HΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ  ΜΕΧΡΙ 100 ΕΥΡΩ

Έχουμε επιλέξει τις  καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες με  σάκουλα και τίμη κάτω άπο 100 Ευρώ. Είναι σημαντικό πριν προβείτε στην αγορά της ηλεκτρικής σκούπας να επιλέξετε ποιος τύπος ταιριάζει στις ανάγκες σας, ας αναλύσουμε τους τύπου ηλεκτρικής σκούπας …

Τύποι σύγχρονης ηλεκτρικής σκούπας

 • Ρομποτικές: Αυτόνομες ηλεκτρικές σκούπες λειτουργούν χωρίς την παρέμβαση ανθρώπου εξοπλισμένες με τους πιο εξελιγμένους αισθητήρες κατά των πτώσεων και μηχανικούς αισθητήρες κατά της σύγκρουσης, αποφεύγουν  με ευκολία τα εμπόδια που υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής καθαρισμού και είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τυχόν διαφορές ύψους, αποφεύγοντας έτσι τις πτώσεις.
 • Κυκλωνικές και πολυκυκλωνικες ηλεκτρικές σκούπες : Κυκλωνική τεχνολογία σημαίνει ότι μέσω της περιστροφικής κίνησης του αέρα που δημιουργείται μέσα στον κάδο, τα σωματίδια της σκόνης αποχωρίζονται από τον καθαρό αέρα και συγκεντρώνονται σε αυτόν.
 • Ηλεκτρική σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης: ηλεκτρική σκούπα σχεδιασμένη να απομακρύνει όγκο υγρού μεγαλύτερο από 2,5 λίτρα, σε συνδυασμό με τη λειτουργία ηλεκτρικής σκούπας ξηρής αναρρόφησης
 • Ηλεκτρική σκούπα γενικής χρήσης: ηλεκτρική σκούπα εφοδιασμένη με σταθερό ρύγχος ή τουλάχιστον ένα αποσπώμενο ρύγχος προοριζόμενο για τον καθαρισμό τόσο χαλιών όσο και σκληρών δαπέδων ή με τουλάχιστον ένα αποσπώμενο ρύγχος ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό χαλιών και τουλάχιστον ένα αποσπώμενο ρύγχος ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό σκληρών δαπέδων
 • Βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα: ηλεκτρική σκούπα σχεδιασμένη να αποτελεί μέρος διαδικασίας παραγωγής, για την απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών, χονδρόκοκκης σκόνης σε κτήρια, χυτήρια, στον μεταλλευτικό κλάδο ή στη βιομηχανία τροφίμων, μέρος βιομηχανικού μηχανήματος ή εργαλείου ή/και επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα με πλάτος πέλματος που υπερβαίνει τα 0,50 m

Τι ξεχωρίζει τις καλύτερες… HΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ 100 ΕΥΡΩ

 

Σακούλα Μέγαλης χώρητικοτητας
Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να καθαρίζεις όλο το σπίτι και να το διατηρείς πεντακάθαρο χωρίς περισπασμούς. Σε αυτό βοηθάει ιδιαίτερα η μεγάλη σακούλα η οποία χρειάζεται άδειασμα λιγότερο συχνά σε σύγκριση με άλλες μικρότερες, ώστε να συνεχίσεις το καθάρισμα αδιάκοπα.

Φίλτρο HEPA
Εσύ καθαρίζεις … και οι  καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες διατηρούν την ατμόσφαιρα υγιεινή τόσο για εσένα όσο και για την υπόλοιπη οικογένεια. Χάρη στο φίλτρο HEPA, οι κάλυτερες  ηλεκτρικες σκούπες μπορουν και φιλτράρουν  τον αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα ώστε όταν αυτός επανέρχεται στο δωμάτιο να είναι απαλλαγμένος από τα μικροσωματίδια σκόνης, υπεύθυνα για πολλών ειδών αλλεργίες.

Όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς
Καθάρισε ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα σημεία του δωματίου και τα πιο δύσκολα ράφια χάρη στο μεγάλο καλώδιο ρεύματος , τα ακροφύσια για γωνίες αλλά και το ακροφύσιο με βούρτσα. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας θα σε βοηθήσει να φέρεις τη σκούπα στα μέτρα σου ενώ η θέση παρκαρίσματος, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τη σκούπα σε όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.

