ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (GAMING SPEAKERS)

ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Ηχεία gaming:

Πρόσφατα είχα την ευχαρίστηση να δοκιμάσω ένα ζευγάρι ηχείων gaming που πραγματικά μεταμόρφωσαν την εμπειρία μου στο gaming. Αυτά τα ηχεία όχι μόνο παρείχαν εξαιρετική ποιότητα ήχου -Από τις έντονες εκρήξεις μέχρι τους λεπτούς ήχους περιβάλλοντος, αυτά τα ηχεία παιχνιδιών απέδιδαν κάθε ηχητική λεπτομέρεια με ακρίβεια και δύναμη.

Ποιότητα ήχου:

Η ποιότητα του ήχου αυτών των ηχείων παιχνιδιών ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Με τις προηγμένες τεχνολογίες ήχου που διαθέτουν, παρήγαγαν κρυστάλλινα υψηλά, πλούσια μεσαία και βαθιά, γουργουρητά μπάσα. Κάθε ηχητικό εφέ και διάλογος στα παιχνίδια μου ζωντάνευε, δημιουργώντας ένα πραγματικά καθηλωτικό ηχητικό περιβάλλον. Είτε έπαιζα shooters γεμάτα δράση είτε εξερευνούσα ατμοσφαιρικά RPG, τα ηχεία παρείχαν μια αυξημένη αίσθηση ρεαλισμού που ενίσχυσε τη συνολική απόλαυση του παιχνιδιού μου.

Εμπειρία ήχου surround:

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν αυτά τα ηχεία παιχνιδιών ήταν η ικανότητά τους να δημιουργούν εμπειρία ήχου surround. Με την ακριβή τοποθέτηση των ηχείων τους και την τεχνολογία εικονικού ήχου surround, με περιέβαλαν σε ένα ηχητικό περιβάλλον 360 μοιρών. Αυτό μου επέτρεψε να εντοπίζω με ακρίβεια τους ήχους εντός του παιχνιδιού, δίνοντάς μου ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε παιχνίδια πολλαπλών παικτών και αυξημένη αίσθηση εμβύθισης σε περιπέτειες ενός παίκτη.

Προσαρμόσιμος ήχος:

Αυτά τα ηχεία παιχνιδιών προσέφεραν προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου για να ανταποκρίνονται στις ατομικές προτιμήσεις. Με τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου EQ, μπόρεσα να ρυθμίσω την έξοδο ήχου σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου. Είτε ήθελα να τονίσω τα μπάσα για εκρηκτικές στιγμές είτε να ενισχύσω τη σαφήνεια των διαλόγων, μπορούσα εύκολα να προσαρμόσω τις ρυθμίσεις στις ανάγκες μου. Αυτή η ευελιξία εξασφάλιζε ότι ο ήχος παιχνιδιών μου ήταν βελτιστοποιημένος για κάθε παιχνίδι που έπαιζα.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά:

 

Ο σχεδιασμός αυτών των ηχείων παιχνιδιών ήταν τόσο κομψός όσο και λειτουργικός. Ενσωματώθηκαν άψογα στη ρύθμιση παιχνιδιών μου, συμπληρώνοντας την αισθητική έκκληση του χώρου παιχνιδιών μου. Επιπλέον, διέθεταν βολικά χειριστήρια για τη ρύθμιση της έντασης και την εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις ήχου. Ορισμένα μοντέλα διέθεταν ακόμη και εντυπωσιακό φωτισμό LED που προσέθετε ένα ζωντανό οπτικό στοιχείο στο χώρο μου για παιχνίδια.

Συμβατότητα και συνδεσιμότητα:

Αυτά τα ηχεία παιχνιδιών προσέφεραν ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας, εξασφαλίζοντας συμβατότητα με διάφορες πλατφόρμες παιχνιδιών. Είτε έπαιζα σε υπολογιστή, κονσόλα ή κινητή συσκευή, μπορούσα εύκολα να συνδέσω αυτά τα ηχεία και να απολαύσω καθηλωτικό ήχο. Υποστήριζαν τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις, παρέχοντας ευελιξία ανάλογα με τις ατομικές προτιμήσεις και τις απαιτήσεις εγκατάστασης.

