ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ KAI ΠIO ΙΣΧΥΡΑ BLUETOOTH HXEIA

Είτε ψάχνετε για ένα φορητό ηχείο για την παραλία είτε για ένα ηχοσύστημα multi-room, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth και Wireless που μπορείτε να αγοράσετε στην αγορά  σέ  ένα μεγάλο εύρος τιμών που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας…

Bluetooth έναντι ηχείων Wi-Fi…

Το Bluetooth είναι το πιο κοινό πρότυπο ασύρματης μετάδοσης μουσικής. Το Bluetooth είναι ασύρματο σύστημα point-to-point, συνδυάζοντας έναν πομπό (το τηλέφωνό σας ή τον υπολογιστή σας) με ένα δέκτη (το ηχείο σας) για να αναπαράγετε μουσική. Είναι πολύ άμεσο και εύκολο στη δημιουργία και μπορεί να μεταδίδει μουσική  σε υψηλή ποιότητα – χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν βελτιώσει σημαντικά την ακουστική πιστότητα σε σχέση με αυτό που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Το Bluetooth γενικά δεν διαθέτει multi-room tricks, αν και ορισμένα ηχεία μπορούν να δημιουργήσουν stereo pairs με τη βοήθεια μιας εφαρμογής, ενώ άλλα μπορούν να δημιουργήσουν ένα multiple speakers for multi-room audio. Δεν είναι όμως τόσο υψηλής πιστότητας ή τόσο ισχυρα όσο ο ήχος Wi-Fi multi-room audio.

Ο ήχος στα  Wi-Fi  ηχεία περιλαμβάνει πρότυπα όπως το Apple AirPlay και το Google Cast, καθώς και τις δικές του πλατφόρμες αναπαραγωγής Wi-Fi από διάφορους κατασκευαστές. Το Wi-Fi μπορεί να διαχειριστεί περισσότερο  bandwidth από το Bluetooth, και έχει καλύτερη απόδοση . Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στο οικιακό σας δίκτυο, ώστε να μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε ήχο από οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο Wi-Fi σας χωρίς να κάνετε pairing .

Τα περισσότερα νέα διαθέσιμα ηχεία διαθέτουν κάποιο είδος ασύρματης υποστήριξης. Με κάποιες εξαιρέσεις, κάθε ηχείο που αγοράζετε θα μπορεί να μεταδίδει ήχο μέσω Bluetooth ή Wi-Fi. Το ηχείο που θα αγοράσετε θα μπορεί να είναι σε θέση να χειριστεί και τις δύο μεθόδους αναπαραγωγής. Ελέγξτε εάν το ηχείο Wi-Fi σας έχει λειτουργία Bluetooth για να το χρησιμοποιήσετε εν κινήσει…

Ποιο μοντέλο ηχείων Bluetooth είναι το καλύτερο για εσάς;

Συγκρίναμε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά και σας προτείνουμε τα καλυτέρα .

Χαρακτηριστικά που μας βοήθησαν στην επιλογή :

Συνδεσιμότητα:  Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth πρέπει να είναι άνετα και εύχρηστα για τον μέσο χρηστή, δεν πρέπει να υπάρχει ταλαιπωρία στην χρήση τους . πρέπει να είστε σε θέση να συνδέσετε τη συσκευή σας σε δευτερόλεπτα και για να παραμείνετε συνδεδεμένος όταν απομακρύνεστε από το ηχείο Bluetooth.

Ποιότητα ήχου:  η ποιότητα του ήχου πρέπει πάντα να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες. Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth πρέπει να προσφέρουν φανταστική διαύγεια και  αναπαραγωγή ήχου.

Φορητότητα: Πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να φέρουν τα ηχεία Bluetooth μαζί τους όταν πάνε διακοπές. Άλλοι θέλουν απλώς να μπορούν να μεταφέρουν το ηχείο σε διαφορετικά δωμάτια – τα καλύτερα ηχεία Bluetooth πρέπει επίσης να είναι φορητά και εύκολα στην αποθήκευση.

