ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DEWALT ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DEWALT ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DEWALT ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΑ

DEWALT – DCD985M2 18V XR LI-ION 2 X 4.0Ah Κρουστικό Δραπανοκατσαβίδο 3 Ταχυτήτων

 

Το DCD985M2 18V MAX Lithium-Ion Premium Hammer-drill Kit της DEWALT έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για αντέξει καθε σκληρή εργασία.Τα Κρουστικά Δραπανοκατσάβίδα 3 Ταχυτήτων είναι πολύ δημοφιλή στους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Το DCD985M2  είναι εξοπλισμένο με έναν πολύ ισχυρό και πολύ αποδοτικό ηλεκτρικό κινητήρα ο οποίος έχει χωρητικότητα έως 535 watt μέγιστης ισχύος, ο οποίος συμβάλλει στην εξαιρετική απόδοση του τρυπανιού.Διαθέτει βελτιωμένη σχεδίαση λαβής και παρέχει μέγιστη άνεση και καλύτερο έλεγχο κατά τις εφαρμογές όλων των τεχνικών.

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DEWALT ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΑ

Μοτέρ

το DCD985M2 Hammerdrill Kit της DEWALT διαθέτει έναν πολύ αποδοτικό και ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα που παρέχει ισχύ 535 watt. Αυτό το Hammer-drill είναι τόσο ισχυρό και αξιόπιστο που θα ανταπεξέλθει σε όλες τις εργασίες.

Ταχύτητα

Το DCD985M2  της DEWALT είναι εξοπλισμένο με κιβώτιο 3 ταχυτήτων.

Πηγή ενέργειας

Το DCD985M2 της DEWALT τροφοδοτείται από σύστημα μπαταρίας 18 V.Διαθέτει επίσης  συρόμενη μπαταρία λιθίου με ένδειξη φόρτισης.

  • Μέγ. ικανότητα διάτρησης [ Ξύλο ] 50 χιλ.
  • Μέγ. ικανότητα Διάτρησης [ Μέταλλο ] 13 χιλ.
  • Μέγ. ικανότητα διάτρησης [ Δομικά υλικά ] 16 χιλ

Dewalt DCD791D2 Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας 18V

 

Το DCD791D2 DEWALT έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Dewalt για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των DIYers και των επαγγελματιών. Είναι αρκετά ισχυρό για να καλύψει μια ποικιλία εργασιών που συνήθως εκτελούνται απο ηλεκτρολόγους . Η μονάδα είναι πολύ ελαφριά και εργονομική στο σχεδιασμό και προσφέρει άνεση στον χρήστη σε πολύωρη χρηση.

Μοτέρ

Το DCD791D2  είναι εξοπλισμένο με μοτέρ χωρίς ψήκτρες που δίνει 57% τοις εκατό καλύτερη απόδοση  Το τρυπάνι παρέχει πολύ καλό έλεγχο της ροπής σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DEWALT ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΑ

Ταχύτητα

Το DCD791D2 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ρυθμίσεις 2 ταχυτήτων στον χρήστη και αυτές είναι στις 600 σ.α.λ. και 2.000 σ.α.λ. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 2.000 σ.α.λ δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να συνδυάσει το εργαλείο και τις ταχύτητες με την εργασία και ως εκ τούτου μπορεί να μειώσει τον χρόνο εκτέλεσης.

Πηγή ενέργειας

Το DCD791D2 DEWALT τροφοδοτείται από  μπαταρία 18 Volt – Οι μπαταρίες Li-Ion σε αυτό το τρυπάνι παρέχουν 33% περισσότερη χωρητικότητα σε σχέση με ένα τυπικό πακέτο μπαταριών.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Το DCD791D2 DEWALT ζυγίζει μόλις 1.5 kg.

  • Μέγ. ικανότητα διάτρησης [ Ξύλο ] 40 χιλ.
  • Μέγ. ικανότητα Διάτρησης [ Μέταλλο ] 13 χιλ.
  • Μέγ. ικανότητα διάτρησης [ Δομικά υλικά ] –

DeWalt DCD771C2

 

Το DCD771C2 από την Dewalt έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να είναι πολύ ελαφρύ και συμπαγές έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στενούς και περιορισμένους χώρους με άνεση και ευκολία.Το τρυπάνι τους έχει 2 διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας, οι οποίες επιτρέπουν στον χρήστη να επιλέξει το σωστό επίπεδο ταχύτητας που απαιτείται για την αποτελεσματική εκτέλεση της εργασίας.

Μοτέρ

Το DCD771C2 από την Dewalt έχει εξοπλιστεί με έναν πολύ ισχυρό κινητήρα ισχύος 300 watt που προσφέρει υψηλό επίπεδο απόδοσης για ποικίλες εργασίες –  είναι εξαιρετικά άνετο στην εργασία και εξαιρετικά εργονομικό για πολύωρη χρήση  . Ξεχωρίζει για τον  Επιλογέα ρυθμιζόμενης ροπής 16 θέσεων για συνεχές βίδωμα σε μεγάλη ποικιλία υλικών με διαφορετικά μεγέθη βίδας.

DEWALT ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ταχύτητα

Το DCD771C2  από την Dewalt παρέχει 2 ρυθμίσεις ταχύτητας στο χρήστη. Μία από τις ρυθμίσεις ταχύτητας είναι από 0 έως 450 σ.α.λ. ενώ η άλλη είναι από 0 έως 1500 σ.α.λ. Αυτές οι ρυθμίσεις 2 ταχυτήτων επιτρέπουν στο χρήστη να πάρει τη σωστή ροπή και ταχύτητα για τις αντίστοιχες εφαρμογές. Αυτό κάνει το εργαλείο να πολύ αποτελεσματικό.

Πηγή ενέργειας

Το DCD771C2  από την Dewalt τροφοδοτείται από τις μπαταρίες λιθίου ιόντων 18 volt max –  Ο φορτιστής περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Όλα αυτά στεγάζονται σε μια ανθεκτική θήκη.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Το DCD771C2 από την Dewalt ζυγίζει μόνο 1.65 kg . επιτρέποντάς στον χρήστη να το χρησιμοποιείται σε πολύ στενούς και περιορισμένους χώρους με ευκολία για μεγάλη διάρκεια.

  • Μέγ. ικανότητα διάτρησης [ Ξύλο ] 30 χιλ.
  • Μέγ. ικανότητα Διάτρησης [ Μέταλλο ] 13 χιλ.
  • Μέγ. ικανότητα διάτρησης [ Δομικά υλικά ] –

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!