και υπολειμμάτων καφέ, εξασφαλίζεις καθημερινά έναν τέλειο σε γεύση και υγιεινό espresso παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της μηχανή σου. Η λειτουργία descaling Alert σε ειδοποιεί όταν χρειάζεται αφαλάτωση.

Συμπέρασμα

Η Gaggia Brera είναι μια ποιοτική, σούπερ αυτόματη μηχανή που προσφέρει αξιοπρεπή εσπρέσο. Αν θέλετε κάτι βολικό με ενσωματωμένο μύλο, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

5. Gaggia New Classic

 

Η νέα έκδοση της Gaggia Classic για αλεσμένο καφέ ή παστίλια (ESE) που ενσωματώνει 80 χρόνια ιστορίας, εμπειρίας και παράδοσης μόλις κυκλοφόρησε! Σχεδιάστηκε για όσους αγαπούν την γεύση του αυθεντικού Ιταλικού Espresso. Το νέο μοντέλο με ισχύ 1050 W και πίεση 15 bar διαθέτει επαγγελματικό γκρουπ και κλείστρο από χρωμιομένο μπρούνζο καθώς και νέο επαγγελματικό ακροφύσιο ατμού με 2 οπές εξόδου ατμού για τέλειο κρεμώδες αφρόγαλα.

Χαρακτηριστικά

 • Επαγγελματικό κλείστρο και group από χρωμιομένο μπρούντζο:
 • Ίδιο μέγεθος, σχέδιο και βάρος με αυτά των επαγγελματικών μηχανών, το group και το κλείστρο είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξασφαλίζουν σταθερή θερμοκρασία καθ’ όλη την διάρκεια της εκχύλισης.
 • Επαγγελματικό Ακροφύσιο Ατμού: Με το νέο επαγγελματικό ακροφύσιο δύο οπών μπορείς να δημιουργήσεις κρεμώδες αφρόγαλα σε δευτερόλεπτα.
 • Σε αυτό το νέο μοντέλο της Gaggia Classic η τρίοδη βαλβίδα έχει επιστρέψει! Η τρίοδη βαλβίδα εκτόνωσης διασφαλίζει τον συνεχή έλεγχο της πίεσης του νερού στο εσωτερικό του κλείστρου.
 • Πίνακας Ελέγχου 3 κουμπιών: Νέος πίνακας ελέγχου με 3 κουμπιών τύπου rocket με φωτιζόμενες ενδείξεις λειτουργίας on/off, espresso και ατμού.
 • Η μηχανή εσπρέσο Gaggia Classic έρχεται με φίλτρα για 1 και 2 φλιτζάνια καφέ, συν ένα ειδικό φίλτρο για χρήση με ESE (Easy Serve Espresso) pods – κάψουλες. Διαθέτει μεγάλο αποσπώμενο δοχείο υπολειμμάτων καφέ για εύκολο καθαρισμό και ανοξείδωτη επιφάνεια για τοποθέτηση και θέρμανση των φλιτζανιών.

Η ετυμηγορία μας

 

Η Gaggia Classic Pro παρουσιάζει σαφείς βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό της και γενικά προσφέρει μια καλή εμπειρία καφέ, αν και έχει κάποιους περιορισμούς. Νομίζουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα μείνουν ευχαριστημένοι με τον εσπρέσο , ο οποίος βγαίνει αρκετά πλούσιος και έντονος μόλις μάθετε να χειρίζεστε τη μηχανή. Το steam wand, από την άλλη πλευρά, είναι λίγο αδύναμο. Το βρήκαμε ικανό να δημιουργήσει πολύ αφράτο γάλα, το οποίο είναι υπέροχο εαν πινεται καπουτσίνο, αλλά δεν έχει τη δύναμη να δημιουργήσει τον κρεμώδες αφρό που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός latte. Τελικά άλλες μηχανές στην ίδια κατηγορία τιμής μπορούν να φτιάξουν καλύτερο latte και είναι λίγο πιο φιλικές στη χρήση και τον καθαρισμό.

 

6. Αυτόματη Μηχανή Espresso Krups  ΕΑ8118

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Η απόλαυση ενός πραγματικού espresso, με το πάτημα ενός κουμπιού.Με συμπαγή σχεδιασμό, υψηλής ποιότητας υλικά, ενσωματωμένο μύλο άλεσης  και τεχνολογία QuattroForce, η EA8118 συνδυάζει την εξαιρετική εμφάνιση με τα καλύτερα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που θα μπορούσες να ζητήσεις, για να έχεις την καλύτερη εμπειρία καφέ κάθε μέρα, στην άνεση του σπιτιού σου.

