ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΡΟΜΠΟΤ

Ποιο είναι  η καλύτερη  σκούπα ρομπότ ?

Το καθάρισμα εχει προχωρήσει πλέον αρκετά  –  δεν χρειάζεται πλέον να υποφέρετε  και  να γυρίζεται  γύρω από έναν εύθραυστο πλαστικό εύκαμπτο σωλήνα που συνδέεται με ένα  τροχοφόρο… Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να κατεβείτε από τον καναπέ… μια σχετικά νέα κατηγορία προϊόντων, υπάρχει  οι ήλεκτρικες σκούπες ρομπότ  ειναι διαθέσιμες  για να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε  τη σκόνη, τις τρίχες απο τα  κατοικίδια ζώα  και άλλα σκουπίδια  στο σπίτι σας – χωρίς να χρειαστεί να σηκώσετε ουτε το  δαχτυλάκι σας . Έχουμε επιλέξει  τις ήλεκτρικες σκούπες ρομπότ , και  σας παρέχουμε  μερικά στοιχεία  για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τήν κάταλληλη έπιλογη για εσάς.

Επίσης, σε αντίθεση με πολλες  ηλεκτρικές  σκούπες , όλα τα  ρομπότ που περιλαμβάνονται στο αρθρο  δεν χρησιμοποιούν σακούλες για να συγκρατήσουν  την  σκόνη , τις τρίχες και  τα άλλα σκουπίδια που απορροφούν.  Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιούν ένα εύκολο στην αφαίρεση δοχείο που μπορείτε απλά να το αφαιρέσετε και να τα αδειάσετε στο κοντινότερο σκουπιδοτενεκέ. Και πολλά έρχονται εξοπλισμένοι με φίλτρα HEPA που εμποδίζουν την εξάπλωση σκόνης στον αέρα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΡΟΜΠΟΤ….

Τύπος καθαρίσματος…

Έπιλογή τύπου καθαρίσματος  θα τον καλύψουν με τις λειτουργίες που προσφέρουν.

Άνετη χρήση, μεγάλη αυτονομία

Η αυτονομία τους είναι εντυπωσιακή καθώς μία απλή φόρτιση αρκεί για να τους χαρίσει άρκετα λεπτά λειτουργίας. Θα τις χειριστείς πανεύκολα μέσω του τηλεχειριστηρίου τους, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να τοποθετήσεις τον σταθμό φόρτισής τους όπου σε βολεύει περισσότερο.

Επίλεξε κάθε πότε θες καθάρισμα
Μία φορά εβδομαδιαίως ή διάφορες ημέρες της εβδομάδας; Μόνο εργάσιμες ή αποκλειστικά τα Σαββατοκύριακα; Μονοκόμματη κίνηση ή περιμετρικά των τοίχων; Όπως κι αν επιθυμείς να λειτουργήσει ηλεκτρική σκούπα ρομπότ δεν έχεις παρά να την προγραμματίσεις και εκείνη θα υπακούσει….

Βούρτσες σε κάθε πλευρά

Διαθέτουν  σύστημα βουρτσών καθώς και επιπλέον περιστρεφόμενο σύστημα για το αποτελεσματικό βούρτσισμα χαλιών και μοκετών. Οι πλάγιες βούρτσες της, της επιτρέπουν να απομακρύνει τη σκόνη από κόγχες και γωνίες.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΡΟΜΠΟΤ

Ηλεκτρική σκούπα ρομπότ SVC 9031RD

Η πλέον υγιεινή και αποδοτική επιλογή για εύκολο και συνάμα αποτελεσματικό σκούπισμα, η Sencor SVC 9031RD διαθέτει ακτινοβολία UV για την πλήρη εξολόθρευση των βακτηρίων και τριπλό σύστημα βουρτσών για καθάρισμα χωρίς συμβιβασμούς. Οι αισθητήρες στην πρόσοψή της αποτρέπουν τις προσκρούσεις με αντικείμενα στον δρόμο της, επιτρέποντάς της παράλληλα να πλοηγείται με ακρίβεια και άνεση στον χώρο. Ιδανική για το καθάρισμα μοκετών, παρκέ και πατωμάτων, πλακακιών και άλλων τύπων δαπέδου. Λειτουργεί χωρίς να κάνει πολλή φασαρία, ενώ καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία όπως γωνίες, κόγχες ή τις επιφάνειες κάτω από έπιπλα. Δεν πέφτει από σκάλες, μένει «πιστή» στο δωμάτιο που έχεις ορίσει να σκουπίσει ενώ συνδυάζει τέσσερα προγράμματα για μέγιστη απόδοση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – Συνδυάζει τέσσερα προγράμματα καθαρισμού για καθαρισμό μέγιστου εμβαδού ( 1. κίνηση σε τυχαία κατεύθυνση
2. Σπιράλ  3. Κατά μήκος του τοίχου 4. Γραμμικό (Άμεση κίνηση) και 2 ρυθμίσεις ταχύτητας κίνησης(για γρήγορο ή σχολαστικό καθαρισμό)  , ενώ ισχυρή αναρρόφηση  θα  σας βοηθήσουν να καθαρίσετε  τη σκόνη, τις τρίχες απο τα  κατοικίδια ζώα  και άλλα σκουπίδια απο το σπίτι σας  ενω το φίλτρο HEPA κατά της αλλεργίας διατηρεί την σκόνη μέσα στον είδικο κάδο. Ενώ ύπαρχει μεταβλητή ρύθμιση χρόνου (πραγματοποιείται αυτόματη εκκίνηση μια καθορισμένη μέρα, ώρα και λεπτό)

