value for money Ποια ειναι τα καλύτερα gaming πληκτρολόγια ?

τα πιο αξιόπιστα gaming πληκτρολόγια

gaming πληκτρολόγια || οδηγός αγοράς

1. Gaming Πληκτρολόγιο CORSAIR K 68 RGB MX Red

 

 

GAMING ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ
@topreviews.gr

Η Corsair διαφημίζει ότι τα χρώματα του φόντου του πληκτρολογίου μπορούν να προσαρμοστούν στις επιλογες σας – Η εφαρμογή του Corsair παρέχει μια σειρά προκαθορισμένων μοτίβων από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες –  οι βασικές λειτουργίες φωτισμού μπορούν να ενεργοποιηθούν (ταχύτητα, διάρκεια και κατεύθυνση) μέσω συντομεύσεων πλήκτρων λειτουργίας, ακόμα και αν δεν εγκαταστήσετε το CUE. Ωστόσο, το  CUE παρέχει ακόμη μεγαλύτερη προσαρμογή.

Το K68 είναι σχεδιασμένο για σκληρή χρηση. Το RGB έχει πιστοποίηση IP32 δεν αδιάβροχο αλλα μπορεί να παρέχει προστασία απο σταγόνες νερού και σκόνη – ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό για gamers . Σύμφωνα με την τεκμηρίωση της Corsair, το K68 έχει δύο γραμμές άμυνας έναντι διαρροών στο πληκτρολόγιο.

Ένα φύλλο σιλικόνης από καουτσούκ που προστατεύει τις εσωτερικές περιοχές του πληκτρολογίου ενω το εσωτερικό του πληκτρολογίου διαθέτει κανάλια που ανακατευθύνουν τα υγρά μακριά από σημαντικά εξαρτήματα  και τα οδηγούν σε τρύπες αποστράγγισης στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου.

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Αυθεντικοί διακόπτες Cherry MX Red.
Εξαιρετικό λογισμικό CUE
Ο εκτεταμένος έλεγχος που προσφέρει στους χρήστες
οπίσθιος φωτισμός
μακροεντολές.
Προστασία από σκόνη / σταγονες νερού.[/i2pros][i2cons]Πλαστικό στήριγμα καρπού δεν ειναι μαγνητικό.[/i2cons][/i2pc]

2. Gaming Πληκτρολόγια Steelseries Apex 7 TKL Steelseries

 

GAMING ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

Μεταλλικός σκελετός που εγγυάται την ανθεκτικότητα, άνετα πλήκτρα  και μια οθόνη OLED που ξεχωρίζει το Apex 7 TKL της SteelSeries απο τον ανταγωνισμό.
Με αυτόν τον τρόπο το Apex 7 TKL επιτυγχάνει την χρύση ισορροπία για την τιμή του. Είναι μια εξαιρετική  λύση για όποιον θέλει ανθεκτικότητα και αξία από ένα μηχανικό πληκτρολόγιο.
Οι χρήστες που σκέφτονται την παραγωγικότητα πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιήσουν αυτό το μηχανικό πληκτρολόγιο ως καθημερινό keyboard  –  λόγω της έλλειψης numeric pad, αλλά αυτό το σημείο κερδίζει τους σοβαρούς gamers – τα πλήκτρα ειναι εργονομικά και στρατηγικά τοποθετημένα – ενώ αποφεύγεται η χρήση περισσότερων πλήκτρων που σημαίνει λιγότερο κόστος πραγμα που μπορεί να οδηγήσει στην προσθήκη καινοτόμων χαρακτηριστικών ή περισσότερων ανέσεων για τους χρήστες.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ανθεκτικός σκελετός
οθόνη OLED με εύχρηστο μενού.
Μηχανικοί διακόπτες.
Gaming Πληκτρολόγιο
φωτισμός RGB ανά προγραμματισμένο πλήκτρο.[/i2pros][i2cons][/i2cons][/i2pc]

3. Gaming Πληκτρολόγια Razer Huntsman Tournament Edition

 

 

gaming πληκτρολόγια
photo:topreviews.gr

Η έκδοση του Huntsman Tournament Edition της Razer είναι ένα gaming πληκτρολόγιο –  για χρήστες που δίνουν προτεραιότητα στα games χωρίς όμως να υστερεί στην καθημερινή χρήση.

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ελαφρύ, συμπαγές σχέδιο.
RAZER ™ LINEAR Optical Switches με δύναμη ενεργοποίησης 40 G
Πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα με μακροεντολές
Gaming Πληκτρολόγιο
Το αποσπώμενο καλώδιο ενισχύει τη φορητότητα.[/i2pros][i2cons]Η ενεργοποίηση του Featherlight μπορεί να οδηγήσει σε πολλά τυπογραφικά λάθη.[/i2cons][/i2pc]

4. Gaming Πληκτρολόγια Steelseries Apex 3 TKL Steelseries

 

@topreviews.gr

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Όλα τα πλήκτρα είναι προγραμματιζόμενα με μακροεντολές.
  • Οπισθοφωτισμός RGB.
  • ποιότητα πληκτρολόγησης με  μη μηχανικά πλήκτρα.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Η προσαρμογή του οπίσθιου φωτισμού γίνεται μόνο ανά ζώνες.
  • Έλλειψη προσθήκης για στήριξη καρπού.
  • Δεν διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη

Συμπέρασμα

Μια απο τις καλύτερες επιλογές για gamimg keyboard στην κατηγορία κάτω απο 50 ευρώ.

5. Gaming Πληκτρολόγια RAZER Ornata Chroma

 

Είδος Διακόπτη: Razer mem-mechanical Switch

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

 

 

 

Το πληκτρολόγιο Razer Ornata Chroma είναι μια καινοτομία η οποία συνδυάζει δύο φαινομενικά διαφορετικές τεχνολογίες πληκτρολογίων για να προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία στους gamers. Tο πληκτρολόγιο έχει εξαιρετική συμπεριφορά σε ολες τις καταστάσεις και εχει άμεση ανταπόκριση σε όλα του τα πληκτρα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ακούγεται πολύ και κάποιες φορές γίνεται ενοχλητικό για τους γυρω.

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Τιμή.
best value for money
Gaming Πληκτρολόγιο
Τεχνολογία Razer™ Mecha-Membrane, Mid-height keycaps
Razer Chroma backlighting,
Εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης για οποιαδήποτε εφαρμογή.
[/i2pros][i2cons]Περιορισμένες λειτουργίες σε σχέση με τα πιο ακριβά πληκτρολόγια[/i2cons][/i2pc]

 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ || KAΡΕΚΛΕΣ GAMING

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!