Μπαταρία : η λειτουργία είναι απαραίτητη για κάθε φορητό ηχείο Bluetooth. Χρειάζεστε ανθεκτική μπαταρία, δεδομένου ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ηχείο σας σε εξωτερικούς χώρους. Αν το ηχείο σας μπορεί να τροφοδοτηθεί από μια εξωτερική πηγή τροφοδοσίας, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά η μπαταρία εξακολουθεί να έχει ζωτική σημασία για κάθε εξωτερικό ηχείο.

Ανθεκτικότητα  Θα χρησιμοποιήσετε το ηχείο σας έξω, οπότε θα πρέπει να είναι πολύ πιο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Θα πρέπει να αναζητάτε ηχεία με IPX . Το άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε, όσον αφορά την ανθεκτικότητα, είναι οι ενισχύσεις και τα υλικά. Εφόσον χρειάζεστε το ηχείο σας να είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και δεν θέλετε να σπάσει το ηχείο σας εάν πέσετε κατά λάθος, αναζητήσαμε προιόντα με υλικά υψηλής ποιότητας .

Η τεχνολογία Bluetooth θα λειτουργήσει  με iPhones, iPads, τηλέφωνα Android, tablet καθώς και με όλους τους υπολογιστές με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth

 

Tα Κάλυτερα Wireless and Bluetooth Ηχεία

Wireless and Bluetooth Ηχεία 
BOSE Home Speaker 300 
ULTIMATE EARS MEGABOOM 3
JBL Flip 5 
JBL Pulse 4 
JBL Charge4 
Sony SRS-XB12Β

 

1. Φορητό ηχείο BOSE Home Speaker 300 

 

Υποστηρίζοντας Amazon Alexa, Google Assistant και Apple AirPlay 2, θα επιτρέψει στο σπίτι σου να περάσει στην εποχή του smart home. Από πλευράς συνδεσιμότητας θα βρεις Wi-Fi και Bluetooth ενώ ο έλεγχος της συσκευής γίνεται με τη φωνή σου, το άγγιγμά σου (υπάρχουν και έξι πλήκτρα προεπιλογών για εύκολη επιλογή πηγής) ή το Bose Music app.

πλεονεκτήματα : audio output με  καλο  bass depth

μειονεκτήματα: Η αναπαραγωγή / παύση μπορεί να έχει μικρή καθυστέρηση –

Το Bose Home Speaker 300 προσφέρει φωνητικό έλεγχο (Assistant voice control) της Alexa και  Google assistance σε ένα μικρό, ισχυρό πακέτο.

2.  PORTABLE WIRELESS BLUETOOTH SPEAKER ULTIMATE EARS MEGABOOM 3

 

Aσύρματο ηχείο Bluetooth από την Logitech. Με εξαιρετικά ισχυρό και εντυπωσιακό ήχο 360 μοιρών, δυνατό μπάσο, προστασία από νερό, σκόνη και πτώση.

Κατασκευασμένο έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμο για περιπέτειες. Έχει τεθεί σε περισσότερες από 25 αυστηρές δοκιμές ανθεκτικότητας, συμπεριλαμβανομένων 1000s push-buttons, tumbles, drop tests και άλλων. Μπορείτε να το ρίξετε, να το κλωτσήσετε, ακόμη και να χυθεί το ποτό σας πάνω του.

Με το ULTIMATE EARS MEGABOOM 3 μπορείτε να αναπαράγετε, να κάνετε παύση και να παρακάμψετε κομμάτια απευθείας από το ηχείο. Απλώς πιέστε για εύκολο χειρισμό οποιασδήποτε ροής μουσικής.Ή να προγραμματίσετε και να περιηγηθείτε στις προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής μέσω των Apple Music και Deezer Premium. Ταιριάξτε τη στιγμή με τα vibes χωρίς να φτάσετε στο τηλέφωνό σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή σας για να κάνετε λήψη των λειτουργιών όπως το Block Party, το Remote On / Off PartyUp, το προσαρμόσιμο EQ, το μουσικό συναγερμό, τα κουμπιά ελέγχου και άλλα.- Συνδέστε έως και 8 συσκευές πηγής με δυνατότητα Bluetooth.

