6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ KAI ΠIO ΙΣΧΥΡΑ HXEIA BLUETOOTH

HXEIA BLUETOOTH

ΙΣΧΥΡΑ HXEIA BLUETOOTH || ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Είτε ψάχνετε για ένα φορητό ηχείο για την παραλία είτε για ένα ηχοσύστημα multi-room, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth και Wireless που μπορείτε να αγοράσετε στην αγορά  σέ  ένα μεγάλο εύρος τιμών που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας…

Bluetooth έναντι ηχείων Wi-Fi…

 

Το Bluetooth είναι το πιο κοινό πρότυπο ασύρματης μετάδοσης μουσικής. Το Bluetooth είναι ασύρματο σύστημα point-to-point, συνδυάζοντας έναν πομπό (το τηλέφωνό σας ή τον υπολογιστή σας) με ένα δέκτη (το ηχείο σας) για να αναπαράγετε μουσική. Είναι πολύ άμεσο και εύκολο στη δημιουργία και μπορεί να μεταδίδει μουσική  σε υψηλή ποιότητα – χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν βελτιώσει σημαντικά την ακουστική πιστότητα σε σχέση με αυτό που ήταν πριν από μερικά χρόνια.

Το Bluetooth γενικά δεν διαθέτει multi-room tricks, αν και ορισμένα ηχεία μπορούν να δημιουργήσουν stereo pairs με τη βοήθεια μιας εφαρμογής, ενώ άλλα μπορούν να δημιουργήσουν ένα multiple speakers for multi-room audio. Δεν είναι όμως τόσο υψηλής πιστότητας ή τόσο ισχυρα όσο ο ήχος Wi-Fi multi-room audio.

Ο ήχος στα  Wi-Fi  ηχεία περιλαμβάνει πρότυπα όπως το Apple AirPlay και το Google Cast, καθώς και τις δικές του πλατφόρμες αναπαραγωγής Wi-Fi από διάφορους κατασκευαστές. Το Wi-Fi μπορεί να διαχειριστεί περισσότερο  bandwidth από το Bluetooth, και έχει καλύτερη απόδοση . Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στο οικιακό σας δίκτυο, ώστε να μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε ήχο από οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο Wi-Fi σας χωρίς να κάνετε pairing .

Τα περισσότερα νέα διαθέσιμα ηχεία διαθέτουν κάποιο είδος ασύρματης υποστήριξης. Με κάποιες εξαιρέσεις, κάθε ηχείο που αγοράζετε θα μπορεί να μεταδίδει ήχο μέσω Bluetooth ή Wi-Fi. Το ηχείο που θα αγοράσετε θα μπορεί να είναι σε θέση να χειριστεί και τις δύο μεθόδους αναπαραγωγής. Ελέγξτε εάν το ηχείο Wi-Fi σας έχει λειτουργία Bluetooth για να το χρησιμοποιήσετε εν κινήσει…

Ποιο μοντέλο ηχείων Bluetooth είναι το καλύτερο για εσάς;

Συγκρίναμε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά και σας προτείνουμε τα καλυτέρα .

Χαρακτηριστικά που μας βοήθησαν στην επιλογή :

Συνδεσιμότητα:  Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth πρέπει να είναι άνετα και εύχρηστα για τον μέσο χρηστή, δεν πρέπει να υπάρχει ταλαιπωρία στην χρήση τους . πρέπει να είστε σε θέση να συνδέσετε τη συσκευή σας σε δευτερόλεπτα και για να παραμείνετε συνδεδεμένος όταν απομακρύνεστε από το ηχείο Bluetooth.

Ποιότητα ήχου:  η ποιότητα του ήχου πρέπει πάντα να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες. Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth πρέπει να προσφέρουν φανταστική διαύγεια και  αναπαραγωγή ήχου.

Φορητότητα: Πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να φέρουν τα ηχεία Bluetooth μαζί τους όταν πάνε διακοπές. Άλλοι θέλουν απλώς να μπορούν να μεταφέρουν το ηχείο σε διαφορετικά δωμάτια – τα καλύτερα ηχεία Bluetooth πρέπει επίσης να είναι φορητά και εύκολα στην αποθήκευση.

Μπαταρία : η λειτουργία είναι απαραίτητη για κάθε φορητό ηχείο Bluetooth. Χρειάζεστε ανθεκτική μπαταρία, δεδομένου ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ηχείο σας σε εξωτερικούς χώρους. Αν το ηχείο σας μπορεί να τροφοδοτηθεί από μια εξωτερική πηγή τροφοδοσίας, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά η μπαταρία εξακολουθεί να έχει ζωτική σημασία για κάθε εξωτερικό ηχείο.

Ανθεκτικότητα  Θα χρησιμοποιήσετε το ηχείο σας έξω, οπότε θα πρέπει να είναι πολύ πιο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Θα πρέπει να αναζητάτε ηχεία με IPX . Το άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε, όσον αφορά την ανθεκτικότητα, είναι οι ενισχύσεις και τα υλικά. Εφόσον χρειάζεστε το ηχείο σας να είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και δεν θέλετε να σπάσει το ηχείο σας εάν πέσετε κατά λάθος, αναζητήσαμε προιόντα με υλικά υψηλής ποιότητας .