Τιμή και αξία:

Παρόλο που αυτά τα ηχεία παιχνιδιών μπορεί να έχουν υψηλότερη τιμή, η απόδοση και τα χαρακτηριστικά τους τα κάνουν να αξίζουν την επένδυση. Η καθηλωτική εμπειρία ήχου που παρείχαν ανέβασε το playing time μου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η εξαιρετική ποιότητα ήχου, οι δυνατότητες ήχου surround και οι προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου δικαιολογούν την τιμή, παρέχοντας μια απαράμιλλη αξία για τους λάτρεις του gaming.

Συμπέρασμα:

Συμπερασματικά, αυτά τα ηχεία παιχνιδιών ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου και βελτίωσαν σημαντικά την εμπειρία μου στο παιχνίδι. Με την εξαιρετική ποιότητα ήχου, τις δυνατότητες ήχου surround, τις προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου και τον κομψό σχεδιασμό τους, παρείχαν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που πραγματικά ζωντάνεψε τα παιχνίδια. Αν επιδιώκετε να απογειώσετε το gaming setup σας στο επόμενο επίπεδο, η επένδυση σε αυτά τα ηχεία παιχνιδιών θα είναι αναμφίβολα μια απόφαση που αξίζει τον κόπο.

 

ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ || GAMING SPEAKERS

GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Audioengine A5+
RAZER NOMMO PRO GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
LOGITECH Z906 5.1 SPEAKER SYSTEM GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
CREATIVE SOUND BLASTERX KRATOS S5 GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
EDIFIER STUDIO R1280T 2.0 SYSTEM GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Creative Labs Modern 2.0

 

1. LOGITECH G560 LIGHTSYNC SPEAKERS REVIEW

Τα ηχεία Logitech G560 Lightsync παρέχουν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ήχου. Με ισχυρή μέγιστη ισχύ 240 Watt, παράγουν πλούσιο, λεπτομερή ήχο σε όλο το εύρος συχνοτήτων. Η βαθιά απόκριση των μπάσων προσδίδει βαρύτητα στις εκρήξεις και την καταιγιστική μουσική, ενώ οι καθαρές μεσαίες και υψηλές συχνότητες εξασφαλίζουν ακριβή αναπαραγωγή ήχου. Είτε έπαιζα παιχνίδια, είτε παρακολουθούσα ταινίες, είτε άκουγα μουσική, τα ηχεία G560 παρείχαν εντυπωσιακή ποιότητα ήχου που ζωντάνευε το περιεχόμενό μου.

Φωτισμός Lightsync RGB:

Αυτό που κάνει τα Logitech G560 να ξεχωρίζουν από άλλα ηχεία gaming είναι ο φωτισμός Lightsync RGB. Τα ηχεία διαθέτουν τέσσερις ζώνες φωτισμού που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν με τη δράση στην οθόνη ή να δημιουργούν μια μαγευτική οθόνη φωτισμού περιβάλλοντος. Η τεχνολογία Lightsync συγχρονίζει τα εφέ φωτισμού με τα υποστηριζόμενα παιχνίδια, δημιουργώντας μια καθηλωτική οπτική εμπειρία. Από παλλόμενα χρώματα κατά τη διάρκεια έντονων στιγμών παιχνιδιού έως διακριτικό φωτισμό περιβάλλοντος για χαλαρή ατμόσφαιρα, ο φωτισμός RGB ενισχύει τη συνολική αισθητική και την εμβύθιση της εγκατάστασης παιχνιδιού σας.

Ενσωματωμένος ήχος DTS:X Ultra Surround:

Τα ηχεία G560 είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία ήχου surround DTS:X Ultra. Αυτή η λειτουργία δημιουργεί μια τρισδιάστατη εμπειρία ήχου, προσομοιώνοντας την αίσθηση του ήχου που προέρχεται από πολλές κατευθύνσεις. Τοποθετεί με ακρίβεια τους ήχους μέσα στο παιχνίδι, προσθέτοντας βάθος και χωρική αντίληψη στις συνεδρίες παιχνιδιών σας. Με το DTS:X Ultra, μπορούσα εύκολα να εντοπίσω τα βήματα του εχθρού, τα εισερχόμενα βλήματα και τις απομακρυσμένες περιβαλλοντικές ενδείξεις, δίνοντάς μου ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αυξάνοντας την συγκεντρωσή μου στα αγαπημένα μου παιχνίδια.