Ενεργειακή κλάση

 

οι καλυτερες ηλεκτρικες σκουπεςΕίναι μια παράμετρος η οποία καθορίζει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος της ηλεκτρικής σκούπας
Η ενεργειακή κλάση διακρίνεται σε 7 κατηγορίες που χαρακτηρίζονται με από A έως G. Όσο πιο κοντά στο Α, τόσο χαμηλότερη η ενεργειακή κατανάλωση της σκούπας.στις σκούπες που έχουμε επιλέξει η ενεργειακή κατανάλωση είναι από 16 KWh εως 28 KWh

Από το Σεπτέμβριο του 2017, οι καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες για να υπακούουν στα πρότυπα της ευρωπαϊκής ένωσης πρέπει  να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις για να  κυκλοφορούν  στην αγορά

 • Πρέπει η ηλεκτρική σκούπα ετήσια κατανάλωση ενέργειας μικρότερη από 43,0 kWh/έτος.
 • Πρέπει η ηλεκτρική σκούπα να ονομαστική ισχύ εισόδου μικρότερη από 900 W αρκετή ισχύ ακόμα και για τις πιο δύσκολες αποστολές σας .
 • Πρέπει να έχει απόδοση απορρόφησης σκόνης σε χαλιά (dpu c ) μεγαλύτερη ή ίση με 0,75. Αυτό το όριο δεν πρέπει να εφαρμόζεται για ηλεκτρικές σκούπες σκληρών δαπέδων.
 • Πρέπει να έχει απόδοση απορρόφησης σκόνης σε σκληρά δάπεδα μεγαλύτερη ή ίση με 0,98. Αυτό το όριο δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ηλεκτρικές σκούπες για χαλιά.
 • Πρέπει να έχει δυνατότητα επανεκπομπής της σκόνης μικρότερη από 1,00 %.
 • Πρέπει να έχει επίπεδο έντασης ήχου μικρότερο ή ίσο με 80 dB(A).σαν παράδειγμα η συζήτηση σε φυσιολογικά επίπεδα έχει  μια τιμή γύρω  στα 60 dB

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ HΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ  ΜΕΧΡΙ 100 ΕΥΡΩ

 

1. HΛΕΚΤΡΙΚH ΣΚΟΥΠA ROHNSON R-1550

Μπορεί το σκούπισμα να είναι μία από τις πιο κουραστικές δουλειές του σπιτιού,όμως με την ηλεκτρική σκούπα της Rohnson Silent Power R-1550 θα γίνει εύκολη και ευχάριστη διαδικασία. Ξεχωρίζει για τα ενεργειακά της αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες και την αθόρυβη λειτουργία της.

Με ενεργειακή κλάση Α, απόδοση στα σκληρά δάπεδα Α, απορροφητικότητα στο χαλί Α, κλάση επανεκπομπής σκόνης Α, προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού για όλους τους χώρους του σπιτιού, το γραφείο ή το αυτοκίνητό σας.

Με ενεργειακή κλάση Α και ισχύ 700W, συνδυάζει την ισχυρή απορροφητικότητα με τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Διατηρείτε το σπίτι πεντακάθαρο, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε χρήματα.

Το ενσωματωμένο φίλτρο HEPA εξασφαλίζει τη μέγιστη υγιεινή του χώρου σας, φιλτράροντας αποτελεσματικά τον αέρα που εισέρχεται στη συσκευή, ώστε όταν εξέρχεται στο περιβάλλον να είναι καθαρότερος και χωρίς βλαβερούς μικροοργανισμούς.

Διαθέτει μόνιμη υφασμάτινη σακούλα χωρητικότητας 3lt για να μη χρειάζεται να την αδειάζετε συχνά (καθώς και δυνατότητα εναλλαγής με χάρτινη), αλλά και ένδειξη πληρότητας σακούλας που σας προειδοποιεί για την έγκαιρη αντικατάστασή της. Με εύκαμπτο σωλήνα και μεγάλο καλώδιο ρεύματος 5m προσφέρει ελευθερία κινήσεων, ενώ με τον μεταλλικό τηλεσκοπικό σωλήνα ρυθμίζετε το ύψος που θέλετε για εξαιρετική άνεση. Αποθηκεύεται εύκολα χάρη στην ειδική θέση παρκαρίσματος για εξοικονόμηση χώρου. Περιλαμβάνονται τα ακόλουθα εξαρτήματα: πέλμα για δάπεδα και χαλί, ειδικό πέλμα υψηλής απόδοσης μόνο για χαλί, ακροφύσιο με ενσωματωμένη βούρτσα για να καθαρίζετε και τα πιο δύσκολα σημεία.