Ο ενσωματωμένος μύλος άλεσης κόκκων έχει χωρητικότητα 260gr, για να έχεις φρεσκοκομμένο καφέ όποια στιγμή τον επιθυμείς και το δοχείο νερού χωρητικότητα 1,7 λίτρα.Επιπλέον, με το ακροφύσιο Panarello θα μπορείς να φτιάξεις τέλειο αφρόγαλα για cappuccino και latte.Όλα αυτά συνδυασμένα με συμπαγή σχεδιασμό και αισθητική που θα ταιριάξει σε κάθε κουζίνα.

Χάρη στην Τεχνολογία QuattroForce, η EA8118 επιτυγχάνει 20% πιο γρήγορο άλεσμα, πιο επίπεδη συμπίεση του καφέ, εξαιρετική διείσδυση του νερού στον καφέ και προηγμένη αποστράγγιση, μειώνοντας έτσι τα σχηματιζόμενα από το νερό άλατα.Ταυτόχρονα, ο μύλος διαθέτει 3 διαφορετικές ρυθμίσεις κοπής – Ο ψιλοκομμένος καφές είναι ιδανικός για espresso με πλούσια κρέμα και ο χοντροκομμένος εάν θέλεις πιο έντονη γεύση και ένταση.Έτσι, θα έχεις όποια στιγμή της ημέρας επιθυμείς φρσκοκομμένο και μυρωδάτο καφέ.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Τεχνολογία QuattroForce
 • Ρυθμίσεις κοπής καφέ

 

7. Αυτόματη Μηχανή Espresso Espresso Magnifica ESAM

 

Για τους λάτρεις του αυθεντικού ιταλικού καφέ, η ESAM3200 της Delonghi σου προσφέρει εξαιρετικό άρωμα και γεύση που θα απολαμβάνεις κάθε φορά που θα πίνεις espresso ή cappuccino.Με υψηλή ποιότητα και κορυφαία χαρακτηριστικά, θα μπορείς να έχεις φρεσκοκομμένο καφέ όποια στιγμή της ημέρας τον θες. Διαθέτει ενσωματωμένο μύλο καφέ, σύστημα CFR, σύστημα για αφρόγαλα και ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

Τεχνολογία CRF

Χάρη στην τεχνολογία Compact Reliable Fresh (CRF), η Μagnifica διαθέτει compact εσωτερικό χωρίς σωλήνες.

Καθώς οι κόκκοι αλέθονται στιγμιαία και για κάθε φλιτζάνι ξεχωριστά, ο εσωτερικός σχεδιασμός της μηχανής εξασφαλίζει ότι ο καφές που πίνεις έχει μόλις κοπεί, είναι στην ιδανικήθερμοκρασία και έχει τέλειο άρωμα.

Ο μύλος άλεσης είναι αθόρυβος και διαθέτει 13 διαφορετικές ρυθμίσεις πάχους κοπής.Είτε προτιμάς espresso είτε cappuccino ή ακόμα και latte, μπορείς εύκολα να παρασκευάσεις ζεστό ή κρύο αφρόγαλα για να συνοδεύσεις το αγαπημένο σου είδος καφέ, χρησιμοποιώντας το panarello.

Η μονάδα έγχυσης καφέ είναι αποσπώμενη, για εύκολο καθαρισμό σε όλα τα σημεία της μηχανής. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις μονή ή διπλή δόση καφέ ή να ρυθμίσεις την ποσότητα καφέ και νερού ανά δόση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Πίεση αντλίας 15bar
 • Μύλος άλεσης
 • Χωρητικότητα δοχείου κόκκων καφέ 200gr & δοχείου νερού1.8lt
 • Αποσπώμενο δοχείο νερού
 • Προγραμματιζόμενος διακόπτης αυτόματης παύσης λειτουργίας
 • Αποσπώμενος δίσκος περισυλλογής υγρών
 • Ισχύς 1450W

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Δυνατότητα χρήσης κόκκων καφέ ή καφέ σε σκόνη
 • Πρόγραμμα αυτόματου καθαρισμού από τα υπολείμματα και τα άλατα
 • Σύστημα θέρμανσης Thermoblock

Πλεονεκτήματα

 • Ενσωματωμένος μηχανισμός κοπής
 • Ευκολία στη χρήση
 • Ο αφρός είναι εξαιρετικός
 • Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση
 • Έχει διπλό σύστημα μπλοκ Thermo