Εύκολη προσαρμογή:

Η προσαρμογή των ηχείων Logitech G560 Lightsync είναι πανεύκολη. Το λογισμικό Logitech G HUB παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που σας επιτρέπει να εξατομικεύετε τις ρυθμίσεις ήχου και φωτισμού χωρίς κόπο. Μπορείτε να ρυθμίσετε λεπτομερώς τον ισοσταθμιστή, να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου και να συγχρονίσετε τα εφέ φωτισμού RGB σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Το λογισμικό προσφέρει επίσης προκαθορισμένα προφίλ ήχου βελτιστοποιημένα για διαφορετικά είδη, εξασφαλίζοντας βέλτιστη εμπειρία ήχου για παιχνίδια, ταινίες και μουσική.

Συνδεσιμότητα:

Τα ηχεία G560 προσφέρουν διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας για να ταιριάζουν σε διαφορετικές ρυθμίσεις. Μπορούν να συνδεθούν μέσω USB, υποδοχής ήχου 3,5 mm ή Bluetooth, παρέχοντας ευελιξία για κονσόλες παιχνιδιών, υπολογιστές και κινητές συσκευές. Η συνδεσιμότητα Bluetooth σας επιτρέπει να εναλλάσσεστε εύκολα μεταξύ συσκευών χωρίς την ταλαιπωρία των καλωδίων. Η προσθήκη υποδοχής ακουστικών 3,5 mm στα ηχεία είναι ένα βολικό χαρακτηριστικό για ιδιωτική ακρόαση.

1. ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ  GAMING Audioengine A5+ Wireless

 

Το A5 + παρέχει ήχο και χαρακτηριστικά ποιότητας  σε τιμή που συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για προσιτό ήχο υψηλής ποιότητας. Φαίνονται υπέροχα στην επιφάνεια εργασίας οταν ειναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή σας ή της τηλεόρασής σας.

 

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εξαιρετική απόδοση ήχου  σε όλο το εύρος συχνοτήτων 50Hz – 22kHz .
Bluetooth streaming υψηλής ποιότητας με δειγματοληψία 24 bit.
Επιλογές ενσύρματης σύνδεσης.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με subwoofers[/i2pros][i2cons]Περιορισμένες επιλογες remote control[/i2cons][/i2pc]

 

2. ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ  GAMING LOGITECH Z906 5.1 SPEAKER SYSTEM

EDITOR CHOICE

 

Η Logitech Παρουσιάει το Logitech 5.1 Speaker System Z906.Ακούστε κάθε λεπτομέρεια με το σύστημα της logitech το οποίο αποδίδει ποιοτικό θεατρικό ήχο surround για τις ταινίες,τα παιχνίδια και τη μουσική σας.

  • Συνολική ισχύς: 500 watts RMS (5 x 67 watt δορυφόροι ,165 watt από το subwoofer).
  • Συμβατότητα: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, τηλεοράσεις, Blu-ray και DVD players, κονσόλες παιχνιδιών,Nintendo Wii χρησιμοποιώντας το καλώδιο AV που έρχεται μαζί με την κονσόλα σας όπως επίσης και άλλες πηγές ήχου με είσοδο ψηφιακής οπτικής ίνας,ομοαξονικής ψηφιακής ή RCA ήχου 3,5 χιλιοστών.
  • Τεχνικά χαρακτηριστικά:Πιστοποίηση THX Dolby Digital 5.1,αποκωδικοποίηση DTS,3D Stereo ήχος surround από 2 πηγές καναλιών,2 Ψηφιακοί οπτική είσοδοι,1 Ψηφιακή ομοαξονική είσοδος,έξι κανάλια άμεσης εισόδου,είσοδος RCA,υποδοχή εισόδου 3.5 mm,4 Δορυφόροι και ενα κεντρικό ηχείο με δυνατότητα ανάρτησης σε τοίχο,τηλεχειριστήριο υπερύθρων.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ισχυρή απόδοση ήχου [/i2pros][i2cons][/i2cons][/i2pc]

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η Logitech παρέχει εξαιρετικό ήχο με πιστοποίηση THX, Dolby Digital & DTS, χωρίς παραμορφώσεις – Θα  ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

3. ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ  GAMING  RAZER NOMMO PRO 2.1

 

Το Razer Nommo Pro είναι εξοπλισμένο με κορυφαία εξαρτήματα όπως οι οδηγοί 3 ιντσών που είναι επενδεδυμένοι με τους οδηγούς ινών Dupont Kevlar και τα μεταξωτά υφασμένα tweeters που στη συνέχεια συντονίζονται από ειδικούς μηχανικούς της THX για να αναδείξουν τις πλήρεις δυνατότητες των ηχείων. Όλα αυτά, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα ακούσετε ολόκληρο το φάσμα – μεγάλο καθαρό ήχο ιδανικό για όλη σας την ψυχαγωγία.

