ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΥΚΛΩΝΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΕΧΡΙ 70 ΕΥΡΩ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΚΛΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ…

Οι ηλεκτρικές κυκλωνικές  σκούπες  διαθέτουν κυκλωνική τεχνολογία που συνδυάζει ένα συνεχές σύστημα αναρρόφησης –  όπου η σκόνη διαχωρίζεται από τον αέρα μέσα στον κάδο, κάτι που διασφαλίζει υψηλή απόδοση και παράλληλα χαμηλά επίπεδα θορύβου.Το κυκλωνικό σύστημα μπορεί και απορροφάει αποτελεσματικά όλη τη σκόνη και τη βρωμιά που υπάρχει στα δωμάτια ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολο στον καθαρισμό, ώστε να την χρησιμοποιήσεις και πάλι .

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΥΚΛΩΝΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΕΧΡΙ 70 ΕΥΡΩ…

 

1. Ηλεκτρική Kυκλωνική Σκούπα ROHNSON R-1223

 

Υψηλή απόδοση και απορροφητικότητα με μειωμένη κατανάλωση ρεύματος.Καθάρισε εύκολα και αποτελεσματικά όλους τους χώρους του σπιτιού, το γραφείο ή το αυτοκίνητό σου με την ηλεκτρική σκούπα της Rohnson Cyclone R-1223 χωρίς σακούλα. Με ενεργειακή κλάση Α και ισχύ 800W, η κυκλωνική τεχνολογία σου εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Με απόδοση Α στην επανεκπομπή σκόνης, συνδυάζει την αυξημένη απόδοση και απορροφητικότητα με τη μέγιστη υγιεινή του χώρου σου.

Επιπρόσθετα, το πολλαπλών σταδίων σύστημα φιλτραρίσματος και το ενσωματωμένο φίλτρο HEPA εμποδίζουν την εκπομπή των μικροσωματιδίων στο χώρο προς αποφυγή αλλεργιών.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: πέλμα υψηλής απορροφητικότητας, 2 σε 1 ακροφύσιο για γωνίες, βάση αποθήκευση εξαρτήματος.

 

2. Ηλεκτρική Kυκλωνική Σκούπα KOENIC KVC 3110

 

Η KVC 3110 αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή, ενεργειακής κλάσης Α – χάρη στην οποία θα είσαι σε θέση να καθαρίζεις το σπίτι σου όσο συχνά επιθυμείς χωρίς να ανησυχείς μην τυχόν και αυτό επιβαρύνει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού. Με θόρυβο που δεν ξεπερνά τα 77 dB και ισχύ 800 W, είναι η τέλεια σκούπα, τόσο για εκείνον που σκουπίζει όσο και για τους… γύρω του! Καθαρίστε όλους τους χώρους χωρίς παύσεις και χωρίς να αδειάζετε συχνά τον κάδο. Επιπλέον, αποταμιεύετε χρήματα αφού δεν υπάρχει επιπρόσθετο κόστος για την αγορά αναλώσιμων.

Το κυκλωνικό σύστημα μπορεί και απορροφάει αποτελεσματικά όλη τη σκόνη και τη βρωμιά που υπάρχει στα δωμάτια ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολο στον καθαρισμό, ώστε να την χρησιμοποιήσεις και πάλι.

Δεδομένα απόδοσης

  • Κλάση απόδοσης σε χαλιά: C
  • Κλάση απόδοσης σε σκληρό δάπεδο: A
  • Κλάση επανεκπομπής σκόνης: A

3. Ηλεκτρική Kυκλωνική  Σκούπα HOOVER LA 11011

 

Καθάρισε αποτελεσματικά το σπίτι και όλα τα δωμάτια με την κυκλωνική σκούπα χωρίς σακούλα της Hoover LA 11011 – διαθέτει κυκλωνικό σύστημα και δεν θα χρειάζεσαι ανταλλακτικές σακούλες, αφού η λειτουργία της δεν βασίζεται στη σακούλα. Με ενεργειακή κλάση Α και μέγιστη ισχύς στα 700W,

διαθέτει κάδο 1,2lt ο οποίος αδειάζει πανεύκολα με μία κίνηση και έχει βάρος μόλις 3,95 κιλά και εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας σε σύγκριση με τις σκούπες παλαιότερης τεχνολογίας –  ενώ παράλληλα είναι πιο αποδοτική.

Το κυκλωνικό σύστημα μπορεί και απορροφάει αποτελεσματικά όλη τη σκόνη και τη βρωμιά που υπάρχει στα δωμάτια ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολο στον καθαρισμό, ώστε να την χρησιμοποιήσεις και πάλι .Ενσωματώνει εσωτερικό φίλτρο για να έχεις καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο καθώς τη χρησιμοποιείς ενώ χάρη στο μακρύ καλώδιο των 5m, θα έχεις μέγιστο εύρος 7m, για να μην αλλάζεις συχνά πρίζα.
Επίσης περιλαμβάνει εξάρτημα 2 σε 1 με ρύγχος και βούρτσα ξεσκονίσματος ώστε να αφαιρείς εύκολα τη σκόνη ακόμη και από τα πιο δύσκολα σημεία όπως κάτω από τους καναπέδες ή τις γωνίες. Η κυκλωνική τεχνολογία της Hoover, χρησιμοποιεί έναν μονό κυκλώνα που διαχωρίζει τη σκόνη από τον αέρα που περνά στη σκούπα, ελαττώνοντας τη συχνότητα καθαρισμού του φίλτρου, για ακόμα ευκολότερη συντήρηση. 

Δεδομένα απόδοσης

  • Ενεργειακή απόδοση: A
  • Κλάση απόδοσης σε χαλιά: D
  • Κλάση απόδοσης σε σκληρό δάπεδο:A
  • Κλάση επανεκπομπής σκόνης: C

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!