Πώς να βρείτε το χαμένο smartphones σας

Πώς να βρείτε το χαμένο smartphones σας

Εύρεση της συσκευής μου με την βοήθεια της Google

 

Το τηλέφωνό σας περιέχει πολλές προσωπικές πληροφορίες, οπότε δεν θέλετε να πέσει σε λάθος χέρια – εάν όμως γίνει πρέπει να αντιδράσετε άμεσα . Δείτε πώς μπορείτε να εντοπίσετε το τηλέφωνο σας  με τη λειτουργία Εύρεση της συσκευής μου της Google.

Αν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί, έχετε μερικές επιλογές για τον εντοπισμό της. Η Google παρέχει μια εφαρμογή και έναν ιστότοπο που ονομάζεται Εύρεση της συσκευής μου, μέσω των οποίων μπορείτε να αναζητήσετε το χαμένο σας τηλέφωνο, να το ασφαλίσετε και να διαγράψετε όλα τα δεδομένα σας.

Η υπηρεσία Εύρεση της συσκευής μου της Google είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή Android και ως  ιστοσελίδα ( αρκεί να είστε συνδεδεμένοι με το λογαριασμό του e-mail σας ) – και οι δύο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Εάν έχετε ήδη συνδεθεί στο λογαριασμό σας στο Google, θα πρέπει να δείτε αυτόματα έναν χάρτη με τις καταχωρημένες συσκευές σας. Από εκεί, μπορείτε να αναπαράγετε έναν ήχο για να εντοπίσετε τη συσκευή σας, να την κλειδώσετε και να εμφανίσετε ένα μήνυμα στην οθόνη ή να διαγράψετε όλα τα προσωπικά δεδομένα.

Untitled
Η υπηρεσία Εύρεση της συσκευής μου της Google. Πώς να βρείτε το χαμένο smartphones σας
12
Προστασία συσκευής

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη συσκευή ή δεν βρίσκεστε κοντά, μπορείτε να την κλειδώσετε ώστε να μην έχει κανείς πρόσβαση σε αυτήν. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα μήνυμα και έναν αριθμό τηλεφώνου για όποιον τη βρει, ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Πατήστε Προστασία συσκευής. Πληκτρολογήστε ένα μήνυμα που θα εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος και προσθέστε έναν αριθμό τηλεφώνου.

 

1234
Διαγραφή δεδομένων συσκευής

Εάν η συσκευή έχει κλαπεί ή εξακολουθεί να αγνοείται, μπορείτε να διαγράψετε τα πάντα. Πατήστε Διαγραφή δεδομένων συσκευής και, στη συνέχεια, πατήστε το ξανά για να οριστικοποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις πληροφορίες σχετικά με το τι θα συμβεί στο τηλέφωνό σας εδώ, επειδή δεν θα υπάρχει επιστροφή

Πώς να βρείτε το χαμένο smartphones σας

 

Για να βρείτε την συσκευή σας, να κλειδώσετε ή να διαγράψετε τα στοιχεια σας  πρέπει:

  • Να είναι ενεργοποιημένο το smartphone
  • Να είναι συνδεδεμένο στον λογαριασμό σας στην Google
  • Να είναι συνδεδεμένο ειτε με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi
  • Να έχει ενεργοποιημένο το GPS
  • Να είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Εύρεση της συσκευής μου.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!