ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ BLACK & DECKER 4V MAX LI-ION BDCSFL20C

@topreviews.gr

Αν ψάχνετε για ένα κατσαβίδι  που παρεχει υψηλή ακρίβεια και ειναι ιδανικό για εργασίες όπως η συναρμολόγηση επίπλων και παιχνιδιών – πρέπει να εξετάσετε το BLACK+DECKER (BDCSFL20C). Με μια περιστρεφόμενη λαβή, αυτό το εργαλείο μπορεί να αποτελέσει μια καλή προσθήκη στην εργαλειοθήκη κάθε χρήστη. Συνδυάζει δύο από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα εργαλεία που χρειάζονται στο σπίτι, το επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι και τον φακό. Είναι όμως όλα πανεύκολα όταν εργάζεστε με το σετ Black + Decker – Διαβάστε παρακάτω για να λάβετε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Κατασκευή

 

Με μοναδικό σχεδιασμό ειναι πρακτικό και μοντέρνο, το κατσαβίδι μπαταρίας BLACK+DECKER (BDCSFL20C) ξεχωρίζει εύκολα από τα άλλα κατσαβίδια. Διαθέτει περιστρεφόμενη λαβή που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε σε τρεις προσανατολισμούς. Ανεξάρτητα, από τη γωνία της εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο με μεγάλη χρησιμότητα. Αυτό εξασφαλίζει επίσης τη μέγιστη άνεση του χρήστη.

Το κατσαβίδι 4 V της BLACK+DECKER είναι ελαφρύτερο απο τους ανταγωνιστές, καθιστώντας τον χειρισμό του παιχνιδάκι. Το ενσωματωμένο φως που έχει φωτεινότητα 45 lumens είναι μια εξαιρετική προσθήκη που θα σας επιτρέψει να εργάζεστε σε σκοτεινά μέρη, όπως οι σοφίτες. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι το φως όταν εργάζεστε στη σοφίτα η σε ένα δυσπρόσιτο μέρος. Το σετ BLACK+DECKER συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών.

 

Απόδοση

 

Το κατσαβίδι μπαταρίας BLACK+DECKER είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εργασιών διάτρησης υψηλής ακρίβειας, όπως διάτρηση μετάλλων, συναρμολόγηση παιχνιδιών και συναρμολόγηση επίπλων και εξαρτημάτων. Είναι δύο ταχυτήτων και αυτό του επιτρέπει να χειρίζεται διαφορετικές ταχύτητες οδήγησης και διάτρησης. Επίσης, σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα από το στυλ γραμμής του εργαλείου σε οδηγό/τρύπανο τύπου πιστολιού.

Μπορείτε να αλλάξετε τη γωνιακή θέση της λαβής σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Παρόλο που δεν διαθέτει δυνατότητα ελέγχου της ταχύτητας, διαθέτει διακόπτη για κίνηση προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Το BLACK+DECKER (BDCSFL20C) φορτίζει καλά και διαθέτει άφθονη ισχύ. Θα αλλάξει εύκολα ένα κομμάτι, παρόλο που δεν διαθέτει κουμπωτό. Ενώ η ρυθμιζόμενη λαβή είναι μια καλή προσθήκη για την γωνίωση του εργαλείου μέσα από παχιά υλικά, το καθιστά λίγο δύσκολο στη χρήση σε στενούς χώρους.

 

photo@topreviews.gr

 

Ισχύς

 

Το εργαλείο BLACK+DECKER (BDCSFL20C) διαθέτει άφθονη ροπή. Διαθέτει τη σωστή ποσότητα ισχύος για τις εργασίες που προορίζεται. Η υπερβολική ροπή δεν είναι απαραίτητα καλή, καθώς μπορεί να καταλήξει να καταστρέψει τη βίδα. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα κατσαβίδια μπαταρίας για εργασίες χωρίς να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα.

Το κατσαβίδι μπαταρίας είναι αρκετά ισχυρό για να σφίξετε τις βίδες σας ή να τις ξεβιδώσετε. Το κατσαβίδι διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 4 V Max – Διατηρεί τη φόρτιση για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα διαρκέσει μια ολόκληρη ημέρα χρήσης. Ο ενσωματωμένος φακός δεν καταναλώνει πολλή ενέργεια.

Το BLACK+DECKER δεν διαθέτει ρύθμιση ροπής -Ενώ είναι δύσκολο να γνωρίζετε πότε η συσκευή φορτίζει, καθώς δεν διαθέτει ενδεικτική λυχνία μπαταρίας.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Συμπαγές και ελαφρύ βάρος
Ιδανικό για δύσκολα σημεία
Όμορφος σχεδιασμός
Εύκολο στη χρήση
Γρήγορη φόρτιση[/i2pros][i2cons]Δεν υπάρχει φωτεινή ένδειξη φόρτισης
Δεν υπάρχει clutch [/i2cons][/i2pc]

 

 

Συμπέρασμα

 

Το BLACK+DECKER (BDCSFL20C) είναι ένα καλό εργαλείο που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για διάφορες εργασίες DIY  στο σπίτι – το κατσαβίδι BLACK+DECKER είναι συμπαγές και εύκολο στη χρήση. Το ενσωματωμένο φως που συνοδεύει το εργαλείο είναι μια εξαιρετική προσθήκη που βοηθάει. Ενω η μπαταρία διαρκεί αρκετά – ενω μας αρέσει επίσης η περιστρεφόμενη λαβή που σας προσφέρει καλύτερη προσβασιμότητα στις γωνίες και στα δύσκολα σημεία.

Το κατσαβίδι BLACK+DECKER (BDCSFL20C) είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας επιτρέπει να εργάζεστε απροβλημάτιστα ειναι μια εξαιρετική επιλογή για εργασίες εν κινήσει. Συνολικά, πρόκειται για ένα εύχρηστο και προσιτό εργαλείο που αξίζει τα χρήματά του.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!