TA 7 KAΛΥΤΕΡΑ BLUETOOTH HEADSETS

Η επιλογή του σωστού headset  μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.. Σημαντική συνιστώσα της επιτυχίας ενός  headset εξαρτάται από το πώς ταιριάζει σε κάθε άνθρωπο. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες είναι η ποιότητα ήχου, ο σχεδιασμός, το στυλ, και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας –  Έχουμε καταλήξει στα κύρια σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός Bluetooth headset ….

 • Ποιότητα κλήσεων Η ποιότητα κλήσης είναι ένα σημαντικο ζήτημα
 • Ακύρωση θορύβου (Noise Cancellation)  Πόσο καλά μπορείτε να ακούσετε όταν βρίσκεστε σε ένα αυτοκίνητο που τρέχει με ταχύτητα με ή στη μέση μιας θορυβώδους αίθουσας συνεδριάσεων. Η φωνή σας θα ακούγετε πιο καθαρά από ποτέ, ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Τώρα μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις συνομιλίες σας.
 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας Τα μεγαλύτερα ακουστικά σημαίνουν περισσότερο χώρο για μεγάλες μπαταρίες. Η νέα τάση των πραγματικών ασύρματων ακουστικών δεν ήταν πολύ φιλική προς τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Eμβέλεια Τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth προσφέρουν περίπου 10 μετρά εμβέλειας πριν αρχίσουν να εμφανίζουν παράσιτα. Μεγαλύτερα ακουστικά, με μεγαλύτερες κεραίες, μπορεί να έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια.
 • ‘Ανεση

TA KAΛΥΤΕΡΑ BLUETOOTH HEADSETS….

 

1. Jabra Evolve2 65 UC Stereo BLUETOOTH HEADSET

 

BLUETOOTH HEADSETS

 

Τα ακουστικά Bluetooth Jabra Evolve2 65 κάνουν τα σημαντικά πράγματα σωστά, όπως η άνετη εφαρμογή και η καλή διαύγεια του μικροφώνου, και πραγματικά ξεχωρίζουν με την εξαιρετική απόδοση στερεοφωνικού ήχου.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εξαιρετική καθαρότητα μικροφώνου
Ισχυρό βάθος μπάσων και καθαρά πρίμα για μουσική
Άνετος σχεδιασμός
Συμβατό με την εφαρμογή Microsoft Teams[/i2pros][i2cons]τοποθέτηση των ακουστικών για φόρτιση
Η αναπαραγωγή ήχου μεταξύ ταυτόχρονα συνδεδεμένων συσκευών [/i2cons][/i2pc]

 

2. PLANTRONICS VOYAGER 5200 BLUETOOTH HEADSET

 

 

BLUETOOTH HEADSETS

Ετοιμαστεί να λαμβάνετε τις κλήσεις σας, όπου και αν είστε συνδεδεμένοι. Το ακουστικό Voyager 5200 UC προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου, WindSmart.

Κάντε το Voyager 5200 UC μια επέκταση της ζωής σας. Με ένα πάτημα, το ακουστικό συνδέεται με την Siri, Google Now ή με την Cortana, για να μπορείτε να καλέιτε οποιονδήποτε από τις επαφές σας, να στέλνετε μηνύματα, να κανονίζετε συναντήσεις, ή ακόμα και να κάνετε αναζήτηση στο Internet, όλα με φωνητικές εντολές. Επιπλέον οι φωνητικές ειδοποιήσεις σας ενημερώνουν για τις εισερχόμενες κλήσεις σας και εσέις απλά με μία λέξει μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να απαντήσετε ή όχι.

 • Έκδοση Bluetooth: v4.1.
 • Χρόνος ομιλίας: έως 7 ώρες χωρίς την θήκη, έως 14 ώρες με πλήρως φορτισμένη την θήκη.
 • Χρόνος αναμονής: έως 9 μέρες αν συνδεθεί σε κινητή συσκευή, έως 7 μέρες αν συνδεθεί στο προσαρμογέα Bluetooth USB Plantronics.
 • Τεχνολογία σύνδεσης multipoint: Συνδέστε δύο συσκευές Bluetooth και απαντήστε σε κλήσεις ή μεταδώστε ροή πολυμέσων από οποιαδήποτε συσκευή.
 • Σύζευξη NFC: Ακουμπήστε το ακουστικό σε τηλέφωνα με δυνατότητα NFC για να ολοκληρωθεί η διαδικασία σύζευξης.
 • Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου πολυμερούς, μη αντικαθιστώμενη.
 • Βύσμα φόρτισης: Φόρτιση micro USB στο ακουστικό.
 • Χρόνος φόρτισης: 90 λεπτά για πλήρη φόρτιση.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Μεγάλη εμβέλεια.[/i2pros][i2cons]Δεν είναι τόσο άνετα όπως τα προηγούμενα Voyagers.[/i2cons][/i2pc]

Το Plantronics Voyager 5200 συνεχίζει να είναι οτι καλύτερο στα headsets Bluetooth, αλλά αυτό το μοντέλο είναι  λιγότερο άνετο από τις προηγούμενες γενιές.

