Γυναικεία μπουφάν παρκα

Γυναικεία μπουφάν παρκα υλικά

Νάιλον

Τα χειμερινά μπουφάν συχνά καταφεύγουν σε αυτό το συνθετικό ύφασμα, επειδή είναι ελαφρύ, ανθεκτικό στον άνεμο και το νερό – Ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι το νάιλον έχει μια χαρακτηριστική πλαστική εμφάνιση και αίσθηση.

Πολυεστέρας

Παρόμοια με το νάιλον, ο πολυεστέρας είναι περισσότερο γνωστός για την πιο μαλακή αίσθηση και την λιγότερο απότομη υφή του. Τα πολυεστερικά υφάσματα είναι, ίσως, ελαφρώς λιγότερο ανθεκτικά, αλλά εξίσου καλά στο να εμποδίζουν τον άνεμο και τη βροχή όταν γίνονται σωστά.

Βαμβάκι

Tο βαμβάκι στεγνώνει αργά και έχει κακή μόνωση όταν βραχεί.

Aδιαβροχοποίηση

δεν είναι πραγματικά απαραίτητη για τα πανωφόρια τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, αν περιμένετε να βγείτε σε συνθήκες που μπορεί να βραχούν , ίσως να θέλετε να δώσετε προτεραιότητα σε ένα αδιάβροχο παρκα. Φυσικά, τα αδιάβροχα πανωφόρια έχουν το μειονέκτημα ότι συχνά προκαλούν συσσώρευση ιδρώτα και υγρασίας στο εσωτερικό του μπουφάν.

Τα παρκά με κουκούλα είναι ιδανικά για την πόλη, για μια βραδινή έξοδο. Ωστόσο, αυτές οι κουκούλες αποτελούν πρόβλημα αν σκοπεύετε να κάνετε σκι ή snowboard.Οι περισσότεροι σκιέρ και snowboarders αυτές τις μέρες φορούν κράνη και η κουκούλα του παρκ σας πιθανότατα δεν θα είναι συμβατή με το εν λόγω κράνος. Αν αφήσετε αυτή την κουκούλα να κρέμεται ενώ βρίσκεστε στις πίστες, αναπόφευκτα θα γεμίσει με χιόνι.

Έτσι, για έναν καλύτερο συμβιβασμό και για τους δύο κόσμους, αναζητήστε ένα παρκ με αφαιρούμενη κουκούλα. Στη λίστα μας υπάρχουν αρκετές παρκά με αφαιρούμενη κουκούλα και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μόδα.

1. Γυναικείo μπουφάν παρκα One Step DIEGO Argenté

 

Η μάρκα One Step μας παρουσιάζει εδώ ένα πανωφόρι με βάση τις απλές γραμμές που γνωρίζουμε ήδη. Το ασημένιο χρώμα και η σύνθεση από λινό (53%) είναι δύο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Για να κυκλοφορείτε άνετα και τις βροχερές ημέρες!
Τύπος κουμπώματος για ρούχα :
Κλείσιμο με κούμπωμα
Κλείσιμο με φερμουάρ
Σύνθεση :
Λινό : 53%
Βαμβάκι : 47%
Σύνθεση επένδυσης :  Πολυεστέρας : 100%

2.Γυναικείo μπουφάν παρκα The North Face THERMOBALL ECO PARK

 

H  The North Face υπόσχεται ότι θα κρατήσεi ζεστές – Ένα μοντέλο στο οποίο κανείς δε θα μπορούσε να αντισταθεί!Έπρεπε να ξεκινήσω τη λίστα μας σήμερα με κάτι σχετικά πρακτικό. Αυτό το παρκα εμπνευσμένο από τα puffy κάνει πολύ καλή δουλειά στην εξισορρόπηση της σύγχρονης υπαίθριας μόδας με ένα πρακτικό σχέδιο που είναι κάτι περισσότερο από απλά όμορφο και λειτουργικό. Αυτό το παρκ εκτείνεται από την κουκούλα (που δεν αφαιρείται) μέχρι κάτω πάνω από τους γοφούς.
Η εταιρία έκανε καλή δουλειά συμπεριλαμβάνοντας ένα φερμουάρ πάνω και κάτω, ώστε να μπορείτε να απελευθερώσετε την κίνηση των ποδιών αν θέλετε.Στο εσωτερικό αυτού του παρκ υπάρχει μόνωση ThermoBall που μιμείται το πούπουλο χήνας. ο τύπος μόνωσης παραμένει αρκετά ζεστός ακόμα και αν βραχείτε.

 

3. Γυναικείo μπουφάν παρκα COLUMBIA CARSON PASS II JACKET

Tο parka της Columbia έχει όλα τα σωστά επιχειρήματα για να σας πείσει! Διαθέτει ένα μαύρο χρώμα και σύνθεση από νάιλον (72%) . Για να κυκλοφορείτε άνετα και τις βροχερές ημέρες!

Η Columbia επιστρέφει με άλλο ένα πανωφόρι που έχει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που συμπληρώνονται με μοντέρνα εμφάνιση.

Υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτό το μπουφάν από την καλή εμφάνιση και αυτό είναι σημαντικό γιατί θέλω να μείνετε ζεστή και ασφαλείς κατά τη διάρκειατου χειμώνα Κατά τη διάρκεια του χειμωνιάτικου χιονιού, ένα αδιάβροχο μπουφάν είναι απαραίτητο. Όταν οι παγωμένοι κρύσταλλοι του χιονιού αναπηδούν στο πανωφόρι σας δεν έχουν ποτέ την ευκαιρία να διαπεράσουν.

Γι’ αυτό φρόντισα να συμπεριλάβω ένα καλό αδιάβροχο παρκ σε αυτή τη λίστα για όσους από εσάς δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με την προστασία από τα στοιχεία της φύσης!Συν τοις άλλοις, μπορείτε επίσης να βγάλετε την κουκούλα από αυτό το μπουφάν. Για τους σκιέρ και τους snowboarders, αυτό είναι απαραίτητο γιατί τίποτα δεν είναι πιο χάλια από το να γεμίζει η κουκούλα με χιόνι που πέφτει στο λαιμό σας ενώ βρίσκεστε στο βουνό.

 

4. Γυναικείo μπουφάν Παρκά Les Petites Bombes

 

Η μάρκα Les Petites Bombes μας παρουσιάζει εδώ ένα πανωφόρι με βάση τις απλές γραμμές που γνωρίζουμε ήδη. To μαύρο χρώμα και η σύνθεση από πολυεστέρα (93%) , έχουν όλα φτιαχτεί έτσι ώστε να σας ευχαριστήσουν -Επειδή δεν χρειάζονται όλοι κουκούλα σε αυτό το παρκ έχετε αφαιρούμενη κουκούλα.Ξεπερνώντας αυτό, υπάρχουν μερικά άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να ελέγξετε. Δεδομένου ότι πρόκειται για 93% πολυεστέρα, θα έχει μαλακή αίσθηση και υφή, αλλά φτωχή αδιάβροχη απόδοση.

5. Γυναικείo μπουφάν παρκα RIP CURL  MONTAUK PARKA JACKET

 

Η μάρκα Rip Curl συνδυάζει θηλυκότητα με μοντέρνο στυλ και δημιουργεί αυτό το μοδάτο πανωφόρι! Το μπεζ χρώμα και η σύνθεση από βαμβάκι (65%) είναι δύο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Για να κυκλοφορείτε άνετα και τις βροχερές ημέρες!

 

6. Γυναικείo μπουφάν παρκα NAF NAF BUJOLIE

 

Η μάρκα Naf Naf συνδυάζει θηλυκότητα με μοντέρνο στυλ και δημιουργεί αυτό το μοδάτο πανωφόρι! Για να κυκλοφορείτε άνετα και τις βροχερές ημέρες! Το καλύτερο γυναικείο παρκα για ένα μείγμα μόδας και λειτουργίκοτητας που ταιριάζει για Βραδυνή έξοδο ή κατά τη διάρκεια μιας χειμωνιάτικης βραδιάς.
Τα Συν του Προιοντος – Αφαιρούμενη κουκούλα
Τύπος κουμπώματος για ρούχα :
Κλείσιμο με κούμπωμα
Κλείσιμο με φερμουάρ
Σύνθεση :
Πολυεστέρας : 50%
Βαμβάκι : 37%
πολυαμίδη : 13%
Σύνθεση επένδυσης : Πολυεστέρας : 100%
Επένδυση : συνθετική

7. Γυναικείo μπουφάν παρκα RIP CURL RACER PARKA JACKET

 

Αυτό το πανωφόρι της μάρκας Rip Curl απευθύνεται σε όλες τις οπαδούς της μόδας! Για να κυκλοφορείτε άνετα και τις βροχερές ημέρες!
Πληροφοριες

Τύπος κουμπώματος για ρούχα :
Κλείσιμο με κούμπωμα
Κλείσιμο με φερμουάρ
Σύνθεση :
Βαμβάκι : 65%
Πολυεστέρας : 35%
Σύνθεση επένδυσης :  Βαμβάκι : 100%
Επένδυση :  συνθετική

8. Γυναικείo μπουφάν παρκα ONLY ONLKATY

Αυτό το πανωφόρι της μάρκας Only έχει πολλές μικρές μοδάτες πινελιές και τις λατρεύουμε όλες. Για να κυκλοφορείτε άνετα και τις βροχερές ημέρες!
Τύπος κουμπώματος για ρούχα :
Κλείσιμο με κούμπωμα
Κλείσιμο με φερμουάρ
Σύνθεση : Πολυεστέρας : 100%
Σύνθεση επένδυσης : Πολυεστέρας : 100%
Επένδυση : συνθετική

9. Γυναικείo μπουφάν παρκα VERO MODA VM EXCURSION EXPEDITION

 

Κομψό από μπροστά μέχρι πίσω, αυτό το παρκ από τηνVERO MODA διαθέτει όμορφη faux γούνα γύρω από την κουκούλα και πολλές βολικές τσέπες. Μια μαλακή συνθετική επένδυση ολοκληρώνει την εμφάνιση.

10. Γυναικεία μπουφάν παρκα GEOX W8420E T2506

 

Η GEOX είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ενδυση για άνδρες και γυναίκες. Θεώρησα δίκαιο να συμπεριλάβω αυτό το δημοφιλές παρκα στην λίστα για να το διαλέξετε.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!