Χαρακτηριστικά:

– Πιστοποιημένα κατά THX πλήρης σειρά 2.1 ηχεία παιχνιδιών.
– Φωτιζόμενη βάση ελέγχου με εύκολες λειτουργίες γρήγορης πρόσβασης.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Downward firing sub-woofer
Τεχνολογία Dolby Virtual Surround Sound.
[/i2pros][i2cons][/i2cons][/i2pc]

 

  • Tweeters: 2 x 0.8 inch silk dome tweeters (1 x per speaker).
  • Οδηγοί: 2 x 3 inch full range drivers (1 x per speaker).
  • Subwoofer: 1 x downward firing subwoofer.
  • Απόκριση συχνότητας: 35 – 20,000hz.
  • Συνδεσιμότητα: USB connection, Bluetooth 4.2 connection, Optical connection, 3.5mm connection.

4. ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ  GAMING CREATIVE SOUND BLASTERX KRATOS S5 2.1

 

Τα BlasterX Kratos S5 είναι το καλύτερο 2.1 σύστημα ηχείων στην κατηγορία, με τεχνολογία Aurora Reactive που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει στο μέγιστο την ακουστική απόλαυση, της μουσικής σου και των ήχων στα games σου. Εσωκλείει πανίσχυρες μονάδες δορυφορικών ηχείων 4″subwoofer 6.5″ σε ξύλινες καμπίνες, το Kratos S5 προσφέρει πεντακάθαρες υψηλές συχνότητες, λεπτομερείς μεσαίες και βαθύ μπάσο. Συνδέοντας αυτό το 2.1 σύστημα ηχείων στο PC σου ή στο Mac μέσω USB, μπορείς επίσης να απολαύσεις αναπαραγωγή ψηφιακού ήχου, υψηλής ποιότητας 24 bit / 96 kHz!

Aurora Reactive Lighting System
Το σύστημα φωτισμού Aurora Reactive σου δίνει την δυνατότητα να συνοδεύσεις τα παιχνίδια σου, φωτίζοντας κατάλληλα τον χώρο, με το πλήρως προσαρμόσιμο φωτισμό LED των 16 εκατομμυρίων χρωμάτων. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ έξι προεπιλογών ή να προσαρμόσεις τα χρώματα και τα μοτίβα ώστε να ταιριάζουν με τα άλλα περιφερειακά σου, που ενσωματώνουν RGB ή να συνδυαστούν πλήρως με άλλα συστήματα με δυνατότητα Aurora Reactive.

Σύστημα ήχου 2,1
Κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ξύλο για καλύτερη απόσβεση συντονισμού, οι καμπίνες του 2.1 συστήματος ηχείων Kratos S5 παρέχουν πληρέστερο, πιο ζεστό, πιο φυσικό ήχο, σε σχέση με τα ηχεία που είναι τοποθετημένα σε πλαστικές καμπίνες.

Aκουστική εμπειρία
Το Kratos S5 ανεβάζει στα ύψη την ακουστική σου εμπειρία, δίνοντας σου την δυνατότητα να απολαύσεις, την αληθινή πιστότητα ήχου που προσφέρει σε PC ή Mac, όπως ποτέ άλλοτε. Απλά σύνδεσε το μέσω USB για να απολαύσεις ποιότητα ήχου 24 bit / 96 kHz!

