Ηλεκτρικά Σκουπάκια

Είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού είτε νοικιάζετε έναν προσωρινό χώρο, έχετε μάθει γρήγορα ότι η σκόνη και η βρωμιά μπορούν να συσσωρευτούν στα πιο απίθανα σημεία – και ότι η μεγάλη σας ηλεκτρική σκούπα δεν είναι πάντα τόσο ευέλικτη όσο χρειάζεται. Εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι τα ηλεκτρικά σκουπάκια. Αυτές οι ηλεκτρικές σκούπες χειρός είναι απαραίτητες για κάθε σπίτι, επειδή κάνουν την αντιμετώπιση των δυσπρόσιτων γωνιών παιχνιδάκι, ενώ παράλληλα λειτουργούν ως βολική λύση για απρόβλεπτες ακαταστασίες που απαιτούν γρήγορη αντιμετώπιση.

Όταν πρόκειται να επιλέξετε ηλεκτρικά Σκουπάκια για το χώρο σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας στοιχεία όπως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα αξεσουάρ – ορισμένα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν καθαρισμό υψηλής ισχύος μπορεί να χρειάζονται συχνότερη φόρτιση, ενώ άλλα μπορεί να είναι κατάλληλα μόνο για χαλιά .

Τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα ηλεκτρικό Σκουπάκι

 

Πηγή ισχύος

 

Σε σύγκριση με τα αντίστοιχα ασύρματα μοντέλα, τα ενσύρματα μοντέλα τείνουν να παρέχουν μεγαλύτερη ισχύ αναρρόφησης και μπορούν να λειτουργούν για όσο διάστημα είναι συνδεδεμένα στην πρίζα. Ενώ τα ασύρματα χρειάζονται επαναφόρτιση μετά από 20 λεπτά λειτουργίας ώστε να μπορούν να καθαρίσουν σχεδόν παντού.

Εξαρτήματα

 

Εάν θέλετε να καθαρίσετε χαραμάδες, έπιπλα βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα ηλεκτρικό σκουπάκι με τα κατάλληλα εξαρτήματα. Ένας εύκαμπτος σωλήνας, μια βούρτσα ταπετσαρίας και ένα εργαλείο για σχισμές είναι κοινά εξαρτήματα που θα κάνουν το μηχάνημα σας πολύ πιο ευέλικτο.

Σε αυτήν την λίστα θα βρείτε τα καλύτερα ηλεκτρικά Σκουπάκια για κάθε τύπο βρωμιάς και επιφάνειας.

 

1. Ηλεκτρικό Σκουπάκι Black & Decker Dustbuster 7.2v NVC215WA

Ηλεκτρικά Σκουπάκια

Η ηλεκτρική σκούπα χειρός της Black+Decker όχι μόνο προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό με την ισχυρή αναρρόφηση της, αλλά αποδεικνύει επίσης ότι για να αγοράσετε ενα ποιοτικό σκουπάκι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά λεφτά. Αυτό το προσιτό μοντέλο χρησιμοποιεί μπαταρία τεχνολογίας λιθίου για να δημιουργήσει ισχυρή αναρρόφηση που είναι κατάλληλη για μια ποικιλία επιφανειών. Όπως και οι ανταγωνιστές του σε υψηλότερες τιμές, διαθέτει επίσης εξαρτήματα για σχισμές και ταπετσαρίες και για καλύτερη απορρόφηση.

2. Ηλεκτρικό Σκουπάκι BLACK & DECKER PD1820L BAGLESS CHROME

Ηλεκτρικά Σκουπάκια

Με μπαταρία ιόντων λιθίου 20 V που προσφέρει συνεχή ισχύ χωρίς εξασθένιση, αυτό το μοντέλο είναι κατάλληλο για πολλές επιφάνειες – σας επιτρέπει να καθαρίζετε με ευκολία χάρη στον ελαφρύ και ευέλικτο σχεδιασμό του. Αλλά, το καλύτερο μέρος είναι το καινοτόμο περιστρεφόμενο ακροφύσιο, το οποίο περιστρέφεται έως και 200 μοίρες για να μπορείτε να προσεγγίσετε όλες αυτές τις δυσπρόσιτες γωνίες και σημεία στο σπίτι σάς. Η σκούπα χειρός Black+Decker 20V Max Flex αποδίδει το ίδιο επίπεδο ισχύος με την κανονικού μεγέθους σκούπα όμως με μεγαλύτερη φορητότητα και αποτελεσματικότητα.

3. Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Black & Decker WDA320J-QW

 

Ηλεκτρικά Σκουπάκια

Με το σκουπάκι χειρός WDA320J-QW της Black&Decker, με ισχύ 10,8V και αυτονομία λειτουργίας 10 λεπτών, τη βγάζεις πάντα… καθαρή! Ο κάδος συγκεντρώνει έως και 240ml στερεών, αλλά και υγρών για να μη σε περιορίζει η χρήση του.Επιπλέον, με επίπεδο θορύβου 65dB, δε θα «παίρνει» τίοτα το αυτί σου κάθε φορά που σκουπίζεις!

Related posts

error: Content is protected !!