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει ελεγκτής PID σε αυτό το μοντέλο
 • Ο χρονοδιακόπτης δεν είναι αυτόματη εκκίνηση
 • Δεν είναι καλή ιδέα για ένα wannabe barista

8. Αυτόματη Μηχανή Espresso DELONGHI ESAM4000B

 

Η απόλαυση ενός πραγματικού espresso, με το πάτημα ενός κουμπιού.Με συμπαγή σχεδιασμό, υψηλής ποιότητας υλικά.Με υψηλή ποιότητα και κορυφαία χαρακτηριστικά, θα μπορείς να έχεις φρεσκοκομμένο καφέ όποια στιγμή της ημέρας τον θες.Ο μύλος άλεσης είναι αθόρυβος και διαθέτει 13 διαφορετικές ρυθμίσεις πάχους κοπής. Είτε προτιμάς espresso είτε cappuccino- (Αυτόματο σύστημα καπουτσίνο) ή ακόμα και latte, μπορείς εύκολα να παρασκευάσεις ζεστό ή κρύο αφρόγαλα για να συνοδεύσεις το αγαπημένο σου είδος καφέ.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΤΟ 2021

 • Σύστημα Thermoblock
 • Ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας
 • Σύστημα CRF
 • Λειτουργία προεμποτισμού
 • Αυτόματη παύση λειτουργίας
 • Κεντρικός διακόπτης ρεύματος
 • Εξοικονόμηση ενέργειας

Εξοπλισμός

 • Λειτουργία γρήγορου ατμού και  2 φλιτζανιών
 • Ενσωματωμένος μύλος
 • Δίσκος θερμαινόμενων φλιτζανιών
 • Ακροφύσιο ατμού
 • Αφαιρούμενο δοχείο νερού
 • Αυτόματη απενεργοποίηση
 • Πρόγραμμα καθαρισμού

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Ανίχνευση σκληρότητας νερού
 • Λειτουργία αφαλάτωσης

9. Gaggia Deluxe Μηχανή Espresso

 

Παραδοσιακή μηχανή καφέ espresso για αλεσμένο καφέ ή παστίλια (ESE)

 

Mηχανή espresso Gaggia Deluxe Black για αλεσμένο καφέ ή παστίλια (ESE) με κομψό σχεδιασμό και μικρό μέγεθος που ταιριάζει σε κάθε χώρο.

Ζήσε το πάθος της παρασκευής αυθεντικού, παραδοσιακού espresso! Η Gran Gaggia Deluxe Black είναι ιδανική μηχανή καφέ για τους home baristas και τους λάτρεις του καφέ, που αγαπούν να ακολουθούν τη τελετουργία της διαδικασίας εκχύλισης του espresso κάθε φόρα που απολαμβάνουν τον καφέ τους στο σπίτι ή το γραφείο. Το ειδικά σχεδιασμένο κλείστρο της με το σύστημα “CREMA PERFETTA” εξασφαλίζει εξαιρετικά ισορροπημένες εκχυλίσεις με πλούσια κρέμα, αρώματα και γεύσεις είτε επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις αλεσμένο καφέ ή παστίλια ESE.

Πατενταρισμένο μεταλλικό κλείστρο “Crema Perfetta” διπλών τοιχωμάτων

Καινοτόμο σύστημα, ενσωματωμένο στο κλείστρο δίπλων τοιχωμάτων της Gaggia, που κάνει μηχανική προέκχυση (Pre-infusion) σε κάθε φλιτζάνι. Πρόκειται για μια λειτουργία που διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα και είναι αυτή που ξυπνάει όλα τα χαρακτηριστικά του καφέ πριν την εκχύλιση προετοιμάζοντάς τον για την τέλεια ισορροπημένη εκχύλιση. Είναι η λειτουργία που εξασφαλίζει ότι θα βρεις στο φλιτζάνι όλα τα χαρακτηριστικά του καφέ που επίλεξες. Με αυτή τη διαδικασία ο καφές «ανθίζει» και απελευθερώνει όλες τις γεύσεις και τα αρώματα του που θα τα βρεις στο φλιτζάνι σου.

Χάρη στο εύκολο λειτουργικό της σύστημα η προετοιμασία του espresso σας γίνεται γρήγορα και απολαυστικά. Διαθέτει εύχρηστο πίνακα ελέγχου με 2 πλήκτρα στο μπροστά μέρος της μηχανής με απευθείας πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της. Σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε αλεσμένο καφέ η παστίλια ESE και να απολαύεις το ίδιο τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Για περισσότερη ευκολία διαθέτει λειτουργία ταυτόχρονης εκχύλιση σε δυο φλιτζάνια και αποσπώμενο δοχείο νερού και υπολειμμάτων καφέ. Κατασκευασμένη από ποιοτικά επιλεγμένα υλικά με εξωτερικό περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι και ABS και προσοχή στις λεπτομέρειες προσελκύει τα βλέμματα. Με το κλασικό ιταλικό design της και το μικρό μέγεθος της ταιριάζει σε κάθε χώρο.