2. HΛΕΚΤΡΙΚH ΣΚΟΥΠA JURO-PRO  600W

Καθάρισε αποτελεσματικά το σπίτι και απάλλαξε όλους του χώρους από σκόνη και υπολείμματα με την ηλεκτρική σκούπα Juro-Pro Black.Η ενεργειακής κλάσης Α+ σκούπα της Juro-Pro, εξοικονομεί τόσο ενέργεια ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μεγάλη απορροφητικότητα χάρη στην ισχύ των 600W.
Εξοπλισμένη με φίλτρο HEPA ώστε να φιλτράρει τον αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα πριν αυτός επιστρέψει στο δωμάτιο, από τα μικροσωματίδια σκόνης, υπεύθυνα για πολλών ειδών αλλεργίες. Διαθέτει μεγάλη σακούλα 3L για λιγότερο συχνά αδειάσματα, μεγάλο καλώδιο ρεύματος 4.8m για να καθαρίζεις όλο το δωμάτιο χωρίς να αλλάζεις πρίζα αλλά και τηλεσκοπικό σωλήνα για να την φέρεις στα μέτρα σου.
Το πέλμα της σκούπας είναι υψηλής απόδοσης για να μη χρειαστεί να περάσεις δεύτερη φορά από το ίδιο σημείο ενώ με το ακροφύσια για γωνίες και εκείνο με την ενσωματωμένη βούρτσα, θα καθαρίσεις ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού αλλά και τα έπιπλα. Όταν τελειώσεις το καθάρισμα, η σκούπα αποθηκεύεται σε όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο χάρη στην ειδική θέση παρκαρίσματος, για να τη βάλεις άνετα πίσω από την πόρτα ή και μέσα στην ντουλάπα.

3. HΛΕΚΤΡΙΚH ΣΚΟΥΠA HOOVER Telios Plus TE70_TE65011

Η HOOVER Telios Plus TE70_TE65011 πρόκειται για μία ηλεκτρική σκούπα ενεργειακής κλάσης A, συνδυάζει τόσο υψηλή απορροφητικότητα χάρη στα 700W αλλά και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Συγκρινόμενη με παλαιότερης τεχνολογίας σκούπες με περισσότερα Watt,  αποδίδει καλύτερα σε όλα τα πατώματα.

Είναι σημαντικό να μπορείς να καθαρίζεις όλο το σπίτι και να το διατηρείς καθαρό χωρίς περισπασμούς. Σε αυτό βοηθάει  η μεγάλη σακούλα των 3.5L η οποία χρειάζεται άδειασμα λιγότερο συχνά σε σύγκριση με άλλες μικρότερες, ώστε να συνεχίσεις το καθάρισμα αδιάκοπα.

Εσύ καθαρίζεις και η   HOOVER Telios Plus διατηρεί την ατμόσφαιρα υγιεινή τόσο για εσένα όσο και για την υπόλοιπη οικογένεια. Χάρη στο φίλτρο ΗEPA, η ηλεκτρική σκούπα της  μπορεί και φιλτράρει τον αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα ώστε όταν αυτός επανέρχεται στο δωμάτιο να είναι απαλλαγμένος από τα μικροσωματίδια σκόνης, υπεύθυνα για πολλών ειδών αλλεργίες.

Καθάρισε ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα σημεία του δωματίου και τα πιο δύσκολα ράφια χάρη στο μεγάλο καλώδιο ρεύματος των 9 m, το ακροφύσιο για γωνίες . Ο τηλεσκοπικός σωλήνας θα σε βοηθήσει να φέρεις τη σκούπα στα μέτρα σου ενώ η θέση παρκαρίσματος, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τη σκούπα σε όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο .

4. HΛΕΚΤΡΙΚH ΣΚΟΥΠA AEG VX4-1-WP

 

Πρόκειται για μία ηλεκτρική σκούπα ενεργειακής κλάσης A, με χωρητικότητα σακούλας 3,5lt και ακτίνα δράσης 7,5m , συνδυάζει τόσο υψηλή απορροφητικότητα χάρη στα 750W αλλά και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, ένω με ‘ενδειξη στάθμης πλήρωσης σακούλας θα ξέρεις πότε ήρθε η ώρα για αλλαγή.

Ο τηλεσκοπικός σωλήνας θα σε βοηθήσει να φέρεις τη σκούπα στα μέτρα σου και το ενσωματωμένο 2-σε-1 αξεσουάρ, θα καθαρίζεις τη σκόνη ακόμα και από τα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Ενώ η θέση παρκαρίσματος, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τη σκούπα σε όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.

 • Ενεργειακή απόδοση A
 • Απόδοση καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο A
 • Απόδοση καθαρισμού σε χαλί C
 • Επανεκπομπή σκόνης A

Διαβάστε το άρθρο μας για τις καλύτερες τηλεοράσεις

Related posts