Οδηγός αγοράς || Πόσο κοστίζουν τα ηλεκτρικά πατίνια;

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ || ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ

Πόσο κοστίζουν τα ηλεκτρικά σκούτερ;

 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, είτε αγοράζετε είτε νοικιάζετε – Φαίνεται να βρίσκονται παντού στις μέρες μας, αλλά πόσο κοστίζουν τα ηλεκτρικά πατίνια για να τα αγοράσετε ή να τα νοικιάσετε;

Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν κατακλύσει τους δρόμους μας. Από έφηβους έως και εργαζόμενους , δύσκολα θα σας διαφύγει κάποιος που οδηγεί ένα ηλεκτρικό σκούτερ όταν βρίσκεστε έξω στην πόλη . τα ηλεκτρονικά σκούτερ μπορούν να αποτελέσουν έναν γρήγορο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μετακίνησης.

ηλεκτρικά πατίνια
@TOPREVIEWS.GR

Πόσο όμως κοστίζουν τα ηλεκτρικά σκούτερ; Θα πρέπει να αρκεστείτε στην ενοικίαση ή να κάνετε την υπέρβαση και να αγοράσετε; Αν είναι το τελευταίο, θα πρέπει να επιλέξετε μια οικονομική έκδοση ή να επενδύσετε σε ένα κορυφαίο μοντέλο;

Ακολουθεί ο οδηγός μας για την τιμολόγηση των ηλεκτρικών σκούτερ και πώς να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Πόσο κοστίζουν τα ηλεκτρικά σκούτερ για να τα αγοράσετε;

 

Τα σκούτερ μεσαίας κατηγορίας, εν τω μεταξύ, πωλούνται λιανικώς γύρω στις 450 έως 700 ευρω. η πρόταση μας για την καλύτερη αγορά σε αυτην την κατηγορία σαφέστατα εινα το Xiaomi Pro 2  το ηλεκτρικό σκούτερ ίσως με την καλύτερη τιμή στην αγορά. Ένα αξιόπιστο, σχετικά ελαφρύ και με έξυπνη λειτουργία cruise control, το μόνο αξιοσημείωτο μειονέκτημά του είναι ότι δεν μπορεί να οδηγηθεί στην βροχή.

Τα σκούτερ υψηλής ποιότητας μπορεί να κοστίζουν πάνω από 2.000 ευρώ, αν και ένα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών σκούτερ αλλά θα σας κοστίσει πάνω από 700 ευρώ. Αυτά τα μοντέλα υψηλής ποιότητας τείνουν να συσκευάζουν κινητήρες υψηλής ισχύος και εκτεταμένη εμβέλεια σε κομψά, εργονομικά σασί που είναι αρκετά ελαφριά για να μεταφέρονται με ευκολία και αρκετά ανθεκτικά για να αντέχουν σε χτυπήματα.

ηλεκτρικά πατίνια
@TOPREVIEWS.GR

 

Τι επηρεάζει την τιμή των ηλεκτρικών σκούτερ;

Το μέγεθος και η ποιότητα της μπαταρίας ενός ηλεκτρικού σκούτερ έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην τιμή του, γεγονός που εξηγεί γιατί το πιο ακριβό ηλεκτρονικό σκούτερ έχει επίσης τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι μπαταρίες είναι ακριβές, ιδίως οι μεγαλύτερες, οπότε αν ψάχνετε για ένα ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε λίγο παραπάνω.

ηλεκτρικά πατίνια
@topreviews.gr

Οι ηλεκτρικοί κινητήρες είναι ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει το κόστος. Καθώς τα ηλεκτρονικά σκούτερ αυξάνουν τη δημοτικότητά τους, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην αξιοπιστία τους, η οποία απαιτεί έναν ανθεκτικό ηλεκτροκινητήρα που είναι σε θέση να αντέξει μερικές ανωμαλίες στο δρόμο. Ενώ οι ηλεκτρικοί κινητήρες μπορούν να κατασκευαστούν φθηνά, ένας ανθεκτικός κινητήρας θα ανεβάσει αναπόφευκτα την τιμή.

Το σύνολο των τροχών σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ θα έχει επίσης αντίκτυπο στο κόστος του. Ένα ζευγάρι τροχών υψηλής ποιότητας θα σας κοστίσει περισσότερο, είτε πρόκειται για πνευματικούς (με αέρα) τροχούς – οι οποίοι προσφέρουν πιο ομαλή άνοδο, αλλά είναι επιρρεπείς σε τρυπήματα – είτε για πιο σκληρούς αλλά λιγότερο άνετους τροχούς από συμπαγές καουτσούκ.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά θα ανεβάσουν επίσης την τιμή ενός μοντέλου, οπότε αξίζει να διακρίνετε ποια είναι σημαντικά για εσάς . Το επίπεδο και η ποιότητα της στεγανοποίησης είναι άλλοι παράγοντες που μπορούν να ανεβάσουν τις τιμές, οπότε λάβετε υπόψη το κλίμα της περιοχής σας και τους μήνες που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το σκούτερ. Η ικανότητα αναρρίχησης σε λόφους είναι μια άλλη σημαντική πτυχή: αν σκοπεύετε να οδηγήσετε το σκούτερ σας σε μια λοφώδη περιοχή, αξίζει να αναζητήσετε ένα μοντέλο με ισχυρή επιτάχυνση.

Αν θέλετε να οδηγήσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ αλλά δεν θέλετε να δεσμευτείτε για την αγορά ενός ή αν αναζητάτε έναν οικολογικό τρόπο για να μετακινηθείτε στην πόλη, η ενοικίαση ενός ηλεκτρονικού σκούτερ είναι μια εξαιρετική επιλογή.Θα χρειαστείτε ένα smartphone αν θέλετε να νοικιάσετε ένα από αυτά τα e-scooters, καθώς η χρήση ελέγχεται μέσω των εφαρμογών τους.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!