10.  Αυτόματη Μηχανή Espresso DeLonghi Nespresso Lattissima Plus

 

H Lattissima Plus είναι μια υπερ-αυτοματοποιημένη μηχανή εσπρέσο με ενσωματωμένο εξάρτημα εξάρτημα  για αφρόγαλα. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να έχετε εσπρέσο σε ένα φλιτζάνι, αφού σε λίγα μόνο λεπτά, η Lattissima θα σας ετοιμάσει τον τέλειο espresso.

Πλεονεκτήματα

 • Διαθέτει αυτόματο εξάρτημα για αφρόγαλα
 • Εύχρηστη
 • εύκολος καθαρισμός
 • Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και αυτόματη απενεργοποίηση

Μειονεκτήματα

 • Πλαστικά μέρη
 • Ακριβό
 • Συγκεκριμενης εταιρίας  κάψουλες καφέ.

11. Αυτόματη Μηχανή Espresso Delonghi  Dedica EC685.M

 

Ο απλός και κομψός σχεδιασμός χαρακτηρίζει την EC685.Μ με τα μόλις 15cm πλάτος θα σε εντυπωσιάσουν, ενώ το μεταλλικό σώμα με τα τελειώματα χρωμίου δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας. Με πανέμορφο σχέδιο και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, θα σου προσφέρει υπέροχο espresso και cappuccino και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Διαθέτει ισχύ 1350W, πίεση 15bar, σύστημα θέρμανσης νερού & ατμού Thermoblock,προθέρμανση σε 40sec, ακροφύσιο ατμού με ρυθμιζόμενο ύψος, εύχρηστο πάνελ με 3 φωτιζόμενα πλήκτρα, αποσπώμενο δοχείο νερού και αυτόματη απενεργοποίηση.Επιπλέον είναι κατάλληλη για αλεσμένο καφέ και για μερίδες ESE (Easy Serving Espresso), βάση θέρμανσης φλυτζανιών και σύστημα ready to use το οποίο διατηρεί το διανεμητη πάντα έτοιμο να παράγει καφέ.

Η ετυμηγορία μας

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της De’Longhi Dedica DeLuxe είναι το μέγεθός της. Το μικρό του μέγεθος επιτρέπει ακόμη και σε όσους διαθέτουν μικρές κουζίνες να απολαύσουν την τελετουργία  της παρασκευής εσπρέσο με μια κλασική μηχανή .Δεν διαθέτει ενσωματωμένο μύλο, οπότε θα πρέπει είτε να επενδύσετε σε έναν μύλο που μπορεί να επιτύχει λεπτό άλεσμα εσπρέσο, είτε να αγοράσετε κάποιον από τους premium προαλεσμένους καφέδες που προορίζονται για την παρασκευή εσπρέσο. Θεωρούμε ότι η συνολική απόδοση είναι μέτρια – υπάρχουν άλλες μηχανές σε παρόμοια τιμή που προσφέρουν λίγο καλύτερο ρόφημα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 1350W
 • Πίεση αντλίας 15 bar
 • Χωρητικότητα αποσπώμενου δοχείου νερού 1lt
 • Λειτουργία κατά του σταξίματος
 • Αυτόματη απενεργοποίηση

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Ακροφύσιο Panarello
 • Εξαιρετική ποιότητα καφέ

 

12. Αυτόματη Μηχανή Espresso Illy Iperespresso Francis X7.1

 

H όμορφα σχεδιασμένη μηχανή Iperespresso X7.1 χρησιμοποιεί την επαναστατική κάψουλα Iperespresso για να δημιουργεί espresso με μεγάλη ευκολία. Το μοναδικό εντυπωσιακό οβάλ αλλά λεπτό σχήμα της μηχανής είναι εμπνευσμένο από τον εμβληματικό ιταλικό σχεδιασμό της δεκαετίας του 1960. Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία, ατσάλινο thermoblock και ακροφύσιο ατμού για κρεμώδη καπουτσίνο και latte.Η καινοτομία εκχύλισης σε δύο φάσεις και ο κατοχυρωμένος σχεδιασμός της κάψουλας iperespresso έχουν ως αποτέλεσμα την παρασκευή espresso με πλούσιο σώμα, έντονο άρωμα και παχιά κρέμα με διάρκεια σαν από έμπειρο barista.

