Eπιλέγοντας μερικα απο τα πιο αξιοπιστα Ηλεκτρικά Σκουπάκια Black & Decker

Είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού είτε νοικιάζετε έναν προσωρινό χώρο, έχετε μάθει γρήγορα ότι η σκόνη και η βρωμιά μπορούν να συσσωρευτούν στα πιο απίθανα σημεία – και ότι η μεγάλη σας ηλεκτρική σκούπα δεν είναι πάντα τόσο ευέλικτη όσο χρειάζεται. Εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι τα ηλεκτρικά σκουπάκια. Αυτές οι ηλεκτρικές σκούπες χειρός είναι απαραίτητες για κάθε σπίτι, επειδή κάνουν την αντιμετώπιση των δυσπρόσιτων γωνιών παιχνιδάκι, ενώ παράλληλα λειτουργούν ως βολική λύση για απρόβλεπτες ακαταστασίες που απαιτούν γρήγορη αντιμετώπιση.

Όταν πρόκειται να επιλέξετε ηλεκτρικά Σκουπάκια για το χώρο σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας στοιχεία όπως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα αξεσουάρ – ορισμένα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν καθαρισμό υψηλής ισχύος μπορεί να χρειάζονται συχνότερη φόρτιση, ενώ άλλα μπορεί να είναι κατάλληλα μόνο για χαλιά .

Τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα ηλεκτρικό Σκουπάκι

 

Πηγή ισχύος

 

Σε σύγκριση με τα αντίστοιχα ασύρματα μοντέλα, τα ενσύρματα μοντέλα τείνουν να παρέχουν μεγαλύτερη ισχύ αναρρόφησης και μπορούν να λειτουργούν για όσο διάστημα είναι συνδεδεμένα στην πρίζα. Ενώ τα ασύρματα χρειάζονται επαναφόρτιση μετά από 20 λεπτά λειτουργίας ώστε να μπορούν να καθαρίσουν σχεδόν παντού.

Εξαρτήματα

 

Εάν θέλετε να καθαρίσετε χαραμάδες, έπιπλα βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα ηλεκτρικό σκουπάκι με τα κατάλληλα εξαρτήματα. Ένας εύκαμπτος σωλήνας, μια βούρτσα ταπετσαρίας και ένα εργαλείο για σχισμές είναι κοινά εξαρτήματα που θα κάνουν το μηχάνημα σας πολύ πιο ευέλικτο.

Σε αυτήν την λίστα θα βρείτε τα καλύτερα ηλεκτρικά Σκουπάκια για κάθε τύπο βρωμιάς και επιφάνειας.

Ηλεκτρικά Σκουπάκια Black & Decker

1. Ηλεκτρικό Σκουπάκι Black & Decker Dustbuster 7.2v NVC215WA

Ηλεκτρικά Σκουπάκια
Ηλεκτρικά Σκουπάκια Black & Decker

Διατηρήστε το σπίτι σας πεντακάθαρο με το σκουπάκι της BLACK+DECKER . Ιδανικό για γρήγορους καθαρισμό στο σπίτι , αυτή η ισχυρή ηλεκτρική σκούπα χειρός με ισχύ αναρρόφησης 2X διευκολύνει τη συντήρηση με το μεγάλο πλενόμενο δοχείο. Θα λατρέψετε την ευκολία της φόρτισης της ηλεκτρικής σκούπας ενώ αποθηκεύεται για την επόμενη χρήση. Χρησιμοποιήστε το σε έπιπλα, χαλιά, κουρτίνες, ακόμα και στο αυτοκίνητό σας.Η συντήρηση του σπιτιού, του κήπου και της αυλής δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

2. Ηλεκτρικό Σκουπάκι BLACK & DECKER PD1820L

Ηλεκτρικά Σκουπάκια
Ηλεκτρικά Σκουπάκια Black & Decker

Οι ηλεκτρικές σκούπες της σειράς Dustbuster Flexi της Black & Decker έχουν αποδειχθεί μια δημοφιλής σειρά εργαλείων καθαρισμού χάρη στο σχήμα τους, την άνετη λειτουργία και το ευέλικτο σύστημα σωλήνων με δυνατότητα επέκτασης.

Η PD1820L τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 18v για υψηλή απόδοση και εξαιρετικές δυνατότητες αναρρόφησης και διαθέτει σωλήνα 1,5 μέτρου, ο οποίος μπορεί να τυλίγεται γύρω από το περίβλημα του κινητήρα για να μην εμποδίζεται κατά τη διάρκεια εργασιών γρήγορου καθαρισμού ή να επεκτείνεται για καλύτερη πρόσβαση ή μεγαλύτερη εμβέλεια όταν απαιτείται.

Επιπλέον, το παρεχόμενο κιτ εξαρτημάτων περιλαμβάνει μια αναδιπλούμενη βούρτσα ταπετσαρίας και ένα μακρύ εργαλείο για σχισμές για την αντιμετώπιση μιας ποικιλίας επιφανειών και εφαρμογών στο σπίτι, καθώς και στο εσωτερικό αυτοκινήτων, αποθηκών και θερμοκηπίων ή οπουδήποτε αλλού θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια σκούπα.

 

3. Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Black & Decker WDA320J-QW

 

Ηλεκτρικά Σκουπάκια
Ηλεκτρικά Σκουπάκια Black & Decker

Με το σκουπάκι χειρός WDA320J-QW της Black&Decker, με ισχύ 10,8V και αυτονομία λειτουργίας 10 λεπτών, τη βγάζεις πάντα… καθαρή! Ο κάδος συγκεντρώνει έως και 240ml στερεών, αλλά και υγρών για να μη σε περιορίζει η χρήση του. Επιπλέον, με επίπεδο θορύβου 65dB, δε θα «παίρνει» τίποτα το αυτί σου κάθε φορά που σκουπίζεις!

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!