Η τεχνολογία Bluetooth θα λειτουργήσει  με iPhones, iPads, τηλέφωνα Android, tablet καθώς και με όλους τους υπολογιστές με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth

 

Tα Κάλυτερα Wireless and Bluetooth Ηχεία

Wireless and Bluetooth Ηχεία
BOSE Home Speaker 300 Wireless and Bluetooth Ηχεία
ULTIMATE EARS MEGABOOM 3Wireless and Bluetooth Ηχεία
JBL Flip 5 Wireless and Bluetooth Ηχεία
Ultimate Ears Wonderboom 2
JBL Pulse 4 Wireless and Bluetooth Ηχεία
JBL Charge4 Wireless and Bluetooth Ηχεία
Sony SRS-XB12ΒWireless and Bluetooth Ηχεία

 

1. Φορητό ηχείο BOSE Home Speaker 300

 

Υποστηρίζοντας Amazon Alexa, Google Assistant και Apple AirPlay 2, θα επιτρέψει στο σπίτι σου να περάσει στην εποχή του smart home. Από πλευράς συνδεσιμότητας θα βρεις Wi-Fi και Bluetooth ενώ ο έλεγχος της συσκευής γίνεται με τη φωνή σου, το άγγιγμά σου (υπάρχουν και έξι πλήκτρα προεπιλογών για εύκολη επιλογή πηγής) ή το Bose Music app.
[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]audio output με  καλο  bass depth[/i2pros][i2cons] Η αναπαραγωγή / παύση μπορεί να έχει μικρή καθυστέρηση [/i2cons][/i2pc]

 

Το Bose Home Speaker 300 προσφέρει φωνητικό έλεγχο (Assistant voice control) της Alexa και  Google assistance σε ένα μικρό, ισχυρό πακέτο.

2.  PORTABLE  SPEAKER ULTIMATE EARS MEGABOOM 3

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” ][i2pros]Ηχος
άδιαβροχο IP67
Mπαταρία ιόντων λιθίου 7260 mAh[/i2pros][i2cons]ακριβό[/i2cons][/i2pc]

3. ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH JBL Flip 5 

 

Το ηχείο JBL Flip 5 προσφέρει μια δυνατή ηχητική εμπειρία Bluetooth σε εξωτερική σχεδίαση που μπορείτε να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ισχυρός ήχος για το μέγεθος.
Αδιάβροχος σχεδιασμός πιστοποιημένος με IPX7
Διαθέτει μπαταρία 4800mAh
Σύνδεσε ταυτόχρονα δύο ασύρματη ηχεία JBL Flip 5 με τη λειτουργία JBL PartyBoost[/i2pros][i2cons]Δεν υπάρχει λειτουργικότητα  για είσοδο aux.[/i2cons][/i2pc]

 

4. Φορητό ηχείο JBL Pulse 4 

 

Το ηχείο JBL Pulse 4 παρέχει ισχυρό ήχο και εντυπωσιακό LED και αδιάβροχο σχεδιασμό.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” ][i2pros]Ηχος
LED
άδιαβροχο
Επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου 7260 mAh[/i2pros][i2cons]ακριβό

δεν υπάρχει audio output

δεν υπαρχει aux input.[/i2cons][/i2pc]

5. Φορητό ηχείο JBL Charge4 

 

1673375128612 1 convert.io scaled
@topreviews.gr

Το JBL Charge 4 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα αδιάβροχο, ισχυρό φορητό ηχείο Bluetooth σε ένα πλαίσιο μέτριου μεγέθους.

Το εσωτερικό του JBL Charge 4, καλύπτεται από ανθεκτικό υφασμάτινο υλικό και τραχύ καουτσούκ, για να αντέχει με άνεση σε όλες τις καθημερινές μουσικές περιπέτειες.

Η υψηλής απόδοσης μπαταρία των 7500mAh θα σου δώσει συνεχόμενη αναπαραγωγή τραγουδιών έως 20 ώρες. Στην περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον ώρες, φόρτισε το JBL Charge 4 από τη θύρα USB και συνέχισε το πάρτι!

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]άδιαβροχο IP67
απόδοση και καθαρότητα ήχου χωρίς παραμβολές
ένταση ήχου
μπαταρία 7.500mAh,[/i2pros][i2cons]Mono audio output.[/i2cons][/i2pc]

6. ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH Ultimate Ears Wonderboom 2

[usr 4.5]

 

Το ηχείο έχει αδιάβροχο σχεδιασμό και  προστασία IP67 – Σε συνδυασμό με την ικανότητα να επιπλέει, αυτό καθιστά το WONDERBOOM 2 όχι μόνο ένα από τα καλύτερα ηχεία αλλά και ένα απο τα πιο ασφαλές σε παραλία και μπάνιο. Το ηχείο έχει δύο οδηγούς 40 mm, καθώς και δύο passive radiators για δυνατά μπάσα. Η λειτουργία “outdoor boost” αυξάνει επίσης την απόδοση του ηχείου, αλλά με κόστος την καθαρότητα ήχου.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]
Αδιάβροχος σχεδιασμός πιστοποιημένος με IPX[/i2pros][i2cons]κρίκος σύνδεσης[/i2cons][/i2pc]

7. Φορητό ηχείο Sony SRS-XB12Β

 

Το Sony SRS-XB12 απόδοση αδιάβροχη κατασκευή σε ενα τόσο μικρό ηχείο.

Με το βαθμό αδιάβροχης προστασίας IP67, το φορητό ηχείο θα συνεχίσει την αναπαραγωγή ακόμη κι αν πέσει μέσα στο νερό. Πλέον μπορείς να ακούς μουσική ακόμη και κατά τη διάρκεια μίας μπόρας ενώ πιτσιλιές ή ένα ποτήρι με νερό που ανατράπηκε, δεν αποτελούν πρόβλημα.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]άδιαβροχο IP67
προσιτή τιμή
απόδοση[/i2pros][i2cons]παραμόρφωση ήχου σε κάποιες περιπτώσεις σε deep bass.[/i2cons][/i2pc]

Διαβάστε έπισης το άρθρο μας για τα καλύτερα home cinema.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!