ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

 

Πώς συνδέονται οι Κάμερες Ασφαλείας;
Οι περισσότερες κάμερες ασφαλείας χρησιμοποιούν Wi-Fi – Ορισμένοι κατασκευαστές βέβαια προσθέτουν Bluetooth για τοπικό έλεγχο και ευκολότερη ρύθμιση μέσω του smartphone σας –  Για τις περισσότερες security cameras  , το μόνο που χρειάζεται να κάνετε στην τελική εγκατάσταση είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες της εφαρμογής για να τις συνδέσετε στο οικιακό σας δίκτυο.

Αφού συνδεθεί η κάμερά σας, σχεδόν αμέσως θα μπορείτε να την έχετε πρόσβαση μέσω του smartphone ή του tablet σας. Πολλές νέες κάμερες περιλαμβάνουν υποστήριξη για φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa ή / και του Google Assistant. Ορισμένες κάμερες υποστηρίζουν το IFTT επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε μικροεφαρμογές έτσι ώστε η κάμερα να λειτουργεί σε συνδυασμό με άλλες συμβατές συσκευές. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε έναν έξυπνο λαμπτήρα που ανάβει κάθε φορά που η κάμερα ανιχνεύει κίνηση.

Χρειάζεστε χώρο αποθήκευσης Cloud;
Τα βίντεο  σας πιθανώς δεν θα αποθηκευτούν στην ίδια τη κάμερα ασφαλείας .Οι περισσότερες κάμερες ασφαλείας οικιακής χρήσης χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud για αποθήκευση . Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν υποδοχές κάρτας microSD.

1. DLINK DCS-8300LH CAMERAFULL HD WIFI (DCS-8300LH)

 

DLINK DCS-8300LHΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
Full HD 1080pΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
Νυκτερινή όρασηΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
ανίχνευση ήχου και κίνησηςΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
Ευρυγώνιος φακός 137°ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
δωρεάν cloud αποθήκευσηΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

Αν ψάχνετε για μια security camera που προσφέρει υψηλής ευκρίνειας βίντεο και διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών, η D-Link Full HD Wi-Fi κάμερα DCS-8300LH είναι από τις καλύτερες  επιλογές – μπορείτε να έχετε  βίντεο 1080p, καθαρή νυχτερινή όραση, ανίχνευση κίνησης και ήχου και δωρεάν αποθηκευτικό χώρο cloud – προσφέρει υποστήριξη Amazon Alexa και Google  Assistant voice support, η DCS-8300 θα αλληλεπιδρά με άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές μέσω μικροεφαρμογών IFTTT και μπορείτε να δημιουργήσετε Automations για να την ενεργοποιήσετε και να την απενεργοποιήσετε μαζί με άλλες συσκευές D-Link.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Βίντεο 1080p.
Δωρεάν Cloud storage
αποθήκευση σε microSD .
Ανίχνευση κίνησης και ήχου.
Υποστηρίζει τις φωνητικές εντολές Alexa και Google και τις ενσωματώσεις του IFTTT.[/i2pros][i2cons][/i2cons][/i2pc]

 

2. YI Technology 1080P Dome Camera

 

YI Technology 1080P
Παρακολούθηση κίνησης.
Νυχτερινή Λήψη
Ανίχνευση κίνησης και ήχου.
Βίντεο 1080p.

 

Η κάμερα Yi Dome 1080p είναι μια κάμερα ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας σε λογική τιμή, που προσφέρει μηχανική ανύψωση, κλίση και ζουμ και εγγραφή με  ήχο, καθώς και πανοραμική λήψη φωτογραφιών.

Αν ψάχνετε για μια security camera που θα σας δώσει μια  360-degree view για το σπίτι σας, η Yi Technology Dome Camera 1080p είναι μια από τις καλύτερες επιλογές –  μπορείτε να έχετε εικόνα 1080p –  μηχανική λειτουργία και κλίση, παρακολούθηση κίνησης, δυνατότητες πανοραμικών φωτογραφιών και  εγγραφές βίντεο που ενεργοποιούνται με κίνηση. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα αποθήκευσης cloud, εάν προτιμάτε.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Τιμή
Βίντεο 1080p.
Αποθήκευση  σε microSD και σε cloud.
Ανίχνευση κίνησης και ήχου.
Παρακολούθηση κίνησης.
[/i2pros][i2cons]Δεν υποστηρίζει την Alexa, το Google Assistant ή το IFTTT.[/i2cons][/i2pc]

 

3.  TP-LINK TAPO C100

 

TP-LINK TAPO C100
Υποστήριξη ήχου
Ανίχνευση κίνησης
Ανίχνευση Ήχου
Υπέρυθρα IR LED

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Βίντεο υψηλής ποιότητας
Καθαρός και ευκρινής ήχος
Προσιτό
Εύκολη χρήση
Συμπαγές σώμα[/i2pros][i2cons]No Two-Factor Authentication[/i2cons][/i2pc]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ TP-LINK TAPO C100

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!