Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα Tesla

@TOPREVIEWS.GR

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα Tesla || OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Πώς φορτίζετε ένα Tesla; Αυτή είναι μια ερώτηση που μπορεί να κάνετε αν σκέφτεστε να μεταβείτε σε ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.Εξάλλου, η επαναφόρτιση ενός δεν θα είναι τόσο γρήγορη όσο το να σταματήσετε σε ένα βενζινάδικο και να περάσετε λίγα λεπτά για να γεμίσετε το ρεζερβουάρ σας, ακόμη και αν έχετε ένα σωρό δημόσιους φορτιστές εκεί που ζείτε.

Η επαναφόρτιση είναι μια αργή διαδικασία συγκριτικά, και είναι μια διαδικασία με την οποία πολλοί οδηγοί δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Ευτυχώς, η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή, ειδικά αν χρησιμοποιείτε έναν υπερφορτιστή Tesla. Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε να φορτίσετε ένα Tesla και να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας στο δρόμο κατά τη διάρκεια των μακρινών ταξιδιών που θα κάνετε με το νέο σας αυτοκίνητο.

@TOPREVIEWS.GR

Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες ηλεκτρικού αυτοκινητου, η φόρτιση γίνεται στο σπίτι, και τα Tesla δεν θα αποτελούν εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα. Η επαναφόρτιση στο σπίτι είναι σημαντικά πιο αργή από τη χρήση ενός Supercharger, αλλά κοστίζει επίσης σημαντικά λιγότερο. Το πόσο θα πληρώσετε εξαρτάται από το πόσο σας χρεώνει η εταιρεία ενέργειας.

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο σπίτι, αλλά όλοι μοιράζονται την ίδια βασική διαδικασία:

1. Παρκάρετε και βεβαιωθείτε ότι η θύρα φόρτισης είναι σε κοντινή αποόσταση από τον φορτιστή σας
2. Ανοίξτε τη θύρα φόρτισης, είτε από την κεντρική οθόνη είτε πατώντας το κάτω μέρος της πόρτας της θύρας φόρτισης
3. Συνδέστε το αυτοκίνητό σας στην πρίζα

Όπως ακριβώς και η χρήση ενός υπερφορτιστή, είναι πολύ απλή. Αλλά επειδή πρόκειται για οικιακό φορτιστή και είναι ήδη συνδεδεμένος με τη δική σας παροχή ρεύματος, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πληρωμή – εκτός από μικρή άυξηση στον λογαριασμό ενέργειας του σπιτιού σας.

Η Tesla συνιστά να αγοράσετε ένα Tesla Wall Connector – ο φορτιστής προσφέρει ταχύτητες έως 11,5 kW και μπορεί να προσθέσει 34-44 μίλια αυτονομίας ανά ώρα, ανάλογα με το μοντέλο Tesla που διαθέτετε.

@TOPREVIEWS.GR
Tesla Wall Connector @TOPREVIEWS.GR

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!