ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (GAMING SPEAKERS)

ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

 

Λίγα πράγματα στη ζωή είναι τόσο ευχάριστα όσο το να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταίνια και μουσική . Πολλοί υπολογιστές , laptops και  Mac δεν έρχονται με τα καλύτερα ηχεία  προεγκατεστημένα- Ακόμα κι αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, υπάρχουν  ηχεία που μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την εμπειρία του gaming βεβαία όσοι θέλουν να διαθέσουν περιστέρα χρήματα μπορούν να βρουν επιλογές που θα απογειώσουν την απόδοση του συστήματος τους.

Τα στερεοφωνικά ηχεία αποτελούνται από ένα μόνο αριστερό και ένα δεξιό ηχείο, το “2.1” αναφέρεται σε ένα ζευγάρι ηχείων ενισχυμένο από ένα subwoofer ένω  ο ήχος surround περιλαμβάνει μεταξύ πέντε και επτά ηχείων συν ένα subwoofer. Ο ρόλος του subwoofer είναι να καλύπτει  τα μπάσα και κάτω απο  από 100Hz.Ένα  subwoofer μπορεί να προσθέσει το θόρυβο στις εκρήξεις ταινιών και  βάθος στον ήχο. Ορισμένα ζεύγη στερεοφωνικών ηχείων, ωστόσο, ακούγονται εξαιρετικά, ακόμη και χωρίς υπογούφερ, κυρίως επειδή τα woofer τους (οι οδηγοί είναι ρυθμισμενοι σε χαμηλές συχνότητες κάτω από 1KHz) και είναι απόλυτα ικανοί να χειριστούν την απόκριση των μπάσων.

Ορισμένοι σοβαροί gamers και cinephiles ίσως θελήσουν να αναζητήσουν ένα σύστημα ήχου 5.1 καναλιών – αλλά το επιπλέον κόστος και η αναστάτωση της τοποθέτησης όλων αυτών των ηχείων  στο δωμάτιο δεν αξίζει τον κόπο για τους περισσότερους χρήστες. Υπάρχουν επίσης λύσεις ενός κομματιού (ή ένα κομμάτι με ένα subwoofer) που προσφέρουν ενα αξιοπρεπή ήχο –  Ακόμη και τα φορητά ηχεία Bluetooth μπορούν να λειτουργήσουν ως ενιαία συστήματα για τον υπολογιστή σας εάν έχουν είσοδο ήχου 3,5 mm ή υποστηρίζουν σύνδεση USB.

ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ || GAMING SPEAKERS

GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Audioengine A5+
RAZER NOMMO PRO GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
LOGITECH Z906 5.1 SPEAKER SYSTEM GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
CREATIVE SOUND BLASTERX KRATOS S5 GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
EDIFIER STUDIO R1280T 2.0 SYSTEM GAMING ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Creative Labs Modern 2.0

 

1. ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ  GAMING Audioengine A5+ Wireless

 

Το A5 + παρέχει ήχο και χαρακτηριστικά ποιότητας  σε τιμή που συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για προσιτό ήχο υψηλής ποιότητας. Φαίνονται υπέροχα στην επιφάνεια εργασίας οταν ειναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή σας ή της τηλεόρασής σας.

 

 

Pros & Cons

Pros
 • Εξαιρετική απόδοση ήχου  σε όλο το εύρος συχνοτήτων 50Hz – 22kHz .
 • Bluetooth streaming υψηλής ποιότητας με δειγματοληψία 24 bit.
 • Επιλογές ενσύρματης σύνδεσης.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με subwoofers
Cons
 • Περιορισμένες επιλογες remote control

 

2. ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ  GAMING LOGITECH Z906 5.1 SPEAKER SYSTEM

EDITOR CHOICE

 

Η Logitech Παρουσιάει το Logitech 5.1 Speaker System Z906.Ακούστε κάθε λεπτομέρεια με το σύστημα της logitech το οποίο αποδίδει ποιοτικό θεατρικό ήχο surround για τις ταινίες,τα παιχνίδια και τη μουσική σας.

 • Συνολική ισχύς: 500 watts RMS (5 x 67 watt δορυφόροι ,165 watt από το subwoofer).
 • Συμβατότητα: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, τηλεοράσεις, Blu-ray και DVD players, κονσόλες παιχνιδιών,Nintendo Wii χρησιμοποιώντας το καλώδιο AV που έρχεται μαζί με την κονσόλα σας όπως επίσης και άλλες πηγές ήχου με είσοδο ψηφιακής οπτικής ίνας,ομοαξονικής ψηφιακής ή RCA ήχου 3,5 χιλιοστών.
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:Πιστοποίηση THX Dolby Digital 5.1,αποκωδικοποίηση DTS,3D Stereo ήχος surround από 2 πηγές καναλιών,2 Ψηφιακοί οπτική είσοδοι,1 Ψηφιακή ομοαξονική είσοδος,έξι κανάλια άμεσης εισόδου,είσοδος RCA,υποδοχή εισόδου 3.5 mm,4 Δορυφόροι και ενα κεντρικό ηχείο με δυνατότητα ανάρτησης σε τοίχο,τηλεχειριστήριο υπερύθρων.

