ΕΚΚΕΝΤΡΑ ΤΡΙΒΕΙΑ

ΕΚΚΕΝΤΡΑ ΤΡΙΒΕΙΑ

Οδηγός αγοράς για Εκκεντρα Περιστροφικά Τριβεία

Υπαρχουν πολλές επιλογές για τους καλύτερα Εκκεντρα Περιστροφικά Τριβεία, η επιλογή δεν είναι εύκολη. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε τι να αγοράσετε, παρακάτω ακολουθεί ενας οδηγός που θα σάς βοηθήσει να επιλέξετε

Τύποι τριβείων

Εάν εργάζεστε σε ένα έργο do-it-yourself ή σε φινίρισμα αντίκες, το έργο σας θα χρειαστεί τριβείο για να λειαίνει την επιφάνεια για να το τελειώσει. Υπάρχουν πολλά προϊόντα λείανσης στην αγορά, αλλά το φορητό τριβείο ισχύος για εξοικονόμηση χρόνου και εξασφάλιση ομαλής επιφάνειας. Υπάρχουν διάφορα είδη ταπετσαριών που συμπληρώνουν και αυτά τα τριβεία.

Orbit Sander

Αυτές είναι η πιο προτιμώμενη επιλογή για ξυλουργούς. Αυτό συμβαίνει επειδή τρίβουν χρησιμοποιώντας ένα δίσκο γυαλόχαρτου που είναι προσαρτημένο στην κεφάλι με δύο τρόπους – τροχιακή και περιστροφική κίνηση. Ο συνδυασμός αυτών των δύο κινήσεων μπορεί να μειώσει τα σημάδια στροβιλισμού που μπορούν να καταστρέψουν το λεπτό φινίρισμα του ξύλου.

Διατίθενται σε palm και pistol grip  . Υπάρχει μια ρύθμιση ταχύτητας που επιτρέπει πιο αργή και πιο γρηγορη εργασία . Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν δοχείο φίλτρου συλλογής σκόνης . Αυτο εξασφαλίζει όχι μόνο ένα καθαρό εργαστήριο χωρίς σκόνη, αλλά και εξαλείφουν σημάδια στροβιλισμού που μπορεί να καταστρέψουν την εργασία σας λόγω της υπολειπόμενης σκόνης μεταξύ του τριβείου και της επιφάνειας.

Finish Sander

Τετράγωνα γυαλόχαρτου προσαρτημένα στο κάτω μέρος ή στο κεφάλι αυτού του τριβείου με κλιπ ή σφιγκτήρες. Ο κινητήρας κινεί το pad σε μικρές κυκλικές τροχιές ή γραμμική κίνηση. Μπορείτε να επιλέξετε τους δύο τρόπους μέσω ενός διακόπτη εναλλαγής.

Τύποι γυαλόχαρτου

Υπάρχουν διάφορα είδη pad και δίσκων που ταιριάζουν σε διάφορα είδη τριβείων. Το πώς προσκολλούνται στο τριβείο είναι η κύρια διαφορά.
Η πιο οικονομική επιλογή είναι τα τριβεία με σφιγκτήρες που συγκρατούν το γυαλόχαρτο . Ένα τυπικό φύλλο γυαλόχαρτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφού κοπεί στο ανάλογο μέγεθος.

Πηγή ενέργειας

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι τροχιακών τριβείων με βάση την πηγή ισχύος τους – καλώδιο και ασύρματα. Για συσκευες με καλώδια, σκεφτείτε το μήκος του καλωδίου. Θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να έχετε την ελευθερία να εργάζεστε ακόμη και όταν βρίσκεστε μακριά από το βύσμα. Εν τω μεταξύ για ευκολία, τα ασύρματα τροχιακά τριβεία είναι τα καλύτερα. Παρ ‘όλα αυτά, συχνά δεν είναι τόσο ισχυρά όσο τα ομόλογά τους.

1. MAKITA – BO5041K Τριβείο Εκκεντρο 300W

 

Η Makita κατασκευάζει ηλεκτρικά εργαλεία ποιότητας εφαρμόζοντας πρωτοποριακές καινοτομίες. Τα εργαλεία τους είναι εξαιρετικά σε αντοχή – ισχυρά και ενεργειακά αποδοτικά πράγμα που εξασφαλίζει την αντοχή στον χρόνο .Ο κινητήρας 3.0-αμπέρ επιτυγχάνει μεταβλητή ταχύτητα 4000 έως 12000 παλμοί/min.

ΕΚΚΕΝΤΡΑ ΤΡΙΒΕΙΑ

Τύπος: καλώδιο
Κινητήρας: 3 amp
Μέγεθος δίσκου: 5 ίντσες
Βάρος: 3,5 κιλά

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Μεταβλητή ταχύτητα
  • Λειαντικός δίσκος velcro,
  • Σάκος συλλογής σκόνης
  • Εργονομία
  • Κουμπί κλειδώματος

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Τα pads δεν διαρκούν πολύ

2. Τριβείο Εκκεντρο Dewalt DWE6423 280W

 

Το DEWALT DWE6423 έρχεται με έναν ισχυρό κινητήρα 3-ampere. Η κεφαλή 5 ιντσών είναι συμπαγής και περιστρέφεται στα 12000 OPM λόγω του στιβαρού κινητήρα που εξομαλύνει οποιαδήποτε επιφάνεια σε δευτερόλεπτα.Η κεφαλή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να τρίβει και να γυαλίζει οποιαδήποτε επιφάνεια είτε πρόκειται για καρέκλα, τραπέζι, ντουλάπι ή μικρότερα αντικείμενα. Το τριβείο DEWALT DWE6423 – Υπάρχει εγγύηση και εάν καταχωρίσετε το εργαλείο σας στον ιστότοπο, υπάρχουν πρόσθετα οφέλη.

Τύπος: Ενσύρματο
Ταχύτητα: 12.000 παλμοί/min.
Κινητήρας: 3 amp
Μέγεθος δίσκου: 5 ίντσες
Βάρος: 2,9 κιλά

ΕΚΚΕΝΤΡΑ ΤΡΙΒΕΙΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  •  Ανώτερος σχεδιασμός για μείωση της κόπωσης
  •  Εύκολο στη χρήση
  • Λειτουργία υψηλής ταχύτητας
  • Λειτουργία με ένα κουμπί

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!