Ξεχωριστό design με υψηλές προδιαγραφές,Με 19 bar πίεση αντλίας και λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού είναι η απόλυτη μηχανή espresso.Η Francis X7.1 με σύστημα iperespresso είναι συλλεκτικής έκδοσης με retro design, αφιερωμένη σε εκείνους που βιώνουν τον καφέ ως την υψηλότερη έκφραση της δημιουργικότητας.

 • Πλήρης ηλεκτρονικός έλεγχος.
 • Σωλήνας ατμού με επαγγελματικό ακροφύσιο.
 • Κουμπιά έλεγχου με μαλακή υφή.
 • Χώρος θέρμανσης φλιτζανιών.
 • Αυτόματος τερματισμός απόσταξης.
 • Σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.
 • Ενδείξεις θερμοκρασίας.
 • Ένδειξη αφαλάτωσης.
 • Αυτόματη διαδικασία αφαλάτωσης.

Χαρακτηριστικά Συστήματος:

 • Ευκολία στην χρήση
 • Σταθερά γραμμάρια καφέ
 • Προστατευμένη σε περιβάλλον αζώτου
 • Συμπαγής κατασκευή από σκληρό πλαστικό για να λειτουργεί σε υψηλότερη πίεση
 • Μεγαλύτερο πάχος, άρα και πιο χοντροκομμένος καφές
 • Ελαχιστοποίηση λαθών κατά την τοποθέτηση
 • Δεν λερώνει την μηχανή

13. Αυτόματη Μηχανή Espresso Ariete  Retro Black 1388

 

Τα προϊόντα της Ariete χαρακτηρίζονται από την χρηστικότητα και το όμορφο design. Η Ariete διαθέτει γκάμα ηλεκτρικών συσκευών για όλο το σπίτι .Η Retro καφετιέρα espresso της Ariete, αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και ποιότητας και αισθητικής, δηλαδή όλα όσα χρειάζεσαι για ένα απολαυστικό καφέ. Με retro σχεδίαση, είναι ένα στολίδι για την κουζίνα σου. Διαθέτει αναλογικό δείκτη θερμοκρασίας και αντλία 15 Bar για ακόμα πιο δυνατή γεύση και ακόμα πιο πλούσιο καϊμάκι στη σωστή θερμοκρασία.

Η νέα καφετιέρα της Ariete, με vintage σχεδιασμό, εξευγενισμένο και φροντισμένο έως τις μικρότερες λεπτομέρειες. Σώμα με μεταλλικά φινιρίσματα, εύκολη στη χρήση, για καφέ όπως ενός μπαρίστα.Έχει ισχύ 900W, δοχείο νερού χωρητικότητας 0,9lt, πίεση αντλίας 15 bar, φίλτρο κατάλληλο για αλεσμένο καφέ και για μερίδες καφέ ESE ενώ προσαρμόζεται για χρήση cappuccino ή espresso

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 900W
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού 0,9lt
 • Αποσπώμενο δοχείου νερου
 • Ένδειξη θερμοκρασίας

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Boiler αλουμινίου
 • Φίλτρο για αλεσμένο καφέ
 • Φίλτρο κατάλληλο για μερίδες καφέ ESE
 • Πίεση αντλίας 15 bar

 

14. Αυτόματη Μηχανή Espresso IZZY Barista 6823

 

Η μηχανή espresso Barista 6823 της Izzy θα σε εκπλήξει με τον σχεδιασμό και την απλότητα της. Με inox επιφάνεια και όμορφο λιτό σχέδιο, θα δώσει μία μοντέρνα νότα στην κουζίνα σου. Διαθέτει πίεση 15bar, ακροφύσιο για να φτιάχνεις αφρόγαλα, αποσπώμενο δοχείο νερού 1,6 λίτρων αλλά και 2 φίλτρα για μονή ή διπλή δόση καφέ.Επιπλέον, θα μπορείς να προθερμαίνεις τα φλιτζάνια σου στην ειδική επιφάνεια, για μέγιστη απόλαυση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Πίεση αντλίας15bar
 • Ισχύς 850W
 • 2 φίλτρα για μονή και διπλή δόση
 • Αποσπώμενο δοχείο νερού 1,6lt

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 • Ακροφύσιο για αφρόγαλα
 • Επιφάνεια προθέρμανσης φλιτζανιών
 • 2 φίλτρα για μονή ή διπλή δόση καφέ

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!