Οδηγώντας ενα ηλεκτρικό σκούτερ

ηλεκτρικό σκούτερ

ηλεκτρικό σκούτερ || OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Οδηγώντας ένα ηλεκτρικό σκούτερ της lime

 

@topreviews.gr
@topreviews.gr

H oθόνη παρέχει τις περισσότερες πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης -την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ταχύτητα – βέβαια οσο πιο άργα το βράδυ το χρησιμοποιήσετε η μπαταρία θα ειναι σχέδον άδεια  μέτα τις 11 το βράδυ άτομα απο την εταιρία μάζευουν τα ηλεκτρικά σκούτερ και ξαναγεμίζουν τις ηλεκτρικές μπαταρίες.

@topreviews.gr
@topreviews.gr

ΧΡΕΩΣΗ στο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Η βόλτα κόστισε 5.59 ευρώ για 16 λεπτά και καλύψαμε μια απόσταση 212 μέτρων πάροτι που προσφέρει μια γρήγορη μετακίνηση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φτηνή.

 

@topreviews.gr
@topreviews.gr

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αφήστε το σκούτερ σε οποιοδήποτε σήμειο θέλετε και ο επόμενως χρήστης θα το βρεί μέσο της εφαρμογής.Πατηστε το end στη εφαργογή και απλά θα σας ζητήσει μια φωτογραφία απο το σκούτερ – τέλος απλά και εύκολα . θυμηθήται να ακολουθήτε πάντα τους κανόνες οδικής ασφάλειας και να φοράτε κράνος.

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Eύκολη σε λειτουργία εφαρμογή
Εύκολη οδήγηση χωρίς να χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία
Ιδανική επιλογή για γρήγορη μετάβαση
Ιδανικό για τουριστική περιήγηση
[/i2pros][i2cons]Ακριβό χρέωση 0.37 το λεπτό [/i2cons][/i2pc]

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!