SMART DETECTIONS – Έχει αισθητήρες  που αποτρέπουν την πτώση από τις σκάλες . Μπορεί να μετακινηθεί πάνω από ένα μαρσπιέ θύρας, ύψους έως και 1,5 εκατοστών. Και έχει αισθητήρες κατά των συγκρούσεων στο εμπρόσθιο τμήμα της σκούπας.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ-ΦΟΡΤΙΣΗ

Βάση φόρτισης που μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή σε έπιπλο. Αυτόματη επιστροφή στη βάση φόρτισης όταν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα καθαρισμού ή  όταν η μπαταρία είναι αδύναμη. Χρόνος λειτουργίας έως και 120 λεπτά, ανά φόρτιση.Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NiMH ένώ η χωρητικότητα μπαταρίας είναι 2200 mAh.

Ιδανική για σκούπισμα χαλιών, ξύλινων δαπέδων, παρκέ, μουσαμά δαπέδου, πατώματος με πλακάκι κ.τ.λ. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες και σπίτια με κατοικίδια.

Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ iRobot Roomba 676 

Η iRobot Roomba 676 προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για ένα ποιοτικό καθάρισμα. Με την τέλεια πλοήγηση iAdapt, προσαρμόζεται στις συνθήκες σου και ένα αξεπέραστο σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων εξασφαλίζει την τέλεια φροντίδα στα δάπεδα και τα χαλιά σου. Χειρίσου τη οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε – με την εφαρμογή για κινητά iRobot Home!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – το φίλτρο AeroVac διατηρεί την σκόνη μέσα στον είδικο κάδο. Λειτουργία προγραμματισμού καθαρίσματος,

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – Ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να λειτουργήσει αυτόματα σε κάθε επίπεδο , ένω οι πλευρικές βούρτσες  επεκτείνουν την εμβέλεια κάθως περιστρέφονται για να πιάσουν την βρωμιά και τα υπολείμματα απο τις γωνίες. μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη λειτουργία κάθαρισμού χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο

SMART DETECTIONS – Ηλεκτρική σκούπα ρομπότ  μπορεί να διασχίσει εμπόδια μέχρι ύψους 1.5cm  και έχει αισθητήρες  που αποτρέπουν την πτώση από τις σκάλες .Σύστημα για την αποφυγή εμπλοκής σε καλώδια,

ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Έως και 90 λεπτά ανά φόρτιση.Αυτόματη φόρτιση στη βάση φόρτισης

Ιδανική για όσους έχουν κατοικίδια στο σπίτι και θέλουν εύκολο και γρήγορο καθαρισμό.

Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ Hoover RBRBT001 011

 

 

SMART DETECTIONS – Ηλεκτρική σκούπα ρομπότ  έχει αισθητήρες  που αποτρέπουν την πτώση από τις σκάλες . Αισθητήρας κατά των συγκρούσεων στο εμπρόσθιο τμήμα της σκούπας.Ενώ υπαρχει αυτόματη απενεργοποίηση όταν η λειτουργία των τροχών εμποδίζεται.

ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΦΙΛ –  Μπορεί να μετακινηθεί πάνω από ένα μαρσπιέ θύρας

ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Έως και 90 λεπτά ανά φόρτιση, ενω διαθέτει ενδεικτική λυχνία φόρτισης και αδύναμης μπαταρίας.

 Ιδανική για σκούπισμα laminate δαπέδου, ξύλινων δαπέδων, παρκέ, μουσαμά δαπέδου, πατώματος με πλακάκι κ.τ.λ. Με χάρακτηριστικα  αθόρυβη λειτουργία.

Related posts

error: Content is protected !!