3. Plantronics Voyager 4220 UC Bluetooth Headset

 

Το Bluetooth Plantronics Voyager 4220 UC προσφέρει υψηλού επιπέδου καθαρότητα φωνής και ισχυρή απόδοση ήχου σε έναν άνετο, εύχρηστο σχεδιασμό.

BLUETOOTH HEADSETS

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]απόδοση ήχου με βαθιά μπάσα
καθαρότητα μικροφώνου, με λειτουργία HD Voice
Άνετη εφαρμογή.
Ρυθμιζόμενο μικρόφωνο
διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
[/i2pros][i2cons]Ακριβό.
[/i2cons][/i2pc]

4. Jabra BlueParrott S450XT Bluetooth Headset

 

Τα ακουστικά Bluetooth VXi BlueParrott S450-XT παρέχουν αξιοπρεπή στερεοφωνική απόδοση μουσικής με εξαιρετική ποιότητα ήχου προς τα έξω για πάνω από μία ημέρα χρήσης.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Ενσύρματες και ασύρματες επιλογές.
[/i2pros][i2cons]Η ποιότητα συνδεσης Bluetooth δεν είναι εξαιρετική εάν το συνδεδεμένο τηλέφωνο βρίσκεται σε εξωτερικό [/i2cons][/i2pc]

5. Jabra Evolve 65 MS Stereo USB Bluetooth Headset

 

Η σειρά Jabra Evolve είναι μια επαγγελματική γκάμα ακουστικών που προσφέρει την καλύτερη ακύρωση θορύβου στην κατηγορία ANC ωστε να μπορείτε να δουλέψετε άνετα στο θορυβώδης περιβάλλον ενός γραφείου.

 • Χρόνος ομιλίας: έως 10 ώρες
 • Χρόνος αναμονής: έως 15 μέρες
 • Εμβέλεια Bluetooth πάνω απο 30m
 • NFC
 • σύνδεση Bluetooth  ή USB
 • Speaker size 28mm
 • Microphone type active Noise canceling uni-directional microphone

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εξαιρετική ευκρίνεια μικροφώνου
Ισχυρό βάθος μπάσων και καθαρό πρίμα για μουσική
Άνετος σχεδιασμός[/i2pros][i2cons][/i2cons][/i2pc]

6. Logitech Zone BLUETOOTH HEADSET

 

Το ασύρματο ακουστικό Bluetooth Logitech Zone παρέχει σταθερή ευκρίνεια μικροφώνου σε δυνατά περιβάλλοντα, μαζί με κάποια αξιοπρεπή ακύρωση θορύβου και απόδοση ήχου.

 • [i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ακύρωση θορύβου άνω του μέσου όρου.
  Περιλαμβάνει δέκτη USB
  Εμβέλεια Bluetooth πάνω απο 30m
  Εξαιρετικά άνετο.[/i2pros][i2cons]Η ακύρωση θορύβου μπορεί να επηρεάσει την αναπαραγωγή ήχου.[/i2cons][/i2pc]

7. PLANTRONICS VOYAGER FOCUS UC BT B825  BLUETOOTH HEADSET

 

 

Κρατήστε την εστίαση στη συνομιλία σας, όχι το θόρυβο του περιβάλλοντος, με το περίπλοκο σβήσιμο του θορύβου και τον εντυπωσιακό στερεοφωνικό ήχο των ακουστικών Bluetooth της Plantronics Voyager Focus UC. Προσφέροντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή ή το smartphone σας και ενσωμάτωση με κορυφαίες εφαρμογές UC, το Voyager Focus UC είναι έτοιμο να λειτουργήσει ότι κι αν κάνετε. Με ασύρματη εμβέλεια έως και 30 μέτρα, απολαύστε την κινητικότητα ενώ οι κλήσεις και η μουσική παραμένουν καθαρά, είτε βρίσκεστε στο γραφείο σας, στην αίθουσα συνεδριάσεων ή στην κουζίνα σας. Απολαύστε την ελευθερία χωρίς απώλεια πιστότητας.

Ελέγξτε τις συνομιλίες σας με διαισθητικές δυνατότητες σίγασης και ενσωματωμένους έξυπνους αισθητήρες. ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε με το πάτημα ενός κουμπιού ή απλά αποσυνδέστε το ακουστικό και τοποθετήστε το ξανά. Η μουσική παύει αυτόματα όταν έρχεται μια κλήση.

 • Ακύρωση θορύβου: Ενεργή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, ευρυζωνική (φωνητική), στερεοφωνική hi-fi, A2DP, DSP.
 • Ψηφιακή επεξεργασία σημάτων
 • SoundGuard (Προστασία Ακοής)
 • Δυνατότητα Multipoint
 • Ασύρματη εμβέλεια: 30μ.
 • Μικρόφωνα: 3 μικρόφωνα που προσφέρουν δυναμική μείωση θορύβου.
 • Βάρος: 155 γραμμάρια.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]

Πολύ άνετο.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εξαιρετική ποιότητα φωνής.[/i2pros][i2cons][/i2cons][/i2pc]

Το Bluetooth της Plantronics Voyager Focus UC συνδυάζει ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής με φανταστική ποιότητα φωνής και απαράμιλλη άνεση.

Η τεχνολογία Bluetooth θα λειτουργήσει  με iPhones, iPads, τηλέφωνα Android, tablet καθώς και με όλους τους υπολογιστές με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!