ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

 

Πώς συνδέονται οι Κάμερες Ασφαλείας;
Οι περισσότερες κάμερες ασφαλείας χρησιμοποιούν Wi-Fi – Ορισμένοι κατασκευαστές βέβαια προσθέτουν Bluetooth για τοπικό έλεγχο και ευκολότερη ρύθμιση μέσω του smartphone σας –  Για τις περισσότερες security cameras  , το μόνο που χρειάζεται να κάνετε στην τελική εγκατάσταση είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες της εφαρμογής για να τις συνδέσετε στο οικιακό σας δίκτυο.

Αφού συνδεθεί η κάμερά σας, σχεδόν αμέσως θα μπορείτε να την έχετε πρόσβαση μέσω του smartphone ή του tablet σας. Πολλές νέες κάμερες περιλαμβάνουν υποστήριξη για φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa ή / και του Google Assistant. Ορισμένες κάμερες υποστηρίζουν το IFTT επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε μικροεφαρμογές έτσι ώστε η κάμερα να λειτουργεί σε συνδυασμό με άλλες συμβατές συσκευές. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε έναν έξυπνο λαμπτήρα που ανάβει κάθε φορά που η κάμερα ανιχνεύει κίνηση.

Χρειάζεστε χώρο αποθήκευσης Cloud;
Τα βίντεο  σας πιθανώς δεν θα αποθηκευτούν στην ίδια τη κάμερα ασφαλείας .Οι περισσότερες κάμερες ασφαλείας οικιακής χρήσης χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud για αποθήκευση . Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν υποδοχές κάρτας microSD.

1. DLINK DCS-8300LH CAMERAFULL HD WIFI (DCS-8300LH)

 

Αν ψάχνετε για μια security camera που προσφέρει υψηλής ευκρίνειας βίντεο και διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών, η D-Link Full HD Wi-Fi κάμερα DCS-8300LH είναι από τις καλύτερες  επιλογές – μπορείτε να έχετε  βίντεο 1080p, καθαρή νυχτερινή όραση, ανίχνευση κίνησης και ήχου και δωρεάν αποθηκευτικό χώρο cloud – προσφέρει υποστήριξη Amazon Alexa και Google  Assistant voice support, η DCS-8300 θα αλληλεπιδρά με άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές μέσω μικροεφαρμογών IFTTT και μπορείτε να δημιουργήσετε Automations για να την ενεργοποιήσετε και να την απενεργοποιήσετε μαζί με άλλες συσκευές D-Link.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Βίντεο 1080p.
 • Δωρεάν Cloud storage
 • αποθήκευση σε microSD .
 • Ανίχνευση κίνησης και ήχου.
 • Υποστηρίζει τις φωνητικές εντολές Alexa και Google και τις ενσωματώσεις του IFTTT.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

2. YI Technology 1080P Dome Camera Black

 

Η κάμερα Yi Dome 1080p είναι μια κάμερα ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας σε λογική τιμή, που προσφέρει μηχανική ανύψωση, κλίση και ζουμ και εγγραφή με  ήχο, καθώς και πανοραμική λήψη φωτογραφιών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Τιμή
 • Βίντεο 1080p.
 • Αποθήκευση  σε microSD και σε cloud.
 • Ανίχνευση κίνησης και ήχου.
 • Παρακολούθηση κίνησης.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Δεν υποστηρίζει την Alexa, το Google Assistant ή το IFTTT.

Αν ψάχνετε για μια security camera που θα σας δώσει μια  360-degree view για το σπίτι σας, η Yi Technology Dome Camera 1080p είναι μια από τις καλύτερες επιλογές –  μπορείτε να έχετε εικόνα 1080p –  μηχανική λειτουργία και κλίση, παρακολούθηση κίνησης, δυνατότητες πανοραμικών φωτογραφιών και  εγγραφές βίντεο που ενεργοποιούνται με κίνηση. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα αποθήκευσης cloud, εάν προτιμάτε.

Related posts

error: Content is protected !!