– Συνδέστε έως και δύο συσκευές πηγής ταυτόχρονα.

 • Μέγιστο επίπεδο ήχου: 90 dBA.
 • Εύρος συχνοτήτων: 60Hz – 20kHz.
 • Οδηγοί: Δύο οδηγούς πλήρους φάσματος 50mm.
 • Αντίσταση: 4 ohm.
 • Εμβέλεια: 45 μέτρα.
 • Aναπαραγωγή μουσικής: Smartphones, tablet και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν ασύρματο προφίλ ήχου Bluetooth και Bluetooth Smart [Προηγμένο προφίλ διανομής ήχου (A2DP)].

3. ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH JBL Flip 5 

 

Το ηχείο JBL Flip 5 προσφέρει μια δυνατή ηχητική εμπειρία Bluetooth σε εξωτερική σχεδίαση που μπορείτε να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ισχυρός ήχος για το μέγεθος.
 • Αδιάβροχος σχεδιασμός πιστοποιημένος με IPX7
 • Διαθέτει μπαταρία 4800mAh
 • Σύνδεσε ταυτόχρονα δύο ασύρματη ηχεία JBL Flip 5 με τη λειτουργία JBL PartyBoost

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Δεν υπάρχει λειτουργικότητα  για είσοδο aux.

4. Φορητό ηχείο JBL Pulse 4 

 

Το ηχείο JBL Pulse 4 παρέχει ισχυρό ήχο και εντυπωσιακό LED και αδιάβροχο σχεδιασμό.

πλεονεκτήματα : Ηχος –  LED  – άδιαβροχο- Επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου 7260 mAh

μειονεκτήματα: ακριβό – δεν υπάρχει audio output -δεν υπαρχει aux input.

5. Φορητό ηχείο JBL Charge4 

 

Το JBL Charge 4 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα αδιάβροχο, ισχυρό φορητό ηχείο Bluetooth σε ένα πλαίσιο μέτριου μεγέθους.

Το εσωτερικό του JBL Charge 4, καλύπτεται από ανθεκτικό υφασμάτινο υλικό και τραχύ καουτσούκ, για να αντέχει με άνεση σε όλες τις καθημερινές μουσικές περιπέτειες.

Η υψηλής απόδοσης μπαταρία των 7500mAh θα σου δώσει συνεχόμενη αναπαραγωγή τραγουδιών έως 20 ώρες. Στην περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον ώρες, φόρτισε το JBL Charge 4 από τη θύρα USB και συνέχισε το πάρτι!

πλεονεκτήματα : άδιαβροχο IP67  – απόδοση και καθαρότητα ήχου χωρίς παραμβολές  -ένταση ήχου –  μπαταρία 7.500mAh,

μειονεκτήματα: Mono audio output.

6. Φορητό ηχείο Sony SRS-XB12Β

 

Το Sony SRS-XB12 απόδοση αδιάβροχη κατασκευή σε ενα τόσο μικρό ηχείο.

Με το βαθμό αδιάβροχης προστασίας IP67, το φορητό ηχείο θα συνεχίσει την αναπαραγωγή ακόμη κι αν πέσει μέσα στο νερό. Πλέον μπορείς να ακούς μουσική ακόμη και κατά τη διάρκεια μίας μπόρας ενώ πιτσιλιές ή ένα ποτήρι με νερό που ανατράπηκε, δεν αποτελούν πρόβλημα.

πλεονεκτήματα : άδιαβροχο IP67 – προσιτή τιμή – απόδοση

μειονεκτήματα: παραμόρφωση ήχου σε κάποιες περιπτώσεις σε deep bass.

5.Φορητό ηχείο

Διαβάστε έπισης το άρθρο μας για τα καλύτερα home cinema.

Related posts