Θηκη για iPhone 11 Pro Max – Otterbox Defender

Θηκη για iPhone 11 Pro Max - Otterbox Defender Black

Η σειρά Otterbox Defender Series ξεχωρίζει για την αδιαμφισβήτητη ανθεκτικότητα της στις δύσκολες συνθήκες, την προστασία και τα χαρακτηριστικά της. Από όλες τις θήκες που δοκιμάστηκαν για iPhone παρέχει την μεγαλύτερη προστασία, καθώς τα τοιχώματα της είναι ενισχυμένα με πρόσθετη προστασία από όλες τις πλευρές. Η κατασκευή δύο στρωμάτων χρησιμοποιεί ένα παχύ, υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό κέλυφος και έναν εξωτερικό κέλυφος προστασίας με καουτσούκ.

Το εσωτερικό διαθέτει ένα λεπτό στρώμα αφρού για να διατηρεί το τηλέφωνο στη θέση του και να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις από ψηλές πτώσεις. Όλες οι θύρες είναι καλυμμένες, γεγονός που αποδεικνύεται ότι προστατεύει τόσο από τη σκόνη όσο και από το νερό . Το εξωτερικό εξασφαλίζει αντοχή στις γρατσουνιές και προστατεύεται από σκληρό πολυανθρακικό πλαστικό. – Επίσης, συνοδεύεται από κλιπ μεταφοράς που κουμπώνει στην αγκράφα της ζώνης και μετατρέπεται σε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στήριγμα.

Θηκη για iPhone 11 Pro Max - Otterbox Defender Black

Ενώ σίγουρα εμπιστευόμαστε αυτή τη θήκη για να κρατήσει το τηλέφωνό μας προστατευμένο – εχει όμως και μειονεκτήματα είναι ογκώδης και βαριά. Η θήκη ζυγίζει 85 γραμμάρια, σχεδόν υπερδιπλάσιο βάρος από τα άλλα σχέδια που δοκιμάστηκαν. Αν αναζητάτε μια θήκη για το iPhone με χρηστικά χαρακτηριστικά και μεγάλο επίπεδο προστασίας, αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για το αγαπημένο σας iPhone.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ανθεκτική υψηλής ποιότητας και κατασκευής
  • Βάση στήριξης και βάση ζώνης με περιστροφή 360°
  • Προστατεύει από σκόνες, γρατσουνιές και χτυπήματα

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ογκώδης
  • Ακριβή

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!