Pros & Cons

Pros
 • Ισχυρή απόδοση ήχου 
Cons

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  Η Logitech παρέχει εξαιρετικό ήχο με πιστοποίηση THX, Dolby Digital & DTS, χωρίς παραμορφώσεις – Θα  ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

  3. ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ  GAMING  RAZER NOMMO PRO 2.1

   

  Το Razer Nommo Pro είναι εξοπλισμένο με κορυφαία εξαρτήματα όπως οι οδηγοί 3 ιντσών που είναι επενδεδυμένοι με τους οδηγούς ινών Dupont Kevlar και τα μεταξωτά υφασμένα tweeters που στη συνέχεια συντονίζονται από ειδικούς μηχανικούς της THX για να αναδείξουν τις πλήρεις δυνατότητες των ηχείων. Όλα αυτά, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα ακούσετε ολόκληρο το φάσμα – μεγάλο καθαρό ήχο ιδανικό για όλη σας την ψυχαγωγία.

  Χαρακτηριστικά:

  – Πιστοποιημένα κατά THX πλήρης σειρά 2.1 ηχεία παιχνιδιών.
  – Φωτιζόμενη βάση ελέγχου με εύκολες λειτουργίες γρήγορης πρόσβασης.

  Pros & Cons

  Pros
  • Downward firing sub-woofer
  • Τεχνολογία Dolby Virtual Surround Sound.
  Cons

    

   • Tweeters: 2 x 0.8 inch silk dome tweeters (1 x per speaker).
   • Οδηγοί: 2 x 3 inch full range drivers (1 x per speaker).
   • Subwoofer: 1 x downward firing subwoofer.
   • Απόκριση συχνότητας: 35 – 20,000hz.
   • Συνδεσιμότητα: USB connection, Bluetooth 4.2 connection, Optical connection, 3.5mm connection.

   4. ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ  GAMING CREATIVE SOUND BLASTERX KRATOS S5 2.1

    

   Τα BlasterX Kratos S5 είναι το καλύτερο 2.1 σύστημα ηχείων στην κατηγορία, με τεχνολογία Aurora Reactive που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει στο μέγιστο την ακουστική απόλαυση, της μουσικής σου και των ήχων στα games σου. Εσωκλείει πανίσχυρες μονάδες δορυφορικών ηχείων 4″subwoofer 6.5″ σε ξύλινες καμπίνες, το Kratos S5 προσφέρει πεντακάθαρες υψηλές συχνότητες, λεπτομερείς μεσαίες και βαθύ μπάσο. Συνδέοντας αυτό το 2.1 σύστημα ηχείων στο PC σου ή στο Mac μέσω USB, μπορείς επίσης να απολαύσεις αναπαραγωγή ψηφιακού ήχου, υψηλής ποιότητας 24 bit / 96 kHz!

   Aurora Reactive Lighting System
   Το σύστημα φωτισμού Aurora Reactive σου δίνει την δυνατότητα να συνοδεύσεις τα παιχνίδια σου, φωτίζοντας κατάλληλα τον χώρο, με το πλήρως προσαρμόσιμο φωτισμό LED των 16 εκατομμυρίων χρωμάτων. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ έξι προεπιλογών ή να προσαρμόσεις τα χρώματα και τα μοτίβα ώστε να ταιριάζουν με τα άλλα περιφερειακά σου, που ενσωματώνουν RGB ή να συνδυαστούν πλήρως με άλλα συστήματα με δυνατότητα Aurora Reactive.

   Σύστημα ήχου 2,1
   Κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ξύλο για καλύτερη απόσβεση συντονισμού, οι καμπίνες του 2.1 συστήματος ηχείων Kratos S5 παρέχουν πληρέστερο, πιο ζεστό, πιο φυσικό ήχο, σε σχέση με τα ηχεία που είναι τοποθετημένα σε πλαστικές καμπίνες.

   Aκουστική εμπειρία
   Το Kratos S5 ανεβάζει στα ύψη την ακουστική σου εμπειρία, δίνοντας σου την δυνατότητα να απολαύσεις, την αληθινή πιστότητα ήχου που προσφέρει σε PC ή Mac, όπως ποτέ άλλοτε. Απλά σύνδεσε το μέσω USB για να απολαύσεις ποιότητα ήχου 24 bit / 96 kHz!