Blasterx Acoustic Engine Pro Audio Enhancements
Απόλαυσε βελτιωμένα επίπεδα ηχητικού ρεαλισμού με εντυπωσιακό virtual surround 7.1, καθαρότερες νότες και ενίσχυση μπάσων μέσω του πλήρως προσαρμόσιμου λογισμικού BlasterX Acoustic Engine Pro για PC.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros] Ισχυρή απόδοση ήχου [/i2pros][i2cons]παραμόρφωση σε  ύψηλη ένταση
Δεν υπάρχουν wireless δυνατότητες.[/i2cons][/i2pc]

5. ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ  GAMING EDIFIER STUDIO R1280T 2.0 SYSTEM

H KAΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 70 ΕΥΡΩ

 

Τα ηχεία της Edifier R1280Τ με 42W συνολικής ισχύος (RMS) συνδυάζουν άψογη εμφάνιση,δυνατά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Αξιόπιστη απόδοσηΤα ηχεία R1280T έχουν συνδυάσει μια ρετρό εμφάνιση με μια σύγχρονη αίσθηση ποιότητας ήχου. Αν αναζητάτε ηχεία προσιτά με ασυμβίβαστο ήχο, τότε τα R1280T είναι το σύστημα ηχείων 2.0 που θέλετε. Διαθέτοντας έναν μπάσο 4 ιντσών και μια βαθμονομημένη, φουσκωτή θύρα αντανακλώσεων μπάσων, αυτό το σύστημα ηχείων ραφιού προσφέρει ισχυρές, πλούσιες νότες μπάσων γεμάτες παρουσία και βάθος.

Ακριβής έλεγχοςΕξατομικεύστε την εμπειρία ακρόασης με τους κουμπιά μπάσων, πρίμων και έντασης ήχου στο ενεργό ηχείο ραφιού. Περιλαμβάνεται ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο μικρού μεγέθους για να έχετε τον έλεγχο του τέλειου ήχου στα χέρια σας. Το Edifier R1280T έρχεται με ενσωματωμένο έλεγχο τόνων στο πλάι του ενεργού ηχείου. Ανάλογα με την προτίμηση, μπορείτε να κάνετε μικρές ρυθμίσεις των πρίμων και μπάσων από -6 έως +6 db. Ο ψηφιακός έλεγχος έντασης ρυθμίζεται αυτόματα σε ένα άνετο επίπεδο κάθε φορά που τα ηχεία είναι ενεργοποιημένα.

Διπλή είσοδος RCAΤα ηχεία R1280T μπορούν να συνδεθούν σε πολλές συσκευές ήχου χρησιμοποιώντας τις διπλές εισόδους RCA. Το ενεργό ηχείο έχει δύο εισόδους που βρίσκονται στο πίσω μέρος. Αυτές οι είσοδοι είναι ιδανικές για συνδέσεις RCA σε RCA ή RCA σε συνδέσεις AUX. Συνδέστε τα σε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, tablet, τηλέφωνο ή συσκευή εγγραφής. Τα ηχεία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους μέσω συνηθισμένου καλωδίου ηχείων. Η ποικιλία των καλωδίων που περιλαμβάνονται διασφαλίζει ότι ο πελάτης απολαμβάνει τη μουσική του από τις περισσότερες συσκευές.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, καθώς και με οποιαδήποτε συσκευή με έξοδο RCA
Ισχυρή απόδοση ήχου [/i2pros][i2cons]παραμόρφωση σε  ύψηλη ένταση
Δεν υπάρχουν wireless δυνατότητες.[/i2cons][/i2pc]

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τα gaming ηχεία R1280T της Edifier παρέχουν πλούσιο, ισορροπημένο ήχο με ρυθμιζόμενο EQ σε όμορφο σχεδιασμό και πολυ προσιτή τιμή.

  • Subwoofer / μονάδα μπάσων: 4 ίντσες (106mm), 6Ω.

Η τεχνολογία Bluetooth θα λειτουργήσει  με iPhones, iPads, τηλέφωνα Android, tablet καθώς και με όλους τους υπολογιστές με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth

6. Creative Labs Modern 2.0 USB-powered Desktop Speaker System

H KAΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ

Το σετ 2.0 ηχείων της Creative σειρά Pebble V2, διάδοχο του δημοφιλές ηχείου Pebble διατηρεί τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, με 3,5 mm στρογγυλό σχήμα και μέγεθος μόλις 4.4 inches το κάθε ηχείο είναι ιδανικό για κάθε χώρο.

Τύπος Surround: 1.0
Ισχύς (Wrms): Up to 8W? RMS, Peak Power 16W
Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ: Type-C
Επιπλέον: USB C to USB-A Converter
Βάρος σε gr: 64
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!