   Blasterx Acoustic Engine Pro Audio Enhancements
   Απόλαυσε βελτιωμένα επίπεδα ηχητικού ρεαλισμού με εντυπωσιακό virtual surround 7.1, καθαρότερες νότες και ενίσχυση μπάσων μέσω του πλήρως προσαρμόσιμου λογισμικού BlasterX Acoustic Engine Pro για PC.

   Pros & Cons

   Pros
   • Ισχυρή απόδοση ήχου
   Cons
   • παραμόρφωση σε  ύψηλη ένταση
   • Δεν υπάρχουν wireless δυνατότητες.

   5. ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ  GAMING EDIFIER STUDIO R1280T 2.0 SYSTEM

   H KAΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 70 ΕΥΡΩ

    

   Τα ηχεία της Edifier R1280Τ με 42W συνολικής ισχύος (RMS) συνδυάζουν άψογη εμφάνιση,δυνατά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

   Αξιόπιστη απόδοσηΤα ηχεία R1280T έχουν συνδυάσει μια ρετρό εμφάνιση με μια σύγχρονη αίσθηση ποιότητας ήχου. Αν αναζητάτε ηχεία προσιτά με ασυμβίβαστο ήχο, τότε τα R1280T είναι το σύστημα ηχείων 2.0 που θέλετε. Διαθέτοντας έναν μπάσο 4 ιντσών και μια βαθμονομημένη, φουσκωτή θύρα αντανακλώσεων μπάσων, αυτό το σύστημα ηχείων ραφιού προσφέρει ισχυρές, πλούσιες νότες μπάσων γεμάτες παρουσία και βάθος.

   Ακριβής έλεγχοςΕξατομικεύστε την εμπειρία ακρόασης με τους κουμπιά μπάσων, πρίμων και έντασης ήχου στο ενεργό ηχείο ραφιού. Περιλαμβάνεται ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο μικρού μεγέθους για να έχετε τον έλεγχο του τέλειου ήχου στα χέρια σας. Το Edifier R1280T έρχεται με ενσωματωμένο έλεγχο τόνων στο πλάι του ενεργού ηχείου. Ανάλογα με την προτίμηση, μπορείτε να κάνετε μικρές ρυθμίσεις των πρίμων και μπάσων από -6 έως +6 db. Ο ψηφιακός έλεγχος έντασης ρυθμίζεται αυτόματα σε ένα άνετο επίπεδο κάθε φορά που τα ηχεία είναι ενεργοποιημένα.

   Διπλή είσοδος RCAΤα ηχεία R1280T μπορούν να συνδεθούν σε πολλές συσκευές ήχου χρησιμοποιώντας τις διπλές εισόδους RCA. Το ενεργό ηχείο έχει δύο εισόδους που βρίσκονται στο πίσω μέρος. Αυτές οι είσοδοι είναι ιδανικές για συνδέσεις RCA σε RCA ή RCA σε συνδέσεις AUX. Συνδέστε τα σε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, tablet, τηλέφωνο ή συσκευή εγγραφής. Τα ηχεία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους μέσω συνηθισμένου καλωδίου ηχείων. Η ποικιλία των καλωδίων που περιλαμβάνονται διασφαλίζει ότι ο πελάτης απολαμβάνει τη μουσική του από τις περισσότερες συσκευές.

   Pros & Cons

   Pros
   • Μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, καθώς και με οποιαδήποτε συσκευή με έξοδο RCA
   • Ισχυρή απόδοση ήχου 
   Cons
   • παραμόρφωση σε  ύψηλη ένταση
   • Δεν υπάρχουν wireless δυνατότητες.

   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

   Τα gaming ηχεία R1280T της Edifier παρέχουν πλούσιο, ισορροπημένο ήχο με ρυθμιζόμενο EQ σε όμορφο σχεδιασμό και πολυ προσιτή τιμή.

   • Subwoofer / μονάδα μπάσων: 4 ίντσες (106mm), 6Ω.

   Η τεχνολογία Bluetooth θα λειτουργήσει  με iPhones, iPads, τηλέφωνα Android, tablet καθώς και με όλους τους υπολογιστές με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth

   6. Creative Labs Modern 2.0 USB-powered Desktop Speaker System

   H KAΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ

   Το σετ 2.0 ηχείων της Creative σειρά Pebble V2, διάδοχο του δημοφιλές ηχείου Pebble διατηρεί τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, με 3,5 mm στρογγυλό σχήμα και μέγεθος μόλις 4.4 inches το κάθε ηχείο είναι ιδανικό για κάθε χώρο.

   Τύπος Surround: 1.0
   Ισχύς (Wrms): Up to 8W? RMS, Peak Power 16W
   Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ: Type-C
   Επιπλέον: USB C to USB-A Converter
   Βάρος σε gr: 64
   mm

   Written by 

   Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

   Related posts